تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 185 از 334 اولاول ... 85135175181182183184185186187188189195235285 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,841 به 1,850 از 3333

نام تاپيک: تیبا ( TIBA )

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان عزيز

اينجانب مايل به خريدن يك دستگاه تيبا مي باشم .خواهشمند است از هر نظر راهنمايي كنيد ببينم بخرم يا پيشنهاد بهتري داريد ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه TIBA-NAVID's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

قابل توجه دوستان عزيز اين تاخيرهاي سايپا هيچكدومش مشتري مداري نيست يا دلشون براي ما سوخته باشه يا بخوان ماشينو اشكلاتشو بگيرين . ماشين من 90/7/3 فاكتور شد و در تاريخ 90/4/4 تحويل دادن در اين مابين شايد به 20 نفر زنگ زدم همشون به يكي ديگه پاس مي دادند. تا اينكه آخرش بين اداره تحويل و باربري گير كردم اداره تحويل مي گفت تحويل باربري داديم ، باربري ميگفت تحويل نشده . مجدد كه زنگ ميزدم يك بهانه جديد مياوردن(يك روز ميگفتن بردن تست فني مجدد، يكروز ميگفتن بازرس از تهران اومده و...)من هر روز زنگ ميزدم تا بعد از نزديك يك ماه تاخير تحويل دادن.آخرشم معلوم شد كه ماشين نه تست اضافه اي شده فقط يكماه تو بيابوناي كاشان خاك ميخورده

نمیدونم امیر جان
    ولی من امروزم پیگیر شدم و باربری گفت ماشین به ما تح.یل نشده.
    سایپا که مجدد زنگ زدم و حرف باربری رو گفتم.
    پرونده رو نگاه کرد و گفت چند دقیقه دیگه زنگ بزنم.
    و بعد که تماس گرفتم حرفی که دیروز باربری گفته بود رو تایید کرد.
    و گفت برای بازبینی تو سیستم ترمز هنوز تحویل نشده.

---------- Post added at 12:19 PM ---------- Previous post was at 12:16 PM ----------

دوستان لطف کنید بحث رو تمومکنید
    اینجا جای مشاوره هست نه بحث
    جدیدا از لاستیک های کومهو در پراید های با رینگ الومنیومی استفاده میکنیم
    فعلا چند وقتی میرم خارج از کشور و کمرنگ میشم وقت کنم به تاپیک سر میزم
    به سلامتی آقای بندری ...
    در مورد لاستیک خیلی خوبه.
    من فکر میکردم شما در مورد 111 و تیبا در جریان کارها هستین ولی ظاهرا در جریان سایپا تهران هم هستین.
    لاستیک کوموهو به مراتب ازین ایرانی های خودمون بهتره
    هرچند کوموهو الان چینیش زیاد شده و من جدیدا کره ایشو ندیدم.
    امیدوارم این تغییر لاستیک باز برای سود بیشتر نبوده باشه که چینی رو جایگزین ایرانی کنیم و ....!
    به هر حال لاستیک کوموهو خیلی با کیفیته .امیدوارم در تیبا و ریو هم از برند های معتبرتر استفاده بشه.البته اصلیش....

---------- Post added at 12:22 PM ---------- Previous post was at 12:19 PM ----------

دوستان کسی عکس از رنگ مشکی تیبا داره یا دیده؟ و نظرتون چیه در مورد این رنگ؟
    رنگ مشکی رو از نزدیک ندیدم.در بنر و تصویر زیاد دیدم
    البته قبلا که توی انتخاب رنگ مونده بودم با دوستانی که از نزدیک دیده بودنش و بعضیشون همین جا هم بودن مشورت کردم
    گفتن مشکیش قشنگه البته نه به اندازه ی نوک مدادی
    بدی دیگه ی مشکی هم اینه که زود رنگ خودشو میبازه و از چشم میفته
    و این خاصیت رنگای خیلی تیرس
    عکساشم هست اگه بخوای برات بذارم

اینم عکساش:

Last edited by TIBA-NAVID; 24-07-2011 at 10:26.

3. 2 کاربر از TIBA-NAVID بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال ali1323's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

مشکیش را من از نزریک دیدم. با هیبت و قشنگه. اما زود کثیف میشه و اگه خط و خش روش بیفته بدجوری تابلو نشون میده و ماشین را از ریخت می اندازه

5. این کاربر از ali1323 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه captainpersian's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    طهران

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان عزيز

اينجانب مايل به خريدن يك دستگاه تيبا مي باشم .خواهشمند است از هر نظر راهنمايي كنيد ببينم بخرم يا پيشنهاد بهتري داريد ؟

سلام دوست عزیز خوش امدی

لطفا بودجه که در اختیار داری و توقعات خودتون رو بگید تا راهنمایی کامل بشید

در ضمن اگر خودرویی تا به حال داشته اید رو هم اسمش رو بگید

داره خودمونی میشه tiba-'s Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

دوستاني كه تيباشونو بردن سرويس اوليه!!
    چه كارهايي انجام دادن؟؟
    ايرادها رو برطرف ميكنن؟؟؟
    يا اينكه سرويس اوليه بدرد نخور هست و كار خاصي انجام نميدن؟؟؟!!!!!!!!!!!!!
    تو فاکتور من نوشته فیلتر روغن +روغن موتور 4 لیتری+کمک فنر جلو چپ(کمک از روز اول صدا میداد)+سرویس اولیه، ولی غیر از اینها زه عقب را چسبانده بودند و درهای عقب را هم رگلاژ هم شده بود. درعوض وقتی دم درخونه خاموش کردم روشن نشد.شنبه مجددا ماشین بردم تعمیرگاه که به علت عدم تعویض کارت گارانتی معیوب کلی به من حال دادند! انشااله بقیه اش بعدن میگم.

8. 2 کاربر از tiba- بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    طهران

پيش فرض

تو فاکتور من نوشته فیلتر روغن +روغن موتور 4 لیتری+کمک فنر جلو چپ(کمک از روز اول صدا میداد)+سرویس اولیه، ولی غیر از اینها زه عقب را چسبانده بودند و درهای عقب را هم رگلاژ هم شده بود. درعوض وقتی دم درخونه خاموش کردم روشن نشد.شنبه مجددا ماشین بردم تعمیرگاه که به علت عدم تعویض کارت گارانتی معیوب کلی به من حال دادند! انشااله بقیه اش بعدن میگم.

دوست عزیز بابت این موارد وجه هم پرداخت کردید؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

مشکیش را من از نزریک دیدم. با هیبت و قشنگه. اما زود کثیف میشه و اگه خط و خش روش بیفته بدجوری تابلو نشون میده و ماشین را از ریخت می اندازه
    منم با نظر ايشون موافقم . اگه رنگ تيره دوست داريد نوك مدادي و گرنه سفيدش از همه قشنگتره (البته به نظر من)

---------- Post added at 01:41 PM ---------- Previous post was at 01:38 PM ----------

درها بعد از رگلاژ درست شده ؟ كمكها رو تعويض ميكنن يا نه ؟ از شما وجهي دريافت شده يا نه؟

داره خودمونی میشه a5_big's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

رنگ مشكي تيبا خيلي قشنگه منم اول ميخواستم مشكي بگيرم ولي بخاطر اينكه زود كثيف ميشه و ديگه اينكه اگه يه زماني خواستم بفروشم رنگ مشكي فروشش خوب نيست نوك مدادي انتخاب كردم. البته رنگ تيره بهش خيلي بيشتر مياد بزرگتر نشونش ميده.

تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    طهران

پيش فرض

رنگ مشكي تيبا خيلي قشنگه منم اول ميخواستم مشكي بگيرم ولي بخاطر اينكه زود كثيف ميشه و ديگه اينكه اگه يه زماني خواستم بفروشم رنگ مشكي فروشش خوب نيست نوك مدادي انتخاب كردم.

نوک مدادی هم دست کمی از مشکی نداره.اونم زود کثیف میشه.خودم نوک مدادی دوست دارم .اما مشکی هم جالبه با توجه به اینکه پشت ایینه جلو پنجره و زه هم مشکیه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

سلام خدمت آقا نويد
    من يكماه پيش تمام اين تماس ها رو گرفتم هر روز يك مدل جواب ميدادن. اميدوارم كه مشكلاتي كه براي من بود براي شما پيش نياد

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •