تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 185 از 432 اولاول ... 85135175181182183184185186187188189195235285 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,841 به 1,850 از 4315

نام تاپيک: ✦ مباحث مرتبط با دانشگاه جامع علمي و کاربردي

آخر فروم باز M0hsen3D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

بعد ازمون جامع هم که دیگه نداره نه؟(خیلی خوب شد)

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض آغاز ثبت‌نام دوره‌هاي كارداني ترمي پیوسته و ناپیوسته دانشگاه جامع علمي كاربردي سال 91

معاون سازمان سنجش آموزش كشور از آغاز ثبت‌نام دوره‌هاي كارداني پيوسته و ناپيوسته دوره‌هاي ترمي 91 دانشگاه جامع علمي كاربردي از 13 شهريور ماه خبر داد.

سيد جلال طباطبايي در گفت‌وگو با خبرنگار دانشگاهي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، با اشاره به ‌آغاز ثبت‌نام دوره‌هاي كارداني پيوسته و ناپيوسته دوره‌هاي ترمي 91 دانشگاه جامع علمي كاربردي از 13 شهريور ماه از طريق سايت سازمان سنجش به نشاني [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] گفت: مهلت ثبت‌نام داوطلبان تا 18 شهريور ماه ادامه دارد.

وي در خصوص نحوه تهيه كارت اعتباري ثبت‌نام، گفت: داوطلبان بايد با مراجعه به سايت سازمان سنجش با پرداخت حق ثبت‌نام 8 هزار و 500 توماني نسبت به انجام ثبت‌نام اقدام كنند.

طباطبايي در ادامه از آغاز ثبت‌نام دوره كارداني فني و كارداني حرفه‌اي دوره پودماني نظام آموزشي مهارتي دانشگاه جامع علمي كاربردي از 20 شهريور ماه خبر داد و گفت‌: مهلت ثبت‌نام داوطلبان تا 27 شهريور ماه ادامه دارد.

معاون سازمان سنجش با تاكيد بر اينكه گزينش دانشجو در اين دوره‌ها بر اساس معدل ديپلم انجام مي‌شود، خاطرنشان كرد: نتايج نهايي اين دوره‌ها آخر شهريور ماه اعلام مي‌شود.

منبع: ایسنا

آخر فروم باز mojtaba2321's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

کسی میدونه شرایط انتقالی دائم از یک واحد به یک واحد دیگه در همون شهر چیه؟
    همه واحدهای پاس شده حتی زیر 15 رو تطبیق میدن؟
    اصلا شدنی هست؟

آخر فروم باز mojtaba2321's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

سلام دوستان من امسال میخوام کاردانی پودمانی بخونم ولی گفتین از دی پزیرش داره ولی این که میگه از مهر.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    هر سال ثبت نام ترمی و پودمانی توی شهریوره.

کاربر فعال تالار .Net senaps's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

کسی میدونه شرایط انتقالی دائم از یک واحد به یک واحد دیگه در همون شهر چیه؟
    دلیل مهم ترین شرطه!!!!
    ترم اول(پودمان اول!!) یکی از خانم های کلاس ما که از شهر دیگه‌ای بود، کلی نامه نگاری و ... کرد، اخرش هم الان تو مرکز خودمون داره درس میخونه!!

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

بکس حالا واسه کارشناسی چه جور خاکی خوبه که تو سرمون بریزیم؟؟؟ من هر کاری میکنم، برنامه هام جور نمیشن برا هیچ حرکتی!

آخر فروم باز alivw71's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان من الان سربازم اگه ترمی قبول بشم میشه از سربازی ترخیص شد رفت دانشگاه؟
    دیپلم علوم انسانی دارم میتونم شرکت کنم؟

داره خودمونی میشه golebeh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2012

پيش فرض

راستش من یه دختر سه ساله دارم و مسیولیت های دیگه

من کاردانی گرافیک سراسری دارم حالا می خوام ادامه بدم اصلا در توان خودم نمی بینم برای کنکور بخونم اونم دروسی که هر سال عوض می شه ........الان پیام نور و خوشم اومده اما دانشجو محوره و همه می گن سخته
    علمی کاربردی چطوره کنکور داره یا نه اونم مثل پیام نور آزمون داره
    من حتما باید درس بخونم
    بچه ها کی امتحانشه تو و خدا بگید آزمون داره یا نه .....کاردانی به کارشناسی دانشگاه جامع علمی کاربردی رشته هنررررررررررررررررررررررر ررررررربدون کنکوره؟اگه آره پس چرا من نمی بینم
    بخدا حالم بد شده گیج شدم

داره خودمونی میشه golebeh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2012

پيش فرض

کارشناسی ناپیوسته چیه؟همون کاردانی به کارشناسیه؟

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

دوستان من الان سربازم اگه ترمی قبول بشم میشه از سربازی ترخیص شد رفت دانشگاه؟
    فقط اگر ترمی قبول بشین!

دیپلم علوم انسانی دارم میتونم شرکت کنم؟
    با دیپلم ابیاری گیاهان دریایی، میشه تو علمی کاربردی هواپیما سازی خوند!!! نیگران نباشید....

من کاردانی گرافیک سراسری دارم حالا می خوام ادامه بدم اصلا در توان خودم نمی بینم برای کنکور بخونم اونم دروسی که هر سال عوض می شه
    اگر معدل کاردانیتون خوبه، لبخند دوره‌های پودمانی(بدون کنکور!) دانشگاه های علمی کاربردی رو از دور می‌تونید ببینید!!!!

بچه ها کی امتحانشه تو و خدا بگید آزمون داره یا نه
    الان گیر اکثر ماهایی که ترم/پودمان اخر هستیم دقیقا همینه!! علمی کاربردی بیشعور همیشه دی ماه و اینا ثبت نام میکرد برا کارشناسی، امسال اومد با سایر دانشگاه ها برگذار کرد و ملت یادشون رفت ثبت نام کنن و افتادن سال اینده!!!!

کارشناسی ناپیوسته چیه؟همون کاردانی به کارشناسیه؟
    عاره دیگه.....

کاردانی به کارشناسی دانشگاه جامع علمی کاربردی رشته هنررررررررررررررررررررررر ررررررربدون کنکوره؟
    نع!! اگر ترمی برید، ازمون داره... اگر پودمانی برید، شرط معدل میرید..... معدل 13-14 میرید تو!!

11. این کاربر از senaps بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •