تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 185 از 2376 اولاول ... 851351751811821831841851861871881891952352856851185 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,841 به 1,850 از 23756

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه استقلال: Esteqlal F.C. News

آخر فروم باز Alireza Taji's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

خوشحالم که ابراهیم تور استقلال نشد...
    تجربه ثابت کرد بازیکن خارجی تو استقلال موفق نیست....

پروفشنال ESTEGHLAL 67's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    KASHAN

پيش فرض

هه هه داداش ابراهیم توره که پرید
    بدبخت ها عقده ای شدند اونقدر استقلال بازیکنای اونا رو ازچنگشون در اورد حالا به خاطر اینکه سر خورده نشید
    این بازیکن مال شما باشه

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    E S F A H A N

پيش فرض

حالا اگه توره از پرسپولیس بره میگن این بازیکن اصلا به درد پرسپولیس نمی خورد و از این حرفا.

کـاربـر بـاسـابـقـه amirtaker's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بچه ها به دلم افتاده توره تو پرثپلیص پخی نمیشه.

پروفشنال ESTEGHLAL 67's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    KASHAN

پيش فرض

کلا من به همین مهاجم های استقلال بیشتر اعتقاد دارم با وجود امیر خان استقلال سرور پرسپولیس بوده وهست

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    E S F A H A N

پيش فرض

پورحيدري در گفت و گو با فارس:
    مديريت پر اشتباه موجب بدهي‌هاي استقلال شده است
    خبرگزاري فارس: عضو هيئت مديره استقلال تهران گفت: مديريت‌هاي متغير و پراشتباه در اين تيم باعث اين رقم بدهكاري شده است.
    منصور پورحيدري در گفت و گو با خبرنگار فارس، درباره اينكه گفته مي‌شود استقلال با بدهي 8 تا 12ميليارد توماني روبرو است، اظهار داشت: خبري از اين بدهي ندارم. وقتي در يك سال، مردم شاهد تغييرات در همه سطوح هستند، طبيعي است چنين رقمي را به عنوان بدهي داشته باشيم.
    وي افزود: در جريان جزييات اين بدهي نيستم و فرصتي هم ندارم تا از آن مطلع شوم. به هر حال، مديريت‌هاي متغير و پراشتباه باعث اين رقم بدهكاري شده است. هر كاري حساب و كتاب دارد. برنامه‌ريزي غلط باعث مي‌شود كه چنين اتفاقاتي رخ دهد.
    اين عضو هيئت مديره استقلال در پاسخ به اينكه قصد ندارد در جلسات هيئت مديره شركت كند، اظهار داشت: شركت نمي‌كنم چون اين باشگاه سازمان و تشكيلات ندارد. اين باشگاه داراي ساختمان است؛ اما جلسات آن در مكان‌هاي ديگر تشكيل مي‌شود كه اين موضوع را قبول ندارم.
    وي عنوان كرد: ورزشي هستيم و جلسات هم بايد در ساختمان باشگاه برگزار شود. امروز زنگ مي‌زنند كه بگويند فردا جلسه است؛ بدون اينكه مشغله‌هاي هر فردي را در نظر بگيرند.
    مدير فني تيم پاس همدان با اشاره به جدايي هر ساله شماري از بازيكنان و مديران از اين تيم، ادامه داد: با يك حساب ساده مي‌بينيد كه هر سال چه تعداد بازيكن جدا مي‌شوند. يك آدم كه از تيم مي‌رود، 50 درصد باشگاه تغيير مي‌كند.
    پورحيدري تاكيد كرد: دليلي ندارد كه وقتي يك مربي وارد تيم مي‌شود، سرپرست هم همراه خود بياورد. اين مسايل را كه كنار هم بگذاريد، متوجه اين گرفتاري‌ها مي شويد. باشگاهداري نمي‌كنيم؛ بلكه تسويه حساب مي‌كنيم. من اين كارها را بلد نيستم.
    اين پيشكسوت در مورد اينكه قصد استعفا از هيئت مديره را دارد، گفت: من كه از استقلال نمي‌توانم استعفا كنم. اين باشگاه من است و از اين تيم نمي‌توانم جدا شوم. برخي دوست دارند تغيير انجام شود. حالا كه دوست دارند انجام بدهند، چون ورزشي فكر مي‌كنم، نمي‌توانم با اين شرايط كار كنم.
    وي ادامه داد: اصلا برخي رفتارها و تصميمات را نمي‌فهمم. اين نحوه باشگاهداري آدم را ناراحت مي‌كند. كجاي فوتبال وقتي يك مربي مي‌رود، همه اركان باشگاه تغيير مي‌كند؟
    سرمربي سابق استقلال اظهار داشت: من كه عضو كوچكي از استقلال هستم، جرات نمي‌كنم بگويم 40 سال با اين تيم زندگي كردم چون در اصل براي مردم كار مي‌كنيم. اين را بايد در عمل نشان دهيم؛ نه در حرف. كسي نمي‌تواند با نام استقلال دنبال اسم و رسم باشند.
    اين عضو هيئت مديره در پاسخ به اينكه شايد سازمان تربيت‌بدني قصد كنار گذاشتن وي از باشگاه را داشته باشد، گفت: مشكلي ندارم. مگر مربي اين تيم نبودم. آنها كه من را نمي‌توانند از استقلال جدا كند. در باشگاه كار نكنم، مي‌روم براي اين تيم بوق مي‌زنم.
    پورحيدري خاطر نشان ساخت: اعتراضي به اين رفتارها ندارم. نظرات من براي آقايان خوش نمي‌آيد چون اصولا نظرات ما ورزشي‌ها با سياسيون قابل قبول نيست.
    انتهاي پيام/

پروفشنال r4pbr4p's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    † Mars †

پيش فرض

هر چقد هم بدهی داشته باشه به پای پرسپ و لیس نمیرسه

تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خبرگزاري فوتبال ايران - سياوش اكبرپور پس از چند مرحله مذاكره با مسئولان استقلال،‌ در آستانه پيوستن به اين تيم قرار دارد و به احتمال فراوان تا دو روز آينده قرارداد رسمي با اين بازيكن ثبت خواهد شد.

اكبرپور در گفت‌وگو با خبرگزاري فوتبال ايران، در مورد آخرين وضعيتش مي‌گويد: «چند بار با قلعه‌نويي و نظري جويباري مذاكره كردم و مشكلي براي ثبت قرارداد با استقلال وجود ندارد. فقط از لحاظ مالي هنوز به توافق نرسيديم ولي اين مشكل چندان جدي نيست و به زودي حضورم در استقلال قطعي خواهد شد.»
    اكبرپور ادامه مي‌دهد: «يك فصل از استقلال دور بودم و دوباره به اين تيم مي‌آيم تا دينم را به هواداران ادا كنم. در ضمن مي‌خواهم خيلي چيزها را ثابت كنم و مطمئن باشيد امسال يكي از بهترين فصل‌هاي فوتبالي‌ام رقم خواهد خورد.»
    وي با اشاره به حضور ابراهيم توره در پرسپوليس آن هم در شرايطي كه اين بازيكن در آستانه پيوستن به استقلال قرار داشت مي‌گويد: «استقلال عباسفرد را خريده كه از توره خيلي بهتر است و اصلاً قابل قياس با او نيست. مطمئن باشيد كه اين مهاجم براي استقلال گل‌هاي زيادي خواهد زد و شك ندارم كه عباسفرد از توره بهتر است.»
    مي‌گويند اكبرپور قرار است فصل آينده شماره 10 را بر تن كند و شايعه شده كه اين موضوع با واكنش منفي عليرضا منصوريان همراه بوده است. اكبرپور اما در اين مورد مي‌گويد: «رفاقت من و منصوريان بيشتر از شماره 10 ارزش دارد و اصلاً‌ دوست دارم كه اين پيراهن در ويترين باشگاه استقلال قرار بگيرد. اگر هم اين اتفاق نيفتاد و قرار شد

کـاربـر بـاسـابـقـه amir_sa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

بچه ها يه خبر بد. جباري از دو تا باشگاه مطرح فرانسه پيشنهاد دريافت كرده و داره روش فكر ميكنه . من اينو امروز تو راديو شنيدم
    مي خواستم ببينم واقعيت داره ؟

تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بچه ها يه خبر بد. جباري از دو تا باشگاه مطرح فرانسه پيشنهاد دريافت كرده و داره روش فكر ميكنه . من اينو امروز تو راديو شنيدم
    مي خواستم ببينم واقعيت داره ؟
    آره احتمال رفتنش به مارسی خیلی زیاده.یه روز باید میرفت من خوشحالم که داره میره اروپا اگه میرفت امارت نابود میشد.از یه طرفم ناراحتم چو یکی از پایه های تیم داره میره.البته فکر کنم اکبری یه جانشین خوب برای اونه در ضمن امید دکو هم که عالیه.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •