بعد ازمون جامع هم که دیگه نداره نه؟(خیلی خوب شد)
معاون سازمان سنجش آموزش كشور از آغاز ثبتنام دورههاي كارداني پيوسته و ناپيوسته دورههاي ترمي 91 دانشگاه جامع علمي كاربردي از 13 شهريور ماه خبر داد.
سيد جلال طباطبايي در گفتوگو با خبرنگار دانشگاهي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، با اشاره به آغاز ثبتنام دورههاي كارداني پيوسته و ناپيوسته دورههاي ترمي 91 دانشگاه جامع علمي كاربردي از 13 شهريور ماه از طريق سايت سازمان سنجش به نشاني [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] گفت: مهلت ثبتنام داوطلبان تا 18 شهريور ماه ادامه دارد.
وي در خصوص نحوه تهيه كارت اعتباري ثبتنام، گفت: داوطلبان بايد با مراجعه به سايت سازمان سنجش با پرداخت حق ثبتنام 8 هزار و 500 توماني نسبت به انجام ثبتنام اقدام كنند.
طباطبايي در ادامه از آغاز ثبتنام دوره كارداني فني و كارداني حرفهاي دوره پودماني نظام آموزشي مهارتي دانشگاه جامع علمي كاربردي از 20 شهريور ماه خبر داد و گفت: مهلت ثبتنام داوطلبان تا 27 شهريور ماه ادامه دارد.
معاون سازمان سنجش با تاكيد بر اينكه گزينش دانشجو در اين دورهها بر اساس معدل ديپلم انجام ميشود، خاطرنشان كرد: نتايج نهايي اين دورهها آخر شهريور ماه اعلام ميشود.
منبع: ایسنا
![]()
کسی میدونه شرایط انتقالی دائم از یک واحد به یک واحد دیگه در همون شهر چیه؟
همه واحدهای پاس شده حتی زیر 15 رو تطبیق میدن؟
اصلا شدنی هست؟
هر سال ثبت نام ترمی و پودمانی توی شهریوره.
دلیل مهم ترین شرطه!!!!کسی میدونه شرایط انتقالی دائم از یک واحد به یک واحد دیگه در همون شهر چیه؟
ترم اول(پودمان اول!!) یکی از خانم های کلاس ما که از شهر دیگهای بود، کلی نامه نگاری و ... کرد، اخرش هم الان تو مرکز خودمون داره درس میخونه!!
بکس حالا واسه کارشناسی چه جور خاکی خوبه که تو سرمون بریزیم؟؟؟ من هر کاری میکنم، برنامه هام جور نمیشن برا هیچ حرکتی!
دوستان من الان سربازم اگه ترمی قبول بشم میشه از سربازی ترخیص شد رفت دانشگاه؟
دیپلم علوم انسانی دارم میتونم شرکت کنم؟
راستش من یه دختر سه ساله دارم و مسیولیت های دیگه
من کاردانی گرافیک سراسری دارم حالا می خوام ادامه بدم اصلا در توان خودم نمی بینم برای کنکور بخونم اونم دروسی که هر سال عوض می شه ........الان پیام نور و خوشم اومده اما دانشجو محوره و همه می گن سخته
علمی کاربردی چطوره کنکور داره یا نه اونم مثل پیام نور آزمون داره
من حتما باید درس بخونم
بچه ها کی امتحانشه تو و خدا بگید آزمون داره یا نه .....کاردانی به کارشناسی دانشگاه جامع علمی کاربردی رشته هنررررررررررررررررررررررر ررررررربدون کنکوره؟اگه آره پس چرا من نمی بینم
بخدا حالم بد شده گیج شدم
فقط اگر ترمی قبول بشین!دوستان من الان سربازم اگه ترمی قبول بشم میشه از سربازی ترخیص شد رفت دانشگاه؟
با دیپلم ابیاری گیاهان دریایی، میشه تو علمی کاربردی هواپیما سازی خوند!!! نیگران نباشید....دیپلم علوم انسانی دارم میتونم شرکت کنم؟
اگر معدل کاردانیتون خوبه، لبخند دورههای پودمانی(بدون کنکور!) دانشگاه های علمی کاربردی رو از دور میتونید ببینید!!!!من کاردانی گرافیک سراسری دارم حالا می خوام ادامه بدم اصلا در توان خودم نمی بینم برای کنکور بخونم اونم دروسی که هر سال عوض می شه
الان گیر اکثر ماهایی که ترم/پودمان اخر هستیم دقیقا همینه!! علمی کاربردی بیشعور همیشه دی ماه و اینا ثبت نام میکرد برا کارشناسی، امسال اومد با سایر دانشگاه ها برگذار کرد و ملت یادشون رفت ثبت نام کنن و افتادن سال اینده!!!!بچه ها کی امتحانشه تو و خدا بگید آزمون داره یا نه
عاره دیگه.....کارشناسی ناپیوسته چیه؟همون کاردانی به کارشناسیه؟
نع!! اگر ترمی برید، ازمون داره... اگر پودمانی برید، شرط معدل میرید..... معدل 13-14 میرید تو!!کاردانی به کارشناسی دانشگاه جامع علمی کاربردی رشته هنررررررررررررررررررررررر ررررررربدون کنکوره؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)