تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 185 از 940 اولاول ... 85135175181182183184185186187188189195235285685 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,841 به 1,850 از 9395

نام تاپيک: Pro Evolution Soccer 2009

اگه نباشه جاش خالی می مونه maximiliyanus's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

اوه اوه یک هفته پیش مانیتورم سوخت تا امروز که درستش کردم از صفحه ی 108 تا همین الان داشتم میخوندم چه خبراییه بابا....
    من فکرکنم تو این هفته بازی میاد ولی این چند روز چه بگذرد برمن تا بیاد ....
    راستی از کسایی که دمو رو دان کردن یه سوال دارم این توپا وکفشای نایکی که تو ویدو هست تو بازی لیسانس شده یا ادیت شدست هر کی جواب بده ممنونش میشم ....

پروفشنال Damian's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

تا اون موقع چه کار کنیم مثل هفته آخر سربازی میمونه البته خیلی بدتر

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

اوه اوه یک هفته پیش مانیتورم سوخت تا امروز که درستش کردم از صفحه ی 108 تا همین الان داشتم میخوندم چه خبراییه بابا....
    من فکرکنم تو این هفته بازی میاد ولی این چند روز چه بگذرد برمن تا بیاد ....
    راستی از کسایی که دمو رو دان کردن یه سوال دارم این توپا وکفشای نایکی که تو ویدو هست تو بازی لیسانس شده یا ادیت شدست هر کی جواب بده ممنونش میشم ....
    به به ماكسي خان نبودي دل تنگ شده بوديم شازده به قول خارجكي ها Welcome Back
    آره ايشالا همين روزا مياد ولي فكر نكنم 5 شنبه گير بياد مگه اينكه كونامي هم بدشانسي بياره مثه EA و بازي به سرقت بره كه خدا نكنه اينطور بشه و چنين بلايي سر ژاپنياي عزيزم بياد (دوسشون دارم ژاپني هارو).

در مورد لايسنس تيمها حق كاملا با جناب فاشيست هست. تيم هاي حاضر در CL همگي توي مود CL لايسنس هستند. اينكه مثلا آرسنال لايسنس نشده توي ليگ برتر لايسنس نشده ولي رسما اجازه و ليسانس استفاده از نام و بازيكنان اين تيمها توي بخش CL از باشگاه ها گرفته شده. حرف فاشيست 100% تاييد ميشه و الكي شرط نذاريد با ايشون. راستي هرچي نزديك ميشيم به انتشار التهاب ميره بالا.

4. این کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه maximiliyanus's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

به به ماكسي خان نبودي دل تنگ شده بوديم شازده به قول خارجكي ها Welcome Back
    آره ايشالا همين روزا مياد ولي فكر نكنم 5 شنبه گير بياد مگه اينكه كونامي هم بدشانسي بياره مثه EA و بازي به سرقت بره كه خدا نكنه اينطور بشه و چنين بلايي سر ژاپنياي عزيزم بياد (دوسشون دارم ژاپني هارو).

در مورد لايسنس تيمها حق كاملا با جناب فاشيست هست. تيم هاي حاضر در CL همگي توي مود CL لايسنس هستند. اينكه مثلا آرسنال لايسنس نشده توي ليگ برتر لايسنس نشده ولي رسما اجازه و ليسانس استفاده از نام و بازيكنان اين تيمها توي بخش CL از باشگاه ها گرفته شده. حرف فاشيست 100% تاييد ميشه و الكي شرط نذاريد با ايشون. راستي هرچي نزديك ميشيم به انتشار التهاب ميره بالا.
    آره منم میگم تو مد لیگ قهرمانان لیسانس شدن چون وقتی خبر منتشر شد که لیگ قهرمانان در بازی هست گفته شد که تمام تیمای حاضر در چمپیونز لیگ کامل لیسانس شدن ....

راستی آرمین خان میبینم که جنابعالیم پیس 2009 رو نصب کردی بابا بیطرف ....
    حالا بگو بینم این سوال مارو جواب میدی؟؟؟؟
    کفشا و توپ های نایکی که تو فیلما دیدم از اول تو دمو بود یا ادیته؟؟؟

آخر فروم باز Crespo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    مشهد، یه گوشه از سرزمین پاک آریایی

پيش فرض

نه Fashist جان من خودم اول فک کردم لیسانس دارن اما بعد از همون سایت خوندم که درستشون کردن و لیسانس ندارن .

شما اینجارو کامل بخون ...........
    یه ادیتور حرفه ای درستشون کرده .

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

مطمئن باش اگر همینطوری که شما میگی باشه، در نهایت درست خواهد شد. چون لیگ قهرمانان اروپا کامل لایسنس شده و به طبع تیمهای زیر مجموعشم لایسنس خواهد شد!

اشکالی نداره اصلا شما راست میگی
    این پست من و شما همینجا تو این تاپیک میمونه
    بعد از اینکه نسخه اصلی اومد میبینمتون
    شما منظور فاشیست رو متوجه نشدی.

فاشیست عزیز، میگه این تیمها در CL لایسنس شدن، نه در لیگهای خودشون. بعضی از تیمهای حاظر CL در لیگهای خودشونم لایسنس شدن، مثل رئال مادرید. و بعضی هم فقط در CL، مثل چلسی!
    Last edited by Crespo; 11-10-2008 at 23:09.

7. این کاربر از Crespo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز ebinem173's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

مطمئن باش اگر همینطوری که شما میگی باشه، در نهایت درست خواهد شد. چون لیگ قهرمانان اروپا کامل لایسنس شده و به طبع تیمهای زیر مجموعشم لایسنس خواهد شد!

شما منظور فاشیست رو متوجه نشدی.

فاشیست عزیز، میگه این تیمها در CL لایسنس شدن، نه در لیگهای خودشون. بعضی از تیمهای حاظر CL در لیگهای خودشونم لایسنس شدن، مثل رئال مادرید. و بعضی هم فقط در CL، مثل چلسی!
    من منظور همه رو متوجه شدم ولی میگم اینطور نیست و آرسنال و چلسی و تیمهای آلمانی در چمپیونز لیگ هم لایسنس نشدن
    دعوا هم که نداریم منتظر میشیم تا خود بازی بیاد بعد میبینیم این جماعت تاپیک درست میگن یا من
    کونامی برای 4 سال لایسنس استفاده از نام و آرم و تبلیغات و .... چمپیونز لیگ رو از یوفا خریده ولی لایسنس تیمها جداست
    دقت کنید که منافع برگزار کننده مسایقات با تیمها فرق میکنه و استفاده از اسم چمپیونز لیگ با آرم و علامت ارجینال و استاندارد برای کونامی کلی هزینه داشته ولی لایسنس تیمهای حاضر روهم تا اونجا که تونسته خریداری کرده

شما منبع موثق تر از ویکی پدیا سراغ داری؟
    اون دوست فاشیستمون میگه من الان ویرایشش میکنم
    خوب من منتظرم ببینم آیا ویرایش شما اعمال میشه یا نه؟
    هرکسی نمیتونه بصورت مستقیم ویکی پدیا رو ویرایش کنه و کسانی که اون سایت رو مدیریت میکنن همه شناخته شده و قابل اعتماد هستن
    Last edited by ebinem173; 11-10-2008 at 23:52.

9. این کاربر از ebinem173 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

بعضيا حرفهايي مي زنن ها يعني چي كار يه اديتور حرفه اي هست بازي كه هنوز منتشر نشده كسي بخواد اديت كنه تازه اگه صحبت اديت هست كه آدم خودش از تو بازي هم اديت ميكنه. ولي در كل تيمهاي موجود در Cl توي مود خودش لايسنس هستند و اساميشون صحيح هست.
    ماكسي خان دمو رو نصب كردم ولي به كفشاشون دقت نكردم. الان كه دير وقته برم بخوابم فردا صبح نگاه ميكنم ميگم چي مي پوشن.
    ماكسي خان شما امر بفرمايي ميبرم يقه رونالدو رو تو بازي ميگيرم ميپرسم چي پاته بچه قرطي ها... خوبه داداش؟
    به طرفداراي رونالدو برنخوره من خودم عاشق رونالدو هستم تنها باري كه از گل خوردن ايران ناراحت نشدم گلي بود كه رونالدو تو جام جهاني زد

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

در مورد کفش ها بگم که:
    کفش های آدیداس - پوما و نایک لیسانس شده هستن
    توی یک سری عکس ها و تریلر ها هم مشخصه

آخر فروم باز ebinem173's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بعضيا حرفهايي مي زنن ها يعني چي كار يه اديتور حرفه اي هست بازي كه هنوز منتشر نشده كسي بخواد اديت كنه تازه اگه صحبت اديت هست كه آدم خودش از تو بازي هم اديت ميكنه. ولي در كل تيمهاي موجود در Cl توي مود خودش لايسنس هستند و اساميشون صحيح هست.
    ماكسي خان دمو رو نصب كردم ولي به كفشاشون دقت نكردم. الان كه دير وقته برم بخوابم فردا صبح نگاه ميكنم ميگم چي مي پوشن.
    ماكسي خان شما امر بفرمايي ميبرم يقه رونالدو رو تو بازي ميگيرم ميپرسم چي پاته بچه قرطي ها... خوبه داداش؟
    به طرفداراي رونالدو برنخوره من خودم عاشق رونالدو هستم تنها باري كه از گل خوردن ايران ناراحت نشدم گلي بود كه رونالدو تو جام جهاني زد
    ای یایا عجب بحثی شد ها
    شما اصلا میدونی قضیه چیه؟
    آقای فاشیست گفت من ویکی پدیا رو ادیت میکنم
    همینه دیگه اصلا نمیدونید صحبت سر چیه بعد میاید یه چیزی میگید
    من همچنان سر حرفم هستم و لینک معتبر در مورد لیسانس شدن آرسنال و چلسی در مود چمپیونزلیگ میخوام
    اگر کسی داره رو کنه

تاريخ عضويت
    Jul 2007

10 آموزش حركات تكنيكي بازي Pes2009

1- درخواست پاس:
    زماني كه صاحب توپ نيستيد دكمه RT را دوبار پشت سرهم فشار دهيد.

2- تكنيك فليپ فلپ (مخصوص بازيكنان راست پا) :
    همان حركت مخصوص رونالدينيو هست كه با فشار دادن سريع جهت راست و سپس چپ بوسيله دكمه هاي حركتي مستقيم اجرا ميشود.

3- تكنيك دراگ بك:
    جهت حركتي را در خلاف جهت روبري خود فشار دهيد و در صورتي كه ميخواهيد نچرخيد بلافاصله جهت موافق را فشار دهيد تا تو را به قب رول كنيد.

4- پاس پشت پا:
    انگشت خود را روي جهت مخالف روبروي خود نگه داريد. و كليد پاس را فشار دهيد.

5- استوپ سريع:
    يك جهت را انتخاب و بوسيله كليد حركتي سمت را انتخاب و سپس يكي از دكمه هاي RB يا RT را فشار دهيد.

6- تكنيك تپ اوت:
    اين تكنيك براي جلو انداختن توپ براي دورخيز مناسب جهت شوت يا پاس پر قدرت استفاده ميشود. بدين منظور زماني كه توپ در حالت ايستا زير پايتان است همزمان كليدهاي LB و RB را نگه داريد.

7- چرخش سريع بدون لمس توپ:
    اين حركت همان حركت فريبنده اي است كه هنگام دريافت پاس بدون لمس آن بازيكن اجازه مي دهد كه توپ از بين پاهايش عبور كند سپس با يك چرخش سريع به دنبال توپ حركت ميكند. براي اجراي اين تكنيك لحظه دريافت توپ دكمه RB را نگه داشته و جهت مناسب براي چرخش سريع را با كليدهاي حركتي انتخاب كنيد.

8- پاس يك - دو:
    دكمه LB را نگه داشته سپس پاس دهيد. بلافاصله دكمه پاس در عمق (Through Ball) را فشار دهيد.

9- حركت دايوينگ به منظور فريب دادن داور:
    هنگام دريبل زدن مخصوصا زماني كه داخل محوطه جريمه هستيد و نزديك بازيكن حريف 3 دكمه : LB - LT - RB را همزمان فشار دهيد تا بازيكن شيرجه برود. و خود را بر روي زمين بياندازد. دقت كنيد كه اگر حركت شما مصنوعي باشد به دليل فريب داور كارت زرد خواهيد گرفت. پس اين حركت فريبنده هميشه منجر به موفقيت نيست.

10- كشيدن پيراهن حريف:
    زماني كه به دنبال پا به توپ مي دويد دكمه سرعت (Sprint) را نگه داريد.

11- تكنيك ايربورن فليك:
    اين تكنيك زمانيست كه توپ از ارتفاعي بالاتر از قد شما به سمت شما در حال سقوط ميباشد. در اين هنگام دكمه حركتي را در خلاف جهت خود نگه داشته پاس دهيد. در اين صورت توپ را به حالت قيچي مانند به عقب پاس لوب خواهيد داد.

اميدوارم مورد رضايت برا بچه قرار بگيره اين رو هم عرض كنم به خاطر رسميت بخشيدن به متن لفظ قلم نوشتم آموزش رو اگه ايرادي داشت به بزرگواري خودتون ببخشيد. در آموزش فوق گيم پد 360 مورد استفاده قرار گرفته كه در قسمت تنظيمات دسته بازي هم مي تونيد ببينيد.

14. 5 کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •