به خدا همونی که تو کفتی رو زدم ولی باز گفت ماموریت مهمه برا منم هیچ ایتمی نیا ورد بعد رفت سر جاش نشست
کمک![]()
به خدا همونی که تو کفتی رو زدم ولی باز گفت ماموریت مهمه برا منم هیچ ایتمی نیا ورد بعد رفت سر جاش نشست
کمک![]()
چه عجولیبرو یه ماموریت انجام بده( مثل مرحله وفاداری...) بعد بیا دوباره باهاش حرف بزن بازم پاراگون
خیالت راحت مخشم بزنی تا قبل از ماموریت اخر باهات کاری نمیکنه![]()
اقا چیرا حرف تو دهن من میزاری کی خواست از اون کارا بکنه
پس من میام همه ی ماموریتای اصلی و وفاداری رو میبرم بجز مرحله آخر با مرحله وفاداری خودش اگه شد خوب اگه نشد میزام بمیره بعد زندش نمی کنم
پس کاری به مرحله ی خواهرش ندارم یا بعد از انجام مرحله خواهرش باهاش حرف نمیزنم تا تما چیزا رو کامل کنم بعد نقشه ی شوممو عملی میکنم![]()
نه!!!!!! بابا مرحله وفاداریشو برو . بعدش باهاش حرف بزن. بعد دوباره هر مرحله ای که رفتی تموم شد اومدی تو کشتی بازم باهاش حرف بزن و پاراگون بزن تا مخش رو بزنی. اینطوری که تو میخوای بری مخش زده نمیشه
خب بار اولی که بازی کردم همین کاری که تو گفتی رو انجام دادم ولی از او مرحله به بعد دبگه همش کار دارم کار دارم کاردارم...
راستی تو مراحل با خودم ببرمش(همه ی مرا حلو میگم هم اصلی هم فرعی هم وفاداری هم هرچیکه بود)یا نه کدوم بهتره
جنگیدن رو پوستش اثر نمیزاره؟![]()
فرقی نداره روی رابطه کارکتر با شپرد اگر کسی رو تو مرحله ببری یا نه .
ببین بعد یه مدت که حرف میزنید اونم بهت میگه باشه بهش فکر کنم بار بعد که میری میگه اوکی . میپرسه تو هنوز هم علاقه مندی تو هم باید جواب بدی اره! بعدا میگه بعدا که یکم سرمون خلوت شد خبرت میکنم ! دیگه هر بار بیای پیشش همینو میگه تا مرحله اخر. حالا برو امتحان کن مرحله وفاداریشو برو بعد باهاش حرف بزن همش پاراگون انتخاب کن بعد هر مرحله دیگه هم بیا باهاش حرف بزن تا اوکی شه![]()
سلام بر همگی من یکی از طرفداران این بازی هستم تا الان 3 بار تا آخرش رفتم و همچنان منتظر نسخه ی سومش هستم اگر سوالی داشتید بپرسید من در خدمتم .
دوست من [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] چرا حالا میخوای با اون دختره یعنی Mirenda باشی اون یکی یعنی Tali که خیلی بهتر از Mirenda هست من بهت پیشنهاد میکنم اونو ول کن برو پیشه Tali خیلی باحال تره
اون که قیافش معلوم نیست پس از لحاظی میگی که بهتره
(راستی مخ میری رو زدم![]()
کی گفته قیافه تالی معلوم نیست ...؟؟تازه ازش عکس گرفته شده..بورو ببین:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تو ماموریت اخر با میراندا چیز کردم
میخواستم بدونم فقط همون یه باره که ... میکنیمیا بازم هست؟
---------- Post added at 11:22 PM ---------- Previous post was at 11:21 PM ----------
ولش کن شهید شد کی دوباره برگرده سیوای قبلی![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)