توی موبایلت یک زمان میاد که معمولا چهارشنبه ها هست باید اون موقع به جایی که میگه بری.
بعضی وقت ها هم بهت ایمیل میده.
توی موبایلت یک زمان میاد که معمولا چهارشنبه ها هست باید اون موقع به جایی که میگه بری.
بعضی وقت ها هم بهت ایمیل میده.
اقا ببخشید که من اینقدر سوال میپرسم کجا میتونم یه ماشینو پارک کنم که همیشه اونجا باشه ادرسه دقیق بدین plz
جلوی خونه یه کادر زرد رنگ هست. هر ماشینی که توش پارک کنید، برای همیشه اونجا می مونه.مگر اینکه خودتون تکونش بدید.
من اين بازي رو نصب كردم ولي اصلا صدايي نداره از وقتي كه بازي رو شروع ميكنم يه صدايه خش خشي مياد كه نگيد.ادم رو كر مي كنه.
براي حل مشكل چيكار كنم
؟؟؟
![]()
Last edited by vendee; 07-02-2009 at 12:57.
دوست عزیزی که فرمودید به کرک razor مشکل من حل میشه ! من کرک razor رو نصب داشتم و پک رو نصب کردم ! یعنی هیچ کس این مشکل رو نداره ؟ آخه من آموزش رو مطالعه کردم ! چیزی در این باره ننوشته بود ! دوربین من حرکت به بالا و پایین نداره ! میری پایین ثابت میاسته ! هر چی میارم بالا دو باره میره پایین ! انگار که جهت رو به پایین گیر کرده باشه !
کسی نمی دونه ؟
شما احتمالا گیم پد نداری؟ اگه داری، درایورش رو پاک کن ببین مشکلت حل می شه؟
موفق باشی
تو بازی که میرم رو گوشی یه منو داره واسه مولتی پلیر رو اون کلیک میکنم میگه باید بری تو سایت game windows live اونجا میرم یوزر و پسورد رو میدم میگه باید پروداکت کی رو وارد کنی اما من نمی دونم پروداکت کی رو از کجا گیر بیارم
عزیز من کشکی کشکی که نمیتونی بری توی Game Windows Live این مثل Xbox Live هستش باید پول بدی بعد یک کد بهت میدن !
اگه اینطوری بود کسی دیگه GTA بازی نمی کرد همه اینترنتی بازی می کردن.
گیم پدت رو بکش ! سیستم دوباره راهندازی کن درست میشه !
بازی تا دیروز داشت خوب کار می کرد...امروز که اومدم بازی کنم دیدم فقط توی cut scene ها صداش قطع شده...کسی نمی دونه مال چیه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)