مگه قرار بود june بیاد ؟!
مگه قرار بود june بیاد ؟!
آقا من معذرت می خوام یک لحظه فکر کردم تو june میاد حالا شما نمی دونید چندم july میاد؟
با تشکر
والا من تنها خبری که دارم اینه که آخر 2009 ! خبرش رو هم تو همین تاپیک گذاشتم !
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
نه عزیز من همین تابستان حالا تیر ماه یا یه خورده اون ورتر میاد اینو خود capcam گفته
من 3 تا تقنگ بی پایان کردم4 رمی شم تا آخر آپرگید کردم.فقط تو قسمتی که میخوای امتیازشو بخری میگه پول کم دارم
همون قسمت بونوس آیتم یه همچین چیزی.حالا پول اونجا چطوری زیاد میشه؟؟؟؟میخوام 4 رمی رو هم بی پایان کنم
![]()
اقا میشه در باره ی این بازی یکم توضیح بدین؟
دریاره ی داستانش+داستان 5 ادامه ی داستان ها ی قبلیه یا یه داستان مستقل هست؟
کلا بازی چه جوریه؟این قدر که معروف هست خوب هم هست یا نه؟
باید مراحل رو رد کنی...اگه وتران بری و رنک S بهت 1500 تا میده..میتونی از اون قیمت مرحله ایش هم بگیری..اسمش الان یادم نیست...مرس... همچین چیزی...: دی
شاد باشی![]()
هنوز نيومده؟؟؟؟؟؟
فهميدن ما يه بازي دوست داريم مي خوان اذيتمون كنن!!
بازی توی آفریقا هستش!
بعدش ما توی گروهی که الان اسمشو نمیدونم عضو هستیم و اومدیم فکر کنم یک کامپیوتری رو ببریم یا یه همچین چیزی!
که بعدش میبینیم یک شخصی به نام Irvine یا یه چیزی توی همین مایه ها یک فایلی رو بر میداره ( دقیق یادم نیست همون موقع که اومد من تمومش کردم ) و لاش یک عکسه که کریس ( شخصیت اصلیه بازی ) رو یاده Partner قدیمیه خودش میندازه به نامه Jil !
بعدش دیگه میرن دنبالشو توی وسطا میفهمی که وسکرم توی همه ی این ماجرا ها بوده و ...![]()
بقیشو بگم خنک میشه!
شخصیت هایه بازی که به بازی هایه قبلی ارتباط دارن اما داستان حدودا ریزکیش مربوط به قبله!
گرافیک بازی فوق العاده بالایه!
گیم پلی بازی هیچ تغییری نکرده فقط شیوا به اون اضافه از نظر نشونه گیری و تیر اندازی هنوز مثله قبله!
محیط هایه بازی تقریبا تنوع دارند ( اما نه مثل بازی هایه اسطوره ای در تنوع محیط مثل GeOW و GTA )
یک جورایی بهتون بگم بازی حالت غول مانند به خودش داره ( یعنی غول توش زیاده , کلا Capcom بیشتر بازی هاش توش غول داره )
هوش مصنوعیه شیوا خیلی بالایه اما هوش مصنوعیه این موجوداته جولوت اینه کیشمیشه!( یعنی یارو هی جولوت داره راه میره اما یک ضربه هم نمیزنه ×× ! )
تخریب پذیری تغریبا افتضاحه! ( مثلا این آدمایه جولوت هرچی تیر میزنی هیچ آثاری از تیر روشون دیده نمیشه فقط مگر اینکه HeadShot بشن! )
نورپردازی و صدا گزاری م جالبه!
ولی میدونین که گرافیک بالایه این بازی مجزوم خودتون میکنه!
اما اصلا به نسخه هایه قبلی نرفته یعنی ترسی تو بازی وجود نداره! باید بکشینو برین جلو ! شبم توی بازی خیلی کم پیش میاد که شب باشه فقط چند بار شده که یک بارش جایه قایق بود که داشتیم اون غول دریایه رو میزدیم بقیه جاهاشم یادم نیست!
در کل اگه نسخه هایه قبلی رو خوشتون اومده این بازی اکشن یا بهتر بگم Terror - Action - Game هست!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)