با سلام خدمت دوستان عزيز
اينجانب مايل به خريدن يك دستگاه تيبا مي باشم .خواهشمند است از هر نظر راهنمايي كنيد ببينم بخرم يا پيشنهاد بهتري داريد ؟
با سلام خدمت دوستان عزيز
اينجانب مايل به خريدن يك دستگاه تيبا مي باشم .خواهشمند است از هر نظر راهنمايي كنيد ببينم بخرم يا پيشنهاد بهتري داريد ؟
نمیدونم امیر جان
ولی من امروزم پیگیر شدم و باربری گفت ماشین به ما تح.یل نشده.
سایپا که مجدد زنگ زدم و حرف باربری رو گفتم.
پرونده رو نگاه کرد و گفت چند دقیقه دیگه زنگ بزنم.
و بعد که تماس گرفتم حرفی که دیروز باربری گفته بود رو تایید کرد.
و گفت برای بازبینی تو سیستم ترمز هنوز تحویل نشده.
---------- Post added at 12:19 PM ---------- Previous post was at 12:16 PM ----------
به سلامتی آقای بندری ...
در مورد لاستیک خیلی خوبه.
من فکر میکردم شما در مورد 111 و تیبا در جریان کارها هستین ولی ظاهرا در جریان سایپا تهران هم هستین.
لاستیک کوموهو به مراتب ازین ایرانی های خودمون بهتره
هرچند کوموهو الان چینیش زیاد شده و من جدیدا کره ایشو ندیدم.
امیدوارم این تغییر لاستیک باز برای سود بیشتر نبوده باشه که چینی رو جایگزین ایرانی کنیم و ....!
به هر حال لاستیک کوموهو خیلی با کیفیته .امیدوارم در تیبا و ریو هم از برند های معتبرتر استفاده بشه.البته اصلیش....
---------- Post added at 12:22 PM ---------- Previous post was at 12:19 PM ----------
رنگ مشکی رو از نزدیک ندیدم.در بنر و تصویر زیاد دیدم
البته قبلا که توی انتخاب رنگ مونده بودم با دوستانی که از نزدیک دیده بودنش و بعضیشون همین جا هم بودن مشورت کردم
گفتن مشکیش قشنگه البته نه به اندازه ی نوک مدادی
بدی دیگه ی مشکی هم اینه که زود رنگ خودشو میبازه و از چشم میفته
و این خاصیت رنگای خیلی تیرس
عکساشم هست اگه بخوای برات بذارم
اینم عکساش:
![]()
Last edited by TIBA-NAVID; 24-07-2011 at 10:26.
مشکیش را من از نزریک دیدم. با هیبت و قشنگه. اما زود کثیف میشه و اگه خط و خش روش بیفته بدجوری تابلو نشون میده و ماشین را از ریخت می اندازه
سلام دوست عزیز خوش امدی
لطفا بودجه که در اختیار داری و توقعات خودتون رو بگید تا راهنمایی کامل بشید
در ضمن اگر خودرویی تا به حال داشته اید رو هم اسمش رو بگید
تو فاکتور من نوشته فیلتر روغن +روغن موتور 4 لیتری+کمک فنر جلو چپ(کمک از روز اول صدا میداد)+سرویس اولیه، ولی غیر از اینها زه عقب را چسبانده بودند و درهای عقب را هم رگلاژ هم شده بود. درعوض وقتی دم درخونه خاموش کردم روشن نشد.شنبه مجددا ماشین بردم تعمیرگاه که به علت عدم تعویض کارت گارانتی معیوب کلی به من حال دادند! انشااله بقیه اش بعدن میگم.
دوست عزیز بابت این موارد وجه هم پرداخت کردید؟
منم با نظر ايشون موافقم . اگه رنگ تيره دوست داريد نوك مدادي و گرنه سفيدش از همه قشنگتره (البته به نظر من)
---------- Post added at 01:41 PM ---------- Previous post was at 01:38 PM ----------
درها بعد از رگلاژ درست شده ؟ كمكها رو تعويض ميكنن يا نه ؟ از شما وجهي دريافت شده يا نه؟
رنگ مشكي تيبا خيلي قشنگه منم اول ميخواستم مشكي بگيرم ولي بخاطر اينكه زود كثيف ميشه و ديگه اينكه اگه يه زماني خواستم بفروشم رنگ مشكي فروشش خوب نيست نوك مدادي انتخاب كردم. البته رنگ تيره بهش خيلي بيشتر مياد بزرگتر نشونش ميده.
نوک مدادی هم دست کمی از مشکی نداره.اونم زود کثیف میشه.خودم نوک مدادی دوست دارم .اما مشکی هم جالبه با توجه به اینکه پشت ایینه جلو پنجره و زه هم مشکیه
سلام خدمت آقا نويد
من يكماه پيش تمام اين تماس ها رو گرفتم هر روز يك مدل جواب ميدادن. اميدوارم كه مشكلاتي كه براي من بود براي شما پيش نياد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)