تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 185 از 342 اولاول ... 85135175181182183184185186187188189195235285 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,841 به 1,850 از 3418

نام تاپيک: Assassin's Creed

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

واي بد بخت شدم
    بايد از نو شروع كنم ...
    اگه سيوي داري كه دو تا شهر تموم شده و فقط اورشليم مونده، زحمتشو بكش برام
    اگه نه مجبورم از اول شروع كنم ...
    خیر ... سیوی که من دارم سیو کامل بازی هست.
    ...هر چند كه گيم به حدي جذاب هست كه از نوع شروع كنم ولي دموهاي تكراري خسته كننده هست كاش يه جاري ميشد دموها را رد كرد...
    متاسفانه امکان رد کردن دمو های بازی وجود نداره.
    ...هوس جون منظور از Level Details كه ميزان جزئيات هست چيا هستند ؟
    همچنين multisampling چيه ؟...
    Level Details - به تعداد پلی گون ها مربوط میشه و تو NPC * های شهروند نشون میده.
    * NPC - مخفف non-player character (بعضی وقتها هم non-playable character یا non-player class) به معنی فارسی کاراکتر غیر بازیکن

Multisampling - با نام کامل Multisample Anti-Aliasing که یک نو جدید از Anti-Aliasing به حساب میاد.
    ... يه اشكال ديگه هم دارم
    من با گيم پد بازي ميكنم وقتي ميرم گيم پد را تعريف كنم آنالوگ چپ كه وظيفه كنترل را بعهده داره درست عمل نميكنه بدين صورت كه Forward & Backward كار نميكنه در حالي كه از بازي بيرون ميام و از كنترل پنل تست ميكنم كار ميكنند قبلا تو نسخه دزدي اين مشكل را نداشتم البته نميدونم اشكال از چيه...
    متاسفانه در این قسمت نمیتونم به شما کمک کنم چون با گیم پد این بازی رو نرفتم.
    ... همچنين از ويستا 64 بيتي استفاده ميكنم و كرك هم نصب نكرده ام
    من خودم امتحان نکردم ولی طبق گفته Ubisoft اصولا نباید تو Vista 64-bit عمل کنه و فقط با نصب پچ رسمی امکان اجرا وجود داره.
    والا رم رو 2 تا 512 دارم که تو یه پک دو کاناله 1 گیگ بود...ولی نمی دونم چرا وقتی هردو رو استفاده می کنم تو Loading ابتدای بازی که باید 100 درصد بشه سیستم ریست می شه...
    برای اینکه زوتر به نتیجه برسید این سوال رو در انجمن سخت افزار به این آدرس مطرح کنید:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    یگانه شهر صاحب مقبره الشعرا

پيش فرض

چرا توی یک پک بودن...یک پک 1 گیگ 2 کاناله...
    بيشتر توضيح بده تا راهنماييت كنم
    اگه تو يه پك يعني ماركشون هم يكي بودند ؟
    بين باسشون هم يكيه ؟
    Multisampling - با نام کامل Multisample Anti-Aliasing که یک نو جدید از Anti-Aliasing به حساب میاد.
    متاسفانه در این قسمت نمیتونم به شما کمک کنم چون با گیم پد این بازی رو نرفتم.
    من خودم امتحان نکردم ولی طبق گفته Ubisoft اصولا نباید تو Vista 64-bit عمل کنه و فقط با نصب پچ رسمی امکان اجرا وجود داره.
    پس با اين حساب بايد اين گزينه Multisampling تاثير زيادي در گرافيك داشته باشه
    گيم پد هم بايد حل كنم چون با كيبورد اصلا نميتونم
    UBI را بيخيال من الان در ويستاي 64 بيتي اجرا ميكنم البته شايد اون پچي كه ميگين بهمراه بازي نصب ميشه ...
    ممنون

اگه نباشه جاش خالی می مونه signinfo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

برای اینکه زوتر به نتیجه برسید این سوال رو در انجمن سخت افزار به این آدرس مطرح کنید:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    چشم اونجا هم مطرح می کنم...ممنون

بيشتر توضيح بده تا راهنماييت كنم
    اگه تو يه پك يعني ماركشون هم يكي بودند ؟
    بين باسشون هم يكيه ؟
    آره هر دو Patriot باس 800 هستن که تو بسته بندی بودن از اول...یعنی مخصوص 2 کاناله کردن...نمی دونم چجوری بگم دیگه

داره خودمونی میشه Niloofar_Hot69's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

من تو رفتن به شهر Kingdom مشکل دارم راه ورود به شهر با دیوار آبی مسدود شده کسی میتونه کمکم کنه؟من توی مموری 6 هستم

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

من تو رفتن به شهر Kingdom مشکل دارم راه ورود به شهر با دیوار آبی مسدود شده کسی میتونه کمکم کنه؟من توی مموری 6 هستم
    Kingdom شهر حساب نمیشه بلکه به محدوده های خارج شهر ها (قلمرو پادشاهی) گفته میشه.
    مناطقی که به صورت دیوار آبی محصور شدند و امکان ورود به اون مناطق وجود نداره به مرور زمان و حین پیشروی مراحل باز میشند.

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

نسخه اصلي بازي را از كجا ميشه خريد كه به صورت خريد اينترنتي باشه غير از سراي بازي وp30 world
    مال اينها نسخه اصلي نيست
    Last edited by omid moosavi; 27-05-2008 at 19:29.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

یعنی مال p30world نسخه کامل این بازی نیست؟؟؟؟؟

داره خودمونی میشه shepesh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    .WwW

پيش فرض

سلام...یه کمکی هم به ما بکنید.
    من تو همون مراحل اول گیر کردم.همون جایی که با یه یارو صحبت می کنی بعدش باید با یک نفر مبارزه کنی...هر کاری کی کنم هر جوریم که می زنم یارو نمیمره....
    لطفا بگید باید چیکار کنم...
    ممنون میشم!

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

سلام...یه کمکی هم به ما بکنید.
    من تو همون مراحل اول گیر کردم.همون جایی که با یه یارو صحبت می کنی بعدش باید با یک نفر مبارزه کنی...هر کاری کی کنم هر جوریم که می زنم یارو نمیمره....
    لطفا بگید باید چیکار کنم...
    ممنون میشم!
    اگه منظور شما قسمت تمرین نبرد هست, میتونید تمرین نبرد رو ادامه بدید و یا با زدن دکمه Esc از تمرین انصراف بدید.

اگه نباشه جاش خالی می مونه M.s.95's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

دوستان من نسخه ی ناقص بازی رو دارم که تو مرحله ی اورشلیم میاد بیرون می خواستم بدونم ارزش داره نشخه ی کامل بازی رو بگیرم یا نه؟ و اینکه فقط شهر اورشلیم درست شده یا فرق های دیگه ای هم می کنه (مثل گیم پلی گرافیک مراحل جدید و...) چون من سیو 100% بازی رو انداختم و به جز مراحل اورشلیم بقیه رو تموم کردم .

لطفا اگه می شه توضیح بدید!

با تشکر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •