طرف كلاهبرداره حالا يه كانكشن درست كردن يادتون داده ميخواد اينجا اعتبار جم كنه واسه خودش بعيد ميدونم از كشور بتونه خارج شده اميدوارم ديگه پيداش نشه چون اساسي .....
با احترام
تیم مدیریت انجمن
طرف كلاهبرداره حالا يه كانكشن درست كردن يادتون داده ميخواد اينجا اعتبار جم كنه واسه خودش بعيد ميدونم از كشور بتونه خارج شده اميدوارم ديگه پيداش نشه چون اساسي .....
وقتی وضعیت اینترنت شما هم طوری بشه که گوگل رو تو 2 دقیقه باز کنی و سرعت دانلودت هم زیر 1 کیلو بشه و کسی هم پاسخ گو نباشه ، شما هم صدات در میاد
بعدشم این اولین بارشون نیستا . واسه من خیلی پیش میاد
بعدشم ، شما می گی اون دخترایی که اونجا هستن ( خانوم اپراتور یا هر چی که بهشون میگی) از من بیشتر می دونن ، خوب چطوریه که بیشتر میدونن ولی حتی ping گرفتن هم بلد نیستن؟
شما رشت نیستی نمیدونی اینا چطوری جواب می دن
یه بار برو شرکت ، طرف میگه این مشکل رو دارم ، میگن بوزرت چیه یارو یوزرشو میگه، اینا هم میگن الان چک میشه بعد تلفن رو قطع میکنن، همین
اشکال نداره ، شما مقصر نیستی ، چون تا حالا شرکت نیومدی ندیدی
سلام تا اونجایی که من می دونم باید با بخش فنی یا پشتیبانی تماس بگیری اپراتور اکه منظورت منشیه که معلومه نمی فهمه ping چیه ولی 1 کیلو هم خنده داره حتما باهاشون تماس بگیر باید مشکلتو حل کنن![]()
با سلام خدمت دوستان و همشهریان عزیز...
اونایی که ISPشون اندیشه سبز خزره ایا سرعت دانلودشون از ساعت 1 شب به بعد پایین میاد، الان یه مدتیه واسه من از 10 کیلو بایت بالاتر نمیره (ADSL 256 دارم)، قبلا اینجوری نبود و حتی تا 120 هم میرفت!
آره پایین میاد
البته نه در حد 10 ، ولی خوب خیلی پایین میاد
قبلا اینجوری نبودا... واسه شما تا چقد میاد پایین؟
من كه 128 دارم سرعت دانلودم ديشب زير 40 نميومد هرگز و حتي به 93 هم رسيده بود چند دقيقه اي.
ping چيه ؟ كارش چيه؟؟
دوستان کسی تو مرکز 772 از اندیشه سرویس داره ؟
میخواستم بدونم سرعتش چقدر بالا میره؟؟
من تو 775 اندیشه 128 دارم که تا 270KB/s دانلود میکنم (روز و شب) ، 772 هم اینطوریه ؟؟؟
مرسی![]()
Last edited by sa2n; 16-12-2009 at 19:09.
فک کنم دستوریه که مشخص میکنه که آيا يک کامپيوتر خاص که ما ip اونو میدانيم، روشن و فعاله یا نه. و اينکه اگر فعال باشه مدت زمان رسيدن بستههای tcp/ip از آن کامپيوتر به کامپيوتر ما چقده. کاربرد اين دستور به صورت زير است:
از منوی start , سپس all program و بعد accessories و بعد command prompt تو صفحه باز شده دستوره زیرو تایپ کن
ping بعد فاصله بده و بعد نامه ip مربوطه و یا domain مربوطه را بنویس بطور مثال :
ping p30world.com
ویا ip سیستم مورد نظرو بزن
اگه میخوای ip سیستم خودتو بدونی چیه تو همون command prompt دستوره ipconfig رو تایپ کن که در قسمت ip address میتونین ip خودتونو پیدا کنی
ping سرعت رفت و برگشت ديتاست مثلا شما بازي آنلاين ميكي شليك رو كه ميزني بايد سريع دستورت از صفحه كليد ارسال بشه كه با پينگ پايين ميشه پينگ به مقصد هم وابسته هست و يه چيز كاملا متغيير هست
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)