تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 185 از 208 اولاول ... 85135175181182183184185186187188189195 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,841 به 1,850 از 2077

نام تاپيک: .:: مشاوره برای خرید Pocket PC ::.

اگه نباشه جاش خالی می مونه farredsky's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

1- صفحه کلید یا کلید چهار جهتی چقدر اهمیت داره ؟ برای برخی گوشی ها نداشتن اونها از معایب به حساب امده! ایا برنامه هایی هست که بدون اونها قابل اجرا نباشه ی ؟ مثلا بازی ها یا کتاب های جاوای غیر لمسی قابل ااستفاده هستند؟ در این جور برنامه ها که برای گوشی غیر لمسی هستند می شه از منو یا جایی صفحه کلید مجازی را اورد .

2- ایا قابلیت تشخیص دستخط فارسی هم قابل اضافه کردن هست؟

3- برای htc hd یا pro 2 کیف کمری قابل استفاده است ؟ حملش آسونه ؟ گویا به راحتی در جیب جا نمیشه.

4 - حالت استاند بای چه کاربردی داره؟
    ممنون

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

دیروز جمهوری HD: 530 و HD2:620 البته بدون گارانتی

حالا من مردد شدم از یه طرف فاصله قیمت کمه و از طرف دیگه به نظرم HD زیباتر و خوش دست تر هست

میخوام بدونم تفاوت HD و HD2 بجز سی پی یو و صفحه نمایش چیه ؟
    علاوه بر cpu و lcd بزرگتر وبسیار باکیفیت تر و خازنی ومالتی تاچ وضد خش واقعی _ از نظر قدرت گرافیک هم 20 برابر قویتر از HD هست. در ضمن به فیلمبرداری اشاره نکردن دوستان رزولشن فیلمبرداری HD برابر CIF یا همون 352*288 ولی HD2 رزولشن VGA یا 640*480 یعنی قدرت فیلمبرداری HD2 حدود 3 برابر HD هست.(جدا از روش قویتر کردن قدرت وکیفیت فیلمبرداری درHD2)
    مزیت بعدی 2فلاشه بودن دوربینHD2 و فلاش نداشتن HD.البته همونطور که سایتها نوشتن وخود HTC گفته فلاش این گوشی بسیار پرقدرت تر از فلاش گوشیهای معمولی هست.
    مزیت دیگر استفاده از یک چیپست جدید برای GPS هست که باعث شده بسیار سریع ماهواره هارو پیدا کنه.(البته از رادیو آنتن جدید هم استفاده کرده وقدرت آنتن دهی فوق العاده داره)
    فقط باطریش ازHD ضعیفتره ولی با توجه به استفاده از CPU 65nm در این گوشی واینکه پردازنده hd 110nm مصرف این گوشی از hd بهینه تره.
    hd RAM=288MB
    HD2 RAM=576MB
    مزیت دیگر HD2 مربوط به بلوتوث ش میشه که نسخه2.1 که از نسخه2 سریعتره.
    مزیت دیگر داشتن WIFI ROUTER که HD نداره.
    در ضمن HD2 دارای ویندوز6.5 و محیط کاربری سنس که فوق العادست ولیHD ویندوز6.1 و محیط کاربری تاچ فلو که قابل مقایسه نیست با سنس
    مزایای بسیار دیگه ای هم داره که زیاد نمیشه اینجا نوشت و سرتونو درد آورد مثلا" رو این گوشی بازیهای پلی استیشن1 (PS1)میشه روانتر از خود کنسول بازی کرد ولی رو گوشیهای دیگه با کندی ولگ پخش میشه.
    آیا اینقدر برتری کمه؟راضی شدید؟؟؟

3. 3 کاربر از htc-hd2es بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

سلام

اولویت های من تو خرید PPC :آنتن دهی بالا ؛سرعت بالا در خوندن و باز کردن صفحات وب, کار با آفیس و خوندن صفحات PDF و آخر از همه دوربین و صدا ست.شما چی پیشنهاد می کنید؟
    2: در ضمن تو مدل های آی میت امکان ضبط خبرنگاری رو دیدم.راسته؟حیف که پردازنده اش 200HZ هستش.می خوام بدونم دیگه کدوم PPC از این امکانات دارن؟
    3:به نظر شما انتظارات من از PPC ها زیاد نیست؟؟! لطفا راهنماییم کنید

آخر فروم باز Amin.M.1986's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    طهرون

پيش فرض

سلام

اولویت های من تو خرید PPC :آنتن دهی بالا ؛سرعت بالا در خوندن و باز کردن صفحات وب, کار با آفیس و خوندن صفحات PDF و آخر از همه دوربین و صدا ست.شما چی پیشنهاد می کنید؟
    2: در ضمن تو مدل های آی میت امکان ضبط خبرنگاری رو دیدم.راسته؟حیف که پردازنده اش 200HZ هستش.می خوام بدونم دیگه کدوم PPC از این امکانات دارن؟
    3:به نظر شما انتظارات من از PPC ها زیاد نیست؟؟! لطفا راهنماییم کنید
    تبریک میگم که بعد از 1 سال دومین پست خودتونو اینجا گذاشتید..
    چند نکته رو خدمتتون عرض میکنم که بنا به تجربه این حرف ها رو میگم:
    1-نخیر انتظاراتتون از ppc زیاد نیست و بلکه کم هم هست
    2-واسه ی کار هایی که میخواهید انجام بدید cpu 200 کم نمیاد
    3-برنامه واسه ضبط صدا برای پاکت زیاد هست و نیازی نیست رو گوشی از ابتدا نصب بوده باشه و خودتون میتونید بعدا نصب کنید
    4-اگه کار حرفه ای با آفیس یا پی دی اف دارید اصلا رو پاکت حساب نکنید ... البته پاکت ها بسیار بهتر از سایر گوشی ها هستن واسه ی اینکار اما مطمئن باشید اگه زیاد کار دارید با متن و پی دی اف نمیتونید نیاز هاتونو برطرف کنید( واسه این کار پی دی اف ریدر بخرید بهتره که سایت آمازون خودش نه تنها فروشنده ی این محصول هست بلکه تولید کننده یک نوع پی دی اف ریدر هم هست)
    5-صدا هم واسه پاکت مفهومی نداره چون با نصب برنامه های پلیر متنوع میتونید کیفیت و قدرت صدای خوبی رو از گوشی بکشید( تو هندزفری)
    6-مطالب دیگه هست که بگم بهتون که بعدا سر فرصت عرض میکنم چون مچم افتاد از خستگی چون امروز صبح رفتم سمنان و ظهر برگشتم تهران و کلی کار که بماند..
    موفق باشید یا علی

پروفشنال mohammad_77's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    کوچه بن بست

پيش فرض

سلام
    به نظر شما بین omnia liteو htc touch 2 کدوم بگیرم بهتره؟
    آقا چرا یکی جواب این بنده خدا رو نمیده ؟ ( خودم هم توی همین موضوع مردد مونده ام ).

omnia lite قیمت متفرقه 285 هم پیدا میشه و اصلش 290 .
    htc touch 2 قیمتش 380 .

اولی سی پی یو 528 .
    دومی 667 .

اولی هم صفحه نمایشش بزرگتره ( البته باید گفت درازتر ).

برای من که نمیخواهم بیش از 300 تومان پول بدم omnia lite کاملا معقوله ولی نمیدونم بهتر از htc touch 2 هست یا نه .

راستی omnia lite فونت فارسی میخونه دیگه ؟ ( مثلا برنامه جاوا فارسی نصب کنی - یا ورد فارسی باشه )

یک موضوع مهم که امیدوارم دوستان جواب بدهند اینه که توی سایتها فرمتهای تصویری که omnia lite پخش میکنه بیشتر از اون یکی نوشته شده . واقعا همین طوریه یا دستشون رفته و برای htc touch 2 رو کمتر نوشته اند ؟
    Last edited by mohammad_77; 28-04-2010 at 20:06.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

آقا چرا یکی جواب این بنده خدا رو نمیده ؟ ( خودم هم توی همین موضوع مردد مونده ام ).

htc touch 2 قیمتش 380 .

اولی سی پی یو 528 .
    دومی 667 .

برای من که نمیخواهم بیش از 300 تومان پول بدم omnia lite کاملا معقوله ولی نمیدونم بهتر از htc touch 2 هست یا نه .

راستی omnia lite فونت فارسی میخونه دیگه ؟ ( مثلا برنامه جاوا فارسی نصب کنی - یا ورد فارسی باشه )

یک موضوع مهم که امیدوارم دوستان جواب بدهند اینه که توی سایتها فرمتهای تصویری که omnia lite پخش میکنه بیشتر از اون یکی نوشته شده . واقعا همین طوریه یا دستشون رفته و برای htc touch 2 رو کمتر نوشته اند ؟
    از نظر پردازنده امنیا لایت سریعتره نه تنها از لحاظ فرکانس بلکه کلا" پردازنده های coalcomm به کند بودن و داغ کردن معروفن ( بجز snapdragon که در hd2 هست چون با تکنولوژی 65nm هست گرمای پایین وسرعت بالاداره)
    از نظر فرمت های تصویری با نصب برنامه core player تقریبا" همه فایلهای تصویری میتونید ببینید.واز این لحاظ مشکلی نیست.
    اما اگه به طور کلی راهنمایی میخواید htc بگیرید و حرفمو قبول کنید.هر چند از نظر کیفیت تفاوت زیاد نیست اما محیط کاربری htc قابل مقایسه با سامسونگ نیست.تاچ فلو یه چیز دیگست.در ضمن htc در ساخت ppc چیزایی میدنه که امثال سامسونگ خیلی مونده به اونا دست پیدا کنه.
    چند روز پیش یکی از دوستام که کمی قاطی دارهوشی htc کوبید به دیوار وگوشی هر تکه اش یه جا ریخت بعد جمع کرد و رو هم چید وروشن کرد انگار نه انگار هر گوشی بود فاتحش خونده شده بود.من که ایمان آوردم به کیفیت ساختش.

اگه نباشه جاش خالی می مونه se-k750i's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    iran

پيش فرض

سلام
    1. گوشی های اچ تی سی متن های فارسی رو نمایش میدن؟ ( این از همه چیز برام مهم تره)
    2. نظرتون راجب touch2 چیه؟ چقدر ارزش خرید داره و آیا تو این قیمت گوشی بهتر از این میشه خرید؟( بدون گارانتی 320)
    اولویت ها:
    1. پردازنده و رم
    2. کیفیت صفحه (نمایش و تاچ اندازه خیلی مهم نیست)
    3.راحتی استفاده از اینترنت
    4. خواندن فرمتهای صوتی و تصویری
    5..........
    چون به سامسونگ اطمینان نداشتم میخوام سراغ htc برم

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

سلام
    از راهنماییتون ممنونم و ضمن اینکه منتظر بقیه ی مطالب خوبتون هستم می خوام بپرسم:
    وقتی میگید سرعت 200HZ خوبه یعنی باهاش می شه خیلی سریع صفحات وب رو باز کرد؟! این برام خیلی مهمه.
    با تشکر

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

فقط htcبگیرید.واقعا استایلش ،محیط کاربریش ، قیافش یه چیز دیگس.

این سامسونگ هم فک کرده گوشی ppc ساختن مثل تلویزیون و دوربینه.هر چند که مثلا در دوربین هم از بقیه عقب تره!

آخر فروم باز Amin.M.1986's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    طهرون

پيش فرض

فقط htcبگیرید.واقعا استایلش ،محیط کاربریش ، قیافش یه چیز دیگس.

این سامسونگ هم فک کرده گوشی ppc ساختن مثل تلویزیون و دوربینه.هر چند که مثلا در دوربین هم از بقیه عقب تره!
    دوست عزیز بهتره به طور تخصصی بحث کنید نه اینکه بحث های بازاری راه بندازید.. ممنون
    سلام
    از راهنماییتون ممنونم و ضمن اینکه منتظر بقیه ی مطالب خوبتون هستم می خوام بپرسم:
    وقتی میگید سرعت 200HZ خوبه یعنی باهاش می شه خیلی سریع صفحات وب رو باز کرد؟! این برام خیلی مهمه.
    با تشکر
    بله واسه اینترنت کفایت میکنه و کار شما رو راه میندازه اما من توصیه میکنم این کار رو نکنید.. شاید پس فردا هوس کردید فیلم تماشا کنید اونوقت این گوشی دلتون رو میزنه. بازم سوالی بود بفرمایید.
    یا علی

---------- Post added at 02:50 PM ---------- Previous post was at 02:46 PM ----------

htc touch 2 قیمتش 380 .

اولی سی پی یو 528 .
    دومی 667 .

من تو شرایط شما 100 تومن بیشتر نمیدادم واسه تاچ 2 .. کما اینکه تفاوتشو حس نمیکنید در حین کار کردن.. توصیه ی من امنیا لایت هست..
    یا علی
    Last edited by Amin.M.1986; 30-04-2010 at 13:53.

12. این کاربر از Amin.M.1986 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •