اقا هرچی رمز داره ممنون میشم بدید !!!
2 تا داشت نه ؟
ترینر که تعطیله ظاهرا !!!
اقا هرچی رمز داره ممنون میشم بدید !!!
2 تا داشت نه ؟
ترینر که تعطیله ظاهرا !!!
خیلی خیلی بیشتر...مخصوصا یه خوبی که داره اینه که می تونین طرح رنگ رو هم خودتون بدین که این عالیه... قسمت خونه ساختنش که کاملا مثل برنامه ی دیزاین می مونه..کلی خصوصیات جدید هم به سیمز ها اضافه شده..انقدر هم کار هست که بکنید که حوصله تون سر نره
خب یکم اطلاعات بیشتر ....
motherlode
testingcheatsenabled true
رمز اولی پول ..دومی هم می زنید بعد روی میل باکس کلیک می کنید و....هر کاری بخوایین هر سرویسی بخواین...و کلی امکانات دیگه مثل اینکه دیگه نیاز به خوابیدن خوردنو اینا نداشته باشید![]()
سلام.
من يك دي وي دي دانلود كردم. محتويات توش:
فولدر data
فولدر ts3.app
ts3.zip
._.DS_Store.dll
._TS3.exe
.DS_Store.dll
TS3.exe
TS3.ico
خب نكته مهم همون ts3.exe هست كه يه فايل فلش هست. با فلش پلير باز مي كنم. يه عكس گردان هست كه بيشتر مي خوره تبليغ سيمز 3 باشه. دوستمون گفتن اين همون لانچر هست و بايد پلي داشته باشه. اما پلي نداره. راهنمايي كنيد لطفا.
اقا كسي تو ارتش كار كرده بدونه درجه ي اخرش چيه؟![]()
فایل ts3.zip توش چی هست؟
سلام قربون آواتارت برم اين بازي همين دوتا رمزو داره كه مي دوني ترينرم صبركني يكم بگذره مياد
تو بوي مود ميتوني يه تنگ بخري بعدم حالشو ببري![]()
شما تو بازی بزنید help تمام کدهارو نشون میده.موفق باشید.
لانچر فایلیه که با حاش گیمو آپدیت میکنند عکس ها و فیلم هارو می بینند فایل های مخصوص دانلود میکنندو...
من میزنم Alt+Ctrl+C
صفحه مورد نظر نمیاد ولی یکبار زدم ctrl+shift+c اومد
ولی دیگه نیومد چیکار کنم؟
نه دوست من احتمالا با زدن alt+ctrl+c سيوت خراب شده براي وارد كردن كد بايد از ctrl+shift+c استفاده كرد در ضمنت به نقل يكي از بچه ها اگه تو بازي help رو بزني تمام كدها رو نشونت ميده
يعن يچي يعني وسط بازي كليد help كيبردو بزنم تموم كدها رو نشون مي ده يا يه كليد تو خود بازي هست![]()
اول Ctrl+Shift+C رو بزنید بعد تو پنجره ای که باز میشه help رو بنویسید و Enter رو بزنید تا همه کد ها نشون داده بشن!يعن يچي يعني وسط بازي كليد help كيبردو بزنم تموم كدها رو نشون مي ده يا يه كليد تو خود بازي هست![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)