تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 185 از 198 اولاول ... 85135175181182183184185186187188189195 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,841 به 1,850 از 1976

نام تاپيک: Dragon Age: Origins

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

من که هنوز خسته نشدم . هر دفعه یه جوری ترغیبم میکنه ! نمیدونم چرا ! اما بعده 3 بار هنوز دوست دارم تمومش کنم ! این دفعه با Mage !
    البته منم سه بار تمومش کردم و 10 بار بازی رو تا لوترینگ رفتم ولی نه که خیلی دنبالش بودم و جزییاتش رو خوندم کم کم از خود بازی زده شدم .

بابک جون شما هم اگه بازی اصلیش رو هنوز شروع نکردی اول پچ 1.04 رو نصب کن . خیلی باگها رو گرفته . در ضمن راجع به پچ ها هم بگم که هر پچ بالاتری رو که نصب میکنین بازی اسونتر میشه .
    واسه شروع بازی من خودم روگ میلی رو پیشنهاد میدم که به نظرم تا حالا که بازی رو بازی کردم قویترین شخص بوده و یه جورایی اخرای بازی به حدی میرسه که یه تنه 100 تا دشمن (بدون میج) رو حریفه . اموزشش رو هم خودم میدم اگه خواستین . وقتی روگ بردارین خیلی احتیاجی به للیانا نیست . من خودم خوشم نمیومد از للیانا استفاده کنم . واسه همین قفل باز کردن و دزدی رو هم به عهده خودم گذاشتم که یکی از بزرگترین راههای کسب درامده
    ولی اگه واریور خواستی برداری اگه Two handed بود به الیستر احتیاج داری ولی اگه با سپر بود میتونی خودت رو به جای الیستر استفاده کنی که خودت رو هم تمپلار میکنی و یه انتی میج حسابی .

در واقع ترکیب من که یه ترکیب فوق العاده بود این بود .
    خودم روگی میلی که دمیجر اصلی تیم بودم
    الیستر که تانک تیم بود و میج هایی رو که روگم رو اذیت میکردن میکشت چون تمپلار بود
    موریگان یه چندتا اسپل توپ داشت واسه stun که بهترینش mass paralyze بود که هر کی توی یه رینج رو خشک میکرد و روگم میتونست همه رو backstab کنه . backstab یه ضربه critical حساب میشه .
    اخری هم یا هیلر گروه بود که معمولا تانکم و موریگان رو شفا میداد یا یه واریور two handed واسه مزش (اگرن به خاطر طنزش)

راستی اون للیانا هم توی بازی اصلی فرقی نمیکنه و leliana,s song تاثیری نداره . کلا DLC های بازی روی داستان تاثیری نمیزارن به جز stone prisoner .
    Last edited by Gregar; 09-10-2010 at 22:51.

2. این کاربر از Gregar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز babak2002's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

البته منم سه بار تمومش کردم و 10 بار بازی رو تا لوترینگ رفتم ولی نه که خیلی دنبالش بودم و جزییاتش رو خوندم کم کم از خود بازی زده شدم .

بابک جون شما هم اگه بازی اصلیش رو هنوز شروع نکردی اول پچ 1.04 رو نصب کن . خیلی باگها رو گرفته . در ضمن راجع به پچ ها هم بگم که هر پچ بالاتری رو که نصب میکنین بازی اسونتر میشه .
    واسه شروع بازی من خودم روگ میلی رو پیشنهاد میدم که به نظرم تا حالا که بازی رو بازی کردم قویترین شخص بوده و یه جورایی اخرای بازی به حدی میرسه که یه تنه 100 تا دشمن (بدون میج) رو حریفه . اموزشش رو هم خودم میدم اگه خواستین . وقتی روگ بردارین خیلی احتیاجی به للیانا نیست . من خودم خوشم نمیومد از للیانا استفاده کنم . واسه همین قفل باز کردن و دزدی رو هم به عهده خودم گذاشتم که یکی از بزرگترین راههای کسب درامده
    ولی اگه واریور خواستی برداری اگه Two handed بود به الیستر احتیاج داری ولی اگه با سپر بود میتونی خودت رو به جای الیستر استفاده کنی که خودت رو هم تمپلار میکنی و یه انتی میج حسابی .

در واقع ترکیب من که یه ترکیب فوق العاده بود این بود .
    خودم روگی میلی که دمیجر اصلی تیم بودم
    الیستر که تانک تیم بود و میج هایی رو که روگم رو اذیت میکردن میکشت چون تمپلار بود
    موریگان یه چندتا اسپل توپ داشت واسه stun که بهترینش mass paralyze بود که هر کی توی یه رینج رو خشک میکرد و روگم میتونست همه رو backstab کنه . backstab یه ضربه critical حساب میشه .
    اخری هم یا هیلر گروه بود که معمولا تانکم و موریگان رو شفا میداد یا یه واریور two handed واسه مزش (اگرن به خاطر طنزش)

راستی اون للیانا هم توی بازی اصلی فرقی نمیکنه و leliana,s song تاثیری نداره . کلا DLC های بازی روی داستان تاثیری نمیزارن به جز stone prisoner .
    پچ ها رو که نصب کردم
    leliana's song رو هم تموم کردم جالب بود اما کوتاه
    از فردا کلید Origins رو می زنم
    راستی اونجا که رفیق ماژولین(اگه درست نوشته باشم منظورم دختره است که به لیلیانا خیانت کرد) رو می کشم و بعد می رم سراغ ماژولین خودش، من سعی کردم بچه مثبت بازی در بیارم و نشون بدم که تغییر کردم و برای انجام کار خیر اومدم نه Revenge
    که اخر سر هم ماژولین رو ول کردم و اون هم گفت باید هر لحظه منتظر شمشیرم باشی تا دخلت رو بیاره !!!
    اگه دیالوگ ها رو جور دیگه ای انتخاب کنم امکانش هست ماژولین رو ناکارش کنم یا باید زنده بمونه توی نسخه بعد حالش رو بگیرم ؟
    Last edited by babak2002; 09-10-2010 at 23:58.

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

پچ ها رو که نصب کردم
    leliana's song رو هم تموم کردم جالب بود اما کوتاه
    از فردا کلید Origins رو می زنم
    راستی اونجا که رفیق ماژولین(اگه درست نوشته باشم منظورم دختره است که به لیلیانا خیانت کرد) رو می کشم و بعد می رم سراغ ماژولین خودش، من سعی کردم بچه مثبت بازی در بیارم و نشون بدم که تغییر کردم و برای انجام کار خیر اومدم نه Revenge
    که اخر سر هم ماژولین رو ول کردم و اون هم گفت باید هر لحظه منتظر شمشیرم باشی تا دخلت رو بیاره !!!
    اگه دیالوگ ها رو جور دیگه ای انتخاب کنم امکانش هست ماژولین رو ناکارش کنم یا باید زنده بمونه توی نسخه بعد حالش رو بگیرم ؟
    نگران نباش . تو Origins حالش رو میگیری
    فقط باید توی بازی یه بار للیانا رو با خودت همراه داشته باشی تا ماموریت مخصوصش که کشتن مارجولین هست بهت بده (توی جنگل ... بقیه اش رو نمیگم )

5. این کاربر از Gregar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

نگران نباش . تو Origins حالش رو میگیری
    فقط باید توی بازی یه بار للیانا رو با خودت همراه داشته باشی تا ماموریت مخصوصش که کشتن مارجولین هست بهت بده (توی جنگل ... بقیه اش رو نمیگم )
    این پیرزنه که لیلیانا رو نجات داد مادر مارجولین (ماژولین) ه ؟
    لهجه شون خیلی شبیه ..... بچه کجان احیاناً ؟
    وقتی لیلیانا می ره سر وقت ماژولین،از کلمه Mother استفاده می کنه و می گه چی بهت پیشنهاد داده که سرگرم کننده تر از بازی منه ؟
    اما از اونجایی که لیلیانا سوپرایز نشد گفتم شاید لفظ مادر که ماژولین به کار برده منظورش راهبه است(مثل راهب مرد که می گن پدر)

پروفشنال a.salireza's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    :O

10

آها حالا گرفتم چرا اینقد به تکرار علاقه دارم اچیومنت گرفتن یا نگرفتنشون هیچ فرقی نداره ها ! ولی خب حال میده
    ------------------------------
    یه سوال . یکی از اچیومنتا دیدن تمام پایانای بازیه ! من 3 تا از 4 رو دیدم ! آخری چیه ؟
      محتوای مخفی: پایان های بازی ! 

1- خودت رو فدا کنی ! آخییییی
    2- از طریق موریگان از فدا کردنه خودت بگریزی
    3 - اجازه بدی اون یارو لوگین خودشو فدا کنه ! این یکی اصلا آخی نداره !

-----------------------------
    راستی یادم رفت از Awakening بگم ! خب به نظرم اصلا کامل نبود ! به عنوان یه DLC قابله قبوله ! اما حتی قابلیته صحبت کردن با هم گروهیات از بین رفته بود ! خب یکی بگه اینجا Gift به چه دردی میخوره ؟!
    اما در کل داستانه جالبی داشت . من خودم خیلی خوشم اومد ! مخصوصا از اون The Mother ! عجب هیکلی داشت
    به هر حال ، ایشالا ایندفعه که Origins تموم شد میرم سراغ Awakening واسه باره دوم ! البته اگه تا اون موقع Dragon Age 2 نیمده باشه

8. این کاربر از a.salireza بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

آها حالا گرفتم چرا اینقد به تکرار علاقه دارم اچیومنت گرفتن یا نگرفتنشون هیچ فرقی نداره ها ! ولی خب حال میده
    ------------------------------
    یه سوال . یکی از اچیومنتا دیدن تمام پایانای بازیه ! من 3 تا از 4 رو دیدم ! آخری چیه ؟
      محتوای مخفی: پایان های بازی ! 

1- خودت رو فدا کنی ! آخییییی
    2- از طریق موریگان از فدا کردنه خودت بگریزی
    3 - اجازه بدی اون یارو لوگین خودشو فدا کنه ! این یکی اصلا آخی نداره !

-----------------------------
    راستی یادم رفت از Awakening بگم ! خب به نظرم اصلا کامل نبود ! به عنوان یه DLC قابله قبوله ! اما حتی قابلیته صحبت کردن با هم گروهیات از بین رفته بود ! خب یکی بگه اینجا Gift به چه دردی میخوره ؟!
    اما در کل داستانه جالبی داشت . من خودم خیلی خوشم اومد ! مخصوصا از اون The Mother ! عجب هیکلی داشت
    به هر حال ، ایشالا ایندفعه که Origins تموم شد میرم سراغ Awakening واسه باره دوم ! البته اگه تا اون موقع Dragon Age 2 نیمده باشه
    BioWare expects to release Dragon Age II on March 8, 2011 in North America and March 11 in Europe.

اگه تاخیر نخوره می شه چیزی حدود 5-6 ماه دیگه
    مگه شما هر دوره بازیت چقدر طول می ده
    راستی این Gift ها رو چطور می شه به شخصیت ها داد ؟
    باید صمیمی شم تا گزینه اش بیاد یا همین طوری هم می شه بهشون داد ؟

10. این کاربر از babak2002 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت

پيش فرض

BioWare expects to release Dragon Age II on March 8, 2011 in North America and March 11 in Europe.

اگه تاخیر نخوره می شه چیزی حدود 5-6 ماه دیگه
    مگه شما هر دوره بازیت چقدر طول می ده
    راستی این Gift ها رو چطور می شه به شخصیت ها داد ؟
    باید صمیمی شم تا گزینه اش بیاد یا همین طوری هم می شه بهشون داد ؟
    والا زمان نگرفتم ببینم چقد میشه ولی جدی با وضع درس و اینا فک نکنم تو کمتر از 5 ماه تمومش کنم همین الانم گیره Civilization V و ... ام ! کلی بازی دیگه هم قراره بیاد ! فک کنم بیشتر 5 ماه طول بکشه
    تو Inventory ، اون شخصیتی که میخوای بهش gift بدی رو بیار ، بعد گیفتت رو بده بهش ! همین

12. این کاربر از a.salireza بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

توی Inventory که رفتم برای gift ها نوشته بود هر کدوم برای شخص خاصیه و باعث افزایش approval اش می شه
    لیستی چیزی هست که بدونم کدوم Gift برای کیه ؟
    اگه می شه یه راهنمای انگلیسی برای بازی هم معرفی کنین که من دیگه این همه سوال نکنم

14. این کاربر از babak2002 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت

پيش فرض

توی Inventory که رفتم برای gift ها نوشته بود هر کدوم برای شخص خاصیه و باعث افزایش approval اش می شه
    اگه می شه یه راهنمای انگلیسی برای بازی هم معرفی کنین که من دیگه این همه سوال نکنم
    نه تمام gift ها که نه . فقط بعضیاشون که اونم وقتی به کسی دیگه بدیش ، رد میکنه و قبول نمیکنه

16. این کاربر از a.salireza بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

پست اول همین تاپیک رو بخون نوشته . بعضی گیفتها هم به هرکی بدی فرق نمیکنه مثل Ale

18. این کاربر از Gregar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •