تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: از کدام دوربین دیجیتال استفاده میکنید

راي دهنده
2236. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • kodak

24 1.07%
  • canon

1,135 50.76%
  • sony

539 24.11%
  • fuji

123 5.50%
  • panasonic

141 6.31%
  • samsung

46 2.06%
  • olympus

33 1.48%
  • nikon

178 7.96%
  • toshiba

2 0.09%
  • casio

15 0.67%
صفحه 185 از 1635 اولاول ... 851351751811821831841851861871881891952352856851185 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,841 به 1,850 از 16344

نام تاپيک: مشاوره و راهنمایی برای خرید دوربینهای عکاسی کامپکت و شبه حرفه ای / لوازم جانبی

آخر فروم باز Senator_F's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

دوستان نمیدونم جریان قسمت دوربین چیه ولی من جدا از مدیرانش ناراحتم به افرادی که اختیار مدیریت داده شده باید خودشون رو مقید به انجام مسولیت هاشون کنن نه اینکه سر یه موضوع کوچیک یه بحث بزرگ راه بندازن و نمی دونم چرا من وقتی سوال میکنم کسی سوال من رو کامل نمی خونه؟
    اخرش این سایت سایت معتبری برای خرید هست وگرانتی هاش چطوره ؟
    امید وارم بهتون بر نخوره ولی نظر من اینه
    من اصلا به این جور سایتا اعتماد ندارم.یه نظر شخصیه.
    از فروشگاه معتبر با گارانتی معتبر خرید میکنی معلوم نیست جنسش چه جوریه.از فروشگاه میخری خراب در میاد قبول نمی کنه برگردونه.باید هزار ساعت باهاش بحث کنی.چه برسه به اینا.

2. این کاربر از Senator_F بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز prowler88's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Malaysia

پيش فرض

این پاناسونیک مشخصاتش رو بده.
    همه چیزش مثل lz10 هست فقط رزولوشنش پایین تره.

سنسور 8 مگاپیکسلی. لنز 160- 32 میلیمتری ( زوم 5 برابر). لرزشگیر. فوکوس 9 نقطه ای. ماکرو 5 سانتیمتر. سرعت شاتر 1/2000 تا 60 ثانیه. سه حالت نورسنجی. فیلم برداری hd که دوستان خیلی علاقه دارن بهش. صفحه ی 2.5 اینچی 230.000 پیکسل. وزن : 191 گرم

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Malaysia

پيش فرض

دوستان نمیدونم جریان قسمت دوربین چیه ولی من جدا از مدیرانش ناراحتم به افرادی که اختیار مدیریت داده شده باید خودشون رو مقید به انجام مسولیت هاشون کنن نه اینکه سر یه موضوع کوچیک یه بحث بزرگ راه بندازن و نمی دونم چرا من وقتی سوال میکنم کسی سوال من رو کامل نمی خونه؟
    اخرش این سایت سایت معتبری برای خرید هست وگرانتی هاش چطوره ؟
    امید وارم بهتون بر نخوره ولی نظر من اینه
    من فقط به این دلیل این سایت ها رو گذاشتم که دوستمون حدود قیمت ها رو خواسته بودن. وگرنه من خودم سرم بره از اینا خرید نمیکنم.

5. این کاربر از prowler88 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال aria irani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

من اصلا به این جور سایتا اعتماد ندارم.یه نظر شخصیه.
    از فروشگاه معتبر با گارانتی معتبر خرید میکنی معلوم نیست جنسش چه جوریه.از فروشگاه میخری خراب در میاد قبول نمی کنه برگردونه.باید هزار ساعت باهاش بحث کنی.چه برسه به اینا.
    آخ که راست گفتی سناتور خیلی تو خرید مراقب باشید.

7. این کاربر از aria irani بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

این بحثی که دوستان در مورد پرش میکنند درست نیست اون کلیپ کوتاه رو من دانلود کردم ولی پرشی ندیدم دوستانی که تصویرشون پرش داره بهتر از ورژن جدیدتر quick time استفاده کنند اگه باز مشکل داشتن کدک هایی که مربوط به تصاویر اچ دی میشه رو سیستمشون نصب کنند حتما مشکلشون رفع میشه.

9. این کاربر از yasermoh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال aria irani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

خب یه سوالی هم من دارم بچه ها
    دور لنز دوربینم یه لکه سفید خیلی خیلی ریز هست که به چشم هم به زور می شه دید ویه سرش کنار سطح لنز قرار گرفته که یه نمه برق میزنه. البته بگم دوربنه کامپکت کنون هست 590 . خب چی میتونه باشه شکم به این رته که نکنه لب پریدگی باشه ولی به اون هم شبیه نیست !!!
    حالا اگر بشه یه عکس بتونم بزارم بد نیست. آشغال هم فکر نکنم باشه چون سعی کردم پاکش کنم نشد البته با دستمال مخصوص لنز دوربین.
    Last edited by aria irani; 03-03-2009 at 22:33.

داره خودمونی میشه elyarazari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

با سلام
    دوستان از بین دوربین سونی w170 و w300 کدام یک را برای خرید انتخاب کنم ؟w170 را بیشتر به خاطر زوم بیشتر در نظر دارم.
    لطفا راهنمایی کنید.

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Malaysia

پيش فرض

این بحثی که دوستان در مورد پرش میکنند درست نیست اون کلیپ کوتاه رو من دانلود کردم ولی پرشی ندیدم دوستانی که تصویرشون پرش داره بهتر از ورژن جدیدتر quick time استفاده کنند اگه باز مشکل داشتن کدک هایی که مربوط به تصاویر اچ دی میشه رو سیستمشون نصب کنند حتما مشکلشون رفع میشه.
    البته احتمالش هست که به خاطر کدک باشه.
    Last edited by prowler88; 03-03-2009 at 23:15.

13. 2 کاربر از prowler88 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه nima912's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان جدیدا قیمت دوربین‏ها (مخصوصا کنون) به نسبت بالا رفته،آیا بعد عید پایین میاد؟در ضمن چند صفحه پیش راجع به SX200 canon صحبت کرده بودم،از مرکز دوربین دیجیتال پرسیدم گفتن تیر یا مرداد میاریم.نمیدونم واسش صبر کنم یا بعد عید دنبال دوربین دیگه‏ای باشم.مشخصات جالبی داره و به نظرم از دوربینهای هم رده خودش (برای مثال TZ15 پاناسونیک اگه اشتباه نکنم) بهتره (از رو مشخصات سایت کنون میگم) بازم ممنون میشم اگر دوستان نظری دارند بگن تا به مرور تصمیم گیری کنم. با سپاس

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Malaysia

پيش فرض

دوستان جدیدا قیمت دوربین‏ها (مخصوصا کنون) به نسبت بالا رفته،آیا بعد عید پایین میاد؟در ضمن چند صفحه پیش راجع به sx200 canon صحبت کرده بودم،از مرکز دوربین دیجیتال پرسیدم گفتن تیر یا مرداد میاریم.نمیدونم واسش صبر کنم یا بعد عید دنبال دوربین دیگه‏ای باشم.مشخصات جالبی داره و به نظرم از دوربینهای هم رده خودش (برای مثال tz15 پاناسونیک اگه اشتباه نکنم) بهتره (از رو مشخصات سایت کنون میگم) بازم ممنون میشم اگر دوستان نظری دارند بگن تا به مرور تصمیم گیری کنم. با سپاس
    بله منم شنیدم قیمت ها بالا رفته. مثل این که به خاطر عیده. بعد از عید میاد پایین.

16. این کاربر از prowler88 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •