تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 185 از 2403 اولاول ... 851351751811821831841851861871881891952352856851185 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,841 به 1,850 از 24029

نام تاپيک: اینترنت استان گیلان

داره خودمونی میشه hami2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

من خواهش می کنم سفرتو چند ماه عقب بنداز چون دیگه هیچکی نمی تونه از پس پدرام بر بیاد و الان پاسخ سوالهای بی پایان پدرام رو کی باید بده
    طرف كلاهبرداره حالا يه كانكشن درست كردن يادتون داده ميخواد اينجا اعتبار جم كنه واسه خودش بعيد ميدونم از كشور بتونه خارج شده اميدوارم ديگه پيداش نشه چون اساسي .....

آخر فروم باز moz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    پشت کامپیوتر

پيش فرض

دوست من ابتدا ارومشتون رو حفظ کنید کار مهمی نکردید دادوفریاد کردید.دادو فریاد مال ادمای لات هست.
    درضمن تو اپراتور چندتا خانوم کار میکنم جملت اشتباه هست.اپراتور مکانم نیست اپراتور به کسی میگن که متصدی پاسخگویی هست.باید بگی خانومهای اپراتور مشترکین.درضمن اپراتورها هرچی باشن از شما بیشتر میدونن
    شما هرروز زنگ بزن داد بکن هیچکی ککش نمیگزه درضمن بازم میگم اندیشه وظیفه داره برای سرویس 128 به شما16کیلو بایت برای سرویس256 فقط 32کیلوبایت وبرای سرویس512 فقط و فقط 64کیلوبایت به شما سرعت بده وگرنه برای 1کیلوبایت بیشتر شما نمیتونید شاکی بشید درضمن تا صبح هم میخوای بشینی زار بزنی حرفت اگر طبق گفته من نباشه منظقی نیست حرف بیخوده
    درضمن بالارفتن سرعت اینترنت لحظه ای هم ربطی به دادو فریاد شما نداره اگه بالا بردن عشقشون کشید که بالا بردن

وقتی وضعیت اینترنت شما هم طوری بشه که گوگل رو تو 2 دقیقه باز کنی و سرعت دانلودت هم زیر 1 کیلو بشه و کسی هم پاسخ گو نباشه ، شما هم صدات در میاد
    بعدشم این اولین بارشون نیستا . واسه من خیلی پیش میاد
    بعدشم ، شما می گی اون دخترایی که اونجا هستن ( خانوم اپراتور یا هر چی که بهشون میگی) از من بیشتر می دونن ، خوب چطوریه که بیشتر میدونن ولی حتی ping گرفتن هم بلد نیستن؟
    شما رشت نیستی نمیدونی اینا چطوری جواب می دن
    یه بار برو شرکت ، طرف میگه این مشکل رو دارم ، میگن بوزرت چیه یارو یوزرشو میگه، اینا هم میگن الان چک میشه بعد تلفن رو قطع میکنن، همین
    اشکال نداره ، شما مقصر نیستی ، چون تا حالا شرکت نیومدی ندیدی

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

وقتی وضعیت اینترنت شما هم طوری بشه که گوگل رو تو 2 دقیقه باز کنی و سرعت دانلودت هم زیر 1 کیلو بشه و کسی هم پاسخ گو نباشه ، شما هم صدات در میاد
    بعدشم این اولین بارشون نیستا . واسه من خیلی پیش میاد
    بعدشم ، شما می گی اون دخترایی که اونجا هستن ( خانوم اپراتور یا هر چی که بهشون میگی) از من بیشتر می دونن ، خوب چطوریه که بیشتر میدونن ولی حتی ping گرفتن هم بلد نیستن؟
    شما رشت نیستی نمیدونی اینا چطوری جواب می دن
    یه بار برو شرکت ، طرف میگه این مشکل رو دارم ، میگن بوزرت چیه یارو یوزرشو میگه، اینا هم میگن الان چک میشه بعد تلفن رو قطع میکنن، همین
    اشکال نداره ، شما مقصر نیستی ، چون تا حالا شرکت نیومدی ندیدی
    سلام تا اونجایی که من می دونم باید با بخش فنی یا پشتیبانی تماس بگیری اپراتور اکه منظورت منشیه که معلومه نمی فهمه ping چیه ولی 1 کیلو هم خنده داره حتما باهاشون تماس بگیر باید مشکلتو حل کنن

تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان و همشهریان عزیز...
    اونایی که ISPشون اندیشه سبز خزره ایا سرعت دانلودشون از ساعت 1 شب به بعد پایین میاد، الان یه مدتیه واسه من از 10 کیلو بایت بالاتر نمیره (ADSL 256 دارم)، قبلا اینجوری نبود و حتی تا 120 هم میرفت!

آخر فروم باز moz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    پشت کامپیوتر

پيش فرض

آره پایین میاد
    البته نه در حد 10 ، ولی خوب خیلی پایین میاد

6. این کاربر از moz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

آره پایین میاد
    البته نه در حد 10 ، ولی خوب خیلی پایین میاد
    قبلا اینجوری نبودا... واسه شما تا چقد میاد پایین؟

آخر فروم باز pedram9's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

من كه 128 دارم سرعت دانلودم ديشب زير 40 نميومد هرگز و حتي به 93 هم رسيده بود چند دقيقه اي.
    ping چيه ؟ كارش چيه؟؟

9. این کاربر از pedram9 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه sa2n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

دوستان کسی تو مرکز 772 از اندیشه سرویس داره ؟

میخواستم بدونم سرعتش چقدر بالا میره؟؟

من تو 775 اندیشه 128 دارم که تا 270KB/s دانلود میکنم (روز و شب) ، 772 هم اینطوریه ؟؟؟

مرسی
    Last edited by sa2n; 16-12-2009 at 19:09.

تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

من كه 128 دارم سرعت دانلودم ديشب زير 40 نميومد هرگز و حتي به 93 هم رسيده بود چند دقيقه اي.
    ping چيه ؟ كارش چيه؟؟

فک کنم دستوریه که مشخص می‌کنه که آيا يک کامپيوتر خاص که ما ip اونو می‌دانيم، روشن و فعاله یا نه. و اينکه اگر فعال باشه مدت زمان رسيدن بسته‌های tcp/ip از آن کامپيوتر به کامپيوتر ما چقده. کاربرد اين دستور به صورت زير است:

از منوی start , سپس all program و بعد accessories و بعد command prompt تو صفحه باز شده دستوره زیرو تایپ کن
    ping بعد فاصله بده و بعد نامه ip مربوطه و یا domain مربوطه را بنویس بطور مثال :
    ping p30world.com
    ویا ip سیستم مورد نظرو بزن
    اگه میخوای ip سیستم خودتو بدونی چیه تو همون command prompt دستوره ipconfig رو تایپ کن که در قسمت ip address میتونین ip خودتونو پیدا کنی

داره خودمونی میشه hami2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

ping چيه ؟ كارش چيه؟؟
    ping سرعت رفت و برگشت ديتاست مثلا شما بازي آنلاين ميكي شليك رو كه ميزني بايد سريع دستورت از صفحه كليد ارسال بشه كه با پينگ پايين ميشه پينگ به مقصد هم وابسته هست و يه چيز كاملا متغيير هست

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •