ورژن 4 نود نصب میشه و مشکلی نداره ولی ورژن 3 رو نمیشه نصب کرد.
ورژن 4 نود نصب میشه و مشکلی نداره ولی ورژن 3 رو نمیشه نصب کرد.
حالا مشالله که کسی جواب سواله مارو نداد!
خوب حالا اصن ولش! میگم این ویندوز سونی که سایت داره خودش میفروشه, ارزش داره!؟ کرک داره؟ قابش هم مثه عکسی که انداخته انقد خوشگله؟ یا همینجوری میندازن تو کاور تحویل میدن؟ کلا اینکه دوستانی که خریدن راضیا یا خیر؟
بچه ها تمام زیرنویس های فارسی من تو این ویندوز خرچنگ قورباغه میشه...تو xp مشکلی نداره...چیکار باید کرد؟
سلام دوستان
من الان رو سیستمم xp دارم و ویستا
xp از کار افتاده
میخوام بدونم میشه 7 رو پیش این دو تا نصب کرد ؟
یا مثلا xp رو میتونم پاک کنم ( هم فایل های سیستمیشو و هم توی استارت آپ که کنار ویستا میاد )
اخه ویندوز ویستا فکر کنم اجازه نمیده پوشه ی windows رو پاک کنم
اگه میشه راهنمایی کنید
درضمن من هم مشکل این دوست بالاییمو توی kmplayer دارم
ممنون
منظور دوستمون ان بود که دوتا ویندوز 7 32بیت و 64بیت رو فکر کردن واسه تست میخوای آخه نسب هر دو بطور دایم منتقی به نظر نمیرسه![]()
باید بترتیب XP بعد ویستا بعد 7 نصب کن. اگه نمیتونی از خود ویندوز هم XP را فرمت کنی از پارتیشن مجیک استفاده کن.
سلام.من یه مشکل خیلی عجیب پیدا کردم.اونم اینه که یه فایلی که ظاهرا ماله خوده ویندوزه دائم به اینترنت وصل میشه و مدام اطلاعات دانلود میکنه.host process for windows servicess.من چطور میتونم که جلوی دریافت اطلاعات از اینترنت رو بگیرم؟؟
چون اگه همینجوری ادامه پیدا کنه کل اکانت منو توی یه هفته تموم میکنه!
فکر میکنم باید تو قسمت Devices and printers باید دنبال گیم پدت باشی!
فکر کنم KM Player با 7 مشکل داره. این کدک پک رو نصب کنید.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
توی XP:
تو Run بنویس cmd و اینتر.
این عبارت رو بنویس و اینتر کن و پاسخش رو اینجا بزار تا ببینم!
bcdedit
اگه با نوشتن عبارت بالا چیزی شبیه زیر نیومد، عبارت تو همون cmd به مسیر D:\Windows\System32 برو و بنویس bcdedit.exe و اینتر کن. یعنی: D:\Windows\System32\bcdedit.exe
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
داداش ویستا و سون باهم فرق میکنن! اینکه برنامه ای رو اون کار میکرد دلیل نمیشه حتما رو اینم کار کنه!
برای برنامه نویسی کمی صبر کنید تا ساپورت سون کامل بشه! اون برنامه نوشته شده با بیسیک اگه حجمش کمه، بده تا ببینم مشکل از کجاست.
سایت دانشگاه وبه! چه ربطی به ویندوز داره؟ با فایرفاکس تست کردی؟
مشخصات سیستم؟ ورژن ویندوز 7؟
منظورت از تنظیمات چیه؟ برنامه هایی که تو سون نصب کردی که نمیاد تو ویستا! باید دوباره بنصبی! حالا نوع تنظیمات و لیست برنامه ها رو بکو تا ببینم میشه کاری کرد. البته اگه مشخصات سیستم و ویندوز سون رو بدی شاید روشی مثل آپگرید بتونه مشکلتو حل کنه! یا خالی کردن بایوس و ریشارژ رم!
اسم پروسه رو که آخرش پسوند exe داره چیه؟
روش راست کلیک کن و open file location رو بزن و ببین چیه فایلش. اگه نفهمیدی چیه، یه اطلاعات دقیق ازش مثل جاش، شرحش تو task manager و detail اون توی propertis (راست کلیک رو خود فایل) بزار.
مطمئنی دی وی دیت سالمه یا درست نصب شده سر جاش؟ یه بار بکنش و slave,master رو چک کن و دوباره نصبش کن! همین یه دی وی دی یا سی دی رو سیستمت هست؟
[quote=Linux Learner;4250146]
داداش ویستا و سون باهم فرق میکنن! اینکه برنامه ای رو اون کار میکرد دلیل نمیشه حتما رو اینم کار کنه!
برای برنامه نویسی کمی صبر کنید تا ساپورت سون کامل بشه! اون برنامه نوشته شده با بیسیک اگه حجمش کمه، بده تا ببینم مشکل از کجاست.
سایت دانشگاه وبه! چه ربطی به ویندوز داره؟ با فایرفاکس تست کردی؟
عزیز جان از پیگیریت ممنون اولا .
سایت دانشگاه رو با فایرفاکس چک کردم اون مشکل رو نداشت اما با IE8 داره ؟!
میدونم دلیل نمیشه اما بهترین امکان این ویندوز compatibility این ویندوزه که طبق گفته خودشون تمام برنامه های ویندوز های 95 به بعد را ساپورت میکنه .
اما بازم از لطفت ممنونم .
حجم فایلش کمه ، از لینک زیر میتونی دانلود کنی.
اگه این مشکللم رو حل کنی خیلی کمکم کردی.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)