ایول خوبی مسعود
تو ام گل کاشتی
خیلی باحالی
میخوام کنکور بترکونیم ها
اکی؟؟
هستی
فردا من امتحانای ترمم شروع میشه
تا 2 خرداد هم ادامه داره
ایول خوبی مسعود
تو ام گل کاشتی
خیلی باحالی
میخوام کنکور بترکونیم ها
اکی؟؟
هستی
فردا من امتحانای ترمم شروع میشه
تا 2 خرداد هم ادامه داره
حالا ببینیم چی میشه!من همین یه ازمون این طوری اوردم و گرنه همیشه ترازم رو 6700 قفله
تو که همیشه میاری
ولی من مطئنم که تو تهران رو قبول میشی
ما هم فردا امتحان هندسه داریم(!)5 نمره رو معلم که نداده حالا ما داریم واسه 15 نمره می خونیمببینیم چی میشه!!
این سوال هم برای که پستام اسپم نشه .پست ها هدف دار بود
یه تست: بهرام که گور می گرفتی همه عمر دیدی گه چگونه ..... بهرام گرفت
1)مور 2)تور 3) کور 4) دور
بابا معدل رو بی خیال
من دیفرانسیل
نرفتم
حالا معلمه گفت بهت 5 نمره نمیدم
تازه برای هیچ کدوم از امتحانا اثباتی ها رو نمیخونم
اخه مگه عقلم کمه
فوقش معدلم میشه 16
در کل موفق باشی
الان این دوران خیلی مهمه
منم مطئنم که هر جفتمون یه جایه خوب قبول میشیم
توکل به خدا![]()
ااا چه جالب مثه این معلم هندسه ما من کلا بعد ترم 1 دیگه نرفتم.(اخه معلمش سواد کافی رو نداشت)
تازه می گفت بعد عید هم بیاید !!!!!
و خیلی ها نرفتن
پس شد ان چه شد
انشالا همه کسایی که تلا ش کردن موفق بشن(من چه به فکر همه هستن)
جواب سوالی که در پست قبلی دادم
هیچ کدوم از گزینه ها درست نبود و فقط برای افزایش استرس داوطلب واژه کور به جای گور در گزینه ی 3 گزاشته شد تا داوطلب به اشتباه فکر کنه گزینه 3 درست غلط املایی داره که 100 البته این طور نبود
توصیه های مهم: وقتی در گنکور با چنین سوالی ربرو شدید ابتدا خونسردی خود را حفظ کرده وبعد با خونسردی از جای خود بلند شده و صندلی خود را 2 متر به جلو پرت کنید تا با این کار اعتراض خود را اعلام کنید و سپس دادو فریاد کنید تا نظم کلی آزمون اون قسمت به هم بخوره و حدود 100 نفر را با خود به سال دوم بکشانید.
خوب دیگه من دارم میرم
بای
اوکی خداحافظ
دیگه زیاد پست دادیم
موفق باشی
در ضمن با پیشنهاد اخریت هم کاملا موافقم
منم برم
بای![]()
انا تسلیم
خوش باشین با قلمچی
من تا حالا آزمونهای مرآت، گزینه 2، مبتکران، قلمچی و آزمایشی سنجش رو شرکت کردم و تا حالا آزمونی به بیخودی آزمایشی سنجش ندیدم!
از همون اول دو تا دفترچه عمومی و اختصاصی رو گذاشته بودند کنار صندلی و گفتند که تو انتخاب دفترچهها آزاد هستید!!! یکی که هنوز آزمون شروع نشده، شروع به تست زدن کرد. ریاضی هر دو دورهاش هم بی حد و حساب آسون بود. در عوض عمومیها رو سخت داده بود به ویژه Cloze Passage رو.
به نظر من در نحوه برگزاری کانون از همه بهتره ولی سوالات اختصاصیش آسون هست.
دیروز از دفتر کانون (فکر کنم دفتر مرکزی) زنگ زدند و در مورد تماس گرفتن یا نگرفتن پشتیبان و رئیس نمایندگی سوال کردند. واقعاً خیلی جالب بود. من فقط 2 آزمون عید کانون رو شرکت کردم و توی نظر سنجی علامت زدم که پشتیبان تماس نمیگیره.
اما نمایندگی گزینه 2 و گاما توی شهر ما، مدرسهما هست. مشاور گزینه 2 و گاما و مدرسه یک نفر هست. اصلاً گزینه 2 یا گاما کاری به این جور مسائل ندارند. گزینه 2 که جدیداً انگار دفترچهها را با توف میچسبونه!!!!!!!!!!! اونم از سوالات مزخرفش. توی تبلیغاتش مینویسه سوالات مفهومی(!!!!) اون وقت توی یکی از آزمونها سوال داده بود که کدام کلمه از کلمات خاص روستای اورازان نیست!!! دیگه آزاد هم چنین سوالی نمیده. یا توی شیمی از رنگ واکنشدهندهها سوال داده بود. در واقع میشه گفت گزینه 2، 100 درجه بدتر از آزاد هست!!!!
بدترین چیزی که توی ازمون این دفعه سنجش بود این بود که سوالای زبان اختصاصی رو گذاشته بودن ته دفترچه اختصاصی ریاضی. یارو وقتی گفت "برای ریاضیا وقت تمومه فقط کسایی که میخوان زبان اختصاصی رو بزنن 40 دقیقه دیگه وقت دارن" ماشاالله همه شروع کردن سو استفاده!ایرانی جماعته دیگه!(توهین تلقی نشه منم امریکایی نیستم!)
همین جوری که داشتم از سالن جلسه میرفتم بیرون دیدم همه قربونشون برم به اسم زبان اختصاصی دارن از ریاضی.فیزیک بگیر ... تا دینی! رو مثل [اسب!] دوباره میزنن.
Last edited by rezapishro; 10-05-2008 at 17:56.
در مورد سنجش که بده حوزه شما بده ؟؟؟؟؟؟!!! البته خودشم بده
من دارم در مورد سوالای قلمچی حرف میزنم نه این مشاوراش که برای شما خوبن برای من زنگ نزنه بهتره
خوب برو به نگاهی به سوالای کنکور بکن تو شیمی هر دفعه دارای چیزای جدید می یاد مثل ساختارا و واکنش ها و .... حالا رنگ اینا که تو کتابم اومده نده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!
آزاد به سوالای غلط معروفه نه سوال از این قسمتا
در مورد عمومی گزینه 2 حق را به شما می دم ولی بعد از عید بهتر شده . سوالای آسونم داره ولی سختشم داره
راستی یه چیزی می گم به همه : اگر می گین سوالای سنجش آسونه(که هست) کسی تا حالا تونسته اختصاصیشو همه رو صد بزنه ؟؟؟
به قول دوستمون شاید کنکورم آسون اومد .
سلام امتحان هندسه تحلیلی داشتیم
اینم سوالات
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 7 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 7 مهمان)