یه 4 روزیه که v p n واسه من کار نمیده و موقع کانکت ارور 919 میده ...
توی اهواز کسی با v p n مشکلی نداره ؟؟
یه 4 روزیه که v p n واسه من کار نمیده و موقع کانکت ارور 919 میده ...
توی اهواز کسی با v p n مشکلی نداره ؟؟
من مشکل ندارم و راحت وصل میشم(تقریبا 24 ساعته)
شما از کجا سرویس میگیری؟
من هم از شرکت راصد دو سال وایرلس گرفتم این روزها سیگنال آنتن کم شده
کسی می دونه آنتن جدید راصد تو پاداد کجا است چون قبلا نبش آریا شهر بود الان آنتن آنجا خالی است و سیگنال من هم ضعیف شده
دوستان سلام.گویا مباحث اینترنت وایرلس هم اینجا دنبال می شه.
من هم میخوام اشتراک وایرلس بگیرم .
حالا سوالم اینه که از چه شرکتی بگیرم سرعتش بهتره.به عنوان مثال این تعرفه هان:
راصد 128 ---3gig ماهی 21هزار تومان
پارس آنلاین 128---3gig ماهی 15 هزار تومان
شاتل (نیماد) 128---3gig ماهی 15.900 تومان
منطقه امانیه ست.
فقط سرعت دانلودتون رو با توجه به اشتراک "اسمی" که میگیرید،بگید
و اینکه کلا کدوم شرکت بهتره و بی دردسرتره.
ممنون![]()
سلام دوستان من از شاتل سرویس میگیرم در موقع ذانلود با اکانت رپید شر سرعت دانلود به یک هم نمیرسد ولی با اکانت رپید باز با 60 دانلود میکنم. دوستان مورد مشابهی داشتند؟
از طلوع رايانه لقمان بگير. سرعتش خوبه. ارزونتره. نامحدود هم داره.
بچه ها سرعت دانلود من 2 روزه که رو 5kb/s اومده! در صورتی که من این ماه سرعت 256 گرفته بودم...کسی مشکل مشابه من با پارس آنلاین نداره؟
---------- Post added at 02:10 AM ---------- Previous post was at 02:09 AM ----------
ببخشـــــــــــــــــــــ ــــــــــــید آواتار منو کی جرئت کرد حذف کنـــــــــــــــــــــــ ـــــه؟
آدرس اين طلوع رايانه لقمان كجاست؟ميخوام اطلاعاتي از باقي سرويس دهنده ها هم داشته باشم-اللخصوص شركت راصد.
پارس آنلاین هم شلوغ شده
مثل شاتل دچار کمبود پهنای باند میشه
در پست 1825 آدرس موجوده
راصد هم حتمآ تو تاپیک موجوده ولی من فعلآ Dial-Up دارم زحمت پیدا کردنش با خودت
با عرض سلام و احترام خدمت همه همشهریهای خوبم
بنده 9 ماه پیش این تاپیک رو به منظور خدمت رسانی به شما ایجاد کردم تا به کمک هم بتونیم اطلاع رسان مفیدی برای سایر کسانی که در انتخاب سرویس اینترنتشون دچار تردید هستند باشیم.ظاهرآ 90% دوستان تا مشکلی نداشته باشند به تاپیک سر نمیزنند و حاضر نیستند پاسخگوی سوالات دیگران باشند!باور کنید من هم مثل شما کارمند انجمن نبودم و هیچ اندیشه ای به جز کمک رسانی به شما عزیزان من رو در این تاپیک فعال نگه نداشته بود.از این به بعد این شما و این هم تاپیک اینترنت شهرتون...
جا داره ازنیما جان
که در طول این مدت همکار اصلی من
بود و بحث وایرلس تاپیک رو زنده نگه داشت و وقت زیادی رو برای مشاوره برای بسیاری از دوستان گذاشت صمیمانه تشکر کنم
از میلاد و امین عزیز هم که در این زمینه من رو همیاری کردند سپاسگزارم
موفق باشید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)