سلام
به مدت یک هفته یک عدد Omnia 7 اومده دستم.گفتم بد نیست شما هم عکساشو ببینید.خیلی باحاله این ویندوز 7 ولی خیلی خیلی ناقصه!
![]()
سلام
به مدت یک هفته یک عدد Omnia 7 اومده دستم.گفتم بد نیست شما هم عکساشو ببینید.خیلی باحاله این ویندوز 7 ولی خیلی خیلی ناقصه!
![]()
سلام دوستان
همونطور که برای فصل سوم امسال پیش بینی شده بود فروش اسمارتفونهای سامسونگ از اپل پیشی گرفت.
بر طبق گزارش وال استریت ژورنال (WSJ) , سامسونگ در سه ماهه ی سوم سال جاری توانسته چیزی بین 20 الی 30 میلیون گوشی هوشمند در سراسر دنیا بفروش برسونه که این میزان برای اپل در مدت ذکر شده 17.1 میلیون و یرای نوکیا 16.8 میلین گوشی بوده است.
باید منتظر گزارش موسسات گارتنر و IDC هم باشیم
منبع:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام دوستان چرا گالکسی اس 2 بخش نداره منظورم تاپیکــش اســـت !
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
گلکسی نوت رلیز شده و الان توی بازار های خارج هست حالا کی میاد ایران معلوم نیست ...
سلام مهیار جان
اخبارشو در تایپیک خودش پیگیری کن:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
چرا نوکیا سومه؟مگه اسمارتفون تولید میکنه؟؟؟؟؟؟سلام دوستان
همونطور که برای فصل سوم امسال پیش بینی شده بود فروش اسمارتفونهای سامسونگ از اپل پیشی گرفت.
سلام
دوست من گوشیهای سیمبینش اسمارتفون محسوب میشه![]()
مرسی ... تا صفحه 10 قسمت سامسونگ رفتم ولی دیدم چرا این گوشی تاپیک نداره مثل اینکه اونطرف که من اصلا نمیام ....منتظر ریویوی جی اس ام ارنا هستم که ببینم اسپیکرش چقدر قدرت داره هرچند که فکر کنم در حد همون اس2 باشه ...
من ریویوی گالاکس نوت رو با دقت خوندم چند تا نکته بگم بد نیست ( عیب ) البته بگم که من عاشق این گوشیم و حتما میخرمش. از عکس آواتارم معلومه. حتما هم سفیدش رو میخرم
1- صفحش plus نیست ! و معنیش اینه که از همون تکنولوژی گالاکسی استفاده میکنه ( 2 زیرپیکسل به جای 3 تا در هر پیکسل) منظورم زیر همه
الیته تراکم پیکسلش فوق العادست و 285ppi که از تمام گوشی های موجود در دنیا به غیر از آیفون 4 که 326ppi ( البته طرفداریا اپل زیاد دلشون رو خوش نکنن جون فقط تراکمش خوبه و SLCD انگشت کوجیکه SUPER AMOLED نمیشه .)
ولی با این حال اگه به عکس زیر دقت کنید با اینکه PPI اش از آیفون کمتره ولی خیلی واضحتره و چشم انسان قادر به تشخیص پیکسلاش نیست. ( توجه کنید که گالاکسی نوت در عکس زیر zoom شده و بزرگتره )
2- متاسفانه تصویرش یه نستب یه ذره "تاریکه " و این عیب رو طوری دونستن که همه کارشناسا این عیب رو از سامسونگ بعید میدونن و همه به اتفاق نظرشون اینه که این عیب فقط در این گوشی آزمایشی وجود داره و سامسونگ موقع معرفی گوشی این عیب رو برطرف میکنه. پس ما هم امیدواریم که تاریکیه نسبی صفحه این گوشی برطرف بشه. البته اینم بگم که این عیب در گالاکسی تب 7.7 اینجی که از صفحه مشابه این گوشی استفاده کرده اصلا دیده نشده . در آخر اضافه کنم شما فعلا صبر کنید تا نسخه کامل شده این گوشی معرفی بشه و بعد این مورد رو عیب بدونید چون یادتون باشه که این ریویو مال گوشی آزمایشی که چند ماه پیش معرفی شده.
he 5.3" screen on our test Samsung Galaxy Note is rather dim
It's not a 'Plus' model, which means it uses PenTile (2 subpixels instead of 3 per each pixe
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)