تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 185 از 1138 اولاول ... 85135175181182183184185186187188189195235285685 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,841 به 1,850 از 11377

نام تاپيک: كلوپ خودروهاي آمريكايي

ناظر خودروهای امریکایی camaro lt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

سلام
    منظور از GMCهمان تولیداتی است که مستقیما از شرکت جنرال موتورز آمریکا خارج میشو و به شعبات دیگرش مانند بیوک ارتباط ندارد..هر چند که از یک روند و روش تولیدی و طرح و نقشه استفاده میشود.
    تا به امروز آنچه که من در ایران با نام GMC دیدم وانت و بلیزر با آرم GMC بوده...شاید تولیداتی دیگر هم داشته باشد اما من ندانم..اگر عکسی از آن بگذارید بهتر است..
  2. 5 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن عکاسی و دوربین های دیجیتال و فیلم برداری و میکس و مونتاژ Переклад не's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

من از خودش نتونستم عکسی بگیرم ولی شبیهشو الان پیدا کردم:

دقیقا شبیه همین بود
    چون حول و هوش 8 شب بود نتونستم پلاکشو ببینم

4. 3 کاربر از Переклад не بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز رضا صادقی's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    خرم آباد

پيش فرض

بچه ها خدا بعضي ها رو شفا بده

زنگ زدم ميگه 30 تومن چرا؟ چون 1 سانتيمتر پوسيدگي نداره.تمام بدنه فابريكه 78 هزار مايل واقعي كار كرده و اين چيزا
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

منم گفتم چه خبره مگه فستبك 68

6. 3 کاربر از رضا صادقی بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

عضو تیم زیرنویس فارسی taghi_ramzi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

مزاح فرمودن حتما !

اینو دیدی :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    اینم به نظر جالب میاد :

کد:
    و البته این ، که برای کسی که حوصله این کارها رو داشته باشه خیلی خوبه :

کد:
    و این ایمپالا :

کد:

8. 4 کاربر از taghi_ramzi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن عکاسی و دوربین های دیجیتال و فیلم برداری و میکس و مونتاژ Переклад не's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

یعنی قیمت کامارو 30 میلیون تمن؟!!!!!
    آخه چرا؟؟؟؟؟؟
    مگه چی داره که این همه گرونه اونم ماله 1355!
    البته الان از اینا نیست باید هم ماله 1355 باشه
    ولی مثلا کامارو 57 ملیون به جاش یه آزرا میخریم

10. 2 کاربر از Переклад не بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال mard_khasteh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

این مدت متاسفانه یا خوشبختانه خیلی از آمریکایی سوار ها دارن ماشین ها رو می فروشن بره و اکثرا هم ارزون تر از گذشته... یه جورایی نمی خوان واسه اول بهمن ریسک کنن..

در ضمن این 4-5 تومنی ها اکثرشون حداقل حداقل 1 تومن جای تخفیف رو داره..

----------------------------------------

یعنی قیمت کامارو 30 میلیون تمن؟!!!!!
    آخه چرا؟؟؟؟؟؟
    مگه چی داره که این همه گرونه اونم ماله 1355!
    البته الان از اینا نیست باید هم ماله 1355 باشه
    ولی مثلا کامارو 57 ملیون به جاش یه آزرا میخریم
    نه قیمتش 3 تومنه... نه 30 تومن..

12. این کاربر از mard_khasteh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

البته در خصوص ماشین های آمریکایی و قیمتشون چند تا نکته هست... این که چرا قیمت هاشون گرون میشه!!!

در مورد ماشین های بازسازی شده :

من چون از نزدیک چند مورد جمع کردن ماشین آمریکایی و بازسازیش رو دیدم باید بگم که بعضی فروشنده ها حق دارن که 5-6 تومن یه ماشین بازسازی شده رو بفروشن چون مطمئنا واسه کسی که جمعش کرده خیلی هزینه داشته.. (و البته کلی وقت میگیره.. چون واسه یه جنس دست دوم مث چراع باید روز ها بگردی.. ) البته منظور در مورد بازسازی های باطنی و درست حسابی هست.. چون متاسفانه بعضی ها با توجه به ظاهر خوب، اما سمبلی بازسازی می کنن.. و با یه بتونه روغنی و رنگ نامرغوب کار رو سر هم می کنن که خیلی بده...

من چندین مورد بازسازی دیدم که یه کامارو 2 تومنی یا 1500 تومنی رو 5 تومن خرجش کردن و همه لوازم رو گرفتن اما آخرش 3 تومن هم ارزش نداره پول بدی به پاش...
    در ضمن هزینه ی نگهداری متاسفانه یه کم بالاس...
    بنابراین حق دارن که کمی گرون بفروشن...

اما از طرف دیگر خریدار !!!!!!!!!!
    اکثر خریدار ها حاضر نیستن پول به ماشین 5-6 تومنی بدهند که معلوم نیس زیر رنگش چه خبره !! و مدلش مال 40 سال پیش هست.. و ممکنه فردا جمعش کنن... و فردا نمی تونن دوباره راحت بفروشنش... در ضمن خرید یه آمریکایی سالم (و البته به قیمت) هم از فتح دماوند سخت تره.... انقدر هم دلال ، ماشین به مردم قالب کرده که دیگه آدم به چشماش هم نمی تونه اعتماد کنه..
    بنابراین خریدار هم حق داره...

این دوگانگی باعث میشه که تو خرید و فروشش مشکل ایجاد بشه... دلال ها هم که این وسط دارن جولان میدن...

14. 3 کاربر از mard_khasteh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

تمام اینا واسه این بود که بگم : متاسفانه بعضی افراد با اتومبیل هایی که چنگی به دل نمی زنه میان قیمت ها رو میبینن و بدون توجه به ویژگی های این اتومبیل های بازسازی شده، اونا هم یه قیمتی رو ماشینشون می ذارن... و اینطوری میشه که ما یه کامارو رو که هیچ چیز سالمی رو نداره رو باید به قیمت 6 ببینیم ( البته بعضی ها رو منظورمه.. نه همه.. )

متاسفانه من همچین بلایی سرم اومد و کلی دنبال یه کامارو رفتم که شاید 3 تومن هم کسی نمی خریدش.. ولی 6 تومن قیمت داشت..

$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$

خلاصه وضعیت ناجوریه... خرید و فروش درست انجام نمیشه... این وسط طرح بالای 35 سال هم که جدیدا اومده و داره تن نازی می کنه و حسابی همه چی رو ریخته به هم... بد جوری شیر تو شیر شده البته از ما که گذشت.. ما فعلا باید فیلم ببینیم..
    Last edited by mard_khasteh; 02-12-2009 at 23:17.

16. 3 کاربر از mard_khasteh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای rami_hemi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

سعید معذرت ولی یه بار دیگه از این پستهلای نا امیدی بزنی همشون رو میفرستم به فنا سعید جان اینا چه حرفهایی میزنی کی میگه میتونن از دست ما آمریکایی ها رو بگیرن کی میتونه این استوره های رو جم کنن خیلی از این حرفا شنیدیم اینا قبلا هم گفتن یه عدهبردن ماشیناشونر و دادن داغون کردن ولی یه عده مقاومت کردن و پیروز شدن بهمن هم برسه باز هم میگن بیارید هر ماشینی تونست معاینه فنی بگیره میتونه تردد کنه خب این وسط میتونن فقط سهمیه رو قطع کنن که اونم چه خوب ماشین رو هفته ای یه بار در میاریم میبریم یه دور میزنیم ملت میمونن تو کف حالا تو و من یادمون بمونه که هر چی بشه میخریم آخرش
    تا کی زیر چتر خانواده میگه میمونیم به ور خودمون کار پیدا میکنیم و هر چند تا که دلمون خواست میخریم
    سعید باور کن یه بار دیگه نا امیدانه پست بزنی پاک میکنم اعصابم رو به هم ریختی پسر هی من هیچی به این نمیگم
    خب از محمد بپرس چند بار بهم ماشین گفته نتونستم بخرم چند تا خودم ماشین دیدم نتونستم بخرم نه تنها امریکایی زاپنی و آلمانی هم بوده ولی هنوزم میگم اینا واسه من شدن هدف که یه روز خودم هر چنتد تا میخوام مشاین بخرم مطمئن باش این کار رو میکنم .
    ==================================================
    راستی این کامارو 76 که زدن شرابی خوب روش کار کردن ها ماشین خبوی میتونهئ باشه ولی این داشبورد کمی آدم رو میترسونه دماغه نمیدونم داره یا نه ولی داشته باشه ارزش داره بخری تو دوزی رو خوب کار کردن ماشین در کل خوب جمش کردن
    اون فورد هم که تمیزه واقعا تمیزه ولی نه دیگه 30 تومن براش زیاده حداکثر این مدل 15 تومن
    اون 77 6 هم خیلی خوب میده ماشین بغیر از رینگ همه چیزش تکمیل به نظر میاد ولی بهتره از جلو دیدش
    در کل سعید ماشینی که خوب روش کار نشده باشه از رنگش میشه فهمید خوشبختانه من این تجربه رو تونستم پیدا کنم
    حیف اون فایربرد مشکل سند داره ماشین خوبی هستش کاش میشد کار سندش رو حل کرد حتی اگه کارت هم داشت میشد کاری براش کرد.
    ایمپالا هم 4 تومن زیادیش میشه حداکثر 2.5-3 تومن نه پلاک داره نه رنگ دست حسابی
    جلوپنجره هم که فیها وزه قره....دماغه نشون میده تو چه وضعی هستش ولی من داشتم یکی از اینا رو میخریدم محمد حق داره اینا هر کدوم حداقل 1 تومن جای تخفیف دارن.
    Last edited by rami_hemi; 03-12-2009 at 09:45.

18. 4 کاربر از rami_hemi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز رضا صادقی's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    خرم آباد

پيش فرض

بچه ها چي ميشد من امشب ميخوابيدم فردا صبح كه پا شدم به جاي ماشين خودمون اين بود

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

من اينو ميخوام

20. 3 کاربر از رضا صادقی بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •