سلام اگر ممکنه یه آمپلی با یه ساب خوب معرفی کنید ببخشید من زیاد از این چیزا سر در نمیارم اما الان یه جفت 718 کنوود دارم میخوام یه سابم اضاف کنم یه ساب و یه آمپلی که هم ساب رو ساپورت کنه هم باندها رو معرفی کنید ممنون.
سلام اگر ممکنه یه آمپلی با یه ساب خوب معرفی کنید ببخشید من زیاد از این چیزا سر در نمیارم اما الان یه جفت 718 کنوود دارم میخوام یه سابم اضاف کنم یه ساب و یه آمپلی که هم ساب رو ساپورت کنه هم باندها رو معرفی کنید ممنون.
داداش من تجربشو دارم
دقيقا مثل تو بودم
رفتم يه ساب معمولي خريدم پايونير فكر كنم مدلش 608 يا يه همچين چيزي كه 50-60 تومن قيمتشه با يه آمپ معمولي تيك 2800 وات كه 125 تومن قيمتشه واقعا فرق كرد ولي نمي تركونه . اگه ميخواي حالشو ببري يه چيز خوب بنداز . وگرنه تو اين مايه ها كه با 35 تومن سيم و 25 تومن اجرت 250 تومن خرج ميكني آخرش هم زياد حالشو نميبري
امیر جون راستش از سونی ها واسه قیافش خوشم اومد...
اول میخواستم امپ jbl بگیرم اما از جنتا نصاب با تجربه پرسیدم گفتن این سری gto jbl امپاش کیفیت نرمالی داره و زیاد داغ میکنه.اونا هم همین پایونییر رو پیشنهاد کردن...و بازم رقتم جدول رده بندی امپ ها رو دیدم دیدم پایونیر از سونی و jbl بالا تره....الپاینم که گرونه و فقط هد یونیت CDA-9886 رو میگیرم.امپ هم همین پایونیره و باند jbl اگه 935 گیرم بیاد.اگه نبود 937 ...باند جلو هم الپاین...کابل هم استینگر گیج 4....
راستی امیر واسه باند جلو یه فکر جالب کرد....نه رو در و نه تو داشپردی...![]()
من تا سقف 500 رو هستم شما یه چیز خوب که بترکونه معرفی کنیدالبته میخوام باکس هم کنم .
عزيز من 5050 دارم و ازش راضيم 5150 جديدتر 5050 هستش همون 6050 هست ولي اون منو داره اين نداره پنلش هم برقيه راستي وقتي ميخري كابل يو اس پي تو جعبش هست الكي قالب نكنن بهت
والا من زياد حاليم نيست ولي ميدونم كه اندازه ساب اگه بزرگ باشه صداش بهتره ولي به موزيكي كه ميخواي گوش بدي اهميت بده. مثلا يه سري سابها تنبل هستند يعني يه بوم كه ميكنه تا بوم بعدي برنميگرده سرجاش و دو تا بوم با هم قاطي ميشن. اگه متال و اينا ميخواي با صداي بلند گوش كني به اين اهميت بده و تحقيق كن و يه مسئله ديگه كه من باهاش برخورد داشتم و اساتيد حتما راهنمايي ميكنن داغ كردن آمپ هست كه زيادي مهمه يعني به كيفيت و اينا ميچربه. بالاخره اين آمپه بايد كار كنه ديگه . اونايي كه زياد داغ ميكنن ظاهرا زياد مال نيستن. به اين هم دقت كن. ما كه به فنا رفتيم . شما سعي كن خوب باشي. راستي يه ساند استريم هست حول و حوش 190 ميگن خيلي خوبه. يه ساب خوب هم بود نمي دونم 15 يا 18 اينچي بود اونم خيلي عالي بود. من كه پولم نميرسيد و اسمش هم يادم رفته ولي مشخصه اش اين بود كه وسطش قرمز رنگ بود و نوك تيز.
سلام
احتمال قوي از آمپت هستش.يا خازن خروجي يا يكي از ترانزيستورها سوخته يا معيوب شده.آمپ رو به يه تعميركار خوب نشون بده.
در مورد صداي ساب من يه توضيحي بدم.همه چيز بر ميگرده به T/S پارامترها و طراحي اون.اصولا وقتي وففر يا
Cone area بزرگتر بشه صدا به سمت لو و اجراي فركانسهاي Low Bass شيفت پيدا ميكنه و با توجه به اينكه Vas بالا ميره ميتونه هواي بيشتري رو تو باكس جابجا كنه و اين باعث صداي باس قويتر و Deep ميشه.البته پارامترهاي ديگري مثلXmax هم تو اجراي فركانسهاي پائين موثره.هرچي ساب داري Excursion بيشتر باشه Lowتر ميزنه.و....خيلي موارد ديگه.
"مثلا يه سري سابها تنبل هستند يعني يه بوم كه ميكنه تا بوم بعدي برنميگرده سرجاش و دو تا بوم با هم قاطي ميشن"
در مورد اين نكته من يه توضيح كوتاه بد خدمتتون:
بلندگوها يك وسيله الكترومكانيكي هستند.دوتا پارامتر دمپينگ در هر اسپيكر وجود داره،QMS و QES
Qms همون پارامتر دمپينگ مكانيكي هستش.ما ميدونيم كه هر چيزي رو ت ك و ن بديم به حركت يا نوسانش ادامه ميده تا اينكه بر اثر اصطكاك يا موارد ديگه از حركت باز بمونه. هر قدر damping بيشتر باشه كيفيت اسپيكر بالا تر ميره. به قول معروف كمتر هرز كار ميكنه و باس رو با كيفيت بالا تر اجرا ميكنه.پس اگر عدد اين پارامتر بالا باشه به معناي دمپينگ پائينتر و برعكس.
Qes هم پارامتر دمپينگ الكتريكي هستش.اين هم مثل توضيح بالا ميباشد.
در مورد داغ كردن آمپ هم قبلا توضيح داده بودم![]()
نظرتون در باره ساب پایونیر 307 و 308 1200 وات چیه؟
یه آمپلی که بتونه این ساب هارو ساپورت کنه و 4 کانال باشه معرفی میکنید؟
کسی نبود؟![]()
Last edited by isbn; 18-01-2010 at 13:14.
پس مبارکه؟
نکنه میخوای زیر صندلی جلو جاشون بدی؟
هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)