سلام به همگي اساتيد و دوستان عزيز
چه جوري ميتونيم يه فروشگاه آنلاين تو جوملا نصب كنيم ؟
ممنون ميشم اگر يكي از دوستان راهنماييم كنه .
سلام به همگي اساتيد و دوستان عزيز
ببین این به درت می خوره ؟!!بله یه چیزی میخوام تو همین مایه ها..مثلا میخوام خودم یه لیستی از مجموعه و زیر مجموعه ها تعریف کنم و هر مطلب رو توی یک بخش خاص اون قرار بدم و این لیست رو یه توی صفحه اصلی بذارم.نمیدونم منظورم رو درست گفتم یا نه!!
فروشگاه فارسی ندارم ... یعنی هنوز نتونستم پیدا کنم ...
چجوری نصب کنی که مثل همه ماژول و کامپوننت ها نصب می شه ... اما اینکه چی رو نصب و کنی و اوضاع فروشگاه چجوریه ... این تاپیک موضوعش همینه ... می تونی سوال رو اونجا بپرسی ...سلام به همگي اساتيد و دوستان عزيز
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
اولا به همه ي دوستان به خصوص مديريت اين بخش تبريك ميگم...من كلي استفاده بردم
تمام اين 185 صفحه رو خوندم و يه word درست كردم واسه خودم اونايي كه به دردم ميخورد يه 50 صفحه اي شد.
من 1سال پيش جوملا رو به صورت local نصب كردم ولي به خاطر يه سري مشكلات شخصي زياد روش كار نكردم الان دوباره تصميم باهاش كار كنم
سوال اول: تو يكي از پستا محسن خان گفتن از هاست free استفاده نكنين با 10،15 تومان ميشه صاحب هاست شد؟ميشه راهنمايي كنين از كجا هاست بگيرم؟
سوال دوم: بهترين قالب واسه يه شركت اطلاع رساني چيه؟
من ميخوام از جوملاي 1.5.9 استفاده كنم بخش مديريتش انگليسي و بخش كاربرش فارسي .ميخوام قالبشم خودم فارسي كنم البته با سعي و خطا
سلام
از webfa فضاي free گرفتم جوملا 1.5.9 رو از fantastico داخل cpanel نصب كردم محيطش فارسي بود ولي من زبان انگليسي رو انتخاب كردم چون ميخواستم قسمت مديريتش انگليسي باشه حالا اين قسمتشو چه جوري بايد پر كنم ؟next كه مي زنم error ميده
قسمتdatabase
Database Type ?
Host Name?
Username ?
Password ?
Database Name?
advanced settinds رو بايد چي كار كنم؟
به نظر خودم درست ميدم همون اطلاعاتي كه webfa داده رو وارد ميكنم پس مشكل چيه؟
ورودتون رو تبریک میگم ..
این اطلاعات مربوط به دیتابیس هستند و شما باید از توی قسمت دیتابیس هاست خودتون برید و یه دیتابیس بسازید ..
و اطلاعاتش رو اینجا وارد کنید ..
سلام.ممنون
مشكلم حل شد.
سلام به همه
یه مشکل دارم تو جوملا، برای ساختن یه لینکدونی مثل این چه کار باید انجام بدم؟
لطفا اگه امکان داره کامل توضیح بدین.
با تشکر از همه.
![]()
ساخت لينك باكس براساس لينك هاي خود سايت ؟
بله لینک های خود سایت و لی اگه امکانش هست برای سایر لینک ها هم توضیح بدین.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)