من اصلا به این جور سایتا اعتماد ندارم.یه نظر شخصیه.
از فروشگاه معتبر با گارانتی معتبر خرید میکنی معلوم نیست جنسش چه جوریه.از فروشگاه میخری خراب در میاد قبول نمی کنه برگردونه.باید هزار ساعت باهاش بحث کنی.چه برسه به اینا.
من اصلا به این جور سایتا اعتماد ندارم.یه نظر شخصیه.
از فروشگاه معتبر با گارانتی معتبر خرید میکنی معلوم نیست جنسش چه جوریه.از فروشگاه میخری خراب در میاد قبول نمی کنه برگردونه.باید هزار ساعت باهاش بحث کنی.چه برسه به اینا.
همه چیزش مثل lz10 هست فقط رزولوشنش پایین تره.
سنسور 8 مگاپیکسلی. لنز 160- 32 میلیمتری ( زوم 5 برابر). لرزشگیر. فوکوس 9 نقطه ای. ماکرو 5 سانتیمتر. سرعت شاتر 1/2000 تا 60 ثانیه. سه حالت نورسنجی. فیلم برداری hd که دوستان خیلی علاقه دارن بهش. صفحه ی 2.5 اینچی 230.000 پیکسل. وزن : 191 گرم
من فقط به این دلیل این سایت ها رو گذاشتم که دوستمون حدود قیمت ها رو خواسته بودن. وگرنه من خودم سرم بره از اینا خرید نمیکنم.
آخ که راست گفتی سناتور خیلی تو خرید مراقب باشید.
این بحثی که دوستان در مورد پرش میکنند درست نیست اون کلیپ کوتاه رو من دانلود کردم ولی پرشی ندیدم دوستانی که تصویرشون پرش داره بهتر از ورژن جدیدتر quick time استفاده کنند اگه باز مشکل داشتن کدک هایی که مربوط به تصاویر اچ دی میشه رو سیستمشون نصب کنند حتما مشکلشون رفع میشه.
خب یه سوالی هم من دارم بچه ها
دور لنز دوربینم یه لکه سفید خیلی خیلی ریز هست که به چشم هم به زور می شه دید ویه سرش کنار سطح لنز قرار گرفته که یه نمه برق میزنه. البته بگم دوربنه کامپکت کنون هست 590 . خب چی میتونه باشه شکم به این رته که نکنه لب پریدگی باشه ولی به اون هم شبیه نیست !!!
حالا اگر بشه یه عکس بتونم بزارم بد نیست. آشغال هم فکر نکنم باشه چون سعی کردم پاکش کنم نشد البته با دستمال مخصوص لنز دوربین.
Last edited by aria irani; 03-03-2009 at 22:33.
با سلام
دوستان از بین دوربین سونی w170 و w300 کدام یک را برای خرید انتخاب کنم ؟w170 را بیشتر به خاطر زوم بیشتر در نظر دارم.
لطفا راهنمایی کنید.
البته احتمالش هست که به خاطر کدک باشه.
Last edited by prowler88; 03-03-2009 at 23:15.
دوستان جدیدا قیمت دوربینها (مخصوصا کنون) به نسبت بالا رفته،آیا بعد عید پایین میاد؟در ضمن چند صفحه پیش راجع به SX200 canon صحبت کرده بودم،از مرکز دوربین دیجیتال پرسیدم گفتن تیر یا مرداد میاریم.نمیدونم واسش صبر کنم یا بعد عید دنبال دوربین دیگهای باشم.مشخصات جالبی داره و به نظرم از دوربینهای هم رده خودش (برای مثال TZ15 پاناسونیک اگه اشتباه نکنم) بهتره (از رو مشخصات سایت کنون میگم) بازم ممنون میشم اگر دوستان نظری دارند بگن تا به مرور تصمیم گیری کنم. با سپاس
بله منم شنیدم قیمت ها بالا رفته. مثل این که به خاطر عیده. بعد از عید میاد پایین.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)