تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 185 از 350 اولاول ... 85135175181182183184185186187188189195235285 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,841 به 1,850 از 3492

نام تاپيک: هـک Uiq3 و اعمال تغییرات در فایل های سیستمی

آخر فروم باز mohsentanha's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

سلام hmrاین انقدر صداش زیاد شده به گوشی که اسیبی نمیرسونه؟

داره خودمونی میشه matrixp990i's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض تغيير نام بعضي قسمتها در P990i توسط خودم

سلام دوستان چند وقت نبودم دلم براي همتون تنگ شده بود ، اين ايرانسل مشكل سيمكارتم كه پول نمي نداخت رو فهميد و درستش كرد منم تو اينترنت بودم كه ناغافل تمام شارژم خالي شد ولي خيالي نيست همين امروز يه بلايي سر سيمكارت آوردم دوباره مجاني شد ببخشيد مثل اين كه از بحث اصلي دور شدم ميرم سراغ اصل قضيه :
    خوب در اين روش كه بهتون آموزش ميدم شما ميتونيد اسم قسمت هايي از موبايل مثلا اسم music player , Main Menu و ... را به هر اسمي كه دوست داريد تغيير دهيد .
    براي انجام اين كار بايد گوشي شما هك شده باشد .برنامه X-Plore را باز كنيد و به پوشه apps را باز كنيد براي تغيير نام هر قسمت فايل مربوط به آن قسمت را كه به صورت ******_loc.rsc است را به وسيله hex viewer خود X-Plore باز كنيد در سمت راست صفحه در دو جا اسم برنامه نوشته �ده است شما بايد به جاي دومي اسم مورد نظر را بنويسيد دقت داشته باشيد كه تعداد كاركتر هاي اسمي كه انتخاب مي كنيد با تعداد كاركتر هاي اسم اصلي برابر باشه .
    اينم چند تا عكس از اون :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کد:
    کد:
    کد:
    اگه مشكلي داشتيد بگيد تا حلش كنم .

کاربر فعال انجمن عکاسی Spak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    شیـــــــــــراز . .

پيش فرض

سلام .یه خسته نباشید میگم خدمت تمامی دوستانی که دارن زحمت میکشن .یه سوال داشتم راجع به افزایش صدا، مشکلی توی گوشی به وجود نمیاره مثلا روی سرعت و هنگ کردن گوشی ؟ مصرف باطری تا چقدر بیشتر میشه ؟ اونایی که امتحانش کردن بهنظرشون می صرفه انجامش بدی ؟

تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

سلام .یه خسته نباشید میگم خدمت تمامی دوستانی که دارن زحمت میکشن .یه سوال داشتم راجع به افزایش صدا، مشکلی توی گوشی به وجود نمیاره مثلا روی سرعت و هنگ کردن گوشی ؟ مصرف باطری تا چقدر بیشتر میشه ؟ اونایی که امتحانش کردن بهنظرشون می صرفه انجامش بدی ؟
    هيچ مشكلي براي گوشي به وجود نمياد و مصرف
    باطري هم به نظر من تغييري نميكنه .

پروفشنال alenkita's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    sabonat - kazamon

پيش فرض کمک کمک

نسخه جدید هك افزايش صدا اسپيكر و هدفون

نکته:کسانی که قبلا هک افزایش صدای اسپیکر رو انجام دادن فقط کافیه محتویات پوشه AATFiles رو که الان شده 83 تا جایگزین اون 7 تای قبلی کنن.

مراحل کار:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    فایل پیوست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] را دریافت کنید
    کل پوشه AATFiles رو از مسیر 'Z:\private\10200B19\' کپی کرده و در 'C:\private\10200B19\' قرار دهید.دقت کنید کل پوشه نه فقط محتویاتش.
    فایل 'Z:\sys\bin\mmmgmtserver.exe' در پوشه 'C:\sys\bin\' کپی کنید.
    فایل 'Z:\sys\bin\M3SAudioPolicyMgr.dll' در کامپیتورتون کپی کنید(برای این کار ابتدا در درایو D که مموری کارتتون هست کپی کنید و بعد بریزید روی کامپیتور)
    برنامه se_sound_patcher_full (توی فایل ضمیمه هست)رو اجرا کنید و I Agree رو بزنید.سپس فایل M3SAudioPolicyMgr.dll که توی کامپیتورتون کپی کردید رو توی این برنامه اورده و سپس دکمه Install بزنید.
    حالا فایل شما پتچ شده و شما این فایل رو به گوشیتون برگردونید و در پوشه 'c:\sys\bin\' کپی کنید.( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] برای راحتی کار ضمیمه شده ولی بهتر همین روشی که گفتم رو انجام بدن)
    کل پوشه private این فایل ضمیمه رو در درایو C کپی کنید.(خود برنامه Xplor پوشه ها رو جایگزین میکنه.یعنی تو مسیر C:\private\10200B19 کپی میکنه)اگه پیام owerwrite داد owerwrite یا Yes رو بزنید تا فایلهای جدید جایگزین بشن و در آخر گوشی را restart کنید.

گرچند این هک ، صدای هدفون هم افزایش میشده ولی خیلی کمه.پس بهتر هک افزایش صدا هدفون هم بریزید این نسخه کاملا با هک افزایش صدای هدفون سازگار هستش:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

توضیحات اضافی:
    این همون هک افزایش صدا تا 10برابر هستش(البته 2-3 برابر میشه) که تغییرات زیادی روش انجام شده.
    فرق اصلی با نسخه قبلی سازگاری با هک افزایش صدا هدفون و همچنین کیفیت بسیار بهتر صدای اسپیکر نسبت به نسخه قبلی هست.
    من از این هک استفاده کردم ولی وقتی گوشیم رو ریستارت کردم الان رو منو استارت میمونه
    چکرکنم .بدادم برسید

تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

من از این هک استفاده کردم ولی وقتی گوشیم رو ریستارت کردم الان رو منو استارت میمونه
    چکرکنم .بدادم برسید
    دوست من اگه منظورت اينه كه خط لود تا يه جايي ميره بهد گوشي ريست ميشه چاره اي جز آپديت يا فلش نداري .

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

چکرکنم .بدادم برسید
    برو توي كلوپ P1 اونجا كد فرمت گوشي هست
    بالا * پايين پايين *پايين * (از راست)
    براي بالا پايين از دكمه چرخون استفاده كن
    كمكي خواستي در خدمتم

پروفشنال alenkita's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    sabonat - kazamon

پيش فرض

برو توي كلوپ P1 اونجا كد فرمت گوشي هست
    بالا * پايين پايين *پايين * (از راست)
    براي بالا پايين از دكمه چرخون استفاده كن
    كمكي خواستي در خدمتم
    آخه اصلا توی منو نمیره. توهمون صفحه اول روی آرم soyericson گیر میکونه و هی ریستارت میشه.
    راه حلی هست که به صورت دستی( مثل مثلا n70 که *و3 و دکمه سبز میزدیم)بدون اینکه سیستمش بالا بیاد، اونو فرمت کنیم

آخر فروم باز Vahid67's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    پاي كامپيوتر

پيش فرض

آخه اصلا توی منو نمیره. توهمون صفحه اول روی آرم soyericson گیر میکونه و هی ریستارت میشه.
    راه حلی هست که به صورت دستی( مثل مثلا n70 که *و3 و دکمه سبز میزدیم)بدون اینکه سیستمش بالا بیاد، اونو فرمت کنیم
    به نظر من بهترین راه همون فلش کردنه
    موفق باشی

داره خودمونی میشه amirfelson's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    همین دور و برا

پيش فرض

آقا من نمی فهمم چی وضعشه آخه ؟ این تاپیک واسه اینه که هک های جدید رو معرفی کنه یا کسانی که مشکل دارن اینجا مشکلشون رفع بشه . اگه این تاپیک واسه مشکلات هست یه تاپیک بزنین که هک های جدید اونجا معرفی بشه . اگه نه که خوب یه سر و سامونی بدین به اینجا .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •