من باید می گفتم که سیاسی اش
نکنم ، اگه بخوای دست رو چیزی بذاری ، اخرش می رسی به سیاست ، منظور من این بود ...
هیچ چیزی رو نمی شه از ایران با خارج از ایران مقایسه کرد ، مقایسه تون اشتباهه ...
حرف من رو شما یکیه دوست من ، کجای دنیا دارن سرویس 512 می دن به این قیمت ؟ بحث بر سر مگا بیت هست ، نه این کیلو بیت هایی که دارن به ما می دن اون هم با این قیمت ؟
( می دونم منظورت چیه دوست من ، اما گفتم ، متاسفانه ، بازار این طرف همینیه که هست ، کاریش نمی تونیم بکنیم دوست من )
در مورد توهین ، من می گم که نباید همین جوری مدام به این شرکت و اون شرکت بگیم دزد و آشغل و و و و .... ، می دونم قیمت ها زیاده و غیر منصفانه ، اما این جوری هم نباید باشه ، شما پست تون رو بخونید ، ببینید چند تا واژه نا مناسب استفاده کردید دوست من .....
من خودم می دونم قیمت های شاتل خیلی فضاییه ، اما باز دقت نکردی دوست ، من گفتم سرویس اکو اون ، قیمت اش به نسبت بدک نیست ، با توجه به بقیه شرکت ها ....
می دونم دوست چی می گی شما ، باهات هم همدردی می کنم ، اما کار به جایی نمی تونیم ببریم ، ما اینجا دور هم جمع شدیم ، تا از خوبی و بدی شرکت ها مطلع بشیم ، تا کمتر ضرر کنیم ، تا مجبور نشیم 5 تا شرکت عوض کنیم ، 5 بار پولمون رو بریزیم دور دوست من ، ولی قیمت ها رو کاریش نمی تونیم بکنیم دوست من ...
اون هایی هم که از روی ناچاری رفتن سرویس آرت گرفتن ، از کجا می دونی انتخاب دیگه ای داشتن ؟ یا باید دیال آپ رو تحمل می کردن ، یا پول ... بدن به شاتل .....
بله ، حق با شماست ، آسیاتک مثل بقیه است ....
من می گم از مقایسه با اون طرفی ها ، چیزی جز حسرت نصیب ما نمی شه ...
من بهتون بی احترامی نکردم دوست من ، اگه کردم ، پوزش می خوام
یا حق
.gif)