تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 185 از 1178 اولاول ... 85135175181182183184185186187188189195235285685 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,841 به 1,850 از 11779

نام تاپيک: { آرشیو } مشاوره كلی برای خريد انواع لپ تاپ ( پست اول مشاهده شود )

آخر فروم باز ravani_13's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    بوداپست ( پارتی لند )

پيش فرض

من به تازگی لپتاپ Dell XPS M1530 خریدم و طبیعتاً چند تا سوال داشتم (امیدوارم اینجا محل مناسبی برای مطرح کردن این ها باشد)
    1. این خِر خِر خفیف(Noise) که دائماً شنیده میشه طبیعیه؟
    2. من فکر می کنم با کارت گرافیکم مشکلی دارم. هنگام بازی ها (نه چندان قوی) با افت فریم وحشتناکی رو به رو هستم.
    3. نرم افزار iTunes که من به شدت به آن علاقه مندم تحت این لپتاپ به شدت کند کار می کند افکت Cover Flow بسیار کند است و عکس ها را 4 5 تا در میان به سرعت بسیار کند و نا هموار طی می کند!
    4. در ضمن همۀ درایور ها بروز می باشند و با دقت چک شده اند.
    5. داغ شدن قسمت اطراف Touch pad طبیعیست؟
    6. برای رفع حدودی کندی سیستم عامل نامطبوع Vista کاری می شود کرد؟

mitoni to typice khode xps1530 toye hamin ghesmate laptape hamin sait matrah koni

vali kollan bishtare xps1530 ha in sedaro daran vali onayi ke az garanti zigort gereftam in mored kamtare baziya ham aslan in sedaro nadaran vali kollan
    dalilesh male montaje
    va in sedaye kher kher male hard hast
    Last edited by ravani_13; 14-07-2008 at 10:11.

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    بوداپست ( پارتی لند )

پيش فرض

salam
    sharmande ke nemitoonam farsi type konam
    1. khastam bebinam ta saghfe 1.700 aya hp dv 2860 behtarine
    cpu 2.5 6m
    ram 4gig
    hdd 320
    lcd 14.1
    geforce 8400

rasti nemikham vaznesh ziyad tare 2.5kg bashe .lcd ham az 14.1 kamtar nabashe va ghiyafeo zerafate va keyfiyate khobi dashte bashe . rasti in model special edition dare to iran . va koja to iran gir miyad rasti migan hp zood dagh mikone

2. aya doroste ke tafavote 2860 va 6880 faghat dar vazne va lcd
    Last edited by ravani_13; 14-07-2008 at 01:39.

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Human Factory

پيش فرض

ای بابا هیچ کس جواب ما رو نمیده
    شما همینطور که نوشتی جواب ما رو نمیده در کنارش لینک پست منفرد خودت رو می دادی تا یاد آوری بشه و اگر بچه ها جا انداختند راهنمایی ات کنند

در ضمن اینجا تاپیک مشاوره هست و هیچ کسی مجبور نیست حتما جواب پست کاربران رو بده... بهتره باد آوری کنید تا دوستان دسترسی داشته باشند به پستتان

مرسی

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Human Factory

پيش فرض

من به تازگی لپتاپ Dell XPS M1530 خریدم و طبیعتاً چند تا سوال داشتم (امیدوارم اینجا محل مناسبی برای مطرح کردن این ها باشد)
    1. این خِر خِر خفیف(Noise) که دائماً شنیده میشه طبیعیه؟
    2. من فکر می کنم با کارت گرافیکم مشکلی دارم. هنگام بازی ها (نه چندان قوی) با افت فریم وحشتناکی رو به رو هستم.
    3. نرم افزار iTunes که من به شدت به آن علاقه مندم تحت این لپتاپ به شدت کند کار می کند افکت Cover Flow بسیار کند است و عکس ها را 4 5 تا در میان به سرعت بسیار کند و نا هموار طی می کند!
    4. در ضمن همۀ درایور ها بروز می باشند و با دقت چک شده اند.
    5. داغ شدن قسمت اطراف Touch pad طبیعیست؟
    6. برای رفع حدودی کندی سیستم عامل نامطبوع Vista کاری می شود کرد؟
    1- بله ... خاصیت XPS M1530 که خیلی ها میگن نداره !!! حالا فهمیدید من میگم نویز هارد هست و چی بود ؟ ممکنه پس از مدتی بره !

2- درایور رو آپدیت کن ... البته گرافیک قوی 8600M GT 256MB برای بازی خوبه شما برو به کنترل پانل ویستا در بخش personalize و روی display setting کلیک کن و گزینه advance زو بزن و در قسمت adaptor دقت کن که دقیقا مدل گرافیک و حافظه dedicate اش چقدره تا سرت کلاه نرفته باشه

3- احتمالا مشکل نرم افزاریه ... اگر آنتی ویروس نورتون یا مک افی روش نصبه پاکش کن چون واقعا مزخرفه !

4- !

5- بله ... جای نزدیک به هارد و CPU هست و در طولانی مدت داغ میشه ... دقت کن کف لپ تاپت روی جای خفه ای مثل فرش یا موکت نباشه و روی میز باشه که راحت فاصله بگیره

6- بله ... تمام نرم افزارهای رایگان و مزخرفی که روشه پاک کن مثل آنتی ویروس ها و نرم افزارهایی که بیخود توی حافظه باز هستند و کاربرد ندارند... و یک مقاله هم گذاشته بودم که میتونی از اون استفاده کنی :

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

موفق باشید

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Human Factory

پيش فرض

salam
    sharmande ke nemitoonam farsi type konam
    1. khastam bebinam ta saghfe 1.700 aya hp dv 2860 behtarine
    cpu 2.5 6m
    ram 4gig
    hdd 320
    lcd 14.1
    geforce 8400

rasti nemikham vaznesh ziyad tare 2.5kg bashe .lcd ham az 14.1 kamtar nabashe va ghiyafeo zerafate va keyfiyate khobi dashte bashe . rasti in model special edition dare to iran . va koja to iran gir miyad rasti migan hp zood dagh mikone

2. aya doroste ke tafavote 2860 va 6880 faghat dar vazne va lcd
    دوست عزیز لطفا فارسی بنویس (جزو قوانین انجمن هست) و برای اضافه کردن سوالات ثانویه خود پست اولیه رو ویرایش کن نه اینکه چند پست بدی که اینجا رو شلوغ کنه

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    بوداپست ( پارتی لند )

پيش فرض

سلام
    1.ایا تا سقفه 1.700 2860 hp بهترین انتخابه ؟ ( زیبایی و کیفیت واسم مهمه و نمیخوام زیاد قطور باشه و lcd کمتره 14.1 نباشه ) راستی spcial edition داره؟ اگه میشه مفصل بگو
    2.راست میگن hp زود داغ میکنه ؟

مرسی
    Last edited by ravani_13; 14-07-2008 at 12:14.

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    بوداپست ( پارتی لند )

پيش فرض

بابت بی تجربگی ها اساسی شرمنده
    Last edited by ravani_13; 14-07-2008 at 12:17.

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Human Factory

پيش فرض

سلام
    1.ایا تا سقفه 1.700 2860 hp بهترین انتخابه ؟ ( زیبایی و کیفیت واسم مهمه و نمیخوام زیاد قطور باشه و lcd کمتره 14.1 نباشه ) راستی spcial edition داره؟ اگه میشه مفصل بگو
    2.راست میگن hp زود داغ میکنه ؟

مرسی

1- 14 اینچی های HP بهترین گزینه برای انتخاب کسانی هست که به سایز نوت بوک خود اهمیت میدهند ... نه کوچیکه و نه بزرگ که اذیت کنه شخص رو ... زیبایی و کیفیت عالیه و سری special هم داره ولی متاسفانه توی ایران نیست چون سری SPecial رو شما فقط از طریق سایت HP میتونید سفارش بدید و اینجا هم امکانش نیست !

قیمت خوبی داره در مقایسه با سایر برند ها و قدرت بالایی هم بدلیل سی پی یو نسل جدید اینتل و گرافیک 8400M GS داره

انتخب عالیه

2- بهیچوجه ... هیچ لپ تاپی به اندازه سونی (سری FZ ) و دل در طولانی مدت داغ نمیکنه ... HP هم داغ میکنه کلا داغ کردن در طولانی مدت و کار زیاد طبیعی هست ولی نه آنقدر که کاربر اذیت بشه زیرا سیستم تهویه عالی داره ...

در آغاز فعالیت bestday's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

آقا سلام فروم عالي داريد . خسته نباشيد.
    من ميخوام لپ تاپ بگيرم . فقط هم اي ام دي . چون اينتل صهيونيستي است و پولش به جيب يكسري آدم كش ميره ( بي احترامي نشه به دوستاني كه طرفداري اين برند هستند اگر كلمه ي اينتل و صهيونيست رو در اينترنت جستجو كنيد متوجه ميشيد -اگر مدرك ميخواهيد اين رو بخونيد http://www.inminds.co.uk/boycott-intel.html - ) هم اينكه از نظر شرعي جايز نيست به اسرائيل كمك كرد(منبع : استفتائ از مراجع)
    حالا براي اينكه كار خداپسندانه و انسان دوستانه بكنم ميخوام amd بخرم . رفتم پايتخت آمار گرفتم فهميدم كه اين مدل بهترين مدل و برند هست كه اي ام دي داره :
    MSI GX 710 amd turion 2.0
    اما وقتي توي نت جستجو كردم و تحقيقات رو گسترش دادم فهميدم اين يكي بهتره :
    HP Pavilion DV6855 amd turion 2.4

حالا واقعا موندم كه كدوم رو بگيرم يكسري ميگن ام اس آي بلد نيست لپ تاپ بزنه يكسري ميگن اچ پي بلد نيست
    اگر ميشه نظرتون رو بگيد كه بهترين amd چيه ؟
    بين اين دو مدل كه گفتم كدوم بهتره ؟
    خيلي ممنون
    Last edited by bestday; 14-07-2008 at 15:34. دليل: لينك درست شد

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

دورد ،
    قصد خرید نوت بوک داشتم ؛ گرافیک خیلی واسم مطرح نیست و بیشتر سرعت بالای اجرای برنامه یی مثل ویژوال استدیو 2008 همراه با ویندوز ویستا و قابلت دیکود و کانورت کردن قوی ویدیو و قابلیت خروجی 5.1 صدا ،
    تا سقف 1 تومن هم می تونم خرج کنم ؛
    ممنون می شم منو راهنمایی کنید ،

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •