آهان، 1 دنیا ممنون![]()
آقا یه سوال، من اگر که این جاهای خالی توی دهکدم که میشه توش ساختمون بسازم تموم بشه، چیکار باید بکنم؟؟
باید ساختمون اصلیتو 10 کنی بعد از آخرین سطح یکی یکی بیای پاین تا بشه 0
برای گول 2تا مخفیگاه یه تله ساز بیشتر از این شلوغش نکن
من یه تله ساز دارم، 4تا مخفیگاه 10، 1 سطح 8
من با قهرمانم به سرزمین های اطرافم که ساکن هم داشت با بقیه سربازام حمله عادی می کنم ولی سطحش بالا نمیره. آیا این ممنکنه به این علت باشه که هیچی تلفات نداشته جنگم؟! ولی آخه من حمله ی عادی کردم. اینو هم بگم که من منجنیق یا دژکوب هم ندارم.
احتمالا کسی که بهش حمله کردی نیرو نداشته و چون قهرمانت کسیرو نکشته به تجربش هم اضافه نمیشه.
اوهوم
آخه من کسایی که بهشون حمله کردن، جمعیتشون 100و 80و ... اینا بود
یعنی ما با سرباز های معمولی نمی تونیم که مثلاً سطح دیوارش رو کم کنیم؟
نه نمیشه!!
باید منجنیق داشته باشی
ممنون، مرسی.
دور و بر من هیچ کس نیست که من من بهش حمله کنم و سرباز داشته باشه، یا همشون با تله کار می کنن و قهرمان منم که تجربش بالا نمیره.
هیچ راه دیگه ای نداره؟
درود بر همگي.........................آقا من يه چند روزي بايد برم مسافرت(20 روز) اونجا به اينترنت دسترسي ندارم.................كسي از شما ها كه حرفه اي باشه هست قبول كنه جانشين من بشه؟
تو سرور 4 .كام......................يه اكانت الكي زدم كه باهاش ميتونين جانشين بشين
درد سر نداره....................از اول سرور تا الان فقط 10 بار بهم حمله شد اونم مال ده روز اول سرور بود
الان جمعيتم حدوده557 تاست.................توليداتم حدود 1100چ......1104خ......1100آ......690گندم
دهكده دومم بناست...............فقط احتياج دارن كه توليدات رو ارتقا بدين............همين!
نژاد هم رومي.........آخ كه چقدر دوستش دارم
حيفه به خدا اين اكنت هدر بره..........وقتي حمله نميشه يعني آينده خوبي در انتظارمه ! غول هاي 24*24 خودم همه هم اتحادي خودمن............حتي فراتر
خب..........كسي هست بخواد كمكم كنه؟!![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)