شما با یو اس بی وصل کن ببین با اونم قطع و وصل میشه
شما با یو اس بی وصل کن ببین با اونم قطع و وصل میشه
من حدود یه ماهه به یه مشکل بد با adsl برخوردم
همش چراغ adsl مودمم خاموش و روشن میشه
مثلا یه ربع ثابت میشه بعد خاموش میشه 20 دقیقه چشمک میزنه ثابت میشه باز و همین روال طی میکنه در طول روز 20-30 بار اینطور میشه خیلی اعصابمو خرد کرده
3 هفته پیش که به کل توی دو هفته 7-8 بار بیشتر ثابت نشد زنگ زدم پشتبیانیشون بعد گفتن میگیم مخابرات پیگیری کنه بعد گفتن که مشکلی نداشته از سوی مخابرات اتصالات داخلیتو چک کن
اتصالاتم مشکلی نداشته نه تلفنی نه فکسی نه چیزی
بعد دو هفته درست شد 6 روز درست بود بعد باز شروع شد الان باز 2 هفته اینطوریه
اصلا نمیتونم درست استفاده کنم از adslam
میخواستم ببینم مشکل از چیه ؟ راهی نیست بتونم مشکل و حل کنم
در ضمن adsl م اسیاتک و مودم coresess usb هست
ممنون
سلام دوستا من یک مودم linksys wag54g وایرلس دارم که پورت های لن اون از کار افتاده میخواستم بدونم که راهی برای درست کرن ان هست من تو چند تا سایت خارجی دیدم که با عوض کرد ن چند تا خازن درست میشه میخواستم بدونم کسی در این مورد اطلاعاتی داره یا نه
سلام امیر جان
علی الظاهر تو پکیج باید نرم افزاری بنام Download manager که مخصوص خود asus هست میبود که این کار رو انجم بده. ما که تا تهش گشتیم نبودامروز وقت نشد زنگ بزنم فراژه. تو بعضی فروم های خارجی ، یه سری firmware گذاشتن که خود افراد با تغییر دادن نرم افزار اصلی wl600 این قابلیت رو بهش دادن . که یکم باید زیر و روش کنم تا مودم رو مرخص نکنه
سلام ، یه نگاه به این بنداز. شاید بدردت خورد :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
چطور مي تونم از دو خط adslبطور همزمان استفاده كنم يعني فرض كنيد من 2 تا پهناي باند 512 دارم و مي خواهم در مواقه دانلود يكجوري كامپيوتر من فكر بكنه 1مگ پهناي باند دارد و از هر دوي اين پهناي باندها دانلود بكن
باید مودمات از طریق کارت شبکه به کامپیوتر وصل شن انوقت اگه روی یکی از کارت شبکه ها که adsl وصل هست گزینه بریج رو بزنی می تونه دو تا شون با هم یکی کنه
من امروز 602 گرفتم.خدا کنه مودم خوبی از آب در بیاد
مبارکه.خیلی خوبه.چند گرفتی؟:46؟
[QUOTE=a6l3i;3344779]سلام امیر جان
علی الظاهر تو پکیج باید نرم افزاری بنام Download manager که مخصوص خود asus هست میبود که این کار رو انجم بده. ما که تا تهش گشتیم نبودامروز وقت نشد زنگ بزنم فراژه. تو بعضی فروم های خارجی ، یه سری firmware گذاشتن که خود افراد با تغییر دادن نرم افزار اصلی wl600 این قابلیت رو بهش دادن . که یکم باید زیر و روش کنم تا مودم رو مرخص نکنه
من تو سایت ایسوس و چند تا فروم نگاه کردم فکر کنم تو WL-500g Premium این امکا نت دانلود هست نه تو 600
سلام بچه ها.بابا این am602 آپشن هاش خیلی کمه!!! ولی Linksys am300 خیلی آپشن های باهالی داره.اینجا کسی هست که این مودم رو داشته باشه و در ضمن از شاتل استفاده کنه؟چون شاتل میگه ممکنه ناسازگار باشه!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)