تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي:

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • 0 0%
صفحه 185 از 1174 اولاول ... 85135175181182183184185186187188189195235285685 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,841 به 1,850 از 11737

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه رئال مادريد: Real Madrid C.F. News

پروفشنال david23's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    مادرید
    Last edited by david23; 19-03-2008 at 10:32.

تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    مادرید

پيش فرض

کسی نیست ؟ من چند روز نیستم . عید همگی مبارک

آخر فروم باز vahid_vaezinia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    In Your Mind ツ

پيش فرض

به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از آس اسپانيا، ديه‌گو بازيكن برزيلي وردربرمن آلمان كه قرار بود در ابتداي فصل به رئال مادريد ملحق شود، روز گذشته توسط وكيل خود در دفتر مكاتبات رئال قرارداد داخلي بست.
    اين ادعا كه توسط اكثر روزنامه هاي اسپنيايي تاييد شده است، در مطبوعات آلمان و به نفع باشگاه آلماني وي در حد يك شايعه عنوان شد.
    در هر حال تيم اول پايتخت اسپانيا براي فصل آينده ستارگان بزرگي را به اردوي خود فرا مي خواند كه ديه‌گو يكي از همين گزينه ها است.

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

بد بخت شدیم رفت اینو بخونید....

رسانه های اسپانیایی امروز فاش ساختند که مصدومیت نیستلروی شدیدتر شده است و به احتمال زیاد باید عمل کند.
    نیستلروی که گمان می رفت زمان مصدومیتش دیگر به پایان رسیده است و انتظار می رفت برای بازی در برابر والنسیا اماده شود با انتشار این خبر شایعه شده است این هلندی تا اخر فصل دیگر نمی تواند برای رئال بازی کند.
    نیستلروی در بازی برابر المریا از ناحیه قوزک پای راست دچار مصدومیت شد اما با وجود مصدومیت در ان بازی رئال را در برابر بتیس - بازی رفت لیگ قهرمانان در برابر رم و سرانجام در برابر ختافه همراهی کرد .
    پزشکان کیلینیک باشگاه معتقدند بهترین راه برای این مهاجم استراحت کردن است و با انجام این کار می تواند در ۴ بازی اخر فصل در مقابل اوساسونا - بارسلونا - ساراگوسا و لوانته رئال را همراهی کند.
    اما نظرات متفاوت هستند و بعضی ها نیز معتقدند او تا پایان فصل بازیها را از دست خواهد داد.
    مسئولان باشگاه رئال مادرید در برابر این خبر سکوت کردند تا اینکه کمی بعد از ساعت ۱۳ به وقت اسپانیا در وب سایت رسمی خود اعلام کردند :
    رود ون نیستلروی مهاجم هلندی باشگاه رئال مادرید به خاطر مصدومیت در قوزک پای راستش امروز تحت یک تست پزشکی قرار خواهد گرفت تا این رویه در هلند و زیر نظر دکتر ون دایک متخصص امور مفصل و به کمک پزشکان کیلینیک باشگاه ادامه پیدا کند.

تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    مادرید

پيش فرض

حلا چه گلی بگیریم سرمون .داش نیستر مصدوم رائول مصدوم روبن مصدوم . روبینییوهم که آماده نیست .حلا باید این سولدادوی معلول ثابت بازی کنه

اینا همه دسیسه های دشمنانه

آخر فروم باز MORINIO's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    ESF

پيش فرض

رئال به کارسما نزديکتر شد

باشگاه رئال مادرید در خرید کارسما هافبک بازیساز تیم پورتو یک قدم جلوتر امد.

بنا به گفته وکیل کارسما اگر قرار باشد این بازیکن در تابستان پورتو را ترک کند به طور حتم مقصد بعدی وی رئال مادرید خواهد بود.

به گفته رسانه های لیسبون بعد از اینکه په په مدافع فعلی رئال مادرید و هم بازی سابق کارسما در پورتو فاش کرد که کارسما از وضعیت زندگی در مادرید از او سوال کرده است اینک پدیا میاتوویچ به خرید کارسما امیدوارتر شده است.

مبلغ پیشنهادی رئالی ها برای خرید این بازیکن ۲۰ میلیون پوند است در حالی که مسئولان تیم پرتغالی روی این بازیکن قیمت ۲۵ میلیون پوندی گذاشته اند.
    خیلی بازیکن توپیه

خیلی به بازیش علاقه دارم مخصوصا سانترهای با بیرون پاش عالیه

رئال اگه کارسما رو بخره دیگه نیازی به رونالدو نیست

فعلا...

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

اسپالتی در رئال ؟!
    مسئولان باشگاه رئال مادرید علاقمند هستند تا مربی موفق تیم اس رم لوچیانو اسپالتی را به خدمت بگیرند.
    مدیر ورزشی باشگاه رئال مادرید پدیا میاتوویچ یکی از هواداران پر و پا قرص این مربی است و معتقد است عملکرد وی در تیم رم بسیار خوب بوده است و قصد دارد تا اگر برند شوستر موفق نشد قهرمانی در لالیگا را برای رئال به ارمغان بیاورد این مربی را جانشین شوستر کند.
    اسپالتی نیز در بازی برگشت اس رم در برابر رئال مادرید از علاقه مادریدی ها به خودش باخبر شد.

کاپلو : بکهام استحقاق دعوت شدن به تيم ملی را داشت فابیو کاپلو از اینکه دیوید بکهام ستاره تیم گالاکسی را به تیم ملی انگلیس دعوت کرده است خوشحال است.
    همان طور که می دانید در چند روز اخیر اسامی بازیکنان تیم ملی انگلیس برای بازی دوستانه هفته اینده این تیم در برابر فرانسه اعلام شد که نام دیوید بکهام ستاره سابق رئال مادرید نیز در ان دیده می شود.
    کاپلو در مورد دعوت بکهام به تیم ملی گفت :
    من همیشه گفته بود که اگر دیوید به اندازه کافی اماده باشد او را به تیم دعوت خواهم کرد.
    من فرانکو بالدینی را به امریکا فرستادم تا بازیهای او را ببیند و بالدینی نیز از امادگی بالای بکهام به من خبر داد.
    سرمربی سابق تیم ملی انگلیس و فعلی منچستر سیتی اریکسون نیز در مورد دعوت مجدد بکهام گفت :
    از اینکه بکهام دوباره به تیم ملی دعوت شده است بسیار خوشحالم و معتقدم او مستحق انجام صدمین بازی ملی خودش هست.

درنت : اميدوارم نيستلروی به ال کلاسيکو برسد

شوستر گفته است که امسال سال سازگاری و جور شدن تیم است احساس شما در داخل تیم چگونه است ؟
    احساس خوبی دارم و معتقدم حق با مربی است ما باید قدم به قدم و کم کم جلو برویم و باید صبور باشیم و ببینیم چه پیش خواهد امد .
    تیم را چگونه می بینید در حالی که به نظر می رسد کمی افت کرده است ؟
    نمی شود که در کل فصل عالی بازی کرد و زمانی نیز می رسد که تیم افت می کند ولی ما باید حتی زمانی که وضعیت خوبی نداریم باز سخت کار کنیم و مثل یک تیم کارها را به جلو هدایت کنیم.
    پیروزی در برابر والنسیا خیلی مهم است تا بتوانید اختلاف خود را با تیم دوم حفظ کنید ...
    البته . ما ۷ امتیاز از بارسلونا بیشتر داریم و هدفمان این است که تمام بازیها را برنده شویم.
    صحبتهای زیادی در مودر هانتلار می شود او را چگونه توصیف می کنید ؟
    من در کنار او تا به حال بازی نکرده ام بلکه در برابرش بازی کرده ام و اولین باری است که خبر علاقمندی باشگاه نسبت به او را می شنوم اما نمی توانم در مورد او چیزی بگویم چون که او را نمی شناسم.
    حذف بارسلونا از جام حذفی خبر خوبی است یا خبری بد ؟
    برای ما فرقی نمی کند بلکه ما باید خوب بازی کنیم و انها را تسلیم خود کنیم و نشان دهیم که قهرمان هستیم.
    ایا تا به حال با نیستلروی صحبت کرده اید ؟
    خیر اما قصد این کار را دارم . نمی دانم که ایا به بازی با بارسلونا می رسد یا خیر ولی امیدواریم که برسد.

يوونتوس پيشنهاد خود را برای ديگو بالا بردش
    به گزارش سایت هواداران رئال و به نقل از تریبال فوتبال یوونتوسی ها با یک پیشنهاد بالاتر از قبل در پی به خدمت گرفتن دیگو هستند .
    یووه در هفته ی گدشته یک پیشنهاد ۱۵ میلیون پوندی برای این بازیکن داشت اما مارکا نوشت که این تیم قصد بهبود پیشنهادش را دارد .
    دیگو اذعان داشته است که رئال را به یوه ترجیح می دهد اما یووه ایها می خواهند با یک سوپر پیشنهاد نظر این بازیکن را عوض کنند . او با این قرارداد به جمع پردر آمدهای باشگاه یعنی دل پیرو - ندود و بوفون می پیوندد .

Last edited by KambiaZ; 21-03-2008 at 18:06.

تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    مادرید

پيش فرض

آقا بازی رئال امشب یا فردا این شبکه سه به طور کل اخبار ورزشی رو تعطیل کرده

آخر فروم باز MORINIO's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    ESF

پيش فرض

سلام.عید همگی مبارك. بر و بچز رئالی یه درخواست ازتون دارم:

انگار شبکه ۳ زده به سیم بی خیالی و قصد نداره تو این ۱۳ روز بازی ای رو به صورت زنده پخش کنه
    برای همین ازتون درخواست می کنم که به روابط عمومی شبکه ۳ زنگ بزنید و ازشون بخواین که بازی رئال و والنسیا رو پخش کنن این هم شماره روابط عمومی شبکه ۳ : ۲۲۱۶۸۳۹۵ - ۰۲۱

امشب بازی اینتر و یوونتوسه اگه بازی رو امشب پخش کردن تا حدودی میشه حدس زد که بازی رئال و والنسیا رو هم پخش می کنن
    حالا جالبه این روزها که قصد ندارن بازی ای پخش کنن چه بازیهای خوبی می خواد برگزار بشه مثل اینتر و یوونتوس - چلسی و ارسنال و مهمتر از همه رئال و والنسیا
    پس خواهشا این کار رو بکنین و به شماره ای که گفتم زنگ بزنین تا شاید فرجی بشه چون یه نفره کاری از دستم بر نمیاد ...
    ممنون از همه شما
    خیلی نامردن اگه پخش نکنن اونوقت بهترین بازیهای فصل از دستمون می پره

رئال - والنسیا
    چلسی - آرسنال
    منچستر - لیورپول
    اینتر - یوونتوس

دیگه بازی از اینها بهتر جایی سراغ دارین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

ممنون از شماره روابط عمومی

فعلا...

تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    مادرید

پيش فرض

ما پارسال هم وقتی جشن قهرمانی رئال رو ندادن میخواستیم با بچه ها بریم جام جم . من که رفتم اصفهان ولی اگه بازی رو پخش نکردن . بادو تا رئالی دیگه میام تهران میریم جام جم میگیم آخه مگه پیامک از دیار باقی و مرد هزار چهره ارزش داره که بازی رئالو پخش نمیکنید ............ نامردا . در مورد زنگم ما سه تا پسر خاله ایم هر کدوم با یه شماره زنگ میزنیم تا یه فرجی بشه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •