از لطف شما عزیزان ممنونم.
مشکلم کاملا حل شد.
چون دکمه تشکر نداشتم مجبور به زدن پست شدم.
موفق و شاد باشید
از لطف شما عزیزان ممنونم.
مشکلم کاملا حل شد.
چون دکمه تشکر نداشتم مجبور به زدن پست شدم.
موفق و شاد باشید
منظور ایشون چیز دیگه ای بود. ربطی به سرعت adsl نداشت. منظورشون خرید خط جدید برای استفاده از adsl بود.
ولی شما هم خیلی گرون میگیری.
من با 128 شاتل بيشتر از 30 گيگ دانلود مي كنم!
اگه من 85 تومن ماهي مي خواستم بدم كه پرواز مي كردم. شما از سايت هايي كه تو نظر سنجي هست مي توني استفاده كني:
آسياتك
داتكکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سپنتاکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدشاتلکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
صبانتکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدفن آواکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدلايزرکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ندارايانهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بخش تعرفه ها برو بعد يه چيز توپ پيدا مي كني. من خودم از شركت هاي بي دردسر شاتل سرويس (ART6 يا ART5) يا لايزر (سرويس A21) رو پيشنهاد مي كنم. ارزونتر هم با سرعت بيشتر شركت هاي ديگه هست ولي امتحان خوبي از لحاظ قطعي و پشتيباني پس ندادن (نسبت به شاتل و لايزر).کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by siamak_mu; 24-10-2008 at 12:31.
طرح استيضاح وزير ارتباطات با 40 امضاء
رئيس كميسيون اجتماعي مجلس از تحويل استيضاح وزير ارتباطات و فنآوري اطلاعات به هيئت رئيسه مجلس با 40 امضا خبر داد.
سليمان جعفرزاده نماينده ماكو در مجلس شوراي اسلامي در حاشيه جلسه علني امروز چهارشنبه مجلس گفت: ضعف مديريت وزير، نارضايتي شهروندان از سرويسدهي موبايل و اينترنت، ريخت و پاش و اسراف در وزارت ارتباطات و فنآوري اطلاعات، نارضايتي گسترده كاركنان، عقب ماندن از برنامه چهارم توسعه و تحقق نيافتن وعدههاي وزير در هنگام راي اعتماد از جمله محورهاي استيضاح وزير ارتباطات و فنآوري اطلاعات است.
وي با تاكيد براينكه هيئت رئيسه مجلس در اجراي آئين نامه تخلف ميكند گفت: هيئت رئيسه دليل قانوني براي عدم وصول استيضاح وزير ارتباطات و فنآوري اطلاعات ندارد و بايد پاسخگوي كار خود باشد.
موسي قرباني عضو هيئت رئيسه مجلس در خصوص اظهارات سليمان جعفرزاده گفت: شايد امضاهاي اين استيضاح به هنگام ارائه به هيئت رئيسه به حد نصاب رسيده باشد اما آقاي جعفرزاده از كساني كه با مراجعه به هيئت رئيسه امضاهاي خود را پس گرفتهاند خبر ندارد.
قرباني گفت: تعداد امضاهاي استيضاح وزير ارتباطات از حد نصاب كمتر است امروز در راهروهاي مجلس همچنين شنيده شد كه استيضاح وزير جهاد كشاورزي نيز تقديم هيئت رئيسه مجلس شده است.
تاكنون در مجلس استيضاح هيچيك از وزرا اعلام وصول نشده است.
تعویق در اعلام وصول استیضاح سلیمانی به درخواست رئیس مجلس
رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس گفت: طرح استیضاح وزیر ارتباطات به هیئت رئیسه ارائه شده اما رئیس مجلس از ما خواست تا به هیئت رئیسه فرصت دهیم و منتظر اعلام وصول بمانیم.
سلیمان جعفرزاده در گفتگو با خبرنگار پارلمانی مهر، با اعلام این خبر اظهار داشت : پس از بازگشت دکتر لاریجانی از سفر ژنو و فنلاند موضوع را پیگیری می کنیم.
رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس خاطرنشان کرد : ما همچنان مصر بر استیضاح هستیم و تعویق زمان تقدیم طرح به هیئت رئیسه نیز ما را از تصمیم خود بازنداشته است.
وی در پاسخ به این سئوال که آیا سلیمانی وزیر ارتباطات برای پاسخ به سئوالات استیضاح کنندگان جلسه ای با آنها داشته است گفت : بله، وزیر نشستی با برخی اعضای استیضاح کننده داشته که البته نتوانسته آنها را قانع کند.
جعفرزاده با تاکید بر اینکه وی در این جلسه شرکت نداشته خاطرنشان کرد: اعتقادی به این جلسات مذاکره ندارم وزیر که ضعیف است باید پاسخگوی عملکرد خود باشد.
وی ابراز عقیده کرد : وزارت ارتباطات در حال حاضر از بسیاری از شاخصهای لازم عقب است.
منبع
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
عوض بشه چه سودی واسه ما داره؟
داداش این خانه از پایه ویرانه
دقیقا
این وضعیت اینترنت ایران ربطی به وزیرمخابرات نداره
باید کل «سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی» ساختمونش فرو بریزه زمین و خراب بشه(البته در حالیکه تمام مسئولینش داخلش باشن)
اونوقت شاید مشکلات ما حل بشه![]()
ای بابا ...!
دوستان تا به حال هیچ بدی نرفته و خوب جاش بیاد
همیشه بد رفته بدتر اومده
دوستان نمی خواهم اب رو دل ااتیشیتون بریزم ، اما این رو دیدید یکبار دیگرهم ببینید .
![]()
داداش ما اینقدر از این چیزا دیدم
ملت ما خیلی بد بخته
حق داشتن انرژی هسته ای رو داریم اما حق داشتن اینترنت پر سرعت رو نه
دوستان چند وقته پیش من یه مطلبی خوندم که تو کشورای خارجی مردم چیزی روی هارد کامپیوتر نمیذارن.همه رو روی سایت ها مثه رپید اپلود میکنن بعد هر وقت که بخوان با سرعت دانلود میکنن.دیگه احتیاجی به روی گذاشتن و جا گرفتن روی هارد نیست
Last edited by sms11; 25-10-2008 at 12:09.
دقیقا
من یه رفیقی دارم تو استرالیا زندگی میکنه
میگه یکی از فامیلامون تو امریکا(فکر میکنم) هست که میگن
ما وقتی بخوایم یه فایل حجیم را از یه درایو به یه درایو دیگه کپی کنیم خیلی وقت میبره برای راحتی اونو اول یه جا آپلود میکنیم بعدش میریم اونو دانلود میکنیم.....
=========
دوستان خواهشا دیگه راجع به این چیزا صحبت نکنید که به جز احساس تاسف و ناراحتی سود دیگهای نداره.....
بریم به همون دایال اپ ها و adsl 128 ها خودمون رو خوش کنیم و مشکلات و مسائل اونو تو تاپیک بررسی کنیم :-&
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)