البته منم سه بار تمومش کردم و 10 بار بازی رو تا لوترینگ رفتم
.gif)
ولی نه که خیلی دنبالش بودم و جزییاتش رو خوندم کم کم از خود بازی زده شدم .
بابک جون شما هم اگه بازی اصلیش رو هنوز شروع نکردی اول پچ 1.04 رو نصب کن . خیلی باگها رو گرفته . در ضمن راجع به پچ ها هم بگم که هر پچ بالاتری رو که نصب میکنین بازی اسونتر میشه .
واسه شروع بازی من خودم روگ میلی رو پیشنهاد میدم که به نظرم تا حالا که بازی رو بازی کردم قویترین شخص بوده و یه جورایی اخرای بازی به حدی میرسه که یه تنه 100 تا دشمن (بدون میج) رو حریفه . اموزشش رو هم خودم میدم اگه خواستین . وقتی روگ بردارین خیلی احتیاجی به للیانا نیست . من خودم خوشم نمیومد از للیانا استفاده کنم . واسه همین قفل باز کردن و دزدی رو هم به عهده خودم گذاشتم که یکی از بزرگترین راههای کسب درامده
ولی اگه واریور خواستی برداری اگه Two handed بود به الیستر احتیاج داری ولی اگه با سپر بود میتونی خودت رو به جای الیستر استفاده کنی
.gif)
که خودت رو هم تمپلار میکنی و یه انتی میج حسابی .
در واقع ترکیب من که یه ترکیب فوق العاده بود این بود .
خودم روگی میلی که دمیجر اصلی تیم بودم
الیستر که تانک تیم بود و میج هایی رو که روگم رو اذیت میکردن میکشت چون تمپلار بود
موریگان یه چندتا اسپل توپ داشت واسه stun که بهترینش mass paralyze بود که هر کی توی یه رینج رو خشک میکرد و روگم میتونست همه رو backstab کنه . backstab یه ضربه critical حساب میشه .
اخری هم یا هیلر گروه بود که معمولا تانکم و موریگان رو شفا میداد یا یه واریور two handed واسه مزش (اگرن به خاطر طنزش)
راستی اون للیانا هم توی بازی اصلی فرقی نمیکنه و leliana,s song تاثیری نداره . کلا DLC های بازی روی داستان تاثیری نمیزارن به جز stone prisoner .