تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 185 از 626 اولاول ... 85135175181182183184185186187188189195235285 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,841 به 1,850 از 6258

نام تاپيک: مشکلات نصب و اجرا - Grand Theft Auto IV

آخر فروم باز 779's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    In The World of Game

پيش فرض

سلام اقا من تو net زدم با یه دختره date کنم رو date که کلیک کردم هیچی نشد فقط دکمه date ناپدید شد حالا باید چه کنم
    یه چیز دیگه تو خیابون نمیشه با دخترا حرف زد >؟
    توی موبایلت یک زمان میاد که معمولا چهارشنبه ها هست باید اون موقع به جایی که میگه بری.
    بعضی وقت ها هم بهت ایمیل میده.

اگه نباشه جاش خالی می مونه hamhami_333's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

اقا ببخشید که من اینقدر سوال میپرسم کجا میتونم یه ماشینو پارک کنم که همیشه اونجا باشه ادرسه دقیق بدین plz

کـاربـر بـاسـابـقـه SADEGH 7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

توی موبایلت یک زمان میاد که معمولا چهارشنبه ها هست باید اون موقع به جایی که میگه بری.
    بعضی وقت ها هم بهت ایمیل میده.
    جلوی خونه یه کادر زرد رنگ هست. هر ماشینی که توش پارک کنید، برای همیشه اونجا می مونه.مگر اینکه خودتون تکونش بدید.

اگه نباشه جاش خالی می مونه vendee's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

من اين بازي رو نصب كردم ولي اصلا صدايي نداره از وقتي كه بازي رو شروع ميكنم يه صدايه خش خشي مياد كه نگيد.ادم رو كر مي كنه.

براي حل مشكل چيكار كنم

؟؟؟

Last edited by vendee; 07-02-2009 at 12:57.

در آغاز فعالیت Miladspy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

من وقتی Patch 1.0.1.0 رو نصب می کنم ! تمامی مشکلاتم حل میشه ولی دوربین خود به خود به پایین کشیده میشه ! هر چی نشانه گر رو به بالا میارم دو مرتبه به زیر میره ! نمیدونم باید چکار کنم دیگه !

ممنون میشم اگر کسی جواب این سوال رو بده
    دوست عزیزی که فرمودید به کرک razor مشکل من حل میشه ! من کرک razor رو نصب داشتم و پک رو نصب کردم ! یعنی هیچ کس این مشکل رو نداره ؟ آخه من آموزش رو مطالعه کردم ! چیزی در این باره ننوشته بود ! دوربین من حرکت به بالا و پایین نداره ! میری پایین ثابت میاسته ! هر چی میارم بالا دو باره میره پایین ! انگار که جهت رو به پایین گیر کرده باشه !

کسی نمی دونه ؟

کـاربـر بـاسـابـقـه SADEGH 7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

دوست عزیزی که فرمودید به کرک razor مشکل من حل میشه ! من کرک razor رو نصب داشتم و پک رو نصب کردم ! یعنی هیچ کس این مشکل رو نداره ؟ آخه من آموزش رو مطالعه کردم ! چیزی در این باره ننوشته بود ! دوربین من حرکت به بالا و پایین نداره ! میری پایین ثابت میاسته ! هر چی میارم بالا دو باره میره پایین ! انگار که جهت رو به پایین گیر کرده باشه !

کسی نمی دونه ؟
    شما احتمالا گیم پد نداری؟ اگه داری، درایورش رو پاک کن ببین مشکلت حل می شه؟
    موفق باشی

پروفشنال netlcom's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    TEHRAN

پيش فرض

تو بازی که میرم رو گوشی یه منو داره واسه مولتی پلیر رو اون کلیک میکنم میگه باید بری تو سایت game windows live اونجا میرم یوزر و پسورد رو میدم میگه باید پروداکت کی رو وارد کنی اما من نمی دونم پروداکت کی رو از کجا گیر بیارم

آخر فروم باز 779's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    In The World of Game

پيش فرض

تو بازی که میرم رو گوشی یه منو داره واسه مولتی پلیر رو اون کلیک میکنم میگه باید بری تو سایت game windows live اونجا میرم یوزر و پسورد رو میدم میگه باید پروداکت کی رو وارد کنی اما من نمی دونم پروداکت کی رو از کجا گیر بیارم
    عزیز من کشکی کشکی که نمیتونی بری توی Game Windows Live این مثل Xbox Live هستش باید پول بدی بعد یک کد بهت میدن !
    اگه اینطوری بود کسی دیگه GTA بازی نمی کرد همه اینترنتی بازی می کردن.

حـــــرفـه ای امير موسر's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

کسی نمی دونه ؟
    گیم پدت رو بکش ! سیستم دوباره راهندازی کن درست میشه !

حـــــرفـه ای malkemid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

بازی تا دیروز داشت خوب کار می کرد...امروز که اومدم بازی کنم دیدم فقط توی cut scene ها صداش قطع شده...کسی نمی دونه مال چیه؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •