تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 185 از 210 اولاول ... 85135175181182183184185186187188189195 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,841 به 1,850 از 2096

نام تاپيک: راه اندازی شبکه مابین دو کامپیوتر

کاربر فعال انجمن لپ تاپ khelane's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

با سلام
    میشه جواب منو بدین ؟
    عزیز شما کابل یو اس بی رو به سیستم خودتون وصل کنید وبرای اون دوستتون هم یه کابل شبکه با متراژ مناسب تهیه کنید و از مودم به سیستمشون برسونید همین دیگه هیچی نمیخواد بری هرجا براتون درستش میکنن فقط متراژ درست باشه
    راستی وقتی کابل کشی میکنی اگر کابل بیرون هست باید با یه چیزی عایق بندیش کنی که ضربه یا نور خورشید و سرما اثر نکنه راههای زیادی هست
    نمونه اش هم یه چیز شاید اینجوری یه راه رو براتون روشن کنم شما هم یه کم سلیقه ای درستش کنید
    من هی هر یه سال باید شیلنگ کولر بخرم واسه خونه پدرم (کولر ابی) 5 سال این کارم بود تا یه بار رفتم یه شلینگ که یه کم از خودش بزرگتر و ضخیم تر هست فکر کنم شیلنگ تراز بود اوردم و شلنگ کولر رو ازش رد کردم الان دوسال هست مثل روز اولش هست نه خورشید نه سرما... اثر میکنه اینو جهت راهنمای اگه سیم کشی بیرون هستش عزیز
    موفق باشی

2. 2 کاربر از khelane بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه farhad.helix's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

با سلام
    میشه جواب منو بدین ؟
    بالا خدمتتون عرض کردم که به اندازه ای که نیاز داری کابل cat 6 بگیر.cat 5 ام هست ولی اگه مسافتت طولانی تر باشه این بهتره.بده همونجا برات دو سرشو سوکت کنه وصلشون کن
    خودتم که با USB وصلی . هر کدومو که میگیری shield دارشو بگیر که همونطور که دوستمون گفت شرایط فیزیکی روش کمتر اثری رو بزاره
    سوالی هست در خدمتم

در آغاز فعالیت netfix01's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

ممنون از مطلبتون. ولي الان لازمه بروز رساني بشه در مورد ويندوز 7.

تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

ممنون از مطلبتون. ولي الان لازمه بروز رساني بشه در مورد ويندوز 7.
    متوجه منظورتون نشدم.چه چیزی به روز بشه در مورد 7؟

در آغاز فعالیت netfix01's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

منظورم اینه که این تاپیک مال سال 2008 هه و هنوز اون موقع 7 نیومده بوده بنابراین حتماً مربوط به xp میشه. یا من اشتباه می کنم؟
    الان همه 7 کار می کنن و لازمه شبکه تو 7 آموزش داده بشه.

پروفشنال alenkita's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    sabonat - kazamon

پيش فرض

با سلام
    من یه مودم معمولی (بدون وایرلس) با یه پورت usb و یه پورت lan دارم . میخواستم با یکی از دوستام که در آپارتمانی در طبقه زیرین واحد ماهستش اینترنتم رو شبکه کنم. میخواستم ببینم با این مودمم میشه اینکارو کرد ؟ اگه میشه چطوری؟اگه نمیشه و باید مودم وایرلس بگیرم آیا جواب میده با توجه به اینکه یک طبقه فاصله داریم؟(در ضمن دوستم سیستم داره یعنی شبکه بی سیم نداره)
    اگه میتونی اون همه کابل بکشی به پشت سیستمش میشه
    اگه بخوام مودم وایرلس بگیرم باید چکار کنم؟(با توجه به اینکه سیستم دوستم شبکه بی سیم نداره)

کاربر فعال انجمن لپ تاپ khelane's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

مودم وایرلس بگیری باید دوستت یه کارت شبکه وایرلس بخره بعد شما اینترنت رو شیر میکنی و یه رمز میزنی که کسی بجز شما و دوستتون وارد اینرنت نشه همین دوستتون هم وصل میشه همین بهترین راه ممکن

تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

منظورم اینه که این تاپیک مال سال 2008 هه و هنوز اون موقع 7 نیومده بوده بنابراین حتماً مربوط به xp میشه. یا من اشتباه می کنم؟
    الان همه 7 کار می کنن و لازمه شبکه تو 7 آموزش داده بشه.
    7 اکتبر 2009 به بازار اومده.بعدش شبکه کردن یک چیز کلیه فقط تفاوت xp و 7 تو یک سری تنظیمات امنیتیه و دسترسیه. بقیه چیزا یکسانه و تفاوتی نداره

تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

اگه بخوام مودم وایرلس بگیرم باید چکار کنم؟(با توجه به اینکه سیستم دوستم شبکه بی سیم نداره)
    بهترین راه نیست و وایرلس نیاز به sharing نداره به صورت nat کانفیگ میشه. راه پر هزینه تریه برای اینکه بسته به فاصلتون باید مودمی بگیری که تا اون range بدون افت شدید سیگنال بتونه پوشش بده بنابراین ممکنه نیاز داشته باشی مودمی با پهنای باند بالا تر و سیگنال قوی تر استفاده کنی که گرون تر از مودم های بیسیمه معمولیه. بعدشم سرعت انتقال اطلاعات از سیستماتون خیلی پایین تر از کابله مگه اینکه تجهیزات بیسیمیتون عالی باشه .
    اگه میتونی همون کابل بکش که خیلی کم هزینه تره

11. این کاربر از farhad.helix بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

سلام ممنون از شما

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •