itachi:
Tendo pain:
orochimaru:
-----------------------------------------------
ترسیدم بیشتر بذارم صفحه سنگین شه
itachi:
Tendo pain:
orochimaru:
-----------------------------------------------
ترسیدم بیشتر بذارم صفحه سنگین شه
راستی من یه عکس از آکاتسوگی دارم که تمام اعضاش بعلاوه گروه ساسکه هستند.اما یکی دیگه هم تواون عکس هست که انقدر لاغرومردنی شبیه اسکلتهاست درضمن توی یه دستگاهی نشسته که دوتا دستاش هم توی اون دستگاهست نمیدونم کسی اون عکسو دیده یانه.کسی میدونه اون کیه؟حیف نمیتونم عکسو بذارم![]()
به نکته خوبی اشاره کردین.البته این موضوع تا زمانی صادقه که با شخصیت اول داستان روبه رو نشن..ولی اگه دقت کنین میبینین ایتاچی و ساسوکه و کاکاشی و مادارا کمتر کسی حریفشون میشه.
البته رانینگان هنوزم خیلی قوی تر از شارینگانه که اونم پین خدا بیامرز فقط داشتش.
داشتیم؟؟پس Tendo pain چیکارست؟
تا وقتی ناروتو هست که انتقام پدر و مادرشو بگیره چرا کابوتو بکشتش؟؟
چی میشه مادارا باشه!
بعدش کابوتو بیاد مادارا رو بکشه .. من حال کنم
بیخیال بابا آخه نمیشه که جواب ندم.خطر لو رفتن داستان مبارزه با ساسوکهاینجا ما اکثرا در مورد مانگا بحث میکنیم پس کسایی که مانگا نمیبینن پیشنهاد میکنم این پستارو نخونند
معلومه که شما هم اطلاعاتتون زیاده.خوشحال شدم شما هم اومدین تو این تاپیک.در مورد ضعف ایتاچی هم بگم که با خاطر مانگیکو شارینگانش نبود چون اون باعث کوری میشه نه مرگ.............ولی گویا قبل از مبارزه با ساسکه یه قدرتی رو با ناروتو داد که گفت : " امید وارم هیچ وقت نخوای که ازش استفاده بکنی " و به همین دلیل هم چاکراش خیلی کم شد و به خاطر این که سوسانو رو اجرا کرد تقریبا خود کوشی کرد و این ها همه به این خاطر بود که اون مهر نفرین اوروچیمارو رو نابود کنه ........حتی بعد از مبارزه هم وقتی مادارا با ساسوکه صحبت می کرد به این نکته اشاره کرد ........اصبانیت ساسوکه هم به این دلیله که برادرش به خاطر نجات اون از مهر اوروچیمارو خودش رو به کشتن داد ........البته ساسوکه هم دیگه الان می تونه سوسانو رو بزنه ولی بعدش خیلی ضعیف میشه....توی مبارزه با دانزو کاملا این موضوع مشهود بود
به نکته خیلی خیلی خوبی اشاره کردین.البته ایتاچی اون قدرتو فقط بخاطر جلوگیری ساسوکه از حمله به کونوها به ناروتو داد.گفت بهش امیدوارم هیچوقت ازش استفاده نکنیو مجبور به کشتن ساسوکه نشی.این موضوع رو فراموش کرده بودم چون اون تو قسمت 403 مانگاه مال 16 ماه پیش بود.
من به شما و تمام دوستان پیشنهاد میکنم مانگا رو از این جا بخونین باید رو گزینه View Online کلیک کنید.................................................. .................................................. .....................
من هم مانگا رو می خونم و هم انیمه رو دانلود می کنم................
مانگا رو از اینجا می خونم :
کد:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید:
این سایتم عکسهاشو از همون سایتی که شما معرفی کردین میگیره و همون روزی که اون سایت مانگارو میزاره چند ساعت یا چند دقیقه بعدش این سایتم میزارتش.منتها اون سایت بالایی نمیشه توش کلیک راست کرد و عکسهاشو سیو کرد.(من که نتونستمکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید)ولی این سایتی که من معرفی کردم عکسهاشم لینک مستقیم دارن و میتونید لینکشونو تو برنامه های دانلود منیجر کپی کنید و دانلودش کنید.من خودم که هر هفته عکسهاشو دانلود میکنم.
فقط رو حساب همین تکنیک شما میگین مثل همن؟؟همین تکنیک سفر در زمان رو قبل از یوندایمه فقط نیندایمه بلد بود که توبی هم بلده فقط همین تکنیک رو ازش دیدیم غیر از اینه ؟
اروچیمارو هم تا اونجا که یادمه یه همچین تکنیکی داشتو یحو غیب میشد.خیلی های دیگه هم ممکنه بلد باشن.
ممنون که گفتین ولی من خودم تک تک قسمتای مانگا رو خوندم این چیزا رو میدونستم.ولی یادم رفته بود که شمشیرشو رایکاگه شکوند.کیسامه که پخ میشه شمشیر میره زیره دسته کیلر بی (8 دم) اون که دست زیر دست ساسکه اس همون جنس آبه شمشیرش رو رایکاگه شکوند یه نفر دیگه هم از 8 شمشیر زن نشون میده تو مانگا زیاد بهش دقت نکردماون یه نفر دیگه کیه؟؟تو کدوم قسمت؟؟
من که چیزی یادم نمیاد.![]()
چی شد؟؟فک کنم سو تفاهم شد!!داشتیم؟؟
برای خوشی دله امثال من..چرا کابوتو بکشتش؟؟
لورد عزیز همه کارست.اروچیمارو هم تا اونجا که یادمه یه همچین تکنیکی داشتو یحو غیب میشد.خیلی های دیگه هم ممکنه بلد باشن
.البته رانینگان هنوزم خیلی قوی تر از شارینگانه که اونم پین خدا بیامرز فقط داشتش
اینطور که من دارم انیمه رو میبینم پین هیچ حریفی نداشت..
مگر اینکه مادارا یه کاری کنه.
--------------------------------------------
در کل
دوستان دیال آپی :
عکس میذارم صفحه خیلی سنگین میشه براتون..؟؟
اگه نه بازم بذارم؟؟
Last edited by kiuq; 06-09-2010 at 22:17.
همین اول بسم الله با هم سر لج افتادیم اصلا توبی رو وللشتو اونجا که میزوکاگه میخواد بره پیش 5 کاگه یه پسر بچه بود 2 تا شمشیر داشت اون
![]()
قربان شما . اطلاعاتمون هم ای بدک نیست .........معلومه که شما هم اطلاعاتتون زیاده.خوشحال شدم شما هم اومدین تو این تاپیک
.من تازه توی یه فروم خارجی یه جاییش خوندم که یکی یه نظری داده بود که میناتو ( یوندامه یا همون هوکاگه چهارم ) پسر سوناده هست و یه سری اتفاقات و زمان ها رو هم با هم جمع کرد بود که تقریبا با اون ها می شد گفت که راست میگه اما هر چی مرگردم دیگه اون بحث رو پیدا نمی کنم..........دلایلش این بود :
اینکه سوناده تقریبا 50 سالشه با توجه به سن میناتو و کاکاشی و جیرایا که به ترتیب جیرایا استاد میناتو بود میناتو استاد کاکاشی بود
و الی آخر ....
توی یکی از قسمت های انیمه و مانگا نشون میده که سوناده یه داداش کوچکتر داشت و یه شخصی که گویا نامزدش بوده ... گویا یه شب بعد از یه جلسه که سوناده اونجا مطرح می کنه که توی هر تیم یه نینجای پزشک هم باشه با اون نامزدش بیشتر صمیمی میشه و اتفاقاتی رخ میده..( توی انیمه هم همه اینها هست منتها یادم نیست می گردم پیداش می کنم )
قیافه میناتو به اون مرده نامزد سوناده خیلی شبیه بوده و هست فقط موهاش یه کم کوتاه تره.........
بعد از مرگ اون سوناده دهکده رو ترک می کنه..جیرایاهم دهکده رو ترک می کنه......بعد از مدتی جیرایا به دهکده بر می گرده و فقط یه شاگرد قبول می کنه : میناتو.. چرا ؟؟؟؟؟
بعد از مرگ میناتو جیرایا باز دهکده رو ترک میکنه و از سوناده هم دیگه خبری نمیشه تا این که جیرایا ناروتو رو می بینه و اون رو می شناسه ( بر اساس نامش و اینکه مهر 9 دم رو داشته )
یه سری چیز هایی هم می گفت که مثلا ناروتو بر اساس یه حسی همیشه به سوناده میگه مادر بزرگ و در حالی که سوناده خیلی بدش میاد سنش رو بالا نشون بده اما به ناروتو کاری نداره ...............
خلاصه اینها همش نظریه پردازیه.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
.................................................. .................................................. ..........................................
توی اون قسمتی ار مانگا که همه جمع میشن برای ملاقات های دوره ای 5 کاگه..... یکی از کاگه ها ( همون زنه از کشور مه که یه بچه و یه یکی دیگه همراشه ) یکی از همراهانش ( همون بچه ) یه شمشیر رو حمل میکنه که اولشهم بهش گیر میدن و می گن چرا چیز به این سنگینی رو با خودت می بری.......پسره هم همیشه یه عینک اسکی یا شنا به چشمش داره.................وقتی هم خبر میرسه که کیلر بی زده کیسامه رو کشته پسر در مورد سامه ها دا از داداش بی سوالاتی می پرسه...منظورشون اون پسره هستش فکر کنم.....اون یه نفر دیگه کیه؟؟تو کدوم قسمت؟؟
.................................................. .................................................. .................................
اون همون شخص اصلی گروه پین یا همون ناگاتو هستش رئیس اصلی گروه پین ..........با اون دستگاه هم افراد پین رو کنترل می کرده با چاکراش........اون بوده که فقط رینگان داشته و بقیه افرا گروه پین همه رینگانشون رو از اون می گرفتند به وسیله همون میله هایی که در بدنشون بود.......اما یکی دیگه هم تواون عکس هست که انقدر لاغرومردنی شبیه اسکلتهاست درضمن توی یه دستگاهی نشسته که دوتا دستاش هم توی اون دستگاهست نمیدونم کسی اون عکسو دیده یانه.کسی میدونه اون کیه؟حیف نمیتونم عکسو بذارم
البته بین اینها معلومه که مادارا از همه قوی تر...........اما بین سه تا دیگه ایتاچی از همه قوی تر بوده..........یادتون باشه هم اوایل داستان با کیسامه یه سری به روستا زدن و کاکاشی رو در روی رودخانه حلش رو گرفت ایتاچی و روانه بیمارستان کرد ........ایتاچی در سن 13 سالگی به رهبری آنبو ها رسیده بوده و فرد بالاتر از اون فقط دانزو بوده..................در حالی که کاکاشی در 12 سالگی یه تازه جونین بوده.!!!!!!ولی اگه دقت کنین میبینین ایتاچی و ساسوکه و کاکاشی و مادارا کمتر کسی حریفشون میشه.
بین ساسوکه و کاکاشی نمی شه گفت ولی چون شارینگان یه تکنیک خونی هستش معلوم میشه که ساسوکه هم از کاکاشی قوی تره.......با اینکه دیگه ساسوکه هم مانگیکو شارینگانش فعال شده. و هم تکنیک های ایتاچی رو گرفته.........در حالی که کاکاشی سه سال رویه مانگیکو وقت گذاشت تا فعالش کنه و بعد از استفاده از اون هم به خاطر اینکه چاکرای زیادی رو مصرف میکنه مانگیکو اون ، کاکاشی تقریبا از حال میره..........مبارزه با دیدارار ( نجات ( کازه کاگه ) گارا قسمت های اول ناروتو شیپودن ) فقط یه دست دیدارار رو فرستاد به یه زمان دیگه ، رفت بیمارستان مدت طولانی بستری شد!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
پین قوی بود اما چون زیاد از چاکراش استفاده میکرد خیلی ضعیف شده بود..............تازه اون قسمت که ناروتو پدرش رو می بینه پدرش بهش میگه ممکنه که پین هم توسط مادارا گمراه شده باشه و تحت کنترل ماداراباشه............اصل قدرت رینگان بر می گرده به پدر نینجاها که هون دانای 6 طریقت بوده :اینطور که من دارم انیمه رو میبینم پین هیچ حریفی نداشت
البته ناروتو هم بعد اینکه قدرت 9 دم رو گفت توی مایه های اون شد :
![]()
Last edited by kortol; 07-09-2010 at 01:10.
میبینم اطلاعاتت در حد منهشوخی بود ولی خودم هم نامزد سوناده باجان رو دیدم
تو یه صحنه فک کردم میناتوِ
![]()
نه بابا.همینجوری گفتم.چی شد؟؟فک کنم سو تفاهم شد!!
حالا ما یه چیزی گفتیما.بابا اصلا لورد شما خدای شینوبی هاست بی خیال دیگه.لورد عزیز همه کارست.
اگه مثل 3 تا بالا کم حجم باشه اشکالی نداره.ولی در کل به نظرم عکس نزارین بهتره بیخودی صفحات تاپیک زیاد میشه.دوستان دیال آپی :
عکس میذارم صفحه خیلی سنگین میشه براتون..؟؟
اگه نه بازم بذارم؟؟
آقا شرمنده من یکم بد برخورد کردم با شما.همین اول بسم الله با هم سر لج افتادیم اصلا توبی رو وللش تو اونجا که میزوکاگه میخواد بره پیش 5 کاگه یه پسر بچه بود 2 تا شمشیر داشت اون
آهان یادم اومد شمشیرش فکر کنم 2 تایی بود.توی اون قسمتی ار مانگا که همه جمع میشن برای ملاقات های دوره ای 5 کاگه..... یکی از کاگه ها ( همون زنه از کشور مه که یه بچه و یه یکی دیگه همراشه ) یکی از همراهانش ( همون بچه ) یه شمشیر رو حمل میکنه که اولشهم بهش گیر میدن و می گن چرا چیز به این سنگینی رو با خودت می بری.......پسره هم همیشه یه عینک اسکی یا شنا به چشمش داره.................وقتی هم خبر میرسه که کیلر بی زده کیسامه رو کشته پسر در مورد سامه ها دا از داداش بی سوالاتی می پرسه...منظورشون اون پسره هستش فکر کنم.....
.................................................. .................................................. .................................
به نظر من که خیلی احتمالش کمه.تا اونجا که یادمه نامزد سوناده موهاش سفید بود فکر کنم..من تازه توی یه فروم خارجی یه جاییش خوندم که یکی یه نظری داده بود که میناتو ( یوندامه یا همون هوکاگه چهارم ) پسر سوناده هست و یه سری اتفاقات و زمان ها رو هم با هم جمع کرد بود که تقریبا با اون ها می شد گفت که راست میگه اما هر چی مرگردم دیگه اون بحث رو پیدا نمی کنم..........دلایلش این بود :در کل به نظر من اصلا اینطوری نیست.
اول اینکه ممنون بخاطر توضیحتون ولی من تمام مانگا رو خوندم همه این چیزارو میدونم.اینکه مادارا قویتره حرفی نیست.ساسوکه هم که به ارث برده همه چیزو.کلا مانگکیو چاکرای زیادی میخواد هم ایتاچی و ساسوکه کاکاشی 3 تاشون موقع استفاده ضعیف میشن ولی کاکاشی چون شارینگانش مال خودش نیست و خودشم ابداش کرده مطمئنن بیشتر چاکرا صرف میکنه.اون دست دیدارا هم به زمان دیگه ای نرفت فقط قطعش کرد و افتاد همون پایینا که بعدش کاکوزو 2 تا دستشو دوباره با سیماش پیوند زد.البته بین اینها معلومه که مادارا از همه قوی تر...........اما بین سه تا دیگه ایتاچی از همه قوی تر بوده..........یادتون باشه هم اوایل داستان با کیسامه یه سری به روستا زدن و کاکاشی رو در روی رودخانه حلش رو گرفت ایتاچی و روانه بیمارستان کرد ........ایتاچی در سن 13 سالگی به رهبری آنبو ها رسیده بوده و فرد بالاتر از اون فقط دانزو بوده..................در حالی که کاکاشی در 12 سالگی یه تازه جونین بوده.!!!!!!
بین ساسوکه و کاکاشی نمی شه گفت ولی چون شارینگان یه تکنیک خونی هستش معلوم میشه که ساسوکه هم از کاکاشی قوی تره.......با اینکه دیگه ساسوکه هم مانگیکو شارینگانش فعال شده. و هم تکنیک های ایتاچی رو گرفته.........در حالی که کاکاشی سه سال رویه مانگیکو وقت گذاشت تا فعالش کنه و بعد از استفاده از اون هم به خاطر اینکه چاکرای زیادی رو مصرف میکنه مانگیکو اون ، کاکاشی تقریبا از حال میره..........مبارزه با دیدارار ( نجات ( کازه کاگه ) گارا قسمت های اول ناروتو شیپودن ) فقط یه دست دیدارار رو فرستاد به یه زمان دیگه ، رفت بیمارستان مدت طولانی بستری شد!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
در کل خوشحال میشم در مورد این مسائل بحث کنیم.اگه چیز دیگه ای هم به ذهنتون میرسه مثل قضیه سوناده و میناتو حتما بگین.![]()
البته اطلاغات من به پای شما اصلا نمیرسه.ولی اگه پسر سوناده بود از اول انیمه تاالان بهش غیر مستقیم هم که شده اشاره میشد!تازه به قول اون دوست بزرگوار قیافه هاشونم همچین شبیه همم نیست!اما به هرحال احتمال خیلی جالبیه[من تازه توی یه فروم خارجی یه جاییش خوندم که یکی یه نظری داده بود که میناتو ( یوندامه یا همون هوکاگه چهارم ) پسر سوناده هست و یه سری اتفاقات و زمان ها رو هم با هم جمع کرد بود که تقریبا با اون ها می شد گفت که راست میگه اما هر چی مرگردم دیگه اون بحث رو پیدا نمی کنم..........دلایلش این بود :
البته اون صحنه رو بعد ازاون کلاس من فقط تو انیمه دیدم اونجا تازه باهم آشنا شده بودن بابا!!!!!!!!!!!
البته به مدت زمانی که اون تکنیکو روی دایدارا واون وضعیت عجیب که هی باید دنبال اون پرنده زشت میکرد واز طرف دیگه ناروتو هی بغل گوشش غرغر میکرد هم ازقلم نیندازیدبین ساسوکه و کاکاشی نمی شه گفت ولی چون شارینگان یه تکنیک خونی هستش معلوم میشه که ساسوکه هم از کاکاشی قوی تره.......با اینکه دیگه ساسوکه هم مانگیکو شارینگانش فعال شده. و هم تکنیک های ایتاچی رو گرفته.........در حالی که کاکاشی سه سال رویه مانگیکو وقت گذاشت تا فعالش کنه و بعد از استفاده از اون هم به خاطر اینکه چاکرای زیادی رو مصرف میکنه مانگیکو اون ، کاکاشی تقریبا از حال میره..........مبارزه با دیدارار ( نجات ( کازه کاگه ) گارا قسمت های اول ناروتو شیپودن ) فقط یه دست دیدارار رو فرستاد به یه زمان دیگه ، رفت بیمارستان مدت طولانی بستری شد!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
در ضمن اون میخواست تمام بدن دایدارا رو پخ بکنه ولی به همون دللایلی که گفتیم دیگه در انتاه ی چاکراش مجبور شد به دستش قناعت کنه
تو همون صحنه هم بیچاره ازکمبود چاکراش به ناروتو چی گفت؟گفت چاکرای من4/1مال توه
بابا بااین همه ای ول نداره این کاکاشی سنپای !!!
خوب بحث بعدی در مورد چشمهای ناروتو هستش!!!!!!!!!!!!!!!!!!! چشم های ناروتو در ؟قسمت های مبارزه با پین مردمکش یه سری تغییرات اساسی کرد و چاکراش عظیم شد به طوری که حتی پین رو کونان رو هم شوکه کرد.............:
چشم های معمولی ناروتو :
توی این وضعیت چشماش حالت معمولی دارن و در واقع هیچ خاصیت یا حالت ویژه نداره :
حالت دوم
وقتی به حالت Sage mode میره مردمک چشماش به حالت افقی در میاد توی این وضعیت حرکات سریع دشمن رو می تونه خوب ببینه و در مبارزه های با دست می تونه حرکات سریع دست و صورت و پای دشمن رو مشاهده کنه....البته دراین حالت چون می تونه چاکرای افراد مختلف رو هم حس می کنه می تونه از ضربات پشت سر هم از خودش عکس العمل نشون بده :
اما حالت سوم
توی این حالت از چاکرای کیوبی در حالت Sage mode استفاده می کنه .......چشماش از حالت Sage mode خارج می شن و مردمک شچماش هم حالت افقی پیدا میکنه و هم حالت عمودی............توی انیمین دیدیم که وقتی وارد دخت ( جایی که پین اصلی پنهان شده بود ) شد و پین از اون میله ها بهش زد ناروتو خشمگین شد و از چاکرای کیوبی استفاده کرد و چون حالت Sage mode هم داشت با هم ترکیب شدن و تونست حتی میله رو که پین اون رو کنترل می کد خارج کنه که حتی باعث تعجب خود پین و کونان هم شد............( توی اون فاصله نزدیک منحرف کردن مسیر چاکرای پین و رد کردنشو مقابله با اون کار خیلی سختی هست ) :
این حالت سوم خیلی شبیه مانگیکو شارینگان هستش و شاید هم یه نوع چشمی مخصوص باشه چون توی انیمه به طور واضح که بیننده متوجه بشه دوبار به صورت تصویر بسته چشم های ناروتو رو در این حالت نشون داد!!!!!!!!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)