سلام hmrاین انقدر صداش زیاد شده به گوشی که اسیبی نمیرسونه؟
سلام hmrاین انقدر صداش زیاد شده به گوشی که اسیبی نمیرسونه؟
سلام دوستان چند وقت نبودم دلم براي همتون تنگ شده بود ، اين ايرانسل مشكل سيمكارتم كه پول نمي نداخت رو فهميد و درستش كرد منم تو اينترنت بودم كه ناغافل تمام شارژم خالي شد ولي خيالي نيست همين امروز يه بلايي سر سيمكارت آوردم دوباره مجاني شد ببخشيد مثل اين كه از بحث اصلي دور شدم ميرم سراغ اصل قضيه :
خوب در اين روش كه بهتون آموزش ميدم شما ميتونيد اسم قسمت هايي از موبايل مثلا اسم music player , Main Menu و ... را به هر اسمي كه دوست داريد تغيير دهيد .
براي انجام اين كار بايد گوشي شما هك شده باشد .برنامه X-Plore را باز كنيد و به پوشه apps را باز كنيد براي تغيير نام هر قسمت فايل مربوط به آن قسمت را كه به صورت ******_loc.rsc است را به وسيله hex viewer خود X-Plore باز كنيد در سمت راست صفحه در دو جا اسم برنامه نوشته �ده است شما بايد به جاي دومي اسم مورد نظر را بنويسيد دقت داشته باشيد كه تعداد كاركتر هاي اسمي كه انتخاب مي كنيد با تعداد كاركتر هاي اسم اصلي برابر باشه .
اينم چند تا عكس از اون :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداگه مشكلي داشتيد بگيد تا حلش كنم .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام .یه خسته نباشید میگم خدمت تمامی دوستانی که دارن زحمت میکشن .یه سوال داشتم راجع به افزایش صدا، مشکلی توی گوشی به وجود نمیاره مثلا روی سرعت و هنگ کردن گوشی ؟ مصرف باطری تا چقدر بیشتر میشه ؟ اونایی که امتحانش کردن بهنظرشون می صرفه انجامش بدی ؟
هيچ مشكلي براي گوشي به وجود نمياد و مصرف
باطري هم به نظر من تغييري نميكنه .
من از این هک استفاده کردم ولی وقتی گوشیم رو ریستارت کردم الان رو منو استارت میمونه
چکرکنم .بدادم برسید![]()
دوست من اگه منظورت اينه كه خط لود تا يه جايي ميره بهد گوشي ريست ميشه چاره اي جز آپديت يا فلش نداري .
برو توي كلوپ P1 اونجا كد فرمت گوشي هست
بالا * پايين پايين *پايين * (از راست)
براي بالا پايين از دكمه چرخون استفاده كن
كمكي خواستي در خدمتم![]()
آخه اصلا توی منو نمیره. توهمون صفحه اول روی آرم soyericson گیر میکونه و هی ریستارت میشه.
راه حلی هست که به صورت دستی( مثل مثلا n70 که *و3 و دکمه سبز میزدیم)بدون اینکه سیستمش بالا بیاد، اونو فرمت کنیم
به نظر من بهترین راه همون فلش کردنه
موفق باشی![]()
آقا من نمی فهمم چی وضعشه آخه ؟ این تاپیک واسه اینه که هک های جدید رو معرفی کنه یا کسانی که مشکل دارن اینجا مشکلشون رفع بشه . اگه این تاپیک واسه مشکلات هست یه تاپیک بزنین که هک های جدید اونجا معرفی بشه . اگه نه که خوب یه سر و سامونی بدین به اینجا .
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)