به نظره خودم همین لنگه بهتره اون رو هم امتحان کردم ولی یه جوری بود انگار با عکس قهره . این یکی زاویه بهتری نسبت به کادر داشت .
عکسها هم ن95 خوبه ولی سیاه شده .
به نظره خودم همین لنگه بهتره اون رو هم امتحان کردم ولی یه جوری بود انگار با عکس قهره . این یکی زاویه بهتری نسبت به کادر داشت .
عکسها هم ن95 خوبه ولی سیاه شده .
می خواستی بگی منم ان 95 دارم ؟
ولی یکم جالب نشده نمی دونم چرا !
اینم یک بلور زیبا !
اف 8
750/1
ایزو 200
فوجی فیلم اس 7000
:
![]()
بابا من که ن82 دارم
95 رفیقمه !!!
بعدشم ال سی دی روشنه! فک نکنم سنسور گوشی انقدر قوی باشه که هم بتونه ال سی دی رو بگیره و هم دور رو سیاه نکنه !
دوربینشم با تنظیمات و لنز و تشکیلات میشه
و باز هم ن82
اینم مستقیم تو آفتاب :
و بازهم سیم برقهای مزاحم
![]()
اخه گوشیه تو عکس ان 95 بود !
به نظرم اگه تو این عکس رنگ رو سردتر میکردی بهتر بود.
متاسفانه سه روزه که بیشتر عکس دوستان نمیتونم ببینم. فقط همینو تونستم ببینم.
شما هم عکاسیا
عکست عالیه ولی همونجور که گفتی سیما (سیم ها) مزاحمند. حالا چرا آسمونت نویز داره.؟![]()
به پای استادان که نمیرسیم ! ولی خوب 4 5 سال با گوشیهای مختلف کار کردن و به سایتای مختلف سر زدن و یکم تجربه باید یه تفاوتی ایجاد کنهشما هم عکاسیا
عکست عالیه ولی همونجور که گفتی سیما (سیم ها) مزاحمند. حالا چرا آسمونت نویز داره.؟
این شهرداری هم با این سیم کشیش! اینا به چراغای وسط بلوار هم رحم نمیکنند ! سیمش رو زمین نکشیدن =)) از هوا کشیدن
نویز بخاطر گوشی هست! همیشه از آسمون عکس میگیرم اینجوری میشه (الته مشکل گوشیه من نیستا مشکل کلیه گوشیهاست)
اینم برای در اومدن از حالت اسپم (به قولی آنتی)
![]()
دوست عزیز زیاد تو فکر سیمهای برق نباش خیلی راحت میتونی با ابزاری مانند patch tool در فتو شاپ به قول دوستمون اشتباه شهرداری و درست کنی
![]()
عکس با چهار مرحله ادیت
canon EOS 500D
1-عکس اصلی
2
3
4-رودخونه کوچیکه می تونیم بزرگترش کنیم
5ادیت نهایی
![]()
Last edited by alih2010; 07-03-2010 at 15:16.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)