تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظرتون راجع به مطالب و محتوای اونها در این تاپیک چیه؟؟

راي دهنده
141. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • عالیه!!!

43 30.50%
  • خوبه

50 35.46%
  • متوسطه

17 12.06%
  • ضعیفه

8 5.67%
  • خیلی ضعیفه!!

23 16.31%
صفحه 185 از 285 اولاول ... 85135175181182183184185186187188189195235 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,841 به 1,850 از 2844

نام تاپيک: کنکوري های 87 بيان تو (حتما قوانين تاپيک رو در پست اول مطالعه کنيد !! )

پروفشنال soheilsmart's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴

پيش فرض

سهیل گل کاشتیا

منم بالا خره بعد سال ها نه بهتر گم بعد قرن ها چشم انتظاری برای بار دوم در کل عمر 18 ساله ام یه 7 تو ترازم دیدم .
    بهترین تراز درسم گسسته بود
    رياضى گسسته سالى‌واحدى2 از 28890849196A+

فیزیک پیش هم که واقعا معرکه بود از دین و زندگی ترازش این دفعه پایین تر بود

فيزيك پيش‌دانشگاهى2 از 210010067381A+
    ایول خوبی مسعود
    تو ام گل کاشتی
    خیلی باحالی
    میخوام کنکور بترکونیم ها
    اکی؟؟
    هستی

فردا من امتحانای ترمم شروع میشه
    تا 2 خرداد هم ادامه داره

داره خودمونی میشه masoudHnet's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    شهر باران

پيش فرض

ایول خوبی مسعود
    تو ام گل کاشتی
    خیلی باحالی
    میخوام کنکور بترکونیم ها
    اکی؟؟
    هستی

فردا من امتحانای ترمم شروع میشه
    تا 2 خرداد هم ادامه داره
    حالا ببینیم چی میشه!من همین یه ازمون این طوری اوردم و گرنه همیشه ترازم رو 6700 قفله
    تو که همیشه میاری
    ولی من مطئنم که تو تهران رو قبول میشی

ما هم فردا امتحان هندسه داریم(!)5 نمره رو معلم که نداده حالا ما داریم واسه 15 نمره می خونیمببینیم چی میشه!!

این سوال هم برای که پستام اسپم نشه .پست ها هدف دار بود

یه تست: بهرام که گور می گرفتی همه عمر دیدی گه چگونه ..... بهرام گرفت

1)مور 2)تور 3) کور 4) دور

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت

پيش فرض

حالا ببینیم چی میشه!من همین یه ازمون این طوری اوردم و گرنه همیشه ترازم رو 6700 قفله
    تو که همیشه میاری
    ولی من مطئنم که تو تهران رو قبول میشی

ما هم فردا امتحان هندسه داریم(!)5 نمره رو معلم که نداده حالا ما داریم واسه 15 نمره می خونیمببینیم چی میشه!!

این سوال هم برای که پستام اسپم نشه .پست ها هدف دار بود

یه تست: بهرام که گور می گرفتی همه عمر دیدی گه چگونه ..... بهرام گرفت

1)مور 2)تور 3) کور 4) دور
    بابا معدل رو بی خیال
    من دیفرانسیل
    نرفتم
    حالا معلمه گفت بهت 5 نمره نمیدم
    تازه برای هیچ کدوم از امتحانا اثباتی ها رو نمیخونم
    اخه مگه عقلم کمه
    فوقش معدلم میشه 16
    در کل موفق باشی
    الان این دوران خیلی مهمه
    منم مطئنم که هر جفتمون یه جایه خوب قبول میشیم
    توکل به خدا

داره خودمونی میشه masoudHnet's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    شهر باران

پيش فرض

بابا معدل رو بی خیال
    من دیفرانسیل
    نرفتم
    حالا معلمه گفت بهت 5 نمره نمیدم
    تازه برای هیچ کدوم از امتحانا اثباتی ها رو نمیخونم
    اخه مگه عقلم کمه
    فوقش معدلم میشه 16
    در کل موفق باشی
    الان این دوران خیلی مهمه
    منم مطئنم که هر جفتمون یه جایه خوب قبول میشیم
    توکل به خدا
    ااا چه جالب مثه این معلم هندسه ما من کلا بعد ترم 1 دیگه نرفتم.(اخه معلمش سواد کافی رو نداشت)
    تازه می گفت بعد عید هم بیاید !!!!!
    و خیلی ها نرفتن
    پس شد ان چه شد

انشالا همه کسایی که تلا ش کردن موفق بشن(من چه به فکر همه هستن)

جواب سوالی که در پست قبلی دادم
    هیچ کدوم از گزینه ها درست نبود و فقط برای افزایش استرس داوطلب واژه کور به جای گور در گزینه ی 3 گزاشته شد تا داوطلب به اشتباه فکر کنه گزینه 3 درست غلط املایی داره که 100 البته این طور نبود
    توصیه های مهم: وقتی در گنکور با چنین سوالی ربرو شدید ابتدا خونسردی خود را حفظ کرده وبعد با خونسردی از جای خود بلند شده و صندلی خود را 2 متر به جلو پرت کنید تا با این کار اعتراض خود را اعلام کنید و سپس دادو فریاد کنید تا نظم کلی آزمون اون قسمت به هم بخوره و حدود 100 نفر را با خود به سال دوم بکشانید.
    خوب دیگه من دارم میرم
    بای

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت

پيش فرض

ااا چه جالب مثه این معلم هندسه ما من کلا بعد ترم 1 دیگه نرفتم.(اخه معلمش سواد کافی رو نداشت)
    تازه می گفت بعد عید هم بیاید !!!!!
    و خیلی ها نرفتن
    پس شد ان چه شد

انشالا همه کسایی که تلا ش کردن موفق بشن(من چه به فکر همه هستن)

جواب سوالی که در پست قبلی دادم
    هیچ کدوم از گزینه ها درست نبود و فقط برای افزایش استرس داوطلب واژه کور به جای گور در گزینه ی 3 گزاشته شد تا داوطلب به اشتباه فکر کنه گزینه 3 درست غلط املایی داره که 100 البته این طور نبود
    توصیه های مهم: وقتی در گنکور با چنین سوالی ربرو شدید ابتدا خونسردی خود را حفظ کرده وبعد با خونسردی از جای خود بلند شده و صندلی خود را 2 متر به جلو پرت کنید تا با این کار اعتراض خود را اعلام کنید و سپس دادو فریاد کنید تا نظم کلی آزمون اون قسمت به هم بخوره و حدود 100 نفر را با خود به سال دوم بکشانید.
    خوب دیگه من دارم میرم
    بای
    اوکی خداحافظ
    دیگه زیاد پست دادیم
    موفق باشی
    در ضمن با پیشنهاد اخریت هم کاملا موافقم
    منم برم
    بای

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

انا تسلیم
    خوش باشین با قلمچی

پروفشنال SuB's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    سابستان

پيش فرض

من تا حالا آزمونهای مرآت، گزینه 2، مبتکران، قلم‌چی و آزمایشی سنجش رو شرکت کردم و تا حالا آزمونی به بی‌خودی آزمایشی سنجش ندیدم!
    از همون اول دو تا دفترچه عمومی و اختصاصی رو گذاشته بودند کنار صندلی و گفتند که تو انتخاب دفترچه‌ها آزاد هستید!!! یکی که هنوز آزمون شروع نشده، شروع به تست زدن کرد. ریاضی هر دو دوره‌اش هم بی حد و حساب آسون بود. در عوض عمومی‌ها رو سخت داده بود به ویژه Cloze Passage رو.
    به نظر من در نحوه برگزاری کانون از همه بهتره ولی سوالات اختصاصیش آسون هست.
    دیروز از دفتر کانون (فکر کنم دفتر مرکزی) زنگ زدند و در مورد تماس گرفتن یا نگرفتن پشتیبان و رئیس نمایندگی سوال کردند. واقعاً خیلی جالب بود. من فقط 2 آزمون عید کانون رو شرکت کردم و توی نظر سنجی علامت زدم که پشتیبان تماس نمی‌گیره.
    اما نمایندگی گزینه 2 و گاما توی شهر ما، مدرسهما هست. مشاور گزینه 2 و گاما و مدرسه یک نفر هست. اصلاً گزینه 2 یا گاما کاری به این جور مسائل ندارند. گزینه 2 که جدیداً انگار دفترچه‌ها را با توف می‌چسبونه!!!!!!!!!!! اونم از سوالات مزخرفش. توی تبلیغاتش می‌نویسه سوالات مفهومی(!!!!) اون وقت توی یکی از آزمونها سوال داده بود که کدام کلمه از کلمات خاص روستای اورازان نیست!!! دیگه آزاد هم چنین سوالی نمیده. یا توی شیمی از رنگ واکنش‌دهنده‌ها سوال داده بود. در واقع میشه گفت گزینه 2، 100 درجه بدتر از آزاد هست!!!!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

من تا حالا آزمونهای مرآت، گزینه 2، مبتکران، قلم‌چی و آزمایشی سنجش رو شرکت کردم و تا حالا آزمونی به بی‌خودی آزمایشی سنجش ندیدم!
    از همون اول دو تا دفترچه عمومی و اختصاصی رو گذاشته بودند کنار صندلی و گفتند که تو انتخاب دفترچه‌ها آزاد هستید!!! یکی که هنوز آزمون شروع نشده، شروع به تست زدن کرد. ریاضی هر دو دوره‌اش هم بی حد و حساب آسون بود. در عوض عمومی‌ها رو سخت داده بود به ویژه Cloze Passage رو.
    به نظر من در نحوه برگزاری کانون از همه بهتره ولی سوالات اختصاصیش آسون هست.
    دیروز از دفتر کانون (فکر کنم دفتر مرکزی) زنگ زدند و در مورد تماس گرفتن یا نگرفتن پشتیبان و رئیس نمایندگی سوال کردند. واقعاً خیلی جالب بود. من فقط 2 آزمون عید کانون رو شرکت کردم و توی نظر سنجی علامت زدم که پشتیبان تماس نمی‌گیره.
    اما نمایندگی گزینه 2 و گاما توی شهر ما، مدرسهما هست. مشاور گزینه 2 و گاما و مدرسه یک نفر هست. اصلاً گزینه 2 یا گاما کاری به این جور مسائل ندارند. گزینه 2 که جدیداً انگار دفترچه‌ها را با توف می‌چسبونه!!!!!!!!!!! اونم از سوالات مزخرفش. توی تبلیغاتش می‌نویسه سوالات مفهومی(!!!!) اون وقت توی یکی از آزمونها سوال داده بود که کدام کلمه از کلمات خاص روستای اورازان نیست!!! دیگه آزاد هم چنین سوالی نمیده. یا توی شیمی از رنگ واکنش‌دهنده‌ها سوال داده بود. در واقع میشه گفت گزینه 2، 100 درجه بدتر از آزاد هست!!!!
    بدترین چیزی که توی ازمون این دفعه سنجش بود این بود که سوالای زبان اختصاصی رو گذاشته بودن ته دفترچه اختصاصی ریاضی. یارو وقتی گفت "برای ریاضیا وقت تمومه فقط کسایی که میخوان زبان اختصاصی رو بزنن 40 دقیقه دیگه وقت دارن" ماشاالله همه شروع کردن سو استفاده!ایرانی جماعته دیگه!(توهین تلقی نشه منم امریکایی نیستم!)
    همین جوری که داشتم از سالن جلسه میرفتم بیرون دیدم همه قربونشون برم به اسم زبان اختصاصی دارن از ریاضی.فیزیک بگیر ... تا دینی! رو مثل [اسب!] دوباره میزنن.
    Last edited by rezapishro; 10-05-2008 at 17:56.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

در مورد سنجش که بده حوزه شما بده ؟؟؟؟؟؟!!! البته خودشم بده
    من دارم در مورد سوالای قلمچی حرف میزنم نه این مشاوراش که برای شما خوبن برای من زنگ نزنه بهتره
    خوب برو به نگاهی به سوالای کنکور بکن تو شیمی هر دفعه دارای چیزای جدید می یاد مثل ساختارا و واکنش ها و .... حالا رنگ اینا که تو کتابم اومده نده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!
    آزاد به سوالای غلط معروفه نه سوال از این قسمتا
    در مورد عمومی گزینه 2 حق را به شما می دم ولی بعد از عید بهتر شده . سوالای آسونم داره ولی سختشم داره

راستی یه چیزی می گم به همه : اگر می گین سوالای سنجش آسونه(که هست) کسی تا حالا تونسته اختصاصیشو همه رو صد بزنه ؟؟؟
    به قول دوستمون شاید کنکورم آسون اومد .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 7 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 7 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •