سوالات - مشکلات - درخواست های خود را در آدرس زیر مطرح کنید
forum.wowcenter.ir
سوالات - مشکلات - درخواست های خود را در آدرس زیر مطرح کنید
forum.wowcenter.ir
از اینجا دانلود کن
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
---------- Post added at 01:21 PM ---------- Previous post was at 01:21 PM ----------
مرسی از راهنمائی خیلی خوبت ، اگه دوستان کسی این مشکل رو داشت این روش رو هم امتحان کنه
Last edited by Bllizzardwow; 30-07-2011 at 12:25.
با عرض سلام
من دنبال یک سرور آفلاین برای بازی world of warcraft catalysm 4.2.0میگردم لطفا یک لینک به من معرفی کنید تادانلود کنم ممنون میشوم.
آقا کسی هست آموزش ساخت سرور با trinitycore را به ما بده که 99% باگ هاش فیکس شده باشه؟
4.2.0 هنوز نیومده ، 4.0.6 هست که باید ریپک هاشو دانلود کنی
داخل گوگل سرچ کن repack 4.0.6 download
100 تا پیدا میکنی
---------- Post added at 12:23 AM ---------- Previous post was at 12:22 AM ----------
اینجور آموزش ها رو معمولاً جائی پیدا نمیکنی
اما اگه میخوای برات همچین چیزی راه اندازی کنن یه سر به اینجا بزنکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوست عزیز من هر کاری کردم مرحله 1از 45 بالاتر نرف میخام 1سرور بسازم فوری برای کمک بیشتر لطفا تماس بگیرید ممنون
اقا اگر کسی بلد ی سرور خوب ان بسازه زنگ بزنه به من 09374045880ممنون
عزیزم شما اگه کمک میخوای باید بگردی و همچنین تماس بگیری ، به این سایت یه سر بزنکلی شماره تماس داخلش هست و همچنین پشتیبانی آنلاین دارهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
برو مشکلتو بگو راه حلشو بهت میگن
اگرم دوست داشتی به من زنگ بزن 09194514922
با عرض سلام
تو رو خدا آموزش کار با سرور 3.3.5افلاین رابگویید. من هر کاری کردم نشد وقتی سرور را runمیکنم میگوید
disconected from this server
من فایل adرا به پوشه بازی بردم و پوشه ی mapsرا بعد از extrasبه پوشه ی arcemo بردم بعد به پوشه ی server رفتم و فایل های apache وmysqlوبعدarcemu-logonserverوarcemu-worldرا اجرا کردم دیگه هیچ کاری نکردم
از اینجا به بعد را به من بگویید باید چکار کنم البته با اموزش کامل.
سلام چطور می شود یک اکانت یا همان ساخت نام کاربری می شود با نام دل خواه خود درست منیم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)