تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 185 از 196 اولاول ... 85135175181182183184185186187188189195 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,841 به 1,850 از 1951

نام تاپيک: بحث های تخصصی آنتی ویروس ها و نتایج تست های معتبر || آرشیو شماره 1 ||

حـــــرفـه ای A M ! N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    Under the weeping moon

1 تست های AV comparative

با سلام..

تستهای جدید این کمپانی رو که در دهم مارس سال 2012 انجام شد و با آخرین بازنگری 10 آوریل ( هفته ی گذشته ) رو خدمت شما عرض میکنم..

بیس اصلی این تست روی ماژول On demand detection هست که همراه به اون تعداد آلارمهای اشتباه هم بررسی شده..

همونطور که میدونید وقتی قدرت شناسایی مخرب ، در یک سوییت امنیتی بررسی میشه به موازات اون باید آلارم های اشتباه رو هم درنظر گرفت..

حالا دلیلش چیه ؟

ببینید هستن محصولاتی که FA ( آلارم اشتباه ) های زیادی دارن ، به عنوان مثال عرض میکنم : آویرا ممکنه هرچی

مخرب بهش بدیم شناسایی کنه... و درصد شناسایی بشه 100 % ، اونوقت از طرفی وقتی بررسی میکنیم میبینیم که تعداد FA های آویرا مثلا 15 تا هستش.. این رو داشته باشین ،

از طرف دیگه میایم سوییت امنیتی بولگارد رو تست میکنیم میبینیم که مثلا شده 98 درصد در قدرت شناسایی و همچنین با تعداد 5 تا FA

یعنی مختصرا به این شکل >>>>

Avira>> 100 % detection & 15 FA

Bullguard>> 98 % detection & 5 FA

اگه یکم با خودتون حساب کنید میبینید که در این مثالی که خدمتتون عرض کردم نتیجه ی سوییت بولگارد مطلوب تر هست برای ما.. تعداد FA کمتر اولویتش بیشتر هست ، وقتی درصد شناسایی سوییت ها بالای 93 باشه..

البته اینهایی که عرض کردم فقط مثال بود و مسلما در واقعیت به این شکل نیست..

خب یکم باید اول زمینه بچینم همینطوری که نمیشه که

در آخرین دوره این تستها سوییت های امنیتی زیر آنالیز شدند :

AhnLab v3 internet security 8.0.5.19

Avast! Free antivirus 7.0.1407

AVG Anti-Virus 2012.0.1913

AVIRA Antivirus premium 12.0.0.915

Bitdefender Anti-Virus+ 15.0.36.1530

BullGuard Antivirus 12.0.215

eScan Antivirus 11.0.1139.1146

ESET NOD32 Antivirus 5.0.95.0

F-Secure Anti-Virus 12.49.104

Fortinet FortiClient Lite 4.3.3.0436

G DATA Antivirus 22.1.0.2

GFI Vipre Antivirus 5.0.5134

Kaspersky Antivirus 12.0.0.374

McAfee Antivirus Plus 11.0.654

Microsoft Security Essentials 2.1.1116.0

Panda Cloud free Antivirus 1.5.2

PC Tools Spyware Doctor with Antivirus 9.0.0.909

Sophos Anti-Virus 10.0

Trend Micro Titanium AntiVirus Plus 5.0.1280

Webroot SecureAnywhere 8.0.1.95

اکثر سوییت های امنیتی روی تنظیمات قوی یا به اصطلاح High settings هستن به صورت پیشفرض ، اما همچنین محصولاتی هم هستن که تنظیمات اونا به صورت پیشفرض ضعیف هستش یا خیلی خیلی قوی هستش..

کمپانی آ_وی ناچارا خودش در اقدامی این تنظیمات رو به گونه ای هماهنگ کرده که برابری حاکم باشه و امکان امتحان مالوارهای مختلف فراهم باشه.

================================================== ==============
    نکات جالبی که اینجا هست :

آویرا و آ-وی-جی درخواست کردن که هشدارهای اطلاعاتی مربوط به پکرها به عنوان مالوار درنظر گرفته نشه ( که البته همین کار انجام شده چه درحالت سلامتی و چه در حالت آلودگی )

کاسپراسکای و آویرا و آواست : با هروئیستیک لول که روی تنظیمات قوی تنظیم شده تست شدند.

اف سکیور و سوفوس درخواست کردن که : روی تنظیمات پیشفرض خودشون تست بشن و تنظیمات حرفه ای شون انجام نشه.. ( که البته گویاست که برای کسب افتخار بیشتر این درخواست رو داشتن )

ب
    ه دلیل اینکه چندین محصول امنیتی از تکنولوژی Cloud Scanning بهره میبرند به طبع نیاز به یک کانکشن اینترنت

فعال در حین تست بوده که این کانکشن براشون فراهم شده... به طور کلی کمپانی آ-وی ازین به بعد تمامی

تستهارو با یک کلاد فعال انجام میده .. کاربرین هم باید آگاه باشن که بازه ی شناسایی یک مخرب در حین فعال

بودن تکنولوژی کلاد ممکنه در بعضی موارد به طرز باور نکردنی زیاد باشه.. و دقیقا به خاطر همین هستش که

کلاد اسکنر به عنوان یک ماژولی نام برده میشه که نرخ شناسایی مخرب در سوییت ها رو افزایش میده.

پس با این حساب اگه کانکشن فعال آنلاین درحین اسکن سوییتی که از تکنولوژی کلاد استفاده میکنه به هردلیلی

قطع بشه.. یک اسکن در حال پردازش رو تقریبا بی فایده میکنه.

همونطوری که میدونید دیگه On-demand scanning speed یا همون سرعت اسکن های دستی دیگه دراین تستهای بررسی نمیشن.

استاندارد درجه بندی شناسایی و FA ها در جدول زیر تعریف شده :

همونطور که میبینید تعداد FA های زیر 15 تا مطلوب هستش و جز دسته ی Few & Very few قرار گرفته.

همچنین درجدول پایین نمونه های از دست رفته رو ثبت کرده که به طبع هرچقدر پایین باشه مطلوب تر هست.

همه ی محصول ها آمار خوبی رو داشتن و همونطوری که میبینید تعداد واریانتهای از دست رفته به عدد 10 نمیرسه... به همین علت نرخ شناسایی سوییتها به سه دسته کلاستر بندی شدند.

نکته ی دیگه که حائز اهمیت هستش این هست که نرخ های شناسایی این تست شامل تکنولوژی های زمان اجرای مخرب یعنی

HIPS و Behavior blocker

نمیشود..

زیباترین بخش این تستها در چند ماه آینده منتشر خواهد شد که شامل تستهای Heuristic / behavioral هست

که اینطوری هستش که مشخص میشه که محصولات در شناسایی و بلاک کامل مخربهای ناشناس و جدید از دوطریق On-demand scan و On-Access scan ،، تا چه حدی میتونن خوب عمل کنند ، البته این درحالی هستش

که تکنولوژی کلاد نادیده گرفته میشه..

به طور کلی امروزه اکثر محصولات امنیتی حداقل از یکی از خصیصه های مقابل که خدمتتون عرض میکنم استقاده میکنن: HIPS ، Behavior-based ، reputation-based یا دیگر توابع امنیتی یا حداقل هشداری درباره ی امکان آلوده بودن فایل وقتی که یوزر قصد اجرا کردن اون رو داره ، همه این خصیصه ها در حالیست که دیگر سپر دفاعی 2 ماژول مهم On-demand و ON-Access اسکن پایین اومده..

خوب اما دیدن نتیجه های این دوره ی کمپانی آ-وی ، بدون دونستن این اطلاعات اولیه که بالا خدمتتون عرض کردم

لطفی نداره..

*** تست شناسایی مخرب کلاستر بندی شده ***

( همونطور که توضیح دادم و در آمار پایین هم میبینید تعداد FA هم باید به موازات این تست
    دیده بشه تا بتونیم قضاوت اصلی رو حاکم کنیم )

*** آنالیز برحسب کلاستر ها ***

*** تعداد FA های سوییتها ***
    ( که خیلی هم مهم هست )

*** و این هم دیاگرام FA ها ***

*** برندگان این تست ***

در آخر من یک جمله ای هست که کمپانی آ-وی میگه خیلی دوست دارم :

میگه که : اگه یک محصول در شناختن درصد زیادی از مالوار ها خوب عمل میکنه اما دارای FA های زیاد هست ،

لزوما از محصولی که شناسایی مخرب کمتر داره ولی به ندرت FA داره ، بهتر نیست..

پیروز باشید...
    Last edited by A M ! N; 18-04-2012 at 15:40.

2. 21 کاربر از A M ! N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن موسیقی Serenity's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    خراب شده

پيش فرض

من دارم به ESET NOD32 یکم امیدوار میشم ، یک جورایی داره خودش رو میکشه بالا ...
    اما جای نورتون تو این تست واقعآ خالی هست

با تشکر از Dr.Smith عزیز

Last edited by Serenity; 18-04-2012 at 16:02.

4. 2 کاربر از Serenity بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال arfnpm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

با تشکر از Dr.Smith عزیز

فکر کنم توی انجمن نورتون بود که دیدم نوشته بود، سیمانتک به دلیل عدم اعتماد به نتایج AV-C در این تست ها دیگه شرکت نمی کنه.

جالب توجه هم هست که از حدود 60 شرکت امنیتی تنها حدود 20 شرکت در این تست شرکت می کنند.

حـــــرفـه ای *Batman*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    Virtual Environment

10 حضور آنتی ویروس ایـــمن در آزمون های AV-Comparatives

به تازگی بسته امنیتی ایمن به صورت انفرادی تحت آزمون On-Demand + False Alarm قرار گرفته.
    در این تست از 291388 نمونه مختلف استفاده شد و محصول ایمن موفق به شناسایی 98.6 درصد از آنها شد.
    تعداد مثبت کاذب هم 4 مورد بود.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

7. 5 کاربر از *Batman* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز kases's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

عجب

ایمن که کلا از بیت دفندر استفاده میکنه فقط اسم بیت دفندر برداشته به جاش اسم خودشو زده

و هم از دیتابیس این شرکت استفاده میکنه پس بالاخره ایمن حق استفادشو از شرکت بیت دفندر دریافت کرده

اگه خوب دقت کنید دقیق مثل بیتدفندر امتیاز کسب کرده هر جفتشون 98.6 در شناسایی و در فالس 4 مورد

سلام هانی جان میشه بگی ناد 32 چجوری داره خودشو میکشه بالا من که چیزی نمیبینم ؟

جالب توجه هم هست که از حدود 60 شرکت امنیتی تنها حدود 20 شرکت در این تست شرکت می کنند.
    سلام

خوب فک کنم شما دارین تست شرکت AV comparative رو غیر معتبر معرفی میکنید

این 20 شرکت که شما دارین میگین از بهترین شرکتهای امنیتی هستن دلیل نمیشه بگید به خاطر اینکه اکثریتشون شرکت نکردن این تست معتبر نیست

اون 40 شرکتی که شما منظورتونه فک نکنم جرات کنن تو تستا شرکت کنن به خاطر اینکه انجین این انتی ها کیفیت ندارن وگرنه همه انتی ها دوست دارن تو این تستها مقام کسب کنن

یکی از دلایلی که این شرکت شرکت نمیکنن فالس بسیار وحشتناک این انتی ها هست

البته نورتون به خاطر دلایل خاص خودش شرکت نکرد وگرنه یکی از بهترینها هست
    Last edited by kases; 20-04-2012 at 02:02.

9. 6 کاربر از kases بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن موسیقی Serenity's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    خراب شده

پيش فرض

سلام هانی جان میشه بگی ناد 32 چجوری داره خودشو میکشه بالا من که چیزی نمیبینم ؟
    سلام بر داداشی گلم

نتایج سال 2011 با 2012 ESET رو نگاه میکردم :

از نظر شناسایی ویروس از 97.3% شده 97.6%
    از نظر FA هم از رتبه سوم شده دوم

در حد اندکی پیشرفت داشته اما باز به قول شما اونجوری به چشم نمیاد...
    البته مشکل اصلی نود ناتوانی در پاک کردن ویروس ها و تروجان ها هست.ویروس جلوی چشت هست اما نمی تونه پاکش کنه !
    به نظرم تجربه ای که ما خودمون تو همین فروم به دست میاریم خیلی با ارزش تر از این نتایج Av هست

Last edited by Serenity; 20-04-2012 at 10:40.

11. 5 کاربر از Serenity بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2005

پيش فرض

میتونید راهتنماییم کنید که برای نصب روی سستم چه انتی ویرسی رو نصب کنم که از هر لحاظ ایمن باشه؟

حـــــرفـه ای *Batman*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    Virtual Environment

كاربر فعال انجمن آنتی‌ويروس
    (کارشناس Emsisoft)
    xman681's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012
    محل سكونت
    اصفهان يگانه شهر زيباي خدا

پيش فرض

سلام

اطلاعات جالبی بود

ممنون از شما [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بابت معرفی کامل و خوبتون

منتظر نتایج آینده هستیم

15. 4 کاربر از xman681 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای vtn54's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

سلام به دوستان عزیز

تا آنجا که من می‌دانم تا کنون در مورد تعداد کاربران و میزان محبوبیت آنتی‌ویروسهای مختلف و سهم هر کدام از این شرکتها از بازار آنتی‌ویروسها گزارش مستدلی در این انجمن ارایه نشده است بنابراین با اجازه دوستان عزیز می‌خواهم اولین گزارش از این دست را حضورتان تقدیم کنم.

شرکت OPSWAT یک شرکت معتبر ارایه خدمات نرم‌افزاری و امنیتی در سطح دنیا است که نرم‌افزارهای ارایه شده توسط این شرکت مانند OESIS Framework توسط بسیاری از شرکتهای بزرگ IT در دنیا به کار گرفته می‌شود و تعداد کاربران خدمات نرم‌افزاری این شرکت به بیش از 100 میلیون نفر در سراسر دنیا می‌رسد.این شرکت یک شرکت تحقیقاتی نیست ولی نتایج جمع‌آوری شده از کامپیوترهای کاربران خود را به صورت آماری هر چند یک ماه منتشر می‌کند و از این نظر تقریبا مشهورترین ارایه کننده این نوع آمار می‌باشد.

نتایج زیر که مربوط به آمار ماه‌های مارس 2011 تا فوریه 2012 می‌باشد می‌تواند نمایی کلی از میزان کاربران هر آنتی‌ویروس و نیز میزان رشد هر کدام نسبت به مدت مشابه سال گذشته را برای ما ترسیم کند:

جدول زیر میزان سهم شرکتهای مختلف تولید کننده نرم‌افزارهای امنیتی را از بازار آنتی‌ویروسها در کل دنیا نشان می‌دهد:

و جدول زیر میزان تغییر در این سهم را نسبت به مدت مشابه سال گذشته نشان می‌دهد:

همانطور که می‌بینید شرکتهای ارایه کننده آنتی‌ویروسهای رایگان در رده اول قرار دارند. در بین آنتی‌ویروسهای تجاری شرکت Eset تولید کننده NOD32 در رتبه اول و بدنبال آن شرکت سیمانتک و پس از آن شرکت کاسپرسکی قرار گرفته‌اند.در بین این شرکتها بالاترین رشد نسبت به سال گذشته متعلق با شرکت مایکروسافت است.

جدول زیر میزان سهم شرکتهای مختلف تولید کننده نرم‌افزارهای امنیتی را از بازار آنتی‌ویروسها تنها در آمریکای شمالی نشان می‌دهد:

و جدول زیر میزان تغییر در این سهم را نسبت به مدت مشابه سال گذشته نشان می‌دهد:

همانطور که می‌بینید بازار آمریکای شمالی نسبت به کل دنیا تفاوتهایی دارد و اهالی آنجا اعتماد چندانی به آنتی‌ویروسهای غیر آمریکایی ندارند و شرکت سیمانتک رتبه اول این بازار را در اختیار دارد هر چند در اینجا نیز شرکت مایکروسافت با بیشترین رشد خود را تا رتبه دوم بالا کشیده است.

و بالاخره جدول سهم نرم‌افزارهای امنیتی مختلف را از بازار جهانی و بازار آمریکای شمالی نشان می‌دهد:

همانطور که می‌بینید آنتی‌ویروسهای رایگان بیشترین محبوبیت و موارد نصب را روی سیستم کاربران دارند.

امیدوارم این گزارش هم برای دوستان عزیز مفید واقع شود.

لینک دانلود گزارش:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Last edited by vtn54; 08-05-2012 at 21:33.

17. 16 کاربر از vtn54 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •