خدا وکیلی این بازی حرف نداره!!! میگم نمیشه هواپیما های جدید تری به این بازی اضافه کرد؟؟؟؟!!!!
خدا وکیلی این بازی حرف نداره!!! میگم نمیشه هواپیما های جدید تری به این بازی اضافه کرد؟؟؟؟!!!!
سلامخدا وکیلی این بازی حرف نداره!!! میگم نمیشه هواپیما های جدید تری به این بازی اضافه کرد؟؟؟؟!!!!
بچه هایی که توی این فروم هستن معمولا این نرم افزار رو بازی خطاب نمی کنن.
شبیه ساز پرواز یا Flight Simulator درسته که برنامه ای مفرح و لذت بخشه و می شه با اون بازی کرد اما به لحاظ ساختاری بازی به حساب نمیاد.
قوی ترین نرم افزار شبیه سازی پرواز هست که اکثر خلبان ها از این نرم افزار استفاده و با اون تمرین می کنند.
امیدوارم شما هم روزی با لقب کاپتان از این نرم افزار استفاده کنین.
برای اضافه کردن هواپیما به این نرم افزار شما باید Acceleration رو داشته باشید . یکی از راههای اضافه کردن، دانلود تکسچر ها و نصب اضافات هست که در صفحات قبلی این انجمن قرار داده شده. ضمن این که می تونید به صورت آماده از بعضی فروشگاه ها خریداری کنین.
من از همه ی بچه های این فروم و حتی شما دوست عزیز عذر خواهی می کنم ( همین طور که شما میگید این نرم افزار شبیه ساز پرواز هستش )
یـــا عــــلــــی
من از همه ی بچه های این فروم و حتی شما دوست عزیز عذر خواهی می کنم ( همین طور که شما میگید این نرم افزار شبیه ساز پرواز هستش )
خواهش می کنم.
من قصد جسارت نداشتم. البته حقیقتش من حدود 10 سال پیش که با این نرم افزار آشنا شدم اول به دید سرگرمی نگاه کردم و البته مدت کوتاهی با این نرم افزار کار کردم.
بعدا که نسخه 2002 این نرم افزار به بازار اومد کامپیوترم کشش اجرای این برنامه رو نداشت و من همچنان در کف این نرم افزار (بازی اون موقع ) بودم.
بعد از یکی دو سال تونستم اون رو نصب و اجرا کنم و کلی هم ذوق کردم.
بعد از یک وقفه طولانی نسخه X رو خریداری و نصب کردم. اما الان به علت مشغله زیاد وقت نمی کنم برنامه رو باز کنم.
این برنامه حد اقل 1 ساعت وقت لازم داره.
خیلی از دوستانی که به این فروم میان و اکثرا برای بار اول اون رو تجربه می کنن می گن این چه بازی باحالیه و با کلی سوال میان و اکثرا هم دوست دارن یک شبه خلبان بشن و تند و تند تیک آف کنن و فرود بیان. اما این نرم افزار به زمان زیادی احتیاج داره. به همین دلیل اکثرشون بی خیال می شن و ول می کنن. چون یکی از لازمه های بازی های رایانه ای هیجان هست و بعضا تخیل.
این نرم افزار برای تمرین کردن هست تا اشکالات رو برطرف کنه. نه تیر اندازی داره نه بکش بکش نه هیجان. فقط گاهی ممکنه به خاطر دقت در فرود کمی تمرکز رو بالا ببره که انصافا وقتی یک فرود موفقیت آمیز داشته باشیم کلی لذت می بریم.
اما اگر آدم خوب یاد بگیره حد اقل یک هواپیمای ملخی واقعی مثل سسنا رو می تونه بلند کنه و فرود بیاره.
حالا بزرگوار احتیاجی به عذر خواهی نیست. شما هر چی دوست داشته باشید می تونی خطاب کنید. فقط هدفم این بود که به دید بازی نگاه نکنید و انتظار نداشته باشید مثل Call Of Duty هیجان انگیز باشه. بهتره که دیدتون اینطور باشه که به صورت اصولی و از ابتدا چطوری می شه یک هواپیما رو از زمین بلند کرد و بدون نقص روی زمین فرود آورد و اشکالاتتون رو برطرف کنید. علاوه بر اون به اطلاعاتتون افزوده هم می شه. ضمن این که ممکنه در صورت داشتن شرایط شما رو به این رشته یعنی هوانوردی علاقه مند کنه. مثل بچه های این فروم.
خیلی صحبت کردم. من خیلی مثل بقیه دوستان حرفه ای نیستم. در حد این که بتونم دکمه کمربندها رو ببندید رو بزنم بلدم.
امیدوارم موفق باشید.
سلام دوستان برای افزودنی شبیه ساز کافیه یکم تو google بگردین بزای شروغ هم این رو بنویسید
fsx+addon
شاید اولش یکم به کاه ذون بزنین ولی بعد مدت کوتاهی میتونین چیزای توپی کاسب شین مثل من که الان 4 تا dvd افزودنی ذانلوذ کردم از همه نوع![]()
بازم سلام
بابا من حالا حالا ها باهاتون کار دارم . کجا میریداین فروم باید بیدار بمونه . این جت جنگنده چه طوری خاموش میشه؟ چه طوری سوخت گیری میکنه؟
![]()
سلام.بازم سلام
بابا من حالا حالا ها باهاتون کار دارم . کجا میرید این فروم باید بیدار بمونه . این جت جنگنده چه طوری خاموش میشه؟ چه طوری سوخت گیری میکنه؟
در مورد این که این تاپیک باید فعال باشه شدیدا با شما موافقم.
اما متاسفانه فعالان ما دیگه نیستن. یکی یکی رفتن و دیگه نیومدن. یکیشون آقای ebicross بود که موسس این تاپیک بود. چند وقت پیش یک پاسخ گذاشت اما دیگه بر نگشت.
وقتی تاپیک FSX بی حال باشه حال ما هم گرفته می شه و انگیزمون پایین میاد.
با این حال امیدوارم که دوباره این تاپیک به روزهای اوج خودش برگرده...
نگران نباش خودمون فعالش می کنیم.
انشاء الله
خوب این طبیعیه که بعضی وقتا بچه ها درگیر کارهای مربوط به خودشون میشن و وقت نمیکنن سر بزنن.
اما مطمئن باشد هیچ وقت تاپیک تعطیل نمیشه و دوباره دوستان میان.![]()
منم خيلي دوست دارم که مثل قبل تاپيک فعال بشه.
تاپيک هم فقط با سوال و جواب فعال ميشه که تو اين چند وقت خيلي کم سوال يا بحث ميشه به خاطر همين اينجا سوت کور شده.
از دوستان جديد ميخوام که هر نوع سوال مربوط به پرواز هست بپرسند" حتي سوال هاي پيشو پا افتاده اصلا هم خجالت نداره...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)