تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 185 از 379 اولاول ... 85135175181182183184185186187188189195235285 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,841 به 1,850 از 3781

نام تاپيک: Call of Duty: Modern Warfare 2

کاربر فعال فوتبال خارجی vahidreza2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

خوب منم بازي رو تموم كردم واونم تو سخترين درجه بازي و 2 روزه تمومش كردم .

فقط تنها چيزي كه ميتونم بگم درباره بازي اينكه واقعا خارق العاده بودش و جذاب و گيرا و ...

امتيازي كه من به بازي ميدم به صورت توتال 9.35 هستش اون .65 رو هم به كوتاه بودن بازي و گرافيكي كه خوب بود ولي ميتونست
    بهتر هم باشه -كسر ميكنم

راستي من اول از همه از سواپ (صابون خودمون ) خوشم اومد و عاشقش شدم بد جور .

اونوقت كه كاپيتان ..... رو از زندان ازاد كرديم نمي دونيد چه حالي شدم واقعا اشك تو چشمام حلقه زده بود و نمي دونستم چي بگم مخصوصا با اون ريش كه تو مدت زنداني بودن گذاشته بود قيافه خاصي پيدا كرده بود كه ادم جذبش ميشد . در كل عالي عالي عالي عالي بودش . حالا مي خوام با اسونترين درجه برم و از بازي نهايت لذت رو ببرم .

برو بکس من بازی رو نصب کردم خیلی عالی
    فقط چند تا سئال داشتم این که بعد از اون مرحله ی برفی یه مرحله می آد که ما از آسانسور میایم بیرون بعد شروع به کشتن همه ی آدایی که تو فرودگاه هستن می کنیم چرا؟؟؟؟ (خوب متوجه نشم اون تیکرو و آخر اون مرحله وقتی می خوایم سوار ماشین بشیم یکی از افراد تیم مارو میزنه و می افتیم زمین بعد مرحله تموم می شه (قضیه جی؟؟)
    (بعد از تموم کردن اون مرحله ی برفی این سوال ازام پرسید دقیقا چی گفته؟)

-----
    و این که دوستانی که با بازیمشکل دارم می می گن از بازی میندازه بیرون از کدمو مرحلست؟؟ )
    من وقتی بازی رو نصب کردم پچ هم تو dvd ّود نصب کردم به مشکل بر نمی خورم؟
    اونجا ما به عنوان مامور مخفي با اونا بوديم تا بتونيم مخفي گاهشون رو پيدا كنيم كه اون ماكروف كرم فهميده بود ما مامور مخفي هستيم و دستمون رو خونده بود و اونجا هم كه شليك ميكنه ميگه كه اين يه پيام بود .... و بقيه ماجرا

آخر فروم باز ali_ranger22's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تـهران

پيش فرض

این داره به شما هشدار میده که این مرحله ی بازی می تونه به برخی گیمرها صدمه بزنه و روشون تاثیر منفی بزاره
    حالا می پرسه می خوای بازی کنی یا این مرحله رو بی خیال می شی

3. 2 کاربر از ali_ranger22 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

9 چند نفره

آقا خواهشا یکی بگه کارم فوری هستش چرا وقتی رو آیکن چند نفره کلیک میکنی توش فقط حالت آنلاین رو داره و وقتی میزنیش مینویسه باید اول تو steam آنلاین بشی و خبری از سرور ساختن واسه LAN نیستش...

داره خودمونی میشه amir1989's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

برو بکس من بازی رو نصب کردم خیلی عالی
    فقط چند تا سئال داشتم این که بعد از اون مرحله ی برفی یه مرحله می آد که ما از آسانسور میایم بیرون بعد شروع به کشتن همه ی آدایی که تو فرودگاه هستن می کنیم چرا؟؟؟؟ (خوب متوجه نشم اون تیکرو و آخر اون مرحله وقتی می خوایم سوار ماشین بشیم یکی از افراد تیم مارو میزنه و می افتیم زمین بعد مرحله تموم می شه (قضیه جی؟؟)
    (بعد از تموم کردن اون مرحله ی برفی این سوال ازام پرسید دقیقا چی گفته؟)

-----
    و این که دوستانی که با بازیمشکل دارم می می گن از بازی میندازه بیرون از کدمو مرحلست؟؟ )
    من وقتی بازی رو نصب کردم پچ هم تو dvd ّود نصب کردم به مشکل بر نمی خورم؟
    این پیام که به شما نشون داده می گه که این مرحله خیلی خشن هست و شاید از دیدن بعضی صحنه ها که منظورش کشتن آدم های عادیه ناراحت بشین . اگه می خواین این مرحله رو انجام ندین می تونین این مرحله رو رد کنین

اگه نباشه جاش خالی می مونه ArashNAM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    نا کجا آباد

پيش فرض

سلام من وقتی مرحله بعد نجات کاپیتان رو میرم وسط لود شدن یهو ارور میده که نمیتونه دیسک رو بخونه واسه چی ؟؟؟؟؟ لطفا راهنمایی کنید اگه پچی چیزی هست ممنون میشم اخه ماشالله صفحات زیاده وقت میبره دنبالش گشت

پروفشنال bax_021's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    KaRaJ

پيش فرض

سلام
    من امروز گرفتم بازی رو
    3 تا دی وی دی
    ولی وقتی آموزشی تموم شد و می خواست بره مرحله ی بعد ارور داد و از بازی پرید بیرون
    دوباره رفتم تو بازی
    وقتی resume رو می زنم باز می پره بیرون
    مشکل از چیه ؟؟؟

پروفشنال SPY.07's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    وینترهل

پيش فرض

نمیتونم حرف بزنم !!

پایان بازی بی نظیر بود !

دیگه چه انتظاری میشه داشت ؟؟!

یه تشکر جانانه تقدیم به infinity ward و Activision

9. این کاربر از SPY.07 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای malkemid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

منم دارم بازی می کنم...نسبت به قبلی پیشرفت آنچنانی نداشته به نظرم...فقط تنوع اسلحه ها زیاد تر شده...من نمی دونم چرا lean حذف شده....باید در معرض تیر قرار بگیری تا بتونی شلیک کنی!
    یه چیز دیگه اینکه هی چپ و راست دراز می کشه....نمی شه کاریش کرد؟ترسو تا 2 تا صدای تیر میاد دراز می کشه!

حـــــرفـه ای CATALONIA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    Eclipse

پيش فرض

سلام من وقتی مرحله بعد نجات کاپیتان رو میرم وسط لود شدن یهو ارور میده که نمیتونه دیسک رو بخونه واسه چی ؟؟؟؟؟ لطفا راهنمایی کنید اگه پچی چیزی هست ممنون میشم اخه ماشالله صفحات زیاده وقت میبره دنبالش گشت

بفرمایید 

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

12. این کاربر از CATALONIA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    Persia

پيش فرض

سلام دوستان.
    بازی من 4 دی وی دی هستش.یک پچ هم توی دی وی دی 4 بود که همون اول نصب کردم.ولی بعد از اون مرحله برزیل بازی رو سیو کردم و خارج شدم ولی وقتی دوباره خواستم بازی رو اجرا کنم از همون مرحله اول اومد انگار که سیو بازی پریده باشه:(
    پچ 140 کیلوبایتی هم نصب کردم درست نشد.خواستم ببینم مشکل از کامپیوتر منه یا بقیه دوستان هم همچین مشکلی داشتن؟

14. این کاربر از amita بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •