تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با تشکر

0 0%
  • تیم مدیریت اینترنت و شبکه

0 0%
صفحه 185 از 3745 اولاول ... 851351751811821831841851861871881891952352856851185 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,841 به 1,850 از 37450

نام تاپيک: ADSL Asiatech / شركت آسياتك

آخر فروم باز alpha007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اول از همه این که درست نیست به یه شرکت ، هر چقدر هم که خدمات ضعیف باشه ، این قدر توهین کنید دوست من ...

دوما این که کسانی بودند بر عکس شما که کامل از این شرکت راضی باشن ( من طرفداری نمی کنم ، مثل شما هم فحش نمی دم ) کجای سرویس هایی که داریم توی دنیا نمونه داره دوست من ؟
    اصلا چی از ما با چی از اون طرفی ها قابل مقایسه است ؟ سیاسی اش نکنیم ...
    ما داریم تو همین طرف می سنجیم دوست من ، و بازار این طرف همینی که هست ، متاسفانه
    در مورد شاتل باید بگم که سرویس اکو اون ، واقعا معقول هست ( از نظر قیمت ) اما نباید چند ماهه شارژ بشه که اون وقت حجم پایین می اد ، ماه به ماه شارژ بشه خیلی بهتره ....
    سیاسی کدومه عزیز من؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    چرا علاقه داری همه چیو با هم مخلوط کنی؟
    قیمت بالای حجم اضافه شاتل رو نمیبینی؟
    سرعت پایین نصفه شب ! رو نمیبینی؟ (شاید هم نیستی که ببینی)
    حرف من سر قیمت بالاست
    حالا این که میگی یه عده راضی ان بله درسته، شاید همون عده دوست داشته باشن پول مفت بدن
    من نمیگم آسیاتک عالیه اینم مثل بقیه ست
    حرف من همونطور که گفتم قیمت بالا و خدمات پایینه
    در ضمن من فحشی باین شرکت ندادم. هر کی عشقشه بره ازش سرویس بگیره
    متوجه باشید چی میگید
    Last edited by alpha007; 27-12-2009 at 20:44.

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    تــــهــرانـــــ /

پيش فرض

آقایون دعوا نداره که....من کسی که از شاتل ناراضی باشه ندیده بودم.....اما الان دیدم..درهرصورت هرچیزی ...کلا دارم میگم....سر هرموضوعی یه سری مخالف داره یه سری موافق......دعوا نداره که هرکی میاد نظرش رو میگه.....برای یه سری ها میصرفه برای یه سری ها نه.....

آخر فروم باز akhoond's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    Hell

پيش فرض

سیاسی کدومه عزیز من؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    چرا علاقه داری همه چیو با هم مخلوط کنی؟
    قیمت بالای حجم اضافه شاتل رو نمیبینی؟
    سرعت پایین نصفه شب ! رو نمیبینی؟ (شاید هم نیستی که ببینی)
    حرف من سر قیمت بالاست
    حالا این که میگی یه عده راضی ان به درسته، شاید همون عده دوست داشته باشن پول مفت بدن
    من نمیگم آسیاتک عالیه اینم مثل بقیه ست
    حرف من همونطور که گفتم قیمت بالا و خدمات پایینه
    در ضمن من فحشی باین شرکت ندادم. هر کی عشقشه بره ازش سرویس بگیره
    متوجه باشید چی میگید
    من باید می گفتم که سیاسی اش نکنم ، اگه بخوای دست رو چیزی بذاری ، اخرش می رسی به سیاست ، منظور من این بود ...
    هیچ چیزی رو نمی شه از ایران با خارج از ایران مقایسه کرد ، مقایسه تون اشتباهه ...
    حرف من رو شما یکیه دوست من ، کجای دنیا دارن سرویس 512 می دن به این قیمت ؟ بحث بر سر مگا بیت هست ، نه این کیلو بیت هایی که دارن به ما می دن اون هم با این قیمت ؟
    ( می دونم منظورت چیه دوست من ، اما گفتم ، متاسفانه ، بازار این طرف همینیه که هست ، کاریش نمی تونیم بکنیم دوست من )
    در مورد توهین ، من می گم که نباید همین جوری مدام به این شرکت و اون شرکت بگیم دزد و آشغل و و و و .... ، می دونم قیمت ها زیاده و غیر منصفانه ، اما این جوری هم نباید باشه ، شما پست تون رو بخونید ، ببینید چند تا واژه نا مناسب استفاده کردید دوست من .....
    من خودم می دونم قیمت های شاتل خیلی فضاییه ، اما باز دقت نکردی دوست ، من گفتم سرویس اکو اون ، قیمت اش به نسبت بدک نیست ، با توجه به بقیه شرکت ها ....
    می دونم دوست چی می گی شما ، باهات هم همدردی می کنم ، اما کار به جایی نمی تونیم ببریم ، ما اینجا دور هم جمع شدیم ، تا از خوبی و بدی شرکت ها مطلع بشیم ، تا کمتر ضرر کنیم ، تا مجبور نشیم 5 تا شرکت عوض کنیم ، 5 بار پولمون رو بریزیم دور دوست من ، ولی قیمت ها رو کاریش نمی تونیم بکنیم دوست من ...
    اون هایی هم که از روی ناچاری رفتن سرویس آرت گرفتن ، از کجا می دونی انتخاب دیگه ای داشتن ؟ یا باید دیال آپ رو تحمل می کردن ، یا پول ... بدن به شاتل .....
    بله ، حق با شماست ، آسیاتک مثل بقیه است ....

من می گم از مقایسه با اون طرفی ها ، چیزی جز حسرت نصیب ما نمی شه ...

من بهتون بی احترامی نکردم دوست من ، اگه کردم ، پوزش می خوام
    یا حق

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من باید می گفتم که سیاسی اش نکنم ، اگه بخوای دست رو چیزی بذاری ، اخرش می رسی به سیاست ، منظور من این بود ...
    هیچ چیزی رو نمی شه از ایران با خارج از ایران مقایسه کرد ، مقایسه تون اشتباهه ...
    حرف من رو شما یکیه دوست من ، کجای دنیا دارن سرویس 512 می دن به این قیمت ؟ بحث بر سر مگا بیت هست ، نه این کیلو بیت هایی که دارن به ما می دن اون هم با این قیمت ؟
    ( می دونم منظورت چیه دوست من ، اما گفتم ، متاسفانه ، بازار این طرف همینیه که هست ، کاریش نمی تونیم بکنیم دوست من )
    در مورد توهین ، من می گم که نباید همین جوری مدام به این شرکت و اون شرکت بگیم دزد و آشغل و و و و .... ، می دونم قیمت ها زیاده و غیر منصفانه ، اما این جوری هم نباید باشه ، شما پست تون رو بخونید ، ببینید چند تا واژه نا مناسب استفاده کردید دوست من .....
    من خودم می دونم قیمت های شاتل خیلی فضاییه ، اما باز دقت نکردی دوست ، من گفتم سرویس اکو اون ، قیمت اش به نسبت بدک نیست ، با توجه به بقیه شرکت ها ....
    می دونم دوست چی می گی شما ، باهات هم همدردی می کنم ، اما کار به جایی نمی تونیم ببریم ، ما اینجا دور هم جمع شدیم ، تا از خوبی و بدی شرکت ها مطلع بشیم ، تا کمتر ضرر کنیم ، تا مجبور نشیم 5 تا شرکت عوض کنیم ، 5 بار پولمون رو بریزیم دور دوست من ، ولی قیمت ها رو کاریش نمی تونیم بکنیم دوست من ...
    اون هایی هم که از روی ناچاری رفتن سرویس آرت گرفتن ، از کجا می دونی انتخاب دیگه ای داشتن ؟ یا باید دیال آپ رو تحمل می کردن ، یا پول ... بدن به شاتل .....
    بله ، حق با شماست ، آسیاتک مثل بقیه است ....

من می گم از مقایسه با اون طرفی ها ، چیزی جز حسرت نصیب ما نمی شه ...

من بهتون بی احترامی نکردم دوست من ، اگه کردم ، پوزش می خوام
    یا حق
    قصد و منظور من و شما یکیه
    همونطور که شما من رو دوست خودت میدونی بنده هم همینطور
    پاینده باشی

آخر فروم باز darvish1900's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

سلام.....اونقدرهای هم سرسام آور نیست....نسبت به آسیا تک.....بجاش خدمات میده.....نظم داره....اتفاقا همین سری آخری بود که من شارژ کردم....برداشته بودن 9گیگ منو تو یه حساب دیگه زده بودن....اگر خودم نفهمیده بودم رفته بود....تازه پرینت داشتم کلی اسیر شدم تا درستش کنم....

دوست عزیز من دو سال مشتری این شرکتم بجز در مواقع کوچک به خوبی پشتیبانی کردن. و نظم هم داشته

بعد به نظر شما این سر سام آور نیست حساب کتابتون کمی دقیق کنید
    کپی سایت شاتل

هزينه ترافيک اضافي سرويس‌هاي اقتصادي (ECO) با احتساب 3 درصد ماليات بر ارزش افزوده براي يك گيگابايت 9.270 تومان، سه گيگابايت 24.720 تومان، پنج گيگابايت 36.050 تومان و ده گيگابايت 61.800 تومان (بالاتر از 10 گيگابايت هر گيگابايت 6.180 تومان) محاسبه مي‌شود.

آسیاتک 2000 تا 2400 هر گیگ اضافی رو میده

6. این کاربر از darvish1900 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

قبلا گفتم بازم میگم
    باید در شاتل رو گل بگیرن
    با این قیمتهای نجومی که داره از ملت میگیره

آخر فروم باز akhoond's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    Hell

پيش فرض

دوستان
    بی خیال ، با این بحث ها به هیچ جا نمی رسیم ، جز این که وقت خودمون رو تلف می کنیم ، قیمت ها که تو سایت شرکت ها هست ، بهتره در مورد سرویس شون صحبت بشه ، که چیزی معلوم نیست ، به نظرم البته ....
    alpha007 عزیز ، گفتم ، الآن هم می گم ،اگه بخوام باز شروع کنم ، می رسم به همون سیاست و ...
      محتوای مخفی: یه کم : 
    کجا از ما قیمت نجومی نمی گیرن ؟ بابت چی ؟

و هر شرکتی داره یه سود خودش فکر می کنه ...
    اگه درست یادم باشه ، یه خطر Stm1 که 154 مگ هستش ، در ماه ، گردش کنیم می شه حدود 48 میلیون تومان ( فکر کنم دارم اشتباه می کنم ، اگه کسی عددی یادشه ، تصحیح کنه ) 2*2 تا بکنید ، می بینید ، برای هم مگ 350 تومان ( گرد کردم ، گیر ندید ) در حالی که در بعضی کشور ها ، به ازای 20 مگ حدود 20 _ 30 دلار از شما پول می گیرند ...
    این رو می خوای چی بگی ؟ در کی رو باید گل گرفت ؟

بگذریم ، ما خودمون سر کلاس استاد رو می کشونیم به حاشیه شما اینجا ما رو ....
    خواهش می کنم ادامه ندیم ، بیشتر کیفیت باشه بیتره .

*** اینجا آسیاتک ، میل باکس ها فعلا رفتن لا لا ، بقیه سایت ها هم اگه خواستن باز می شن ، اگه نه باز نمی شن .
    مرسی
    یا حق
    Last edited by akhoond; 28-12-2009 at 22:17.

آخر فروم باز jak_1300's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    italia , pisa

پيش فرض

آسیا تک هم که سرویس یه ماهه نداره اخه

آخر فروم باز rosenegarin13's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

به نظرم هرکس با توجه به نیازش شرکتش و نوع سرویسش رو انتخاب میکنه...مثلاً من زیاد دانلود ندارم واسه همین حجمی گرفتم...آسیا تک هم از هر نظر اذیت نمیکنه زیاد...

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان
    بی خیال ، با این بحث ها به هیچ جا نمی رسیم ، جز این که وقت خودمون رو تلف می کنیم ، قیمت ها که تو سایت شرکت ها هست ، بهتره در مورد سرویس شون صحبت بشه ، که چیزی معلوم نیست ، به نظرم البته ....
    alpha007 عزیز ، گفتم ، الآن هم می گم ،اگه بخوام باز شروع کنم ، می رسم به همون سیاست و ...
      محتوای مخفی: یه کم : 
    کجا از ما قیمت نجومی نمی گیرن ؟ بابت چی ؟

و هر شرکتی داره یه سود خودش فکر می کنه ...
    اگه درست یادم باشه ، یه خطر Stm1 که 154 مگ هستش ، در ماه ، گردش کنیم می شه حدود 48 میلیون تومان ( فکر کنم دارم اشتباه می کنم ، اگه کسی عددی یادشه ، تصحیح کنه ) 2*2 تا بکنید ، می بینید ، برای هم مگ 350 تومان ( گرد کردم ، گیر ندید ) در حالی که در بعضی کشور ها ، به ازای 20 مگ حدود 20 _ 30 دلار از شما پول می گیرند ...
    این رو می خوای چی بگی ؟ در کی رو باید گل گرفت ؟

بگذریم ، ما خودمون سر کلاس استاد رو می کشونیم به حاشیه شما اینجا ما رو ....
    خواهش می کنم ادامه ندیم ، بیشتر کیفیت باشه بیتره .

*** اینجا آسیاتک ، میل باکس ها فعلا رفتن لا لا ، بقیه سایت ها هم اگه خواستن باز می شن ، اگه نه باز نمی شن .
    مرسی
    یا حق
    خب شما یه کاری کن
    خیلی از آسیاتک دل خوش نداری isp ت رو عوض کن!
    آهان
    ببخشید
    یادم نبود که شما هیچکدوم از isp های داخل رو قبول نداری
    خب یه کار دیگه کن
    از خارجی که خیلی بهش علاقه داری سرویس بگیر....
    ای بابا
    اینم یادم نبود که نمیشه.....
    داداش من دارم فارسی حرف میزنم
    متوجه میشی یا نه؟
    من میگم:
    قیمتهای آسیاتک از شاتل یا هر کوفت دیگه ای بهتره
    من مشترک شاتل هم بودم
    ولی بخاطر قیمتش عوضش کردم.حالا اینکه همه این isp ها (غیر از قیمتهاشون) مثل همن اون یه چیزه دیگه ست.
    تا اینجاش که مشکلی نداری؟
    بحث بعدی هم اینه که اینقدر از آسیاتک بدت میاد و از شاتل خوشت...... تو فروم اونا بیشتر بهت خوش میگذره بذار بچه های آسیاتک حرف خودشونو بزنن.
    ناگفته نماند فروم شاتل مثل بچه ای که شیر بالا میاره ،از چرت و پرت گفتن و تست سرعت گرفتن بچه هاشون لبریز شده.
    Last edited by alpha007; 29-12-2009 at 00:02.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •