تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 185 از 229 اولاول ... 85135175181182183184185186187188189195 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,841 به 1,850 از 2288

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه آ.ث.ميلان: A.C. Milan News

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

شایعات بی اساس:

دیشب یک مصاحبه هم با ادریانو گالیانی در کانال rai گذاشته بود که صحبت هاشون رو به انگلیسی زیر نویس می کرد
    گالیانی هم گفت که رفتن کاکا به رئال 100% منتفی و اصلا همچین خبری نیست
    بعدش گفت پایان فصل و در نقل و انتقالات دنبال یک مهاجم تراز اول برای تیم هستن و همچنین مدافع
    صحبت های اریدو برایدا مدیر نقل و انتقالات رو هم پخش کردن که اون هم کذب و بی اساس بودن این حرف ها رو تائید کرد

پس چیزی که مشخه اینه که طبق معمول همه اینها شایعه بوده...

رئال هم تابستان که هیچ تا صد سال دیگه هم دستش به کاکا نمیرسه

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

پدر کاکا: هرگز نگفتم پسرم به رئال مادرید می‏رود

Ariensport.com: پدر " کاکا " هافبک برزیلی میلان اعلام کرد هرگز نگفته که پسرش به رئال مادرید می‏رود.

روز گذشته روزنامه اسپانیایی AS به نقل از " بوسکو لیته " پدر " کاکا " از انتقال این هافبک برزیلی به رئال مادرید خبر داده بود. طبق این گزارش، مدیر برنامه‏های " کاکا " اعلام کرده بود که پسرش فصل آینده در تیم " فلورنتینو پرز " بازی خواهد کرد.
    اما پدر " کاکا " در گفتگو با وبسایت برزیلی Globoesporte.com این مصاحبه را تکذیب کرد.

او گفت: « من هرگز همچین چیزی نگفته‏ام. من در مورد احتمال انتقال به هیچ باشگاهی صحبت نکرده‏ام، بنابراین پسرم قطعاً به رئال مادرید نخواهد رفت. »

" بوسکو لیته " افزود: « در حال حاضر او می‏خواهد تا پایان فصل تمرکز خود را روی بازی‏های باقیمانده لیگ بگذارد. »

منبع:سایت گل

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

اينزاگي: آنجلوتي در ميلان مي‌ماند

خبرگزاري فارس: گلزن آ.ث ميلان ايتاليا به هواداران اطمينان داد كه آنجلوتي تحت هيچ شرايطي اين تيم را ترك نمي‌كند.

به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از گازتا دلو اسپورت، فيليپو اينزاگي گفت: آنجلوتي در ميلان مي ماند. اين را خود او بارها به من گفته است. خبر مذاكرات او با پرس در مورد انتقالش به رئال مادريد درست نيست و آنها تنها بر سر انتقال كاكا مذاكره كرده اند.
    وي افزود: آنجلوتي در ميلان برنامه طولاني مدت دارد و ما سال آينده براي قهرماني در 3 جام تلاش مي كنيم.
    اين شايعه در محافل خبري اروپا قوت گرفته كه ريكارد جاي آنجلوتي را در ميلان مي گيرد و آنجلوتي به همراه كاكا راهي رئال مادريد مي شود.

اگه نباشه جاش خالی می مونه Jocker's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    پشت کامپیوتر

پيش فرض

اينزاگي: آنجلوتي در ميلان مي‌ماند
    دوست عزیز لطفن از این خبرهای ناراحت کننده نزارید (شوخی کردم...) ما هر شب دست به دعا هستیم که زودتر برود

من هم دوست دارم که بوفون به میلان بیاد فکر کنم فعلن بوفون در سری آ بهترین گزینه برای تیم ما باشد

باز هم اگر خبر دست اولی داشتی (مثل همیشه) ما را خبر کن

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

به روی چشم...
    حتما این کار رو می کنم

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

آدبایور:میلان را دوست دارم

مهاجم توگویی آرسنال به دنبال آن است که جام قهرمانی لیگ قهرمانان اروپا را همراه با آرسنال بالای سر ببرد ولی اعلام کرده که ممکن است آینده اش در سن سیرو رقم بخورد.

سایت گل: سران باشگاه میلان تابستان گذشته تلاشهای فراوانی را برای جذب آدبایور انجام دادند ولی در نهایت رونالدینیو را به رختکن سن سیرو آوردند ولی روزنامه های ایتالیایی گزارش می دهند که مسئولان روسونری آماده اند تا در تابستان امسال تلاشهایشان برای خریداری ستاره توگویی را از سر بگیرند.

آدبایور هم اخیرا اعلام کرده که گاهی وقتها با گالیانی از طریق تلفن در تماس است. آدبایوربه روزنامه توتوسپورت گفت:« این حقیقت دارد. میلان هفت بار دررقابتهای لیگ قهرمانان اروپا به قهرمانی رسیده و این در حالی است که آرسنال تاکنون چنین عنوانی را کسب نکرده.سال گذشته هم تا آستانه امضای قرارداد با روسونری پیش رفتم ولی در نهایت قراردادم را تا سال 2012 با توپچی هاتمدید نمودم.»

آدبایور در مورد دیدار حساس امشب تیمش مقابل منچستریونایتد گفت:« ما اطمینان داریم که می توانیم. بسیار انگیزه و هیجان داریم و من شخصا بسیار خوشبین هستم. شما آرسنال واقعی را در ورزشگاه امیریتس خواهید دید. می خواهم به فینال این رقابتها برسیم، چرا که این دیدار مهمترین دیدار دنیا در عرصه باشگاهی است و من می خواهم در چنین دیداری حاضر باشم.»

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

اینتزاگی پیشنهاد آتالانتا را رد کرد

مهاجم 35 ساله میلان پیشنهاد آتالانتا را رد کرد و اعلام کرد قصد دارد دوران فوتبالش را در میلان به اتمام برساند...

سایت گل : روزنامه گاتزتا دلوسپورت اعلام کرد باشگاه آتالانتا برای جذب ماشین گلزنی 35 ساله میلان پیشنهادی ارائه کرده که با مخالفت اینتزاگی مواجه شده است.

اینتزاگی در فصل 97-1996 با پیراهن آتالانتا در 33 بازی موفق شد 24 گل به ثمر برساند و خود را به عنوان یک مهاجم گلزن معرفی کرد.اما اینتزاگی با وجود این که رابطه خوبی با بشگاه اسبق خود دارد این پیشنهاد را رد کرد و اعلام کرد قصد دارد دوران فوتبالش را در میلان به پایان برساند.

اینتزاگی که نمایش فوق العاده ای در بازی های اخیر میلان داشته و در 8 بازی اخیر این تیم موفق شده 11 گل به ثمر برساند از سال 2001 در میلا حضور دارد و لقب ماشین گلزنی این تیم را از آن خود کرده است.

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

میلان به دنبال مدافع هامبورگ

مسئولان میلان عملکرد الکس سیلوا مدافع مرکزی هامبورگ را زیر نظر گرفته اند و قصد دارند در تابستان این بازیکن را جذب کنند...

سایت گل : میلان قصد دارد الکس سیلوا مدافع مرکزی هامبورگ را در مهلت نقل و انتقالات تابستانی به سن سیرو بیاورد.به نوشته روزنامه کوریره دلواسپورت میلانی ها قصد دارند خود به منظور حضوری پر قدرت در رقابت های لیگ قهرمانان فصل بعد خط دفاعی خود را تقویت کنند و الکس سیلوا مدافع مرکزی هامبورگ یکی از هدف های آنها در مهلت نقل و انتقالات تابستانی است.

گفته می شود میلان تابستان گذشته در آستانه جذب الکس سیلوا از باشگاه سائو پائولو برزیل بود اما این انتقال به دلیل اینکه میلان دیگر سهمیه ای برای جذب بازیکن غیر اروپایی نداشت صورت نگرفت.

اما اینبار میلان قصد دارد الکس سیلوا را که اکنون دیگر گزینه ای اروپایی محسوب می شود در پایان فصل جذب کند.میلان فصل بعد با توجه به خداحافظی پائولو مالدینی، تمدید نشدن قرارداد جوزپه فاوالی و همچنین مصدومیت الساندرو نستا در خط دفاعی به شدت دچار مشکل خواهد شد و باید در تابستان بازیکن جذب کند.

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

میلان برای خرید بوفون پیشنهاد نداده

مدیر برنامه‌های بوفون گفته موکل او حداقل در کوتاه‌مدت در تورین خواهد ماند.

سایت گل: جان‌لوییجی بوفون به میلان نمی‌رود و این خبر را سیلوانو مارتینا مدیر برنامه‌های او داده است. او شایعات مبنی بر پیوستن این دروازه‌بان تیم ملی ایتالیا به روسونری را تکذیب کرده. گفته می‌شد او در پایان فصل ضعیف یوونتوس به سن‌سیرو خواهد رفت.

گزارش‌ها حاکی از آن بود که او از روند ضعیف تیمش ناراضی است. با این حال مدیر برنامه‌های او همه چیز را تکذیب کرده: «نمی‌دانم که یوونتوس درباره بوفون چه فکری می‌کند ولی در حال حاضر هیچ پیشنهادی برای او نرسیده. پس نمی‌توانم خبری در این باره بدهم.» رسانه‌های ایتالیا ادعا کرده بودند که بوفون بین دو نیمه بازی با لچه در رختکن به شدت خشمگین شده و این ادعا از سوی وینچنتزو یاکویینتا هم تایید شده است. با این حال مارتینا سعی دارد میزان خشم بوفون را کم نشان دهد: «از این اتفاقات در رختکن‌ها می‌افتد، ولی اتفاقات احمقانه‌ای است. متاسفانه مردم تنها بازی آخر را به یاد می‌آورند و کسی به فکر فصل خوب یووه نیست.»

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

ریکارد مربی میلان می‌شود؟

سایت گل: پری اوریم، مدیر برنامه‌های فرانک ریکارد گفته موکل او شاید در پایان فصل به میلان برگردد. مدافع سابق میلان از زمانی که بارسلونا را ترک کرد بدون تیم مانده و گفته می‌شود او می‌تواند در صورت جدایی کارلو آنچلوتی جای او را در سن‌سیرو بگیرد.

ولفسبورگ، تیم آلمانی هم خواهان اوست. با این حال اوریم می‌گوید که تا حالا توافقی انجام نشده ولی انتقال او به میلان را هم رد نکرده است: «میلان؟ تنها چیزی که می‌توانم بگویم این است که فرانک کاندیدای مربی‌گری بسیاری از تیم‌هاست که قصد دارند در پایان فصل مربی‌هایشان را عوض کنند. درباره ولفسبورگ چیزی هنوز قطعی نشده و همه چیزدر حد حرف است. با سایر باشگاه‌ها هم به توافق چندانی نرسیده‌ایم.» گفته می‌شد او شاید به اسپانیا بازگردد ولی اوریم می‌گوید: «فرانک در اسپانیا کار کرده و می‌دانم که آن جا گزینه اول او نیست. در هر حال به پیشنهادهای دریافتی نگاه خواهیم کرد.»

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •