تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: رتبه اين فصل پرسپوليس

راي دهنده
475. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • قهــرمانی در هــــــــــر ســــــــــه جــــــــــــــام

144 30.32%
  • قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و لـیـگ بـرتـر

50 10.53%
  • قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و جـام حــذفـی

18 3.79%
  • قهــرمانی در لـــیـــگ بـــرتـــر و جـــــام حــــذفــی

13 2.74%
  • قهــرمانی فــقــط در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا

16 3.37%
  • قهــرمانی فــقــط در لـــیـــگ بـــرتـــر

30 6.32%
  • قهــرمانی فــقــط در جــــام حـــــذفـی

20 4.21%
  • نـاکـامـی در هر سـه جـــام

184 38.74%
صفحه 185 از 2014 اولاول ... 851351751811821831841851861871881891952352856851185 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,841 به 1,850 از 20140

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه پرسپوليس: Persepolis F.C. News

آخر فروم باز MoJtaBa.R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

در گفت و گو با فارس
    كعبي: براي حضور در تركيب پرسپوليس لحظه‌شماري مي‌كنم
    خبرگزاري فارس: هافبك تيم فوتبال پرسپوليس گفت: حضورم برابر مقاومت سپاسي نامشخص است؛ اما براي حضور در تركيب لحظه‌شماري مي‌كنم.
    حسين كعبي در گفتگو با خبرنگار خبرگزاري فارس، اظهار داشت: از چند روزي كه تمرين حضور دارم، لذت مي‌برم چون تمرينات منظمي را زير نظر كادر فني پيگيري مي‌كنيم. البته كمي زمين شركت واحد شرايط ايده‌آل را ندارد.
    وي افزود: فعلا بازي كردنم مقابل سپاسي نامشخص است؛ اما براي حضور در تركيب لحظه‌شماري مي‌كنم تا بتوانم در اين شرايط حساس، به پرسپوليس كمك كنيم.
    هافبك تيم‌ ملي فوتبال در باره قطع رابطه كلمنته با فدراسيون و حضور افشين قطبي به عنوان يكي از نامزدهاي حضور در تيم ملي، اظهار داشت: اگر كلمنته با ايران به تفاهم مي‌رسيد، مي‌توانست تغييرات اساسي انجام دهد؛ اما نشد. بهتر است هرچه زودتر او را فراموش كنيم.
    وي افزود: در مدت كوتاهي كه با قطبي كار مي‌كنم، از برخورد و عملكرد ايشان لذت مي‌برم. معتقدم مي‌تواند گزينه‌اي خوب براي تيم ملي باشد؛ ولي من فقط يك بازيكن هستم.

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

ليگ برتر فوتبال ايران هفته بيست و سوم

یکشنبه 12 اسفند ساعت 14:30 مقاومت - سرور استق لاله

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

مدیر روابط عمومی پرسپولیس گفت: باوجود تعامل باشگاه با اصحاب رسانه‌، برنامه ورزش از شبکه دو به افشین قطبی بی‌احترامی کرد.

عباس علیپور در گفت و گو با فارس، اظهار داشت: روز جمعه به اطلاع اینجانب رسیده شد که نیاز مبرمی به حضور ماته ‌دراگوچویچ در برنامه ورزش از شبکه‌ دو است. من هم باوجود مصدومیت، این مهاجم را همراه مترجم، به شبکه دو فرستادم.

وی افزود: متاسفانه آقای کوثری باوجود تعامل کامل باشگاه با اصحاب رسانه که سرمایه‌های ورزش ایران هستند، به سرمربی تیم بی‌احترامی کامل کرد و نام ایشان را در فهرست مربیان تیم ملی قرار نداد.

علی‌پور عنوان کرد: کوثری می‌دانست اگر نام قطبی را جزء مربیان تیم ملی قرار دهد، بیشترین آرا را به خود اختصاص می‌دهد. به همین علت و جانبداری از مربیان دیگر و کسانی که در فهرست فدراسیون هم شاید نبودند، این کار را نکرد.

وی اظهار داشت: قطبی بعد از 32 سال، به ایران آمده و رفتنش به تیم‌ ملی جای هیچ کس را تنگ‌ نمی‌کند. رفتن ایشان به تیم ملی برای پرسپولیس که متاسفانه فرار مغزها را می‌بینیم، یک افتخار است. کسی حق ندارد با جهت داری به ایشان یا باشگاه، توهین نکند؛ مخصوصا برنامه‌ای مثل ورزش از شبکه دو.

مدیر روابط عمومی باشگاه پرسپولیس در باره حضور قطبی در تیم ملی و مذاکره کاشانی و فدراسیون، گفت: روز جمعه شب پس از جلسه‌ای، کاشانی موافقت خود را با حضور قطبی در تیم ملی به آقای تاج اعلام کرد و برنامه‌های ایشان نیز در اختیار فدراسیون قرار داده شد.

وی خاطر نشان ساخت: قطبی به هیچوجه در صورتی که به تیم ملی برود، پرسپولیس را فراموش نمی‌کند؛ اما در صورت رفتن، دو دستیار وی مثل استیلی و مرزبان، قدرت هدایت تیم بزرگ پرسپولیس را دارند.

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

جمعه ‪ ۱۰‬اسفندماه

ذوب آهن - صباباتری ساعت ‪ ۱۴/۰۰‬فولاد شهر - اصفهان
    سعادت باغبان - حسین نجاتی - رامین عرفانیان - بهروز رنجبر
    مس کرمان - صنعت نفت ساعت ‪ ۱۴/۰۰‬باهنر - کرمان
    مسعود مرادی - علیرضا صفا - صفدراحمدی - رحیم مهرپیشه - محمودخوشخوان راه آهن - پگاه گیلان ساعت ‪ ۱۴/۰۰‬اکباتان - تهران
    محسن ترکی - حسین کامرانی فر - علیرضا کهوری - علیرضا شیخی
    ملوان انزلی - شیرین فراز ‪ ۱۴/۰۰‬تختی - انزلی
    قاسم واحدی - حسین خانبان - فریدون سلامی - مختارمهدوی
    استقلال اهواز - سایپا ساعت ‪ ۱۴/۰۰‬تختی - اهواز
    احمد صالحی - محمد رضااسحاقیان - حسین سنجری - اسماعیل عامری
    پیکان تهران - ابومسلم ساعت ‪ ۱۴/۰۰‬ایران خودرو - تهران منصور نوری - محمد رضا ابوالفضلی - حمید غمزه - فرهاد رستمی
    استقلال تهران - برق شیراز ‪ ۱۶/۱۵‬آزادی - تهران
    رحیم رحیمی مقدم - رسول فروغی - رحیم شاهین - بابک وسیله بر
    شنبه ‪ ۱۱‬اسفندماه

پاس - فولاد مبارکه سپاهان ‪ ۱۴/۳۰‬قدس - همدان
    سعید بخشی زاده - جواد تقی پور - صادق نوری - مرداس جابری
    یکشنبه ‪ ۱۲‬اسفندماه

مقاومت شهید سپاسی - پرسپولیس ‪ ۱۴/۳۰‬حافظیه - شیراز
    محسن قهرمانی - حسن نوشه ور - مسعود فرخ نیا - جمشید محمدی

جام حذفی
    سه شنبه ‪ ۷‬اسفندماه

فولاد مبارکه سپاهان - مقاومت شهید سپاسی ساعت ‪ ۱۴‬تختی - تهران هدایت ممبینی - محمد حسین معتمدی - بهروز برون
    پاس - فولاد خوزستان ساعت ‪ ۱۴‬قدس - همدان شاهین حاج بابایی - محمد قراملکی - مجید شمس

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

چند مرتبه تلویزیون را خاموش و روشن کردم! مجتبی محرمی: اگر اجازه بدهند پرسپولیس قهرمان می‎شود
    مجتبی محرمی پیشکسوت پرطرفدار فوتبال ایران و پرسپولیس که به گواه کارشناسان خبره، نام وی همچنان در لیست تیم بهترین فوتبالیست‎های تاریخ فوتبال کشورمان گنجانده می‎شود.
    تعصب ویژه محرمی بر روی تیم محبوبش از جمله صفاتی است که هواداران علاقه ویژه‎ای به این پیشکسوت دارند. محرمی نیز همچون بسیاری از کارشناسان بر این اعتقاد است که این پرسپولیس شخصیت قهرمانی دارد منتها به شرطی که مثل بازی با راه آهن اینچنین سردرگم و پراشتباه ظاهر نشوند.
    وی در گفتگوی اختصاصی با سایت رسمی باشگاه پرسپولیس به نکات جالبی در ارتباط با شکست پرسپولیس مقابل راه آهن اشاره کرد که از نظرتان می‎گذرد:
    پیش از اینکه به بازی راه‎آهن اشاره کنید، نظر کلی خود را در ارتباط با پرسپولیس فصل جاری بیان کنید؟
    در نخستین روزهایی که حبیب کاشانی مسئولیت مدیریت باشگاه را عهده‎دار شد، اطلاعات چندانی از عملکرد ایشان نداشتم، با این حال از طریق چند تن از دوستانم شنیده بودم که حبیب کاشانی توانایی هدایت صحیح این تیم پر حاشیه که با دنیایی از مشکلات مالی مواجه بود را دارد. به همین منظور هر چه از زمان حضور کاشانی در راس مدیریت سپری می‎شد این موضوع بیشتر به چشم می‎آمد. بخصوص وقتی مشاهده کردم که ایشان بدون اتلاف وقت تیمی مقتدر، متشکل از کادر فنی خوب و بازیکنان یکدست تشکیل داده است. البته همگان واقف هستند که عده‎ای از همان ابتدای کار قصد خراب کردن کاشانی را داشتند چون اگر کاشانی با این تیم قهرمان شود، نقشه خیلی‎ها که برای به حاشیه بردن پرسپولیس دندان تیز کرده بودند بر ملا می‎شود!!
    به نظر من انتخاب قطبی به عنوان سرمربی، یکی از بهترین تصمیماتی بود که مدیر عامل پرسپولیس اتخاذ نمود که خوشبختانه ایشان در میدان عمل خیلی چیزها را ثابت کرده که مهمترین آن عدم توجه به نفرات اسمی و ایجاد نظم و انضباط در جمع بسیاری از بازیکنان سرشناس می‎باشد. قطبی با ارائه تاکتیک‎های حساب شده و استفاده از بهترین نفرات که در تمرینات آماده نشان می‎دهند زمینه قهرمانی پرسپولیس را فراهم ساخته اما وقتی بازیکن در بازی نه چندان سختی مثل راه آهن به یکباره از زمین تا آسمان در عملکرد فنی‎اش تغییرات ایجاد می‎شود نه قطبی که مورینیو هم نمی‎تواند کاری انجام دهد.
    رفتی سر اصل مطلب و بازی دور از انتظار راه آهن؟
    پرسپولیس مثل بازی مقابل ابومسلم در نیمه نخست بازی با راه آهن به حدی پراشتباه ظاهر شد که حریف هر کاری خواست انجام داد. با این تفاوت که در نیمه اول بازی با ابومسلم حداقل سه، چهار موقعیت گلزنی هم نصیب پرسپولیس شد که این فرصت‎ها در نیمه نخست راه آهن هم مهیا نشد!! به همین منظور مشخص بود که در نیمه دوم هم قادر به جبران گل‎های خورده نبودند زیرا معلوم نبود چه مشکلی داشتند که دور خود می‎چرخیدند!! من هم که از فرط عصبانیت چند مرتبه تلویزیون را خاموش می‎کردم ولی طاقت نمی‎آوردم و مجدداً روشن می‎کردم!!
    نکته مهم اینکه یک نفر باید از این بازیکنان بپرسد که چرا اجازه می‎دهند پرسپولیس تا این اندازه برابر حریفان تحقیر شود تا مجبور شوند با اعصاب خراب و استرس در پی جبران باشند. به هر جهت من که هر چه فکر کردم نفهمیدم ایراد کار کجاست و مطمئن هستم قطبی هم نمی‎تواند دلیل خاصی برای این عملکرد بازیکنان ارائه دهد! به خدا از شرایطی که کاشانی در پرسپولیس بوجود آورده اکثر پیشکسوتان بخصوص خود من حسرت می‎خوریم که چرا نباید قدر این موقعیت‎های درخشان را بدانند و متاسفانه وقتی متوجه می‎شوند که کار از کار گذشته است چون یک نفر پیدا نمی‎شود از اینها بپرسد که چه چیزی نیاز داشته و دارید که باشگاه برایتان فراهم نکرده است. حتماً باید پولهایشان را «گرو» نگهدارند تا در صورت کسب نتیجه به پولشان برسند؟!
    باور کنید اکنون هم که چند روز از بازی راه آهن سپری شده همچنان در شوک هستم که چرا عده‎ای از بازیکنان سرشناس پرسپولیس تا این اندازه دور از انتظار ظاهر شدند؟!!
    فکر می‎کنی چرا عده‎ای دوست ندارند پرسپولیس موفق شود؟!
    خوب طبیعی است که خیلی‎ها هستند که خود را ناجی این تیم می‎دانند و عده‎ای هم هستند که دوست ندارند پرسپولیس با کاشانی صاحب این افتخار شود. پس طبیعی است که از هیچ شیطنتی دریغ نداشته باشند.
    به عنوان مثال ماته دراگه چوویچ که این روزها خوب ظاهر شده را به یک برنامه زنده ورزشی دعوت می‎کنند و در کنار او صادقی مدافع استقلال را می‎نشانند و با پرسش سوالهای حاشیه‎ای قصد خراب کردن پرسپولیس و پائین آوردن روحیه این مهاجم را دارند، آن هم با مجری که همگان واقف هستند یک استقلالی دو آتشه است که برای خدمت به تیم رقیب همه گونه تلاشی می‎کند. همچنین در برنامه دیگر ورزشی که به طور زنده پخش می‎شود، سرمربی پرسپولیس را که بی‎حاشیه‎ترین سرمربی تاریخ پرسپولیس محسوب می‎شود را دعوت می‎کنند تا در کنار فیروز کریمی کلی حاشیه و جنجال برای تیم پرسپولیس درست کنند زیرا آقایان دوست داشتند با یک تیر دو نشان بزنند؛ اول به مدیر عامل استقلال خوش خدمتی کنند، دوم نیز پرسپولیس را به حاشیه ببرند. به هر حال اگر بخواهم مثال بزنم باید یک کتابچه مطلب بنویسید. با تمام این اوصاف شانس آوردیم که پرسپولیس امسال صاحب مدیری لایق و کار بلد شده که اجازه نمی‎دهد حاشیه پردازان به تیمش رخنه کنند و خوشحالم که کاشانی دوست و دشمن را به خوبی می‎شناسد و به خوبی واقف است که وقتی پرسپولیس می‎بازد بسیاری از آقایانی که با ایشان ادعای رفاقت می‎کنند در دفتر کارشان از خوشحالی سر به آسمان می‎کشند ولی مطمئن هستم که کادر مدیریتی و فنی امسال بسیار هماهنگ هستند و تیم را قهرمان می‎کنند

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

فرزاد آشوبی در گفتگو با ایسکانیوز:به بازی با مقاومت می رسم// مشکلی با کسی ندارم//اتفاقات فوتبال ایران خنده دار است!!تهران- خبرگزاری ایسکانیوز: هافبک تیم پرسپولیس تهران با تاکید بر حضور خود در دیدار مقابل مقاومت شیراز گفت: طی مذاکره ای که با دکتر نوروزی داشتم او قول داد که به بازی با مقاومت برسم.
    فرزاد آشوبی روز سه شنبه در گفتگو با خبرنگار ورزشی باشگاه خبرنگاران دانشجویی ایران "ایسکانیوز"، خاطرنشان ساخت: طی تمرین دیروز متاسفانه روی تکل خشن نیکبخت مصدوم شدم و نتوانستم به بقیه تمرین ادامه دهم ولی مطمئنا به بازی مقابل مقاومت خواهم رسید.
    وی ادامه داد: بازی بسیار سختی مقابل مقاومت داریم و فکر می کنم این تیم همیشه حریف دندان گیری برای ما بوده است ولی اگر به دنبال قهرمانی هستیم باید امتیازات را مثل نیم فصل اول جمع کنیم و اگر بخواهیم همچون بازی با راه آهن بازی بکنیم باید قید کسب جام را بزنیم.
    آشوبی درخصوص شایعات درگیری اش با نیکبخت به ایسکانیوز گفت: درگیری ای با نیکبخت نداشتم ولی تکل او خیلی خشن بود و از مصدوم شدنم ناراحت شدم. اصولا با کسی مشکلی ندارم. در زندگی حرفه ای ام فقط به فکر ارائه فوتبال مطلوب و پیشرفت خودم هستم و به کسی کاری ندارم.
    وی در ادامه با انتقاد از عملکرد سازمان لیگ تصریح کرد: متاسفانه برای دومین بار است که ما در بین هفته بازی می کنیم و این برای تیمی با این همه هوادار دور از انصاف است و واقعا بی عدالتی سازمان لیگ را می رساند.
    وی درخصوص حضور پرسپولیس در مکان سوم جدول به ایسکانیوز گفت: واقعا اتفاقاتی که در فوتبال ایران رخ می دهد جزء عجایب است و واقعا خنده دار است.
    چرا باید تیمی که با خون دل خودش را در صدر جدول حفظ کرده است به یک باره باید شش امتیاز را از دست بدهد و به مکان سوم نزول کند.
    آشوبی با اشاره به احتمال حضور قطبی در تیم ملی تصریح کرد: اگر این افتخار نصیب قطبی شود افتخاری است که نصیب همه پرسپولیسی ها شده است و بسیار هم خوشحال می شویم که به خاطر منافع ملی مربی بزرگی همچون قطبی را به تیم ملی بدهیم

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

البته برنامه جابجا شد

زمان و مكان دو ديدار از هفته بيست و سوم رقابت‌هاي فوتبال قهرماني باشگاه‌هاي برتر ايران تغيير كرد.
    سازمان ليگ برتر عصر سه‌شنبه اعلام كرد : ديدار تيم‌هاي پيكان تهران و ابومسلم خراسان روز جمعه هفته جاري در ورزشگاه شهيد دستگردي تهران برگزار خواهد شد.
    پيش از اين قرار بود، اين بازي در ورزشگاه ايران خودرو تهران برگزار شود.
    اين سازمان همچنين از تغيير زمان برگزاري ديدار تيم‌هاي پاس همدان و فولاد سپاهان اصفهان از روز شنبه به يكشنبه هفته آينده خبر داد.
    اين بازي به درخواست باشگاه سپاهان اصفهان مبني بر محدوديت پرواز به همدان تغيير كرد.
    برنامه هفته بيست و سوم ليگ برتر به شرح زير است :
    جمعه ‪ ۱۰‬اسفندماه
    ................
    ذوب آهن - صباباتري ساعت ‪ ۱۴/۰۰‬فولاد شهر - اصفهان مس كرمان - صنعت نفت ساعت ‪ ۱۴/۰۰‬باهنر - كرمان
    راه آهن - پگاه گيلان ساعت ‪ ۱۴/۰۰‬اكباتان - تهران
    ملوان انزلي - شيرين فراز ‪ ۱۴/۰۰‬تختي - انزلي
    استقلال اهواز - سايپا ساعت ‪ ۱۴/۰۰‬تختي - اهواز
    پيكان تهران - ابومسلم ساعت ‪ ۱۴/۰۰‬دستگردي - تهران
    استقلال تهران - برق شيراز ‪ ۱۶/۱۵‬آزادي - تهران
    يكشنبه ‪ ۱۲‬اسفندماه
    ................
    پاس همدن - فولاد مباركه سپاهان ‪ ۱۴/۳۰‬قدس - همدان
    مقاومت شهيد سپاسي - پرسپوليس ‪ ۱۴/۳۰‬حافظيه - شيراز

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

پس از اولتيماتوم مسئولان پرسپوليس
    الونگ صبح امروز به ايران بازگشت
    خبرگزاري فارس: هافبك كامروني تيم فوتبال پرسپوليس ساعت 10 صبح امروز وارد تهران شد.
    به گزارش خبرگزاري فارس، الونگ الونگ كه به بهانه درمان مصدوميت از ايران خارج شده و تا مدت ها از بازگشت خودداي كرده بود، پس از اولتيماتوم مسئولان باشگاه پرسپوليس، صبح امروز ساعت 10 صبح وارد ايران شد.
    قرار است وي براي اداي توضيحات در خصوص علت تاخير در بازگشت به ايران، بعدازظهر امروز در باشگاه حاضر شود.
    اين بازيكن كامروني در سال هاي گذشته نيز بارها پس از خروج از ايران، با تاخير به اردوي تيم باز مي گشت

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

هافبك كامروني تيم پرسپوليس تهران گفت : كسر ‪ ۶‬امتياز از تيم پرسپوليس مانع از قهرماني اين تيم در رقابت‌هاي فوتبال باشگاه‌هاي برتر ايران نمي‌شود.
    "الونگ الونگ" كه پس از پشت سر گذاشتن مصدوميتي طولاني مدت به تهران باز گشته‌است، عصر سه‌شنبه در گفت و گو با سايت اينترنتي باشگاه پرسپوليس افزود: روحيه قهرماني بازيكنان و كادر فني اين تيم باعث خواهد شد تا تيم پرسپوليس به هدف خود دست يابد.
    وي درخصوص وضع آسيب ديدگي خود اظهار داشت : خوشبختانه مراحل درمان را به خوبي در كامرون سپري كردم و هم‌اكنون از بند مصدوميت رها شده‌ام.
    هافبك تيم پرسپوليس ادامه داد : چند روز پيش از بازگشت به‌تهران دويدن را آغاز كردم و در حال حاضر آماده حضور در تمرينات هستم.
    الونگ با بيان اينكه حضورش در تمرينات تيم پرسپوليس بستگي به نظر پزشك تيم دارد، افزود : اميدوارم با نظر مثبت كادر پزشكي و فني پرسپوليس بتوانم هر چه زودتر براي اين تيم بازي كنم.
    فدراسيون بين‌المللي فوتبال (فيفا) نيز باشگاه "پرسپوليس" تهران را به دليل پرداخت نكردن مطالبات بازيكني به نام "رافايل" به پرداخت ‪ ۱۴۲‬هزار يورو و كسر شش امتياز در ليگ برتر فوتبال باشگاه‌هاي ايران محكوم كرد

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

حرف 2 تن از مربيان در مورد رقيب امپراطور :

برای بقا در لیگ باید راه آهن را شکست دهیم//انتخاب قلعه نویی عقلانی تر است!تهران- خبرگزاری ایسکانیوز: سرمربی تیم پگاه گیلان با اشاره به دیدار مقابل تیم راه آهن گفت: راه آهن از تیم های مجرب و صاحب سبکی است که ما برای بقا در لیگ برتر باید صد درصد این تیم را در اکباتان شکست دهیم.
    نادر دست نشان روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران دانشجویی ایران "ایسکانیوز"، اظهار داشت: با شناختی که از نحوه تفکر میثاقیان در رویارویی با حریفان دارم، برای بستن راه های نفوذ تیم راه آهن و نگه داشتن آن ها در نیمه زمین خودشان سیستم جدیدی را اتخاذ کرده ام که بازیکنان را نسبت به وظایف خود در این روش به صورتی تعریف کرده ام که می توانند زودتر از حد انتظار به گل دست پیدا کنند.
    وی گفت: بدون شک راه آهن از جمله تیم های مقتدر لیگ است که اصلا شایسته حضور در میانه جدول نیست بلکه می تواند در بین پنج تیم بالای جدول حضور داشته باشد.
    دست نشان تصریح کرد: در این بازی اشتباه مقابل پیکان را هرگز جبران نخواهیم کرد و با یک فوتبال حرفه ای و سطح بالا علیرغم کارهای تهاجمی از دفاع غافل نخواهیم شد.
    سرمربی پگاه زمین اکباتان را اصلا مناسب ندانست و افزود: مطمئنا این زمین برای تیم ما مشکل ساز خواهد بود زیرا نمی توانیم به درستی تاکتیک های تمرین شده در طول هفته را به معرض دید فوتبال دوستان بگذاریم.
    وی با اطمینان از عدم سقوط پگاه به ایسکانیوز گفت: با اعتماد به نفس و غیرتی که در بازیکنان پگاه وجود دارد، به تمامی هواداران این تیم محبوب قول می دهم که پگاه را در لیگ برتر حفظ خواهم کرد.
    دست نشان در خصوص بحث داغ سرمربیگری تیم ملی در این روزها تصریح کرد: قلعه نویی و قطبی هر دو گزینه های مناسبی برای هدایت تیم ملی هستند ولی باید بین این دو، بهتر را انتخاب کرد تا در آینده شاهد اما و اگرها نباشیم.
    وی تاکید کرد: با تمام احترامی که برای قطبی قائل هستم و نسبت به بار فنی ایشان اطمینان کامل دارم اما در این برهه، انتخاب قلعه نویی برای سرمربیگری تیم ملی عقلانی تر است چرا که وی با تجربیات گذشته خود می تواند تیم را به مرحله بعدی مسابقات ببرد.
    دست نشان خاطر نشان کرد: البته قطبی هم تجربیات خوبی دارد ولی هنوز به طور کامل به فوتبال ایران سوار نیست و سرمربیگری پرسپولیس اولین سابقه سرمربیگری او در یک تیم است./

پرویز مظلومی در گفت و گو با ایسکانیوز:از پیکان فقط پیروزی می خواهیم نه تساوی!//صلاح تیم ملی در انتخاب قلعه نویی استتهران- خبرگزاری ایسکانیوز: سرمربی تیم فوتبال ابومسلم خراسان گفت: برای جبران شوک سنگین هفته گذشته مقابل تیم نفت آبادان و اوج گیری مجدد در لیگ برتر مقابل پیکان فقط پیروزی می خواهیم زیرا که اصلا تساوی راضی کننده نیست.
    پرویز مظلومی روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران دانشجویی ایران "ایسکانیوز"، اظهار داشت: شکست مقابل صنعت نفت ما را وادار کرد تا اینکه روی پیروزی در بازی برابر تیم پیکان حساب ویژه ای باز کنیم تا با ارائه یک فوتبال منطقی و به دور از حاشیه در ورزشگاه پیکان شهر موفق به کسب سه امتیاز و بقاء در کورس بالای جدول نشینان شویم.
    وی تاکید کرد: البته این را هم می دانیم که تیم پیکان با کادر مدیریت فنی توانمند خود اجازه هنرنمایی و چرخش سریع توپ را از بازیکنان ما خواهد گرفت.
    سرمربی ابومسلم در خصوص پرداخت حقوق معوقه بازیکنان این تیم به ایسکانیوز گفت: خوشبختانه مسوولان باشگاه با درایت و کاردانی خود بعد از شکست برابر تیم صنعت نفت قسط دوم حقوق معوقه بازیکنان را به آن ها پرداخت کردند تا تیم از لحاظ روحی در برابر پیکان شارژ کامل باشد.
    مظلومی گفت: در این دیدار حساس منصوری را به دلیل آسیب دیدگی و رزاقی را طبق معمول به خاطر محرومیت در اختیار نخواهیم داشت.
    وی با اشاره به عدم گلزنی های اولروم در این فصل تصریح کرد: دنی مهاجم شناخته شده ای برای تمامی مدافعان و تیم های دیگر لیگ است که این موضوع تا حد زیادی وی را در امر گل زنی ناموفق نشان داده است.
    وی اضافه کرد: البته این مهاجم خلاق می تواند با حضور خود در ترکیب تیم فضا را برای سایر بازیکنان ایجاد کند تا اینکه برای ابومسلم گل زنی کنند.
    مظلومی با اشاره به وضعیت انتخاب سرمربیگری تیم ملی گفت: در این همه صبر فدراسیون فوتبال مانده ام که چرا در اعلام نام سرمربی تیم ملی این همه تاخیر می اندازد و هنگامی که تاج اعلام می کند سرمربی تیم ملی را انتخاب کرده ایم و فقط منتظر نظر نهایی از سوی کفاشیان هستیم و بعد این همه طولانی می شود، نشان از به اجماع نرسیدن مسوولان تصمیم گیرنده است.
    وی گفت: در خصوص قطبی و قلعه نویی بحث های زیادی صورت گرفته که به اعتقاد بنده در این شرایط حضور قلعه نویی در تیم ملی به صلاح همگان است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •