سلام به همه دوستان
کامپیوتر من ویروس گرفته هر وقت کامپیوتر رو روشن میکنم وقتی ویندوز بالا میاد خود به خود My Documents
باز میشه بعد هم folder options حذف شده
لطفا منو راهنمایی کنید ممنون میشوم
سلام به همه دوستان
کامپیوتر من ویروس گرفته هر وقت کامپیوتر رو روشن میکنم وقتی ویندوز بالا میاد خود به خود My Documents
باز میشه بعد هم folder options حذف شده
لطفا منو راهنمایی کنید ممنون میشوم
تو قسمت RUN تایپ کن msconfig بعد به تب Startup برو اگه ویروس تابلویی باشه تو این قسمت معلوم میشه
تیک برنامه هایی که مشکوکه را بردار بعد ریست کن اگه نشد ببین تو safe mod هم هین مشکلو داری یانه
در مورد حذف ویروس آتوران داخل فلش هم تو صفخه اول توضیخ داده شده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by yonsen; 10-01-2010 at 02:22.
سلام
لطفا یکی کمک کنــه
سیستم محل کارم ویروسی شده و فایل های hidden رو نشون نمیده
یعنی هرچی شو هیدن رو میزنم دوباره برمیگرده سرجاش
یه کارهای تو چند تا سایت پیدا کردم و انجام دادم ولی درست نشد. این کارا:
Run>regedit> key_local machin> software> microsoft> windows> current version> explorer> advanced> folder> hidden> showall
در این قسمت مقدار checkedvalue را از صفر به یک تغییر دهید.
جالب اینجاست که وقتی این مقدار رو 1 میکردم دوباره برمیگرده سرجاش و 0 میشه!!
با آنتی ویروس یه اسکن کردم. دو تا ویروس پیدا کرد اما پاکشون نمیکنه. نمیدونم چرا
عکسش رو پایین گذاشتم
مساله اصلی اینجاست که رو این سیستم یه برنامه مهم و سکرت نصبه که اگه پاک بشه یا بلایی سرش بیاد بیچاره میشیم و باید از اداره کل بیان که اجازه نصب دوباره برنامه رو بدن
منم واسه همین می ترسم زیاد ور برم تا ویروسو پاک کنم.
کسی میتونه راهنمایی کنه؟؟
Last edited by samira065; 11-01-2010 at 10:51.
سلام دوستان
من چند وقت پیش یه mp3 player گرفتم وقتی وصلش میکنم به کامپیوتر یه فایلی به اسم usbc با حجم بسیار زیاد شروع به ساختن و کپی کردن پوشه های دیگر موجود در روی حافظه mp3 میکند به هیچ عنوان هم پاک نمی شود با آنتی ویروس nod هم پاک نشد . در حالت safe mode هم پاک نشد . با آنتی ویروس های آنلاین نیز شناخته نشد و وقتی هم که می خوام آهنگ گوش بدم با mp3 اجازه باز شدن فایلها را نمیده
کسی میتونه راهنماییم کنه؟
سلام به همه دوستان
من به شما دوستان عزیز این برنامه رو پیشنهاد می کنم که تست کنید
USB Disk Security
ورژن 5.2
البته حجمش خیلی کمه آپدیتش هم خیلی زمان نمی بره ( با دیال آپ )
سریال نامبر هم اینه چون تا فول ورژن نشه ویروسا رو پاک نمی کنه
barzakh
BHJJJ17999
اگه کسی میتونه ویروس رو آپلود منه توی یه فایل زیپ تا روی اون آزمایش کنیم هم بهتر میشه آنتیشو پیدا کرد
موفق باشید
به نظر من مکافی میتونه کمکتون کنه
احتمال زیاد ویروس سایلیتی گرفته باشید
با سلام
من کامپیوترم فرم Folder Option را نشان میدهد
ولی اگر خواسته باشم گزینه Hide extensions for known file types تیکش را بردارم , انگار که هیچ کاری انجام نشده
و دوباره بر میگرده سر جاش
و من نمیتونم پسوند فایلها رو ببینم
با تشکر اگر کمکم کنید
خدا حافظ
درود
من دو تا ویروس گرفتم.
1- ویروسی هست به نام eragon (ظاهرا) که رو صفحه ی بکگراند دسکتاب یک عکس به خصوص رو میندازه. و تو همه ی درایو ها هم این عکس هست که تو هر درایو 4 تا فایل هست:1- newfolder.exe و2-2009.bmp(عکس ویروسه) 3- desktop.ini و 4- autorun.inf که تو همه ی درایو ها وجود داره و به صورت hide میباشد. یعنی حتی زمانی که تو view میزنی showHide هم این فایل ها رو نشون نمیده.
همچنین هر وقت که کامپیوتر روشن میشه،'C:\Documents and Settings\User\Sound بصورت خودبه خود باز خواهد شد.
حتی این ویروس باعث شده که وقتی روی یک درایو تو mycomputer کلیک می کنی،درایو مون تو یه صفحه ی جدید بازبشه.
یه بار هم موقعی که کامپیوتر رو روشن کرده بودم یه پیغام مربوط به این ویروس اومد که نوشته بود اگر بخواهید این ویروس رو پاک کنید دیگه کامپیوترتون روشن نخواد شد. و نوشته بود که تا زمانی که این ویروس روی کامپیوتر باشه،کامپیوتر از خطر ویروس هایی چون kazm_gheyz و newfolder و ... در امان خواهد بود.و آخرش هم آدرس ایمیلش رو یه چوزی تو ماه های [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] داده بود.(همه ی این پیغام ها رو به فارسی نوشته بود)
اما ویروس بعدی که کامپیوترم گرفته،ویروسی است که هر چند لحظه ای یکبار ، اون بالای صفحه ی نمایش پیام های اخلاقی و این جور چیزها رو می نویسه و باعث شده تا در کنار ساعت کامپیوتر(پایین سمت چپ،روی taskbar)بنویسه "کازرون".
این ویروس باعث شده تا در هر درایو کامپیوتر دو فایل به نام های kazeroon.exe و autorun.inf رو بوجود بیاره که به صورت hide هستند.
همچنین هر وقت که بالای صفحه ی نمایش یه پیغام اخلاقی رو می نویسه،یه فایل kazeroon sm.txt رو در دسکتاپ بوجود میاره که حاوی همون یکی از پیام های بالای صفحه ی نمایش است.
ممنون میشم اگه بگید که چطوری این ویروس ها رو پاک کنم.
سپاس
nod32ورژن4 حتی بدون ابدیت سالیتی رو میگیره
از کاربران محترم کسی راه حلی نداره
خیلی فوریه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)