salam
man ye link 900 mb dashtam ta 300 dl kardam
havasam nabood ye dafe be jan delete complite, delet link ra zadam v pak shod az idm am
chi kar konam?
lotfan komak konid
salam
man ye link 900 mb dashtam ta 300 dl kardam
havasam nabood ye dafe be jan delete complite, delet link ra zadam v pak shod az idm am
chi kar konam?
lotfan komak konid
سلام عزیز
لطفا فارسی تایپ کنید و قوانین انجمن رو رعایت کنید در این زمینه
لینک رو دیگه نمیشه کاریش کرد
با نرم افزارهای ریکاوری هم بعید میدونم روی اینگونه فایل ها جواب بده و اگر هم جواب بده ایمپورت این فایل ها درون IDM دردسرهایی داره که ممکنه در اخر نتیجه نده
اره منظورم همون پست
خب اون روش چه خطرهایی داره ؟ ( احتمالی )
کلا کسی استفاده از کرک رو توصیه نمیکنه و نمیشه زیاد اعتماد کرد
این روش مهران دقیقا چیکار میکنه و آیا روی ورژن های جدیدم کار میکنه ؟
یعنی کسی یه بار هم تست نزده؟
سلام
جدیدا وقتی با IDM دانلود میکنم فقط 2 تا کانکشن میسازه در حالیکه توی تنظیماتش هم همون 8 تا دیفالت خودش هست.چرا؟
محتوای مخفی: یه سوال:
1 دلیل داره
1- مشکل از کرک
2- سرور اون سایتی که دانلود میکنید اجازه دانلود بیش از 2 کانکشن با یک آی پی رو نمیده
سلام
مدتیه که وقتی IDM رو تنظیم می کنم که سر یک ساعت مشخص خاموش بشه، این اتفاق نمی افته!! مودم قطع میشه ولی سیستم همچنان روشن می مونه!!! الان از ورژن6.07BUILD11 استفاده می کنم. (WIN7) قبلا این جوری نبود. مشکل از کجاست دوستان؟
سلام
مشکلی فکر نکنم بوجود بیاره.
از همون کرکی که دادم استفاده کنید خیالتون راحت.
نمیدونم تست نکردم.
بله میشه . در پنجره ی تنظیمات به بخش Pr*oxy برو و آدرس و پورت رو وارد کن.
حتما" یه پروسسی بازه که باعث این مشکل میشه.
تمام برنامه ها و پروسس های غیرضروری رو ببند و دوباره تستش کن.
موفق باشید![]()
تنظیمات IDM رو در Schedule چطور ثبت کردید ؟
اگر تنظیمات رو کامل ثبت کردید امکان داره از نرم افزار امنیتی و آنتی ویروس شما باشه ، اون رو غیر فعال کنید و مجدد تست کنید اگر مشکل برطرف نشد امکان اینکه سیستم عامل دچار مشکل شده باشه وجود داره
تو قسمت Scheduled گزينه ي system shutdown رو كه انتخاب مي كني گزينه ي زيرش force proccess to shutdown رو هم انتخاب كن.
موفق باشي.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)