تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 185 از 1211 اولاول ... 851351751811821831841851861871881891952352856851185 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,841 به 1,850 از 12107

نام تاپيک: Pro Evolution Soccer 2010

داره خودمونی میشه italy 4 u's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

منتظر king هستیم..

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

اون دوستاني كه ميگفتن آي اين بازي اله بله جيمبله كجان؟؟؟!!!

بفرما با يه ويدئو ديگه نظرات 180 درجه برگشت...

حالا من اصل كاري رو زماني كه اين بازي رو انجام ميديد ميبينم...
    كه اينجا ا نظرات مثبت منفجر خواهد شد...

اين بازي يك بازي به ياد ماندني خواهد بود ميگيد نه تا 2 ماه ديگه هم صبر كنيد و ببينيد.
    نه دوست عزیز کسی منکر زیبایی های بازی PES 2009 نیست وگرنه این همه طرفدار نداشت. صحبت و نقد و انتقادات روی چیزهای تخصصی تر و ریز تری هست که توی تاپیک جریان داره. نه اینکه صحبت سر این باشه بازی خوب نیست

آخر فروم باز joey jordison's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

آقا من چندتا ویدیو بی کیفیت دیدم بنابرین نتونستم یک چیز را ببینم و کسانی که ویدیو با کیفیت دیدن یک سوال دارم شاید حسین جان بتونن کمک کنن!
    از دور پیراهنهای افتاده روی شورت بازیکنها معلوم هست!؟
    در PES 2009 وقتی پیراهن روی شورت قرار میگرفت بعضی وقتها از دور میدیدی معلوم نبود آیا تو PES 2010 مشخص هست!
    و یک چیز هم یادم رفت بگم اینه که اونطور که من از ویدیو ها دیدم و ناامید کننده بود در واقع انتظارش را داشتم که تغییر کنه سینماتیکهای وسط بازی بود!دقیقا عین PES 2009 , 2008 بود بازیکن وقتی توپ را میزد بیرون همونطور مثل قبل ناراحتیش را نشان میداد!

آخر فروم باز 4039's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

دوستان من به هر شیوه ای متوسل شدم که با فشرده سازی حجم این ویدئو رو کم کن, نشد اگه نرم افزار خاص یا روش خاصی به ذهنتون میرسه بگید تا امتحان کنم شاید فایل فشرده بشه .

آقا من چندتا ویدیو بی کیفیت دیدم بنابرین نتونستم یک چیز را ببینم و کسانی که ویدیو با کیفیت دیدن یک سوال دارم شاید حسین جان بتونن کمک کنن!
    در PES 2009 وقتی پیراهن روی شورت قرار میگرفت بعضی وقتها از دور میدیدی معلوم نبود آیا تو PES 2010 مشخص هست!
    و یک چیز هم یادم رفت بگم اینه که اونطور که من از ویدیو ها دیدم و ناامید کننده بود در واقع انتظارش را داشتم که تغییر کنه سینماتیکهای وسط بازی بود!دقیقا عین PES 2009 , 2008 بود بازیکن وقتی توپ را میزد بیرون همونطور مثل قبل ناراحتیش را نشان میداد!
    با دوربین واید زیاد قابل تشخیص نیست ( البته این ویدئو رو از روی صفحه مانیتور فیلمبرداری کردن و مسلما این فیلمبرداری وضوح تصویرو خیلی پایین آورده و شاید ملاک خوبی برای قضاوت نباشه ) .اما از زاویه های نزدیک تر مثل دوربیت نرمال این مساله به وضوح دیده میشه و بازیکنانی که پیرهنشون روی شورت ورزشی افتاده کاملا مشخص هستن .

..............

به جزئیات دست بالاک نگاه کنید حقیقتا هنرمندانه روش کار شده موهای دست , عضلات ریز و حتی رگ روی دستش قابل تشخیص هستن .(تازه اینو باید درنظر بگیریم این تصویر نهایی نیست و هنوز روش کار میشه مثلا به سر انگشتای بالاک نگاه کنید هنوز پردازشی روش صورت نگرفته )

یک خبر خوب برای دوستانی که میخواستن این ویدئو با کیفیتو ببینن دارم .
    با راهنمایی یکی از بچه ها من فشرده ساز kgb رو دانلود و نصب کردم (حدود یک مگ سایز این نرم افزاره ) .و شروع به فشرده سازی این ویدئو کردم .برنامه تخمین زده این فایل 197 مگابایتی رو به 20 الی 30 مگابایت فشرده کنه اما مدت زمان فشرده سازی حدود 3 ساعت طول میشکه ( تازه سیستم کامپیوتری من جدید وگرنه معلوم نبود چقدر طول بکشه کل 2 گیگ رم کامپیوترمو اشغال کرده ) .
    به محض اینکه کار فشرده سازی تموم شده براتون یک جا آپلودش میکنم .

...
    Last edited by 4039; 21-08-2009 at 11:53.

5. 7 کاربر از 4039 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    همونجا

پيش فرض

ممنون حسين جون. ديگه من كه از ديدن كامل گيم پلي نااميد شدم. فقط تو يه زحمتي بكش و از صحنه هاي جالب گيم پلي عكس بذار. ممنون
    Last edited by alex-sina; 21-08-2009 at 11:59.

7. این کاربر از alex-sina بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

11 GC 09: Features Trailer

كيفيت HD

دانلود با فرمت mov و حجم 38.5 مگابايت
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    دانلود با فرمت wmv و حجم 41.2 مگابايت
    کد:

كيفيت SD

دانلود با فرمت mov و با حجم 14.2 مگابايت
    کد:
    دانلود با فرمت wmv و با حجم 16.4 مگابايت
    کد:
    دانلود با فرمت mp4 و با حجم 10.9 مگابايت
    کد:

9. 10 کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه romell's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

این بازی این همه تغییر کرده و فقط از لحاظ انیمیشن از رقیب خودش ضعیف تر هستش که مشخصا معلومه چون رقیب این بازی از سال 2007 داره کار ریختن انیمیشن رو انجام میده ولی امسال از لحاظ گرافیک PES به راحتی رقیب خودش رو پشت سر میذاره و مدلینگ چهره رو که روش بحث نکنیم که بهتره چون اصلا با هم قابل قیاس نیستن نور پردازی کیفیت بافت لباس بازیکن ها و.......... بهتر و بهتر شده امسال PES 300 انیمیشن اضافه کرده که همین انیمیشن های جدید هیچ دست کمی از رقیب خودش نداره فقط تعدادش کمتره با این وضعیت این بازی حالا هی بیان بگن تغییری نکرده آخه دوربین واید چیه بازی رو میخواین ببینین تمامی سایت ها و تمامی طرفداران خارجی بازی چه میدونم منتقدین و....... نمیگن بازی بهتر شده فقط یک جمله رو به کار میبرن King Back صد در صد با این وضعیتی که این دو بازی دارن امسال کاملا به هم نزذیک هستن کونامی تمام زحمات 4 ساله رقیبش رو در مدت دوسال که داشت رو ش کار میکرد رو انجام داد و با ین چیزی که وجود داره کونامی همینجور به پیشرفتش ادامه بده سال بعد واقعا FIFA به درد سر میفته .

11. 3 کاربر از romell بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

ارمین جان این لینک هایی که گذاشتی با دانلود منیجرها کار میکنه؟!
    قابلیت رزیوم هم داره؟
    چون دفعه قبل بدجوری حالمون سر فیل 40 مگی گرفته شد میخوام جایی باشه که بشه با دانلود منیجر گرفتش

اگه نباشه جاش خالی می مونه JUSTIN11's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    moon city

پيش فرض

jordison جان من کاملا به تیپ بازیکنا در حال بازی توجه کرده بودم.از این لحاظ خیالت تخت باشه.امسال کونامی به من یکی از نظر ادیت فردی بازیکنها خیلی حال داد.تمام بازیکنان موجود در تیم فرانسه و المال کامل ادیت شده بودن.بازیکنانی مثل بنزما-لاس-سانیا-ریبری-ابیدال-مکسس-بالاک-تاسکی درست مثل واقعیت پیراهنشون روی شورتشون بود.تازه بعضی هم در طول بازی اینطوری میشدن.کفشها هم همه بر طبق واقعیت واسه هر بازیکون تعیین شده بود.من تا بحال همچین جزئیاتی رو در فیفا میدیدم و همیشه ارزو داشم که pes هم به اونا عمل کنه.

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

این لینک هایی که ارمین گذاشته از گیم پلی بازی هست؟!
    یا این که فقط یک تریلر برای معرفی بازیه؟!
    خواهشا یکی جواب بده میخوام دانلود کنم...

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •