تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 185 از 275 اولاول ... 85135175181182183184185186187188189195235 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,841 به 1,850 از 2750

نام تاپيک: HTC HD2 اولين گوشي اچ تی سی با پردازنده ۱ گیگاهرتز و ال سي دي 4.3 اينچي

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

من که می گم بهترین راهش اینه که روش ها کنی بمالی به پیرن

فایل سورس Windows Phone 7 رو دارم و الان رو گوشیم نصبه....اجالتا به 2000 تشکر نیازمندم حالا 1000 تا هم شد آپ می کنم

خیر کاملا غلطه.حداقل میگفتی با الکل که باز اون هم جواب نمیده.این روش آسون و خیلی موثره و درست مثل روز اول میشه.

.................................................. .................................................. ...........................

نامردی نکنید.بابا یه دونه تشکر هم که نکردید!!

2. 2 کاربر از zoorg2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه pooya_swimmer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    ایران / اصفهان

پيش فرض

آقا من اگه آریو اقلیم نصب کنم بعدا" که رام عوض کنم یا هارد ریسیت یا ..... دوباره میتونم آریو بریزم رو گوشیم یا فقط 1 بار میشه ریخت ؟

4. این کاربر از pooya_swimmer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه davidmti's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

آقا ما یه کلمه گفتیم آشغاله کل تاپیک بهم ریخت .
    من مشکل پول تا 1.000.000 برای گوشی ندارم ولی پول بابت گوشی بدون اصالت نمیدم بقیه هم نظر خودشون رو دارن ولی همون جور که Eng.Mohammad هم گفت مشکل باتری داره. یکی از مهمترین استفاده هام توی سفرهای درون استانیه که باتری فوق علاده برام مهمه.
    3 سال p990 دستمه هنوز 20 ساعت مداوم بدون اغراق mp3 پخش میکنه تمامه حساب کتاب هام هم رو اکسلش ریختم چندین بار هم بدون قاب از دستم افتاده رحم هم بهش نمیکنم آخ نمیگه. عکس های 2 مگا پیکسلیش با 5 مگای نوکیا رقابت میکنه. تنها چیزی که باعث شده من ازش خسته شم و میخوام عوضش کنم سرعت پایینشه چون من تا خرخره نرم افزار روش میریزم و از 80% نرم افزار هاش هم استفاده میکنم.و این سرعت تنها چیز فوق العلاده ایه که HD2 نسبت به
    P990 داره و لا غیر.

6. 2 کاربر از davidmti بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای AryanLand's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    سرزمین آریایی

پيش فرض

چی ی ی ی ی ی؟این گوشی آشغاله؟مرد نامومن فرومنxda با اونهمه متخصص و برنامه ورام نویس بعداز ساخت این گوشی بهت زده شده بودن وهمگی این گوشی قویترین گوشی جهان میدونن اونوقت بعضی ها که قول میدم تاحالا غیرازگوشیهای جاوای ابتدایی هیچ گوشی دستشون نگرفتن میان واسه این غول اسمهایی که درشاءن خودشونه میذارن.ازمسولان این سایت تقاضادارم که به ایشون تذکر بدن تا اینچنین به همه توهین نکنن.
    سلام.

شما احتمالا" اشتباه نگرفتید ؟ و احیانا" پست های منو اصلا" خوندید؟!!!پیشنهاد میکنم پستهای منو یه بار دیگه بخونید.
    ضمنا" حالا از کجا فهمیدید که اولا" من مرد هستم و زن نیستم و دوما" اینکه از نوع نامومنش هستم؟!!!!

من که می گم بهترین راهش اینه که روش ها کنی بمالی به پیرن

فایل سورس Windows Phone 7 رو دارم و الان رو گوشیم نصبه....اجالتا به 2000 تشکر نیازمندم حالا 1000 تا هم شد آپ می کنم
    سلام.

دمت گرم حالا من که هنوز گوشی رو ندارم (اصلا" حس رفتن و خرید کردن ندارم) ولی اونایی که میخوان نمیشه یه ماچ رو 50 تا تشکر حساب کنی تا زودتر برسه به 2000 تا؟

آقا ما یه کلمه گفتیم آشغاله کل تاپیک بهم ریخت .
    من مشکل پول تا 1.000.000 برای گوشی ندارم ولی پول بابت گوشی بدون اصالت نمیدم بقیه هم نظر خودشون رو دارن ولی همون جور که Eng.Mohammad هم گفت مشکل باتری داره. یکی از مهمترین استفاده هام توی سفرهای درون استانیه که باتری فوق علاده برام مهمه.
    3 سال p990 دستمه هنوز 20 ساعت مداوم بدون اغراق mp3 پخش میکنه تمامه حساب کتاب هام هم رو اکسلش ریختم چندین بار هم بدون قاب از دستم افتاده رحم هم بهش نمیکنم آخ نمیگه. عکس های 2 مگا پیکسلیش با 5 مگای نوکیا رقابت میکنه. تنها چیزی که باعث شده من ازش خسته شم و میخوام عوضش کنم سرعت پایینشه چون من تا خرخره نرم افزار روش میریزم و از 80% نرم افزار هاش هم استفاده میکنم.و این سرعت تنها چیز فوق العلاده ایه که HD2 نسبت به
    P990 داره و لا غیر.
    سلام.

بله من جواب خودم رو گرفتم و متوجه دلایلتون شدم.!!!!!!
    شما که گوشی P990 رو با این گوشی مقایسه میکنید!!!!! دیگه جای تبادل افکار و بحثی رو در این مقوله نمیزارید و اینکه این گوشی از دید شما آشغال باشه کاملا" منطقیه!!!!!
    امیدوارم تو انتخاب گوشی جدیدتون موفق باشید.

8. 4 کاربر از AryanLand بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Eng.Mohammad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    Ahvaz, not Ahwaz

پيش فرض

تا حالا کی واسه یه پروژه راهسازی از گوشی استفاده کرده

لب تاپ واسه این جور جاهاست دیگه البته لب تاشم باشه مدام باهاش کار کنی 3_4 ساعت بیشتر دووم نمیاره

کلا hd2 بخاطر صفحه بزرگش باطری زیاد مصرف میکنه طبیعی هستش

در ضمن ویوا که یکی از بهترین باطری هارو تو پاکت پیسی ها داره بخای مدام باهاش ور بری باطری خالی میکنه.
    عزیزم راحت ترین و بهترین برنامه برای مدیریت صورت وضعیتها و محاسبه متره ها در پروژه های عمرانی Excel هستش که خیلی پر کاربرد هم هست.. حالا اگه نرم افزارهای مدیریت پروژه هم روی گوشی نصب باشه که هیچ آدم عاقلی به جای یه دیوایس یک وجبی نمیاد لپ تاپ بندازه رو کولش و اینور اونور ببره... مگه اینگه ........بگذریم

10. این کاربر از Eng.Mohammad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز S@nti@go_s&k's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    Jan 2008

پيش فرض

بله دیگه وقتی بجای لب تاپ و ....... از گوشی در کارای عمرانی استفاده میکنین عاقبتش این میشه که

یا جاده ها پستی بلندی داره یا پل میریزه سر مردم یا برج میلاد کج میشه

همش بیت المال باید جواب بدین اون دنیا

آقا از شوخی بگذریم...............

تمام گوشیهای که توی بازار هستن همینه وضعیتش داداش من

آدمیزاد نیست که 24 ساعت پشت سر هم کار کنه

گوشیه گوشی بعضیامون نمیخایم قبول کنیم

گفتم بخاطر صفحه بزرگشه

در ضمن اگر خیلی کارتون گیره باطری ها قوی تر و یدکش وارد بازار شده میتونین تهیه کنین و پروژتون رو به اتمام برسونید

12. 6 کاربر از S@nti@go_s&k بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    Ahvaz, not Ahwaz

پيش فرض

بله دیگه وقتی بجای لب تاپ و ....... از گوشی در کارای عمرانی استفاده میکنین عاقبتش این میشه که

یا جاده ها پستی بلندی داره یا پل میریزه سر مردم یا برج میلاد کج میشه

همش بیت المال باید جواب بدین اون دنیا

آقا از شوخی بگذریم...............

تمام گوشیهای که توی بازار هستن همینه وضعیتش داداش من

آدمیزاد نیست که 24 ساعت پشت سر هم کار کنه

گوشیه گوشی بعضیامون نمیخایم قبول کنیم

گفتم بخاطر صفحه بزرگشه

در ضمن اگر خیلی کارتون گیره باطری ها قوی تر و یدکش وارد بازار شده میتونین تهیه کنین و پروژتون رو به اتمام برسونید
    به جون اُودم این مشکلات فقط و فقط تقصیر پیمانکار و کارگره
    یه باتری یدکی هستش که یه سوراخ هم روش داره و قطر گوشی رو 3میلیمتر اضافه میکنه... همونو میگید دیگه؟؟
    به درد تولید کنندش میخوره!!!!!!!

14. این کاربر از Eng.Mohammad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    Ahvaz, not Ahwaz

پيش فرض

یه چیزی می خوام براتون بگم راجع به تمیز کردن ال-سی-دی

دوست دارید ال-سی-دی شما درست به تمیزی روز خرید گوشیتون بشه (تضمینی)؟

اجالتا به 5 تشکر نیازمندم.اگه حداقل 5 تا شد می گویم.
    ببین عزیزم، تنها راهش اینه که بری 5تا اکانت بسازی و خودت 5 بار از خودت تشکر کنی، یا اینکه به بچه های فامیلتون بگی بیان ازت تشکر کنن، من هم اگه این کار رو نمیکردم هنوز کاربر جدید بودم.

16. این کاربر از Eng.Mohammad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کـاربـر بـاسـابـقـه M@hdi-B's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

آقا من اگه آریو اقلیم نصب کنم بعدا" که رام عوض کنم یا هارد ریسیت یا ..... دوباره میتونم آریو بریزم رو گوشیم یا فقط 1 بار میشه ریخت ؟
    بله می تونید...فایل license.lic که برای راه اندازی برنامه لازم هست رو فقط یه بار میشه گرفت

18. 3 کاربر از M@hdi-B بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

كاربر فعال اتومبیل، متفرقه، سبک زندگی MOHAMMAD_ASEMOONI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    زمین پهناور خدا (أرضُ اللّٰه الواسعة)

پيش فرض

8 - بیشتر وقتها در هر جای موبایل که باشین اگه دکمۀ ارسال رو بزنین به جای اینکه بره تو قسمت تلفن ، مستقیما تماس میگیره با اخرین شماره که در لیست تماس هست !!!!! و البته بعضی وقتها هم تماس نمیگیره و فقط میره تو قسمت تلفن .
    سلام دوستان

من این مطلب رو تو صفحۀ 142 نوشتم

ای دلِ غافل . گوشیِ من از همون روزِ اول ایراد داشت و من خبر نداشتم

ماجرا از این قراره :

من با باتری اصلا مشکلی نداشتم تا 2 روز پیش و دو روز یک بار شارژش میکردم

پریشب با صدایِ تیک تیکِ عجیب غریبی از خواب بیدار شدم . صدایی مثل تیک تیکِ جرقۀ سیم شمع ماشین .

البته من سیم کارت رو از روش برداشته بودم و خدا رو شکر که سیم کارت روش نبود .

خلاصه با صدایِ تیک تیکش از خواب بیدار شدم دیدم داره سعی میکنه با آخرین شماره تماس بگیره !!!!! اون هم با سرعت خیلی زیاد . ثانیه ای دو سه بار . ریستارت کردم اما باز هم همونجور بود .

کاملاً قاطی کرده بود . خاموشش کردم و صبح روشنش کردم دیدم درست شده اما از اون موقع دیگه زود باتری خالی میکنه .

من یه آزمایش انجام دادم :

سیم کارت رو برداشتم و روشنش کردم و از هیچ چیز هم استفاده نکردم اما هر چند دقیقه یک درصد از شارژ کم میشه !!!! و پشت گوشی هم یه کم گرم میشه . همون جایی که سیم کارت نصب میشه . کاملا مشخصِ که یه اتصالی تو مدارهاش به وجود اومده که برق باتری رو میکشه .

حالا دیگه دکمۀ تماس هم کاملا از کار افتاده و وقتی فشارش میدم یک ثانیه طول میکشه که صداش شنیده بشه و کاری هم انجام نمیده و برای تماس مجبورم از صفحه استفاده کنم .

اگر باتری گوشیتون زود خالی میشه ، سیم کارت رو بردارین و از هیچ چیز هم استفاده نکنین . اگر باتری به شکلِ غیر عادی خالی میشه حتما گوشیتون ایراد داره .

بدبختی اینه که نمایندگیش هم تو دوبی هست و میگن یک ماه طول میکشه تا بره درست شه و برگرده

20. 2 کاربر از MOHAMMAD_ASEMOONI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •