به نظر من از نظر گرافیکی این بازی رو فقط میشه رو حالت high بازی کرد و تو حالتهای دیگه خیلی افتضاحه
gameplay بازی تنها یک ایراد داره و اونهم تعداد گل ه خودی های زیاد این بازی اونهم بیشتر روی ضربات کرنر هست
به نظر من از نظر گرافیکی این بازی رو فقط میشه رو حالت high بازی کرد و تو حالتهای دیگه خیلی افتضاحه
gameplay بازی تنها یک ایراد داره و اونهم تعداد گل ه خودی های زیاد این بازی اونهم بیشتر روی ضربات کرنر هست
بابا دیگه اینجوریام که میگی نیست یه خرده بیشتر بازی کن بعد نقد کن![]()
دوستان تو رو خدا یه آپشن فوق العاده بدید!!
من بیشتر بازی کنم؟ اشتباه گرفتی رفیق .اونقدر تجربه بازی دارم که در ذهنتم نخواهد گنجید.فکر کنم انگار شما کم بازی کردی![]()
درسته من هم با composer تقریبا موافقم در مورد گل به خودی های زیاد این بازی واقعا نمیشه چیزی گفت و اینکه سانتر هاش اصلا دقیق نیست همشون یا لو میره یا اوت میشه .
خب بازي واقعي شده
چون تو فوتبال واقعي اشتباه تو سانتر هست
توضیحاتی در مورد بازی های فیفا 08 و Pes 08 فارسی شده توسط تیم نوین پندار :
1. گزارش فارسی با صدای آشنای عادل فردوسی پور
2.تیم ملی ایران( آخرین لیست تیم ملی ایران )
3. لیگ برتر86 و 87 با ( آخرین نقل و انتقالات فصل )
بابا تجربه باشششششششششششششششه تو هم خدای بازی
جوابیه :
1) بلد نیستی استپ کن می دونی چرا ؟ عجب سوالی اگه بلد بودی که اینجوری حرف نمی زدی :
1لف) تا قبل از این نسخه همیشه عادت داشتیم که در هر زاویه ای که توپ به بازیکن می رسید و با هر وضعیتی که بازیکن قرار داشت توپ رو طوری استپ کنیم که توپ به اون جهتی که ما می خوایم هدایت بشه و بازیکن بلافاصه دنبالش بدوه طوری که حتی یه متر هم از توپ عقب نمونه. در حالی که در واقعیت اینطوری نیست. معدود بازیکنانی هستن که با تکنیک بالاشون می تونن ضمن استپ توپ رو هم در جهت دلخواه قرار بدن و اگه اهل فوتبال باشین حتما دیدید که یه بازیکن حتی با تکنیک متوسط اول در حال سکون توپ رو استپ می کنه و بعد با یه ضربه توپ رو در اون جهتی که می خواد قرار می ده. شما هم بهتره با بازیکنایی که بهره تکنیکی ندارن تا وقتی که توپ کاملا به بازیکن نرسیده هیچ کلیدی رو فشار ندی تا بازیکن به بهترین شکل توپ رو استپ کنه و بعد با بازیکن حرکت کنی یا پاس بدی.
اگه بخوای مثل نسخه های قبل این کارا رو انجام بدی بازیکن می خواد که دستور رو انجام بده ولی تکنیکشو نداره در نتیجه توپ از پاش فاصله میگیره. درست مثل وقتی که با یه بازیکن غیر تکنیکی دریبل زیدانی بزنی. حرکتشو انجام میده ولی توپ از زیر پاش در میره.
ب) لنگ پرتاب می کنه !!! عزیزم تا قبل از رسیدن توپ به بازیکن R1 رو انگولک نکن تا توپ از بین پاش رد نشه.
2) اگه کمی توجه داشتی حتما تا حالا متوجه این موضوع میشدی که .... اصلا بزار با یه مثال متوجهت کنم:
از سمت راست خودت داری به کناره محوطه حریف که سمت چپ حریف میشه با یه بازیکن راست پا نزدیک میشی.
به کنار محوطه می رسی و به قول خودت تو سرتوپ می زنی و برمی گردی و میخوای سانت کنی !!!! خوب عزیزم در این حالت توپ روی پای غیر تخصصی بازیکنت میاد که همونطور که گفتم راست پا بوده و الان باید با پای چپ سانتر کنه نتیجش هم کاملا مشخصه. از سمت مخالف هم همینطور میشه. درسته ؟
در ضمن موقع دویدن بخوای یکدفعه برگردی تو این نسخه تقریبا کاربرد نداره.
3) دفاع رو خالی نمی کنن . دفاع رو ناخواسته خالی می کنی به این صورت که:
الف) بعضی وقتا میشه که ناخواسته با دفاع وسط تیمت میای نزدیکای وسط زمین تا جلوی هافک حریف دفاع کنی که جای دفاع وسط خالی میشه در نتیجه پاس در عمق و بعد تک به تک. علت این موضوع اینه که زمان دفاع کردن بازی روی دفاع وسطت سویچ می کنه و تو هم چون عجله داری که زودتر توپ رو بگیری زیاد توجه نمیکنی که کنترل کدوم بازیکن رو داری یا با همون میری جلو یا دیر متوجه میشی که بازیکنت چند متری جلو اومده و جاش خالی شده.
ب) بعضی اوقات زمان دفاع کردن مربع رو هم می گیریم که باعث میشه که نزدیکترین بازیکن به صاحب توپ هم به طرفش حجوم بیاره . در بعضی مواقع این نزدیکترین بازیکن مدافع وسط تیمته که اتوماتیک میاد جلو تا درگیر بشه و در نتیجه جاش خالی میشه.
بهترین کار برای دفاع کردن اینه که هر کجای زمین با بازیکن همون منطقه دفاع کنید و قبل از حرکت دادن بازیکن ببینید کیه ؟ اگه پستش به محل توپ بی ربط بود سریع سویچ کنید رو یکی دیگه . مثلا یه هافک رو هیچ وقت با دفاع وسط دفاع نکنید حتی اگه به نزدیکیای محوطه رسیده بود چون دو تا مهاجم جلوش وایساده که منتظر خالی شدن فضا هستن. در ضمن زمان دفاع حدالمقدور از نگه داشتن مربع ( یا همون شوت ) خودداری کنید چون باعث به هم خوردن نظم دفاعی تیم میشه . بعد از رعایت نکات بالا سعی کنید که بازیکن حریف رو با یک بازیکن کنترل کنید .
4) علت این مشکل هم اینه که همیشه بهترین بازیکن رو برای کنترل کردن انتخاب نمی کنید. همون بازیکنی که بازی براتون سویچ می کنه همیشه بهترین بازیکن نیست . به نظر من سویچ بازی رو از اتوماتیک به صورت دستی کنید.اولش سخته چون تو تمام مواقع خودتون باید سویچ کنید ولی وقتی راه افتادید متوجه تفاوتش میشید.
5) بازم مشکل از شماست . چون همیشه پاس های مهم رو دیرتر از زمانی که باید بدید می دید. مثل پاس تو در در فوتبال واقعی . پاس دهنده و فرار کننده که با هم حرف نمی زنن که هماهنگ بشن. با نگاه کردن به حرکت هم قصد همدیگه رو می خونند. تو بازی هم شبیه اینه . اگه بازیکن جلوی دفاع قرار داره و سرعتش زیاد نیست منتظر پاس ساده وایساده و نباید پاس در عمق بدید ولی اگه کنار دفاع وایساده که دیگه نمی تونید پای ساده بدید و باید پاس در عمق بدید و تازه باید جهتش رو به بیرون یا داخل باشه تا مدافع به توپ نرسه و بازیکن شما شانس بیشتری برای تصاحب توپ داشته باشه. در ضمن همه این پاس ها که قرار نیست به دلخواه شما فرستاده بشه درست مثل فوتبال واقعی چون اگه اینطور بود تو هر بازی 20-25 تا گل میدیدیم. برای این پاس ها نقشه بهترین کمک شماست البته بیشتر برای وقتی که دوربین روی حالت normal long ( که حالت استانداردش هست و منم رو این حالت بازی می کنم) قرار داره مفیدتره.
6) پاس ها آروم نیست چون دفاع میاد توپ رو جمع میکنه شما حس میکنی پاس آروم بوده . تو فوتبال واقعی هم تا دلت بخواد پیش میاد که مدافع دست حریف رو می خونه و میاد توپ رو وسط راه جمع می کنه . کاملا طبیعیه. البته به پاس تو هم بستگی داره .
در ضمن مثل نسخه های قبل هم نمیشه همینطوری هردمبیل از اینور زمین پاس داد به اون ور زمین چه زمینی چه هوایی . بازیکنای حریف که سیب زمینی نیستند . تا توپ بخواد مسافت زیاد رو طی کنه مسیر توپ رو تشخیص می دن و توپ رو صاحب میشن. پیشنهاد من اینه که حدالمقدور از پاس کوتاه استفاده کنید.
7)در مورد تعویض منطقه بازی هم دو نکته هست یک اینکه توجه کنید بازیکن با پای تخصصیش توپ رو بفرسته و دوم اینکه از روی نقشه ببینید بازیکنی که میخواید توپ بهش برسه سر جاش هست یا نه. تعویض منطقه تو این بازی مثل آب خوردنه . منم مشکل شما رو داشتم ولی الان با کمی توجه هر جای زمین که بخوام تعویض منطقه می کنم حتی پشت محوطه حریف.
8) در مورد دروازبان حرفی ندارم جز اینکه وقتی توپ به طرفش میاد یا مثلث رو بگیرید و یا چندباز بزنید اشتباهاتش کمتر میشه. من خودم اینو عملا امتحان کردم.
9)مشکل شما همینه ....... تازه فهمیدم چون من اولین باره که پست شما رو میخونم و همزمان جواب میدم.
ببین دوست عزیز شما سویچ بازی رو روی فول اتو قرار دادی به همین دلیل به ندرت می تونی به دلخواه مخصوصا مواقع حساس مثل ضربات کرنر بازیکنا رو سویچ کنی. همینطور که بالا گفتم اگه سویچ بازی رو روی دستی بزاری خیلی از مشکلاتت حل میشه. اولش سخته ولی راه که بیوفتی خیلی راحت میتونی رو بازیکن دلخواهت سویچ کنی و حتی قبل از رسیدن توپ بهش حرکتش هم بدی. just try مطمئنم نتیجه میگیری.
10) داوری هم به نظر من مشکل که نداره از نسخه های قبل بهتر هم شده.
در کل اگه واقعا فوتبال سرت بشه و نخوای یه فوتبال فانتزی رو رو سیستمت داشته باشی . از این بازی لذت میبری
چون واقعا به واقعیت نزدیکه. این بازی اولین قدم کونامی برای یک حرکت بزرگ در این بازی بود.
در پایان هم به این جمله بسنده میکنم که در این بازی کوچکترین نکات هم نادیده نگیرید چون خیلی به ریزه کاری ها توجه شده و رعایت این نکات ریز می تونه به بهتر شدن بازی شما کمک کنه.
عزیزم این بازی اینقدر فرق کرده و پیشرفت کرده که باید تمام اون تجارب گرانبهاتو بزاری کنار و در این نسخه شاگردی کنی و تجربه اندوزی کنی. حرف شما مثل این میمونه که یه دفتر دار 50 سال قبل بخواد استخدام یه دفتر مدرن بشه که دیگه توش خبری از مداد و خودکار و دفتر و کاغذ نباشه و همه کارا کامپیوتری باشه ولی بگه لازم نیست چیزی به من یاد بدید چون که من اینقدر تجربه دارم که تو ذهن شما نمیگنجه .من بیشتر بازی کنم؟ اشتباه گرفتی رفیق .اونقدر تجربه بازی دارم که در ذهنتم نخواهد گنجید.فکر کنم انگار شما کم بازی کردی![]()
و در نهایتو
![]()
Last edited by آرش-19; 19-12-2007 at 00:32.
جای تاسفه که یه عده ناتوانیشون در بازی کردن رو می ذارن به حساب بازی! بابا جان خب بلد نیستید بازی نکنید چرا تو سر مال می زنید![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)