تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 185 از 905 اولاول ... 85135175181182183184185186187188189195235285685 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,841 به 1,850 از 9044

نام تاپيک: عیب یابی و تعمیر خودرو

ناظر انجمن اتومبیل Pourya-pc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

سلام به دوستان بزرگوار
    من یه پرشیا مدل 87 که 70000 تا کار کرده دارم حدود سه ماهی هست صدای غیر طعبیی شنیده میشه صدایی شبیه کوبیدن یا ضریه تو موتور میاد (تقه مانند یا دنده مرده چق چق مانند) گاهی تو دور بالا هم میاد موقعه تعویض دنده هم میاد گازو کمو زیاد میکنم میاد در جا اروم گاز بدی میزونه اما وقتی یهو گاز میدی با یکی دو ضربه گاز میخوره یه مکانیک میگه بوش پیستونه یکی میگه ریتارده یکی میگه سیت سوپاپه یکی میگه پیستونت بغل میزنه آخ چی بگم به نظر شما مشکل از چیه؟
    برقی ماشین کامل چک شده سنسورها و ecu
    صدای سوپاپ شبیه چیه ؟صدای پیستون شبیه چیه؟
    من خودم الکترونیک خوندم، سرچ کردم و به یه موضوع رسیدم مربوط به ناک سنسور چون یه جا خوندم یه پایه باید +5 ولت باشه و یکی ارسال سیگنال و یکی هم نویز گیره که این +5 رو ندارم سیم کشی هم سالمه شاید از این باشه ؟
    نظر شما چیه؟
    چون صدای تقه و کوبش از موتور بیرون میاد احتمال بیشتر میره مشکل مکانیکی باشه تا الکترونیکی ، با یه ECU جدا تست کنید و برقش رو کاملا چک کنید ، پارس و سمند سیستم برقی بسیار ساده ایی دارن اگر مطمئن شدید مشکل برقی و الکترونیکی نیست موتور گرامی رو باید بزارید پایین .

2. این کاربر از Pourya-pc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه pedramsr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    Esfahan

پيش فرض

سلام دوستان ، من یه 8 ماهی میشه یه پراید هاچ بک نیمه انژکتور مدل 83 خریدم ، موقع تست همون روز که خریدم آمپر آبش تا 3/4 رفت به فروشنده گفتم چرا آمپرش اینقدر بالاست ؟ گفت مدلشه و الان فنش روشن میشه میاد پایین که فنش روشن شد و اومد پایینتر ، همینجوری این 8 ماه باش میرفتم و میومدم تا اینکه گاهی تا ماشین داغ بود کاپوتو میزدم بالا صدای قلیدن از رادیات میومد و تا دست به در رادیات میزدم یکم میلرزید ، تا هم سرده چندبار در رادیاتو باز کردم (آبش قهوه ای بود اما چرب نبود) هر 2 ماه 1 بار هم حدود 300 سی سی آب رادیات بش اضافه میکنم تا پر شه میخواستم بدونم کلا اینا طبیعیه؟ (تا حالا ماشین جوش نیاورده به طوری که آب از رادیات سر ریز کنه و قشنگ معلوم شه جوش آورده)
    دوستان ج ما رو هم بدین

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

چون صدای تقه و کوبش از موتور بیرون میاد احتمال بیشتر میره مشکل مکانیکی باشه تا الکترونیکی ، با یه ECU جدا تست کنید و برقش رو کاملا چک کنید ، پارس و سمند سیستم برقی بسیار ساده ایی دارن اگر مطمئن شدید مشکل برقی و الکترونیکی نیست موتور گرامی رو باید بزارید پایین .
    با سلام به دوست عزیز
    امروز رفتم نمایندگی گفت فردا بیا تا با دستگاه کمپرس ماشینو چک کنم این چیو نشون میده گفت خالی شدن کمپرس احتراق رو بهم میریزه درسته؟
    قبلا یه ecu هم رو ماشین گذاشتم ولی مشکل از اونم نبود.
    یکی از مکانیکا گفت هیچ مشکلی نداره و 80% موتورا این مشکل رو دارن این یعنی چی؟
    مرسی
    Last edited by pouya_m; 21-11-2012 at 19:37.

5. 2 کاربر از pouya_m بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز amir2011's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    منزل همیشگی ما قلب کسانی است که دوستشان داریم

پيش فرض

سلام
    ماشين من ( پرايد كاربراتوري) يك مشكلي داره اونم اينه كه چند ساعتي كه خاموش بشه مخصوصا سر صبح بايد حتما چند قطره بنزين تو كاربراتش بريزم تا روشن بشه ؟

ناظر خودروهای امریکایی camaro lt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

نوشته شده توسط pedramsr [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    سلام دوستان ، من یه 8 ماهی میشه یه پراید هاچ بک نیمه انژکتور مدل 83 خریدم ، موقع تست همون روز که خریدم آمپر آبش تا 3/4 رفت به فروشنده گفتم چرا آمپرش اینقدر بالاست ؟ گفت مدلشه و الان فنش روشن میشه میاد پایین که فنش روشن شد و اومد پایینتر ، همینجوری این 8 ماه باش میرفتم و میومدم تا اینکه گاهی تا ماشین داغ بود کاپوتو میزدم بالا صدای قلیدن از رادیات میومد و تا دست به در رادیات میزدم یکم میلرزید ، تا هم سرده چندبار در رادیاتو باز کردم (آبش قهوه ای بود اما چرب نبود) هر 2 ماه 1 بار هم حدود 300 سی سی آب رادیات بش اضافه میکنم تا پر شه میخواستم بدونم کلا اینا طبیعیه؟ (تا حالا ماشین جوش نیاورده به طوری که آب از رادیات سر ریز کنه و قشنگ معلوم شه جوش آورده)

آب رادياتور ماشين شما قهوه ايه؟؟؟؟!!!!!!
    اولين كاري كه بايد بكنين
    : صاحب قبلي ماشين، بجاي آب رادياتور و ضد جوش، ضد زنگ مناسب، فقط و فقط از آب معمولي استفاده كرده و الان كل رادياتور ، كانالهاي آب داخل سيلندر و سر سيلندر ، واتر پمپ و...دچار زنگ زدگي شده.
    ماشين كه سرد بود جنت پايين راديات رو باز كنين و تمام آب رو تخليه كنين. اگر دوست داشتين ميتونين اون رو داخل يه تشت بريزيد تا بعد از ته نشين شدن ببينين توي اون چه خبره؟؟!!
    جنت رو جا بزنين و نصف يه ليوان نفت سفيد داخل رادياتور بريزيد و پر از آب معمولي بكنين و يه دوري با ماشين بزنين و دوباره آب رو از جنت پايين كامل تخليه كنين.( به شير تخليه راديات اصلا دست نزنين كه خراب ميشه و كلي دردسر داره)
    چندين بار اين كار رو انجام بديد تا تمام زنگهايي كه قابل تميز شدن با نفت هست از بين بره.( نفت سفيد چربه و البته براي جنتها مشكلي نداره)
    بعد از اينكه مقدار زنگ كم شد( حدود 2 يا 3 بار نفت ريختن، و موقع تخليه ميبينين كه مقدار زنگ آب كمتر شده و آب تميزتر و شفافت تر بيرون ميريزه) حالا يه ليتر ضد( زنگ/ جوش/ يخ )توش بريزين و مابقي رو با آب رادياتور استاندارد پر كنين.
    اگر در نواحي خيلي سرد زندگي ميكنين با توجه به سرماي هوا مقدار ضد يخ رو بيشتر بريزيد.
    مخزن سر ريز رو هم باز كرده و تميز كنين كه حتما اونم پر از زنگه..درب رادياتور هم حتما داغون شده اون رو هم عوض كنين. كليه جنتها و لوله هاي فرعي آب رادياتور و بخاري رو چك كنين. احتمالا چند وقت ديگه درب ترموستات و واتر پمپ هم نشتي آب پيدا كنه كه بايد تعويض بشه.
    تمام اين كارها رو كه كرديد ، به احتمال زياد بخشي از مشكلات حل ميشه در غير اين صورت به فشنگي فن و فشنگي نشانگر حرارت هم صدمه خورده كه بايد تعويض بشه، اگر در اين مورد اطلاعات فني نداريد حتما به تعميركار وارد مراجعه كنين، يا برقكار اتومبيل.

8. 5 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

سلام
    ماشين من ( پرايد كاربراتوري) يك مشكلي داره اونم اينه كه چند ساعتي كه خاموش بشه مخصوصا سر صبح بايد حتما چند قطره بنزين تو كاربراتش بريزم تا روشن بشه ؟
    ساسات پرايد كاربراتوري از نوع اتوماتيك هست و به احتمال زياد از كار افتاده( يا بخاطر زنگ زدگي در مدار آب گرم اون و يا خرابي وكيوم و يا دلايل ديگه) بنزيني كه شما داخل كاربراتور ميريزيد، در واقع همون كار ساسات رو بصورت كاملا ابتدايي انجام ميده.
    به مكانيك مراجعه كنين و اگر تعميركار كاربراتور خوبي سراغ داريد به اون مراجعه كنين.

10. 3 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    تــــهــرانـــــ /

پيش فرض

ممنون ميشم پست 1833.......و..........1839.......هم يه نگاه بكنيد...
    ببخشيد اسپم شد.....

داره خودمونی میشه pedramsr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    Esfahan

پيش فرض

آب رادياتور ماشين شما قهوه ايه؟؟؟؟!!!!!!
    اولين كاري كه بايد بكنين
    : صاحب قبلي ماشين، بجاي آب رادياتور و ضد جوش، ضد زنگ مناسب، فقط و فقط از آب معمولي استفاده كرده و الان كل رادياتور ، كانالهاي آب داخل سيلندر و سر سيلندر ، واتر پمپ و...دچار زنگ زدگي شده.
    ماشين كه سرد بود جنت پايين راديات رو باز كنين و تمام آب رو تخليه كنين. اگر دوست داشتين ميتونين اون رو داخل يه تشت بريزيد تا بعد از ته نشين شدن ببينين توي اون چه خبره؟؟!!
    جنت رو جا بزنين و نصف يه ليوان نفت سفيد داخل رادياتور بريزيد و پر از آب معمولي بكنين و يه دوري با ماشين بزنين و دوباره آب رو از جنت پايين كامل تخليه كنين.( به شير تخليه راديات اصلا دست نزنين كه خراب ميشه و كلي دردسر داره)
    چندين بار اين كار رو انجام بديد تا تمام زنگهايي كه قابل تميز شدن با نفت هست از بين بره.( نفت سفيد چربه و البته براي جنتها مشكلي نداره)
    بعد از اينكه مقدار زنگ كم شد( حدود 2 يا 3 بار نفت ريختن، و موقع تخليه ميبينين كه مقدار زنگ آب كمتر شده و آب تميزتر و شفافت تر بيرون ميريزه) حالا يه ليتر ضد( زنگ/ جوش/ يخ )توش بريزين و مابقي رو با آب رادياتور استاندارد پر كنين.
    اگر در نواحي خيلي سرد زندگي ميكنين با توجه به سرماي هوا مقدار ضد يخ رو بيشتر بريزيد.
    مخزن سر ريز رو هم باز كرده و تميز كنين كه حتما اونم پر از زنگه..درب رادياتور هم حتما داغون شده اون رو هم عوض كنين. كليه جنتها و لوله هاي فرعي آب رادياتور و بخاري رو چك كنين. احتمالا چند وقت ديگه درب ترموستات و واتر پمپ هم نشتي آب پيدا كنه كه بايد تعويض بشه.
    تمام اين كارها رو كه كرديد ، به احتمال زياد بخشي از مشكلات حل ميشه در غير اين صورت به فشنگي فن و فشنگي نشانگر حرارت هم صدمه خورده كه بايد تعويض بشه، اگر در اين مورد اطلاعات فني نداريد حتما به تعميركار وارد مراجعه كنين، يا برقكار اتومبيل.
    خیلی لطف دارین واقعا شما متخصص هستین و دقیقا اینایی که گفتید همش در مورد ماشین صدق میکرد داخل اون قوطی مخزن سر ریز اصلا در حد فاجعه زنگ به دیوارش هست ، اتفاقا پیش میکانیک مثلا وارد بردم یارو گفت آب رادیاتش کم بوده و باید هر هفته چک بشه آب و خودش ورداشت با آفتابه آب شیر ریخت توش ، گفت برو به سلامت !! اینم از تعمیر کارا ما !! 30 دیقه بعد از ماشین پیاده شدم دیدم داره بخار میاد از کاپوت دیدم آبهایی که اضافه کرده بود سر ریز شده بود از در رادیات (فک میکنم در رادیاتش ایراد داشته باشه چون خیلی راحتم بی هیچ زوری باز و بست میشه) ... حالا چندتا سوال آیا این نفت اضافه ریختنه خطرناک نیست؟ میترسم و اینکه نفت سفید از کجا میتونم گیر بیارم ؟ در مورد فشنگی هم باید بگم فکر نمیکنم مشکلی داشته باشه چون آمپر از وسط که بیشتر میشه یه 4 دیقه فن روشن میشه و بر میگرده رو وسط یا پایین تر فن خاموش میشه ..... یه سوال دیگه کلا یه پراید سالم وقتی داغ باشه خاموشش کنیم همون وقت بریم در رادیاتشو باز کنیم چه اتفاقی می افته ؟ آیا طبیعیه آب یهو سر ریز کنه با فشار متوسط ؟ نه زیاد نه کم ؟ کلا علاعم جوش آوردن ماشین چیه ؟ ممنون

آخر فروم باز hamed malekpour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    ....

پيش فرض

یه سوال من وقتی تو دنده 495تا100تا سرعت می رم ماشینم یه صدایی میدهصدای موتور زاد وکم می شه ماشینم هم سمند ال ایکسef7مدل 1388؟

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

ممنون ميشم پست 1833.......و..........1839.......هم يه نگاه بكنيد...
    ببخشيد اسپم شد.....

در مورد پژو 2000 شما، اونهم يه ماشين كاربراتوري با ساسات دستي است كه مثل پيكانهاي كاربراتوري با دست تنظيم ميشد.
    اما از گفته هاي شما اينطور متوجه شدم كه كاربراتور مدت خيلي زياديه كه سرويس نشده و مشكلاتي پيدا كرده.
    در مورد اون دريچه، مربوط به ساسات هست و احتمالا وقتي همون ساسات دستي رو بكشيد و يا فشار بديد باز و بسته ميشه( كاربراتور ماشين شما از نوع ونتوري ثابت هست و سيستم ساسات اون كمي با مدلهاي كاربراتور پيكان تفاوت داره، كاربراتور پيكان از نوع ونتوري متحرك هست)
    سفت بودن سيم ساسات ميتونه از خراب و گير داشتن اهرمهاي ساسات روي كاربراتور و البته خرابي و خشك و زنگ زده بودن سيم ساسات باشه كه خيلي اين موارد توي پيكان هم شايع بود.
    همين قضيه هم در مورد سيم گاز هست كه ميتونه به علت فرسودگي و جدا شدن چند رشته، اصطكاك زيادي با ديواره داشته باشه و در جايي كه خم و پيچ ميخوره، بيشترين اصطكاك رو پيدا كنه.
    اولين كار اينه كه سيمها رو باز كنين و بدون اينكه به كاربراتور متصل باشن، روان بودن و آزادانه حركت كردن اونها رو چك كنين. اگر متوجه شديد هنوز مشكل دارن، بايد تعويض بشه. البته در صورتي كه زنگ زدگي داشته باشن ميتونين با روغن زدن به اونها( ريختن آرام آرام روغن خيلي رقيق مثل روغن چرخ خياطي و يا روغن 10 از يه سمت ورودي سيم به غلاف) و حركت دادن مداوم اون، تمام بخش داخلي رو روغنكاري كنين و اينجوري مقدار اصطكاك خيلي كم شده و احتمالا اگر مشكل از خشكي و زنگ زدگي باشه رفع ميشه.
    شماره 2 سم گاز و شماره 3 سيم ساسات هست.ميتونين از يكي بخواهيد تا پدال گاز رو فشار بده و شما ببيني كدوم سيم اهرم دريچه گاز رو حركت ميده؟ اون ميشه سيم گاز و بعدي هم مسلما سيم ساسات ميشه.
    توضيحات جناب
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] كاملا بجا بود و البته حتما به يه تعميركارز كاربراتور وارد و آشنا به اين مدل مراجعه كنين.

15. 2 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •