کانسپت چیه عزیزم ؟
من از اینا داشتم ، این Xbox هستش که از نظر گرافیکی مثل Ps2 هست .
بعدش به جای اینکه بشه Xbox 2 شد Xbox 360 - همین .
کانسپت چیه عزیزم ؟
من از اینا داشتم ، این Xbox هستش که از نظر گرافیکی مثل Ps2 هست .
بعدش به جای اینکه بشه Xbox 2 شد Xbox 360 - همین .
دویت عزیز به احتمال زیاد خیلی زیاد با ورود آبدیت های جدید قیمت کنسول ها افت کرده به احتمال زیاد تا پایان خرداد ارزون میشه
یکم صبر کن این نظر منه![]()
بچه ها قیمت کینکت داره میره بالا هااااااااااااا
تا دیر نشده بخرید.
Last edited by aha2012; 01-06-2011 at 13:11.
آقا من امروز پیش میثم بودم می گفت 1 اسلیم 4 گیگ 0225 با کینکت 550-560 هزار تومان می تونی بگیری ولی آپدیتش نیومده...
---------- Post added at 04:39 PM ---------- Previous post was at 04:35 PM ----------
ولی احتمالا گرون میشه بازار گرمی نمی کنم چون ارزش فروشندها و سودشون میره بالا ولی الان قیمت 4 گیگ اسلیم توی توپ خونه پشت یه مغازه پرسیدم ...طرف با بی محلی و بی حالی که نمی خواست جواب بده (تازه معلوم نبود جعبه خالی گذاشته بود 10 کنار هم یا واقعی بود )
گفت 600.000 معلوم نبد 0225 یا 9504 اینم از اینا
دنبال خر مرده می گردند نعلش کنند
دوست عزیز حتما در جریان E3 هستید . شرکت های غول مسه مایکروسافت واسه رقابت خودشون (مخصوصا با Wii2 ) حتما قیمت ها رو میارن پایین .
درسته که قیمت جهانی تخفیف میخوره اما این تخفیف توی ایران اعمال نمیشه !!! ( که الانم میبینیم از دیروز تا حالا 5تومن به قیمت کینکت اضافه شده !!! به خاطر نزدیک شدن به پایان امتحانات !))
از اونجا که اینجا ایرانه،بعد از امتحانات مدارس کنسول به همین قیمت فعلی هم گیر نمیاد.
دقیقا
حداقل از 50 تومن یهویی میکشن روش تا صدو خورده ای.................
خدا بخیر کنه
من مي خوام بعد امتاحانات كنسول بازي بگيرم چه ماهي بگيرم و مي خوام بين 200.250هزينه كنم چه كنسولي بگيرم مرسي
شما میتونی 1 دستگاه ps 2 بگیری چون xbox , ps3 دست 3 زیر 300 نیست...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)