تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 185 از 295 اولاول ... 85135175181182183184185186187188189195235285 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,841 به 1,850 از 2949

نام تاپيک: مشورت و راهنمایی در مورد خرید dvd player و Bluray player

اگه نباشه جاش خالی می مونه sound.vision's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

نقاط ضعف:
    1. سايز بزرگ (اين يكي اشكم رو درآورد چون من ميخواستم يه دستگاه سايز كوچك به اندازه رسيورم بخرم و اين دستگاهو با اون ست كنم كه نشد ، همش به خاطر اون خروجي هاي كامپوننت و اضافه بود كه سايز دستگاه بزرگ شد كه اصلا" نميدونم مهم بودند اون خروجي ها يا نه؟) البته در كنار بزرگ بودن خوشبختانه دستگاه يقر نيست و از نوع اسليم است و در ميز تلويزيون جا شد و يه جورايي با ال سي دي ست شده.
    2. نشان ندادن فايلهاي HD و نشان ندادن زير نويسهاي SRT البته زير نويسهاي فارسي رو فونتشونو بهم ميرزه و قابل خوندن نيست . زير نويس انگليسي رو هم كه امتحان نكردم.
    3. رزولوشن قابل تنظيم در منو Setup دستگاه قابل تنظيم براي 1080 نيست و فقط تا 720 ميشه تنظيم كرد . تنظيم ديفالت هم كه روي 480 بود.
    4.تداخل مادون قرمز ريموت رسيور با اين دستگاه . چنانچه دستگاه خاموش باشه و زمانيكه با ريموت رسيور دارم كانالها رو عوض ميكنم يكهو دستگاه روشن ميشه.
    5. زمانيكه دستگاه رو با ريموت خاموش ميكنيم و استندباي هست لامپ يا نشانگري اين موضوع رو نشون نميده و انگار دستگاه رو از پريز برق بيرون كشيديم.
    6. درب يا سيني مخصوص قرار دادن سي دي بسيار نازك و زپرتي است و هر آن ممكن است با كوچكترين فشار بشكند.
    7. چه كلاهي سرم رفت براي گارانتي... يارو فروشندهه بيشرف حولم كرد و نذاشت كارت گارانتي دستگاه رو چك كنم و بعد تو خونه ديدم 6 ماه از انقضاي گارانتي دستگاه گذشته و بعبارتي دستگاه توليد قبل بوده و زيادي تو مغازه مونده بوده. لامصب فروشنده اصلا" نميخواست دستگاه رو باز و امتحان كنه و با كلي غرغر بازش كرد و زد به تلويزيون و امتحانش كرد.
    به هر حال بابت اين پولي كه دادم نبايست انتظار بيشتري هم داشته باشم و فعلا" بدك نيست و چندتا فيلم باهاش ديدم. اما شايد اگر كمي ميگشتم بهترشو پيدا ميكردم. دوستان لطفا" نظرتون رو درباره خريدم بدين و كمي هم دلداري ام بديد.
    البته نظرهاي انتقادي و سازنده رو هم ميپذيرم و هدف از اين همه روده درازي و پر حرفي بخاطر اين بود تا تجربه اي براي ساير دوستان و دوستاني كه قبل از خريد سري هم به اين قسمت ميزنند ميشه و اميدوارم انتخاب خوبي داشته باشند و از خريدشون لذت ببرند.
    چون صحبتهام طولاني شد و براي اينكه حوصله تون سر نره بجاي يك پست در چندتا پست مطلب رو نوشتم. ببخشيد.
    منتظر نظراتتون هستم.
    ممنون.
    دوست عزیز با اینکه دستگاه ساده ای خریدی اما نقد جالبی در موردش نوشتی... بزرگترین عیبی که میشه به این دستگاه گرفت اینه که زیرنویس فارسی ساپورت نمی کنه و اینکه گارانتی نداره... البته اگه گارانتیش گارانتی باشه باید براساس تاریخ فاکتور خرید برات گارانتی در نظر بگیرند هر چند غیر از چندتا از شرکت های معتبر اونای دیگه گارانتی دار بودن یا نبودنش زیاد توفیقی هم ندارند... یه جمله ای هست که دیگه همه در موردش شندیم که می گه هنوز اونقدر پولدار نشدم که جنس ارزون بخرم...اینو برای این می گم که اگه یکم بیشتر هزینه کنید هم جنس بهتری می گیرید و هم اینکه از فروشگاه بهتری خرید می کنید. به هر حال امیدوارم از خریدتون نهایت لذت رو ببرید.

2. این کاربر از sound.vision بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه behjooei's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

كسي ميدونه اصولا" اين كاتالوگ هاي محصولات مارشال رو از كجا ميشه تهيه كرد؟
    من كه به سايتش (
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    ) سر زدم و هيچكدوم از Dvdplayer هاي موجود در ايران رو نداشت. ظاهرا" نمايندگي داخلي هم كه نداره!!

4. این کاربر از behjooei بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

گل محمدي جان سر نميزني با تاپيك!!؟
    ما كه آب از سرمون گذشت و رفتيم اين مدلو خريديم. بگو ببينم مدل 6137 از نوع سايز كوچك بود؟ و آيا خروجي 5+1 هم داشت يا خير؟
    و كلا" اگر برات مقدوره يه مقايسه اي با مدل من بكن.
    ممنون

6. این کاربر از behjooei بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

كسي ميدونه اصولا" اين كاتالوگ هاي محصولات مارشال رو از كجا ميشه تهيه كرد؟
    من كه به سايتش (
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    ) سر زدم و هيچكدوم از Dvdplayer هاي موجود در ايران رو نداشت. ظاهرا" نمايندگي داخلي هم كه نداره!!
    من که نگاهی انداختم ببینم مشخصات دستگاه شما چیه... متاسفانه هیچ چیزی پیدا نکردم البته اگه مدل رو درست متوجه شدم باشم فکر کنم تو پست های قبلی مدل رو 6156 گفته بودید... مگر اینکه مدلی که شما داری با مدلی و کدی که خارج از کشور وجود داره تفاوت داشته باشه (یعنی کدگذاری و اسم گذاری متفاوتی داشته باشن)

8. 2 کاربر از sound.vision بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

ممنون ساند ويژن عزيز
    بله همونطوركه گفتم من اينو به اسم 6156 خريدم و رو برچسب گارانتي اش هم همين مدلو نوشته اما روي بدنه دستگاه فقط نوشته :
    Home Cinema و هيچ مشخصه ديگه اي هم نداره. شكم به اين رفته نكنه اين در واقع سينماي خانواده مارشال بوده و يارو بلندگو هاش رو جدا فروخته و دستگاه رو هم جدا؟
    البته تو مغازش سه تا از همين دستگاهها بود كه يكيشو من خريدم.

10. این کاربر از behjooei بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

ممنون ساند ويژن عزيز
    بله همونطوركه گفتم من اينو به اسم 6156 خريدم و رو برچسب گارانتي اش هم همين مدلو نوشته اما روي بدنه دستگاه فقط نوشته :
    Home Cinema و هيچ مشخصه ديگه اي هم نداره. شكم به اين رفته نكنه اين در واقع سينماي خانواده مارشال بوده و يارو بلندگو هاش رو جدا فروخته و دستگاه رو هم جدا؟
    البته تو مغازش سه تا از همين دستگاهها بود كه يكيشو من خريدم.
    خواهش می کنم عزیز... اصلا و ابدا به این موضوع شک نکن چون امکان نداره ...فروشنده ای که شما وصفشو گفتی همچین لطفی در حق شما کرده باشه.... اگه این پلیری که شما گرفتی سینمای مارشال بوده باشه (که مطمئنا نیست) قیمتی بسیار بیشتر از این چیزی که شما پرداخت کردی باید می پرداختی که چون علاوه بر پلیر بودن مشخصات دیگه ای رو هم باید دارا می بود مثل داشتن آمپلی داخلی و... معمولا فروشنده ها نمیان دستگاهشون رو خرد کنن و بفروشن چون اینجوری دردسر فروششون زیاد می شه البته در بیشتر مواقع انجام چنین کاری اصلا امکان پذیر نیست.
    نکته : از این دستگاه که گذشت اما هر وقت می خواهید دستگاهی رو خریداری کنید ابتدا به تاریخ گارانتی و سپس بارکدی که زیرش کد گارانتی نوشته شده توجه کنید و سپس کد روی کارت گارانتی رو با کد رو دستگاه مطابقت بدید ببنید یکی هست یا نه اون وقت اقدام به خرید کنید. و در نهایت خیلی در قید و بند خدمات گارانتی نباشید فی الواقع داشتن یا نداشتن گارانتی در بیشتر مواقع توفیقی نخواهد داشت بهترین کار اینه که از فروشنده 24 ساعت مهلت تست بگیرید (قید در فاکتور) که در صورت داشتن هرگونه ایراد و خرابی بدون قید و شرط دستگاه معیوب رو برایتان خود مغازه تعویض کنه...(چون بیشتر مواقع فرصت نیست که آدم دتسگاه رو تست و چک کامل کنه)
    Last edited by sound.vision; 06-12-2010 at 11:07.

12. 2 کاربر از sound.vision بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    یگانه شهر صاحب مقبره الشعرا

پيش فرض

گل محمدي جان سر نميزني با تاپيك!!؟
    ما كه آب از سرمون گذشت و رفتيم اين مدلو خريديم. بگو ببينم مدل 6137 از نوع سايز كوچك بود؟ و آيا خروجي 5+1 هم داشت يا خير؟
    و كلا" اگر برات مقدوره يه مقايسه اي با مدل من بكن.
    ممنون
    سلام
    والا نمیدونم چه خبره
    مدل خودم هم یادم نیست
    مال من خروجی اچ دی ام ای داشت
    پس به احتمال قوی 1+5 هم داره
    سایزش والا از ظاهر حدود 30 سانت میشه
    خواستی عکس بذارم
    در ضمن مال خودتو نمیدونم که چی داره

14. 2 کاربر از golmohammadi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

سلام و ممنون از جواب شما
    لطفا" يه نگاهي به دستگاهت بنداز و چندتا مشخصه ازش بگو.
    1. خروجيها و پورتهاش
    2. اندازه و سايزش
    3. اگر هم امكان داره يكي دوتا عكس ازش بزار.
    ممنون

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت

پيش فرض

سلام و ممنون از جواب شما
    لطفا" يه نگاهي به دستگاهت بنداز و چندتا مشخصه ازش بگو.
    1. خروجيها و پورتهاش
    2. اندازه و سايزش
    3. اگر هم امكان داره يكي دوتا عكس ازش بزار.
    ممنون
    در اولین فرصت باشه

17. این کاربر از golmohammadi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت

پيش فرض

اینم عکسهایی از
    Marshal ME 6137

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •