منظورتون همون ویلا هست که تو شهر عمو مون هست؟ کجای ویلا ؟
منظورتون همون ویلا هست که تو شهر عمو مون هست؟ کجای ویلا ؟
آره
همونجا که عمو و مامان و خواهرت هستن!!
یکی از اتاقاست. توی طبقه ی اول. فکر کنم وارد که بشی سمت چپ
دقیق نمیدوم باید بگردی.
چندتا اتاقه.
یکی واسه اصلحه ها، یکی لباس ها ، یکی تابلوهایی که جمع میکنی ، یکی تابلو آدمایی که میکشی
بگیردی پیدا میشه.
لباس التایر رو کسی آزاد کرده؟
بله.
از 6 مقبره متعلق به آدمکشها, 6 تا پلاک رو میتونین جمع کنین و تو زیر زمین محل سکونت عموتون (ویلا) رو پایه هر مجسمه بزارین تا به زره الطائر دست پیدا کنین.
من دوتاشو پیدا کردم تا حالا. اون داریوشه؟؟؟ نوشته کوروش رو کشته!!!!!!!!! چرا این شکلیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
این علامتا که بهت ماموریت میده یکی رو بکشی ( اونی که ماموریت رو از پای یک کفتر نامه رسان می خونی) بی نهایتند؟ آخه من 5 تاشونو انجام دادم ولی تموم نمیشن!
- مگه چه شکلیه؟
- خیر. تموم میشن.
سلام
Havas میشه مثل نسخه یک بازی (با اینکه خیلی وقته ازش گذشته) داستان نسخه دو رو هم توضیح بدی ؟ مخصوصا آخرش
یکی از دوستان زحمتشو کشیده
اون شنل ها هم توی همون شهری که بهت می دن تاثیر داره و مثلا درجه مشکوکیت!! با دزدی و ...بالا نمی رهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام دوستان
اسساسین 1 قشنگ تر یا 2 ؟؟ ( 2 ارزش خریدن داره ؟؟ )
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)