سلام هستش،ولی باید گوشیت رو -- کنی.تمش هم سنگینه و حدود 13 تا 16 مگ هستش.
سلام هستش،ولی باید گوشیت رو -- کنی.تمش هم سنگینه و حدود 13 تا 16 مگ هستش.
امکاناتش رضایت بخش هست،امّا متاسفانه سرعتش زیاد جالب نیست و اینو در قسمت گالری به خوبی میشه حس کرد.
نرم افزارهایی مثل ramblow تا حدودی مشکل کندی سرعت رو برطرف می کنه،ولی در کل من ازش راضی هستم.
سیستمش تقریبآ با 5530 یکی هستش،داداشم 5530 داره،و تست کردم هیچ چیزیش نسبت به ایکس 6 برتری نداره،به خصوص صدا که 5530 مقابل ایکس 6 شدیدآ کم میاره.حتی کیفیت صداش که محشره،دوربین ...،صفحه نمایش نرم و خازنی... و بسیاری امکانات دیگه.
ممنونم از توضيحات خوبت .... نظر بقيه دوستان هم همينه؟ ... به نظرتون ايكس 6 برتري هاش نسبت به 5530 محسوسه؟![]()
اگه امکانش هست از دوستان میخوایه نمونه فیلم برداری در نور افتاب بزارند!(درضمن بهتره صدا رو قطع کنید!)
برای یه مقایسه ای لازم دارم!
واقعا گوشیه ی عالی هست نسبت به 5530 که اصلا نباید مقایسه کرد.
صدای فوق العاده عالی.
واقعا خوش دست.
شارژشدن گوشی در کمتر از 1:45 دقیقه که برای خودم تعجب آور بود وفکر میکردم خرابه ولی دیدم نه و تا 2 تا 3 روز شارژش میکشه.
دوربین خوب و باکیفیت (وقتی اسم لنز Carl Zens هست دیگه نباید درباره ی دوربین چیزی گفت)
صفحه ی لمسیه ی محشر که به ادم حس حالبی میده و با اندک لمسی با انگشت عملیات مورد نظز انجام میشه.
حافظه ی 16 گیگ که دیگه حرفی باقی نمیذاره.
GPS هم که مثل مامان کار میکنه.
فکر میکنم از خریدش پشیمون نشی ولی یه پیشنهاد دارم که حتما باگارانتی اصلی نوکیا بخری.
موفق باشد.![]()
320 تا 340 بسته به انصاف فروشنده !!!
من یه هفته پیش قیمت کردم بین 295 تا 325 بود البته بدون گارانتی.(یعنی نداشت)
از دوستانی که ساکن شیراز هستن کسی می دونه کجا می شه با گارانتی اصلی این گوشیو تهیه کرد؟
خوب دوستان بالاخره من هم به جمه ایکس 6 دارها پیوستم .. گوشی خوبی بوده برام تا الان ... با گارنتی اصلی به همراه شارژر فندکی و نگهدارنده ماشین خریدم 340 ( از بازار موبایل ایران )....
تنها مشکلی که دارم جی پی اس هست که از موقعی که خریدم ماهواره رو پیدا نمی کنه ... به نظرتون مشکل از کجا می تونه باشه؟ -- یعنی اون علامته پایین که آنتن دهی گوشی رو نشون میده همش داره زرد چشمک می زنه!
Last edited by ghafari88; 11-09-2010 at 16:19.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)