تبریک به همه دوستان
دعا کنید من هم کنکورمو خوب بدم و تهران قبول شم ...![]()
تبریک به همه دوستان
دعا کنید من هم کنکورمو خوب بدم و تهران قبول شم ...![]()
شهریه دانشگاه آزاد برای رشته های فنی چطوریاست؟ ضمنا این واحد الکترونیکی که تووی دفترچه اومده چیه؟!!
این لینکی که دو ثانیه پیش اومده درسته؟ برای شرکت در کارشناسی ارشد ناپیوسته آزاد آینده باید این رو بخرم؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
50000![]()
Last edited by AqAqzZA; 26-01-2014 at 15:11.
سوال به شدت حیاتی: آیا اولویت انتخاب در تراز تاثیر داره؟ ببینید مثلا میگن تراز مهندسی نرم افزار تهران جنوب 6700 هست و دماوند 6000. حالا اگر من بزنم:
1. انتخاب اول - مهندسی نرم افزار - تهران جنوب
2- انتخاب دوم - مهندسی نرم افزار - دماوند
و ترازم شده باشه 6200، اگر انتخاب اول (تهران جنوب) قبول نشم میتونم مستقیم برم انتخاب دوم؟ یا اینکه مثل کارشناسی تراز انتخاب دوم عوض میشه و به فرض تراز 6000 دماوند در انتخاب دوم میشه 6500؟ خیلی حیاتیه این سوال. ممنون از شما
بله 50.000 تومان شده
Phd یکی از دوستام ثبت نام کرد فکر کنم 130 تومن !
من رسید انتخاب رشته تکمیل ظرفیت رو دارم ولی شماره داوطلبی اینا میخواد!! از کجا بیارم؟؟؟ تو تکمیل ظرفیت که فقط یک رسید انتخاب رشته که یک شماره طولانی هست رو داد شماره داوطلبی و... که دیگه نداد
واییییییییییییییییییییییی یییییییییییییییییییییی قبول شدممممممممممممممممممممممم ممممممممممممممممممممممممم ممممممممممممممممممممممممم ممممممممممممممممممممم یاععععععععععععععععععععععع ععععععععععععععععععععععععع ععععععععععععععععععععععععع ععععععععععععععععععععععععع عععععع همون دانشگا اولیییییییییییییییییییییی یی یاععععععععععععععععععععععع ععععععععععععععععععععععععع ععععععععععععععععععععععععع ععععععععععععععععععععععععع ععععععععععععععععععععععععع ععععععععععععععععع راحت شدم دیگه نمیخواد واس کنکور بخونمممممممممممممممممممم یاععععععععععععععععععععععع ععععععععععععععععععععععععع ععععععععععععععععععععععععع عععععععع
سلام من ترم اخرم دارم امتحانای ترمو میدم برای ثبتنام ارشد معدل ترم سوم وارد کنم؟؟ به نظرتون پنج ماه دیگه که امتحانه اگه بخونم قبول میشم ارشد حقوق خصوصی؟ممنون
معدل ترمای قبلتو تا حالا بزن - آره قبولی
سلام منم انتخاب اولمو قبول شدم چند ماهي بود اين تاپيك رو دنبال ميكردم دست همگي درد نكنه
حالا بريم پول واحدها رو جور كنيم![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)