من با همون روسی کار میکردم خوب بود
مشکلی داره مگه؟
من با همون روسی کار میکردم خوب بود
مشکلی داره مگه؟
تو دو سه صفحه پيشم گفته بودم كه
اين مشكل از كركشه
شما بازيو دوباره بريز ولي كرك بازيو نريز
جالبه واسه من بدون دي وي دي و كرك هم كار مي كنه اونم اينگليسي![]()
آقا با اینکه من خوشم نیومد اما اون جاش که پیرمرده میاد جلو یکم باهات حرف میزنه بعد تبدیل به اجنه میشه!!!
چی کار باید بکنیم؟ چون خیلی سریع میکشتمون؟!!!
من روي هاردش دوباره ميرفتم توي مترو هاي به چي افتاده بودم!با يه تيكه خون ميرفتم جلو و با خودم دعا ميكردم يه سوپر ميوتنتي چيزي بهم حمله نكنه!
ما كه از اين DLC ها خير نديديم.
دوستان كي اين DLC ها رو بازي كرده:
Broken Steel-The Pitt
Pit ها خیلی خطرناکن بهتره سمتشون نری من تاحالا توی PIT ها نرفتم(به توصیه یکی از دوستان!)
دوست عزيز منظور من از The Pitt يك محتئاي قابل دانلود هست كه ك.ئست هاي جديد باز ميكنه.
آقا فکر کردم اون گودال هایی که توش پر اون ارواح به اصطلاح ترسناک هست رو میگی!!!
بازم شرمنده!
سلام بکس
این مد رو دان کنید ، با این مد میتونید هم خونه ی تو Megaton و هم خونه ی Tenpenny رو با هم داشته باشین
فایل رو تو پوشه fallout3 >data کپی کنین ، بعد توی لانچر از توی گزینه ی data files مد رو انتخاب کنید و بازی رو play کنین
برای فعال شدن خونه تو برج Tenpenny ، برید توی خونه ای که توی Megaton دارین و با رباتتون صحبت کنید ، یه مکالمه اضافه شده که اگه اونو انتخاب کنین رباته کلید خونه ی Tenpenny رو بهتون میده ، حالشو ببرین
--------------------------------------------------------------------------------کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بابا این بازی جن نداره که ، اونا زامبینآقا با اینکه من خوشم نیومد اما اون جاش که پیرمرده میاد جلو یکم باهات حرف میزنه بعد تبدیل به اجنه میشه
کدوم پیرمرده ؟!
راستی دوستان من این بازیو چند بار تا آخر رفتم ، جاییرم از قلم ننداختم
سوالی داشتین بپرسین
Last edited by skhammari; 28-02-2010 at 20:03.
من فقط يه سوال دارم:
Broken Steel كه DLC اين بازي هست رو شما بازي كرديد؟
من بازي كردم...تمام dlc ها رو بازي كردم...جريان چيه؟؟؟چي مي خواي د.ست عزيز؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)