تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 185 از 521 اولاول ... 85135175181182183184185186187188189195235285 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,841 به 1,850 از 5208

نام تاپيک: کلوپ ا N82 ا

کـاربـر بـاسـابـقـه Ali_BlueBoy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    ته ران...!!!

پيش فرض

با سلام خدمت همه دوستان و اساتيد گرامي.
    راستش من ميخوام توي اين هفته گوشي Nokia N82 رنگ مشكي بخرم ولي اين قدر حرف و حديث زياده كه آدم گيج ميشه ميخواستم از دوستان خواهش كنم كه كمكم كنيد كه موقع خريد بايد به چه چيزهايي توجه كنم تا سرم كلاه نره و همينطور چطوري گوشي با آپديت جديد بخرم البته اگه اومده باشه و همينطور توي پاساژ علائدين گفتند كه ديگه تمام گوشي هاي نوكيا ساخت كشور چين و كره هستش و ديگه كشور فلاند گوشي توليد نميكنه ميخواستم بدونم كه آيا اين قضيه صحت داره يا نه و اگه صحت داره فرقي بين كيفيت گوشيهاي ساخت كشور فلاند و كشورهاي چين و كره هست يا نه البته فروشندگان و خود نوكيا يعني شماره تلفن 23013 كه براي پاسخگويي گذاشتند ميگن كه نه و همه گوشي ها ساخت نوكيا هستند و فرقي بين كشور سازندش وجود نداره و همه تحت ليسانس نوكيا هستند و از لحاظ كيفيت هيچ فرقي با هم ندارند.
    در ضمن ميشه بگيد كه اين گوشي چطور گوشي هستش كلا از همه لحاظ و كساني كه دارند آيا ازش راضي هستند يا نه.
    راستش من بيشتر يه گوشي ميخوام كه از لحاظ كيفيت دوربين چه از لحاظ عكاسي و چه فيلم برداري در حد عالي باشه حالا من ميتونم روي اين گوشي از لحاظ كيفيت دوربين حساب كنم؟
    با تشكر از همه شما عزيزان.

سلام ... راستش من هم يه مدته که دارم در مورد n82 و g810 تحقيق ميکنم ...

مساله اي که هست اينه که اصولا گوشي هاي سامسونگ به اندازه ي گوشي هاي نوکيا قابليت نصب نرم افزارهاي مختلف را ندارند .... دوربين سامسونگ توي تاريکي نسبت به نوکيا کم مياره ... در ضمن فکر نکنم سرعت N82 را G810 داشته باشه !!!
    اما خب ..سامسونگ طراحي گوشيهاش بي نظيره .... عکسهاي به نسبت بهتري در روز ميگيره ...

راستي من شنيدم صفحه N82 يه کم تاره !!! اين تيره بودن صفحه چقدره ؟ خيلي که نيست ؟؟؟ اونقدر نيست که ضايع باشه !!! ؟؟؟
    حالا از دوستان ... اگر کسي ميتونه منو راهنمايي کنه .... که کدوم گوشيو بخرم ... کدوم بهتره ....؟؟؟
    با اجازه فن بوی های نوکی ..

جی 810 از لحاظ عکس خصوصا توی روز از ان 82 بهتره سرعتشم خوبه

ولی فیلم برداریه ان 82 از جی 810 بهتره

در کل اگه فیلم برداری برات خیلی مهمه ان 82 در غیر این صورت جی 810 پیشنهاد می شه

ال سی دی جی 810 هم فکر کنم یه نمه بهتر وبزرگتر از ان 82 هستش
    Last edited by Ali_BlueBoy; 14-09-2008 at 20:13.

2. این کاربر از Ali_BlueBoy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه NikYar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

خب دوستان .... تا اينجا من به اين نتيجه رسيدم که N82 مشکلات زير را داره :

1- صفحه نسبتا تاريکنر

2- صدا نسبتا ضعيفتر
    Audio quality

We hoped that the audio quality of Nokia N82 would be closer to that of its N81 sibling rather than the Nokia N95 but, unfortunately, this was not the case. Our audio quality test showed that N82 is virtually the same as Nokia N95 8GB in terms of audio hardware and produces the exact same sound quality. So, even though the 3.5mm standard audio jack provides compatibility with a huge variety of headphones, do not set your hopes too high in terms of audio quality. More information about our audio quality test is available here.
    3- کار با جي پي اسش سختر از N78 هست

4- صفحه کليد عجيبش !!! ( البته به نظرم اين خيلي مهم نيست ! )

حالا اگه واسه هر کدوم از موارد بالا ... توضيحي وجود داره که باعث بشه N82 به G810 ترجيح داده بشه .... لطفا بفرماييد

حـــــرفـه ای Majid393's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    P30\/\/0ЯLD

پيش فرض

اینم نوع جدید جواب دادن
    1- صفحه نسبتا تاريکنر

گفتم که با یک ترفند درست میشه ....

2- صدا نسبتا ضعيفتر

صداش هم بد نیست ... کیفیت داره .... یه خرده از ان95 معمولی کمتره ....

3- کار با جي پي اسش سختر از N78 هست

سخت نیست ... فقط جی پی اس ان78 زودتر کانکت میشه ....

4- صفحه کليد عجيبش !!! ( البته به نظرم اين خيلي مهم نيست ! )

..........

حالا اگه واسه هر کدوم از موارد بالا ... توضيحي وجود داره که باعث بشه N82 به G810 ترجيح داده بشه .... لطفا بفرماييد

آخر فروم باز amin123's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    Isfahan

پيش فرض

سلام به دوستان

من كابل usb كه مال اتصال به كامپيوترم بود را گم كردم،امروز رفتم يك كابل گرفتم كه 5 تومان بود <گفت كه فابريكش 5 تومان هست.........

گوشي را با اين كابل هم به سيستم وصل كردم<شناختش......

حالا ميخواستم ببينم اين كابل كه اصل نيست مشكلي نداره؟برا گوشي مشكلي پيش نمياد؟

آخر فروم باز R@R#M@N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    قومس ( سمنان )

پيش فرض

نه دوست عزیز
    کلا ممکنه چه مشکلی ایجاد کنه ؟؟؟ کابل کابله دیگه
    ایکاش یه رم ریدر میخریدی خودتو راحت میکردی
    قیمتش 3 4 تومنه
    همه ی رمها رو هم ساپورت میکنه و سرعتش هم 2 3 برابر کابل هست

در آغاز فعالیت يا هو's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    هر جا كه خدا باشه

14 كمك

با سلام خدمت همه دوستان و اساتيد گرامي.
    حقيقتش اينه كه توي پاساژ علائدين ميگن كه گوشي هاي نوكيا كه با گارانتي اصلي خود نوكيا هم هست همشون ديگه ساخت كشور هاي چين و كره هستند و ديگه ساخت كشور فلاند نيستند البته هم فروشندگان و هم روابط عمومي خود نوكيا يعني همون شماره تلفن 23013 ميگن كه گوشي هاي ساخت چين و كره هم براي نوكيا هستند وتحت ليسانس نوكيا و از لحاظ كيفيت هيچ فرقي با گوشي هاي ساخت فلاند ندارند.راستش من يه سري هم به فروشگاه مركزي اتصالات كه توي خيابان بهشتي هست زدم و اونا هم اين حرفو تاييد كردند ولي گفتند كه اگه گوشي Nokia N82 ساخت كشور فلاند بخواي داريم ولي با گارانتي خودمون يعني همون اتصالات و اگه با گارانتي اصلي خود نوكيا بخواي ساخت كشور چين هستش حالا ميخوام بدونم كه من بايد كدومو بخرم و اگه شماها جاي من بوديد كدومو انتخاب ميكرديد؟
    در ضمن ميشه يه راهنمايي بكنيد كه موقع خريد بايد به چه چيزهايي توجه كنم تا سرم كلاه نره و از كجا بدونم كه گوشي كه دارم ميخرم با فريمور جديده البته اگه براي Nokia N82 اومده باشه در كل منظورم اينه كه از آخرين سري هاي Nokia N82 باشه.
    فقط اگه ميشه زود تر جوابمو بديد.
    با تشكر از مه شما عزيزان.

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

دوستاني که n82 دارن .... ميشه يه کم در مورد باطريش توضيح بدن ؟؟ ...

حـــــرفـه ای Highbury's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    G O R G A N-I R A N M E H R s.t

پيش فرض

باتريش از 5700 بهتره.با استفاده متوسط دو روز را كاملا جواب ميدي اما اگه موزيك رو زياد گوش كني 24 ساعت مشكلي نداري.البته موزيك زياد شارج كم نميكنه اما جي پي اس مصرف خيلي زيادي داره
    يه مشكل واسه گوشيم پيش اومده كمكم كنيدددددددددددددددددددددد ددددددددددددددددددددددددد دد.
    اول همه چيز درست بود بلوتوثش هيچ مشكلي نداشت ولي دقيقا مطمئن نيستم من بيشتر از دو سه فايل از بلوتوث نگرفتم.
    گوشيم رو يه روز دست يه نفر دادم با تعجب وقتي ديروز گرفتم ميخواستم بلوتوث بگيرم بيشتر از چند تا كه ميشد بلوتوثش كار نميكرد و خاموش ميشد.و بايد off و بعد On ميكردم بعضي وقتا هم بايد خاموش و روشن ميكردم تا بلوتثش راه بيفته.
    امروز هم وقتي ميخوام روشن كنم روشن نميشه و اين پيغام رو ميده
    unable to perform blootuth operation
    مشكل چيه؟بايد فلش كنم ؟؟؟؟؟؟؟يا اينكه صبر كنم آپديت بياد آپديتش كنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    راستي توي آپديت جديد كيفيت صدا بالاتر نميشه؟؟؟؟؟؟
    من كمتر ميام توي نت شب ميام ببينم مشكل چيه و ميشه درستش كرد يا نه مغازه هم هنوز نرفتم چون احمقها ميگن كه حتما بايد فلش بشه.و من تا آپديت صبر ميكنم.

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

بچه ها سلام .....

از روي قسمت مشخص شده ( شرمنده اسم تخصصيشو نميدونم !!! ) ميشه فهميد کدوم يکي از گوشيهاي زير اصله ؟
    گوشي شماره 1 :

گوشي شماره 2 :

اصلا اين مکان قرارگيري اين قسمت ميتونه معياري واسه اصل بودن باشه ؟

آخر فروم باز Linux Learner's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    GPS: N36 , E52

پيش فرض

باتريش از 5700 بهتره.با استفاده متوسط دو روز را كاملا جواب ميدي اما اگه موزيك رو زياد گوش كني 24 ساعت مشكلي نداري.البته موزيك زياد شارج كم نميكنه اما جي پي اس مصرف خيلي زيادي داره
    يه مشكل واسه گوشيم پيش اومده كمكم كنيدددددددددددددددددددددد ددددددددددددددددددددددددد دد.
    اول همه چيز درست بود بلوتوثش هيچ مشكلي نداشت ولي دقيقا مطمئن نيستم من بيشتر از دو سه فايل از بلوتوث نگرفتم.
    گوشيم رو يه روز دست يه نفر دادم با تعجب وقتي ديروز گرفتم ميخواستم بلوتوث بگيرم بيشتر از چند تا كه ميشد بلوتوثش كار نميكرد و خاموش ميشد.و بايد off و بعد On ميكردم بعضي وقتا هم بايد خاموش و روشن ميكردم تا بلوتثش راه بيفته.
    امروز هم وقتي ميخوام روشن كنم روشن نميشه و اين پيغام رو ميده
    unable to perform blootuth operation
    مشكل چيه؟بايد فلش كنم ؟؟؟؟؟؟؟يا اينكه صبر كنم آپديت بياد آپديتش كنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    راستي توي آپديت جديد كيفيت صدا بالاتر نميشه؟؟؟؟؟؟
    من كمتر ميام توي نت شب ميام ببينم مشكل چيه و ميشه درستش كرد يا نه مغازه هم هنوز نرفتم چون احمقها ميگن كه حتما بايد فلش بشه.و من تا آپديت صبر ميكنم.
    چک کن ببین درایو C گوشیت پر نیست؟! (Phone Memory)

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •