تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 185 از 223 اولاول ... 85135175181182183184185186187188189195 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,841 به 1,850 از 2222

نام تاپيک: سينما 4 ، سينما اقتباس ، فیلم سینمایی شبکه 3 و 1 (گفتگو و معرفي فيلم ها)

آخر فروم باز sinaset's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    گچساران

پيش فرض

سلام دوستان
    امروز ظهر تقریبان داشتم تلویزیون نگاه می کردم
    یه دفعه دیدم یک فیلم ژاپنی تبلیغ کرد مربوط به جنگ جهانی دروبینش که خیلی قشنگ بود
    به نظر م فیلم خیلی قشنگ به نظر می رسه محصول 2007 بود
    و قرار پنج شنبه ساعت 11:30 شب نشونش بده دوستان اگر اطاعات تکمیلی تر دارند بزارند ممنون می شم

آخر فروم باز Nikolas_95's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

سلام
    شنیدم امروز ظهر یه فیلم کانال 3 گذاشت با بازی برد پیت

کسی میدونه اسمش چی بود؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

آقا این تایپیک فکر کنم بسته شه بهتره. سعید که دیگه اطلاعات نمیده. کسی هم انگار اینجا نظارتی نداره.

آخر فروم باز Nikolas_95's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

آقا این تایپیک فکر کنم بسته شه بهتره. سعید که دیگه اطلاعات نمیده. کسی هم انگار اینجا نظارتی نداره.
    نه بابا
    مهمترین تاپیک بخش تلوزیون هست
    یکی بره بررسی کنه چرا سعید نمیاد
    (چرا همه دارن میرن؟ )

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    گچساران

پيش فرض

سلام دوستان
    یک اطلاعات پیدا کردم و جزی هم هست به خوبی خودتون ببخشید
    -----------------------
    شبكه اول سيما

شبكه اول سيما به مناسبت فرا رسيدن سوم خرداد و آزادسازي خرمشهر، فيلم سينمايي «روز سوم» به كارگرداني محمدحسين لطيفي را در برنامه «سينما يك» براي پخش در نظر گرفته است. باران كوثري، پوريا پورسرخ، برزو ارجمند و... در اين فيلم بازي مي كنند.

برادري در شرايط بسيار سخت و پيچيده اي مجبور مي شود خواهر عليلش را در زير خاك پنهان كند. اين حادثه همزمان با حلمه عراقي ها به خرمشهر اتفاق مي افتد.

جمعه عصر مانند تمام جمعه عصرهاي شبكه اول، يك فيلم سينمايي براي بينندگان اين شبكه پخش خواهد شد.

«آن سوي آسمان» كاري از محسن منشي زاده و با بازي فرهاد جم و سيروس كهوري نژاد در گروه حماسه و دفاع مقدس جلوي دوربين رفته است.

حسين شاكري، فرمانده اطلاعات و عمليات كه مجروح شده بايد راهي سفر مكه شود، او...

شبكه اول سيما با برنامه هايي چون شما و سيما، گزارش هفتگي و سريال ايراني «حلقه گمشده» كاري از صدا و سيماي مركز يزد، ديگر ساعات بينندگان را پر مي كند.

شبكه دو سيما

اين شبكه در ادامه بخش برنامه هاي خود، فيلم سينمايي «براي آنها كه دوست شان داريم» را در ساعت 23:30 پخش مي كند.

ارتش ژاپن تصميم مي گيرد براي مقابله با نيروهاي آمريكايي مستقر در اقيانوس آرام كه به ژاپن نزديك مي شوند از خلبانان انتحاري استفاده كند و به همين منظور ...

اين فيلم محصول سال 2007 كشور ژاپن است.

شبكه سه سيما

شبكه سه سيما پنج شنبه ساعت 20:15 يك فيلم سينمايي براي علاقه مندان پخش خواهد كرد. اين شبكه جمعه صبح نيز تكرار فيلم سينمايي «مرد نامرئي» را روانته آنتن مي كند. اين فيلم به كارگرداني فريال بهزاد و بازي هرمز هدايت، حميد لولايي، ناديا دلدار گلچين و... تهيه شده است.

نوجواني به نام يوسف كه در ميان خانواده، مدرسه و جامعه ناديده انگاشته مي شود، بر اثر حادثه اي نامرئي مي شود و در ادامه... .

در برنامه «صد فيلم» نيز فيلم سينمايي «ليلي با من است» به كارگرداني كمال تبريزي و بازي پرويز پورحسيني، شهره لرستاني، محمود عزيزي و... پخش خواهد شد.اين فيلم كه

با محوريت دفاع مقدس تهيه شده است، با لحن طنز، وقايع حضور يك تصويربردار تلويزيوني را در جنگ به تصوير مي كشد.

شبكه چهار سيما

شبكه چهار سيما جمعه شب در برنامه «سينما 4» فيلم سينمايي «دهمين مرد» محصول 1988 انگلستان را با موضوعي اجتماعي ـ خانوادگي پخش مي كند. ژان شوول يك وكيل فرانسوي است كه به دست ماموران آلماني مي افتد و به زندان فرستاده مي شود. در زندان تلاش مي كند به ديگران بفهماند كه بي گناه است و لي در ادامه... آنتوني هاپكينز در اين اثر سينمايي ايفاي نقش كرده است.

منبع
    asriran.com

کاربر فعال انجمن هنر هفتم shadli_m7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    Tabriz

پيش فرض

درسته سعید خان نیستن اما این دلیل نمی شه که تاپیک بسته شه شاید مشکلی دارن . مطمئنن اگه بیان ببینن بستینش دلخور می شن . یکی دیگه از دوستان زحمت معرفی فیلم ها رو بکشه یا این که همه سعی کنیم اطلاعاتی که می دونیم بذاریم . (اما هیش کی آقا سعید نمیشه)
    فک کنم خودشون چن روزی نمی آن تا ما قدرشون رو بیشتر بدونیم

اگه نباشه جاش خالی می مونه iman0007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    دیوونه خونه

پيش فرض

به نظرم فیلم «براي آنها كه دوست شان داريم» واقعن فیلم قشنگی بود.در حالی که دوبله ی افتضاحی داشت.انگار هول هولکی دوبله کرده بودن.

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    گچساران

پيش فرض

به نظرم فیلم «براي آنها كه دوست شان داريم» واقعن فیلم قشنگی بود..
    سلام دوست من
    این قسمت حرف شما کاملان تایید می شه
    واقعان فیلم قشنگی بود من که خیلی حال کردم ولی یه خورد بعضی جاهاش برای ما بی معنی بود منظورم بعضی حرف هاشون ولی در کل من که خیلی خوشم امد چند وقته بود منتظرش بودم تا نشونش بده
    خیلی حال کردم

پروفشنال noia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Disappear ⅛

پيش فرض سینما اقتباس این هفته - 1990 - Hamlet

.......

کارگردان: Franco Zeffirelli
    ژانر: درام
    بازیگران: Mel Gibson, Glenn Close, Alan Bates
    .......
    خلاصه
    : هملت، پسر پادشاه دانمارک را به زادگاهش فرا می خواند تا در مجلس ترحیم پدرش و مراسم ازدواج مادر و عمویش شرکت کند. هملت که به فتل پدر توسط عموی پسر پی برده، خود را به دیوانگی می زند و در این بین دختر معصومی را شیفته خود می کند و او را به سوی خودکشی سوق می دهد. برادر دخترک...
    .......
    جوایز
    : نامزد دریافت دو اسکار
    IMDb Rate: 6.9

حـــــرفـه ای Maggy_P's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

.......

کارگردان: Franco Zeffirelli
    ژانر: درام
    بازیگران: Mel Gibson, Glenn Close, Alan Bates
    .......
    خلاصه: هملت، پسر پادشاه دانمارک را به زادگاهش فرا می خواند تا در مجلس ترحیم پدرش و مراسم ازدواج مادر و عمویش شرکت کند. هملت که به فتل پدر توسط عموی پسر پی برده، خود را به دیوانگی می زند و در این بین دختر معصومی را شیفته خود می کند و او را به سوی خودکشی سوق می دهد. برادر دخترک...
    .......
    جوایز: نامزد دریافت دو اسکار
    IMDb Rate: 6.9
    فيلم خيلي قشنگي بود
    ولي از اون فيلما بود كه بايد با دقت به صحبتاشون گوش ميدادي در غير اين صورت چيزي از فيلم نميفهميديم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •